Met dit nestje hoort je baby vanaf dag één bij je gezin

Met dit nestje hoort je baby vanaf dag één bij je gezin

Wat is jouw baby welkom! Vanaf de geboorte wil je hem meteen het gevoel geven dat hij onlosmakelijk bij het gezin hoort. Wist jij dat ook pasgeboren baby’s sterk reageren op sociale interactie? Met de Tripp Trapp® Newborn Set van Stokke is je kleine vanaf dag één betrokken bij het gezinsleven.

Veilig aan tafel met bewegingsvrijheid

Baby’s willen erbij horen, zich veilig voelen en geborgenheid vinden. De Tripp Trapp® Newborn Set is een comfortabel nestje, dat je baby ondersteunt en de vrijheid biedt om te bewegen. Speciaal ontwikkeld om te plaatsen op de bekende Tripp Trapp® stoel*. Zo kan je kleine op hoogte meegenieten met de rest van het gezin. Aan de eettafel bijvoorbeeld, vaak dé centrale plek in huis. Hier ben je met elkaar en leert je baby door om zich heen te kijken en zelf oogcontact te maken.

Stokke Tripp Trapp hazy grey voor je newborn

Sociale ontwikkeling

Uit onderzoeken blijkt dat baby’s het beste op deze manier leren. Niet voor niets volgen ze nieuwgierig wat jij doet of wat een ouder kind allemaal kan. Hij leest de emotie op jouw gezicht en doet dit vervolgens na. Hiermee ontwikkelt hij zijn empathische vermogen. Door je baby de kans te geven jou te zien, waar je mee bezig bent, wat je vasthoudt en hoe je je voelt, leert hij steeds meer, zowel op sociaal gebied als in ervaringen. Met de Tripp Trapp® Newborn Set betrek je hem dicht bij jullie gezinsleven. Ook voor jou een fijn idee om je baby altijd dichtbij te hebben en er voor hem te zijn als dit nodig is.

>> Lees ook de reviews van Nicolien, Kim, Tom, Marjolein en Charissan van WIJ Testpanel. Zij gaven de Tripp Trapp® Newborn Set maar liefst een 9,4.

Stokke Tripp Trapp stoel oak brown met newborn set

Een leven lang ergonomisch geschikt

Wist je dat de Tripp Trapp® al 50 jaar lang kinderen een eigen plekje aan tafel geeft? De Tripp Trapp® werd in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik. Zijn zoon Tor was toen twee jaar oud en zat niet lekker aan tafel. Voor kleintjes was het destijds onmogelijk om samen met de rest van het gezin gezellig aan tafel te zitten. Vanuit deze waarneming heeft Peter Opsvik onze kijk op kinderstoelen revolutionair veranderd. Hij bedacht een oplossing waardoor kinderen op elke leeftijd een comfortabele en ergonomische plaats aan tafel hebben. En zo zag de Tripp Trapp® in 1972 het levenslicht. Sindsdien hebben meer dan 13 miljoen kinderen over de hele wereld op de deze stoel aan tafel gezeten en heeft het ontwerp meerdere prijzen in de wacht gesleept.

Stokke Tripp Trapp met Newborn Set in justy olive

Praktisch in gebruik, comfort voor je baby

Om de Newborn Set en de stoel te combineren, zijn geen extra onderdelen nodig. Je kunt er zeker van zijn dat de stoel met het nestje stevig staat op elke ondergrond. De indicatoren geven eenvoudig aan dat het nestje goed vastzit. Natuurlijk ligt je baby veilig met de vijfpuntsgordel, waarbij de schouderpads zorgen voor zacht comfort. Je baby wordt hierdoor niet gehinderd in zijn bewegingen. Het nestje is geschikt voor baby’s tot 9 kilo en heeft twee standen, die beide ergonomisch verantwoord zijn voor kleintjes in de groei. Dit maakt ‘m geschikt tot je baby zelfstandig kan zitten. Leuk: je kunt je baby’s favoriete speeltje bevestigen aan de speelgoedhanger. Goed om zijn motoriek te stimuleren! Bovendien kun je de bekleding gemakkelijk afhalen om te wassen.

De Tripp Trapp® Newborn Set

  • zorgt dat je baby meteen betrokken is bij je gezin
  • stimuleert de sociale ontwikkeling en hechting
  • geeft je baby comfort en bewegingsvrijheid
  • is ergonomisch verantwoord vanaf dag één
  • maakt dat je altijd een oogje op je baby kunt houden
  • combineert perfect met de Tripp Trapp® stoel
  • heeft een veilige vijfpuntsgordel met schouderpads
  • is praktisch en hygiënisch in gebruik met wasbare bekleding
  • heeft aparte speelgoedhanger
Ontdek meer

Stokke Tripp Trapp, de stoel die meegroeit met je kind

* De Newborn Set past op elke Tripp Trapp® stoel geproduceerd vanaf mei 2003.

Unieke kinderstoelen

De Tripp Trapp® Newborn Set is onderdeel van de bekroonde kinderstoelencollectie van Stokke. De collectie bestaat uit drie stijlvolle kinderstoelen van hoge kwaliteit. De stoelen zijn ontworpen met oog op comfort en gebruiksgemak. De missie: kinderen dichter bij hun ouders brengen, zodat de onderlinge band versterkt wordt. Benieuwd welke kinderstoel het best bij jou past? Een overzicht in het kort:

Tripp Trapp® stoel
Hét icoon onder de kinderstoelen. De Tripp Trapp® is een stoel voor het leven, omdat hij vanaf de geboorte met je kind meegroeit en eindeloos is te gebruiken. Uniek Scandinavisch design, ontworpen door Peter Opvsik. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Tal van optionele accessoires beschikbaar voor comfort en maatwerk

Stokke® Clikk™
Ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. De verstelbare voetsteun past bij iedere leeftijd. Je zet hem in 1 minuut in elkaar, zonder gereedschap. Ideaal om mee te nemen op reis of naar familie. Bij mooi weer geschikt om buiten te gebruiken. Eetblad kan in vaatwasser.

Stokke® Steps™
Ontworpen met een ondernemende, actieve peuter in gedachte. Modern 5-in-1 zitsysteem. Voor het gebruik vanaf de geboorte kan de stevige wipstoel vastgeklikt worden op de stoel, ook geschikt om op de grond te plaatsen. Voorzien van comfortabele baby-set en eetblad voor de eerste hapjes aan tafel. Geen gereedschap nodig, je klikt nieuwe accessoires eenvoudig vast.