Je newborn altijd dichtbij tijdens slaapjes overdag

Je newborn altijd dichtbij tijdens slaapjes overdag

Pasgeboren baby’s slapen meestal tussen de 14 en 17 uur per dag. Slaap is super belangrijk voor hun groei en ontwikkeling, zowel mentaal als fysiek. Een wieg waar je je kleintje overal in huis dichtbij je kan houden of juist ergens anders dan thuis veilig kan laten slapen, is daarom ideaal in de newborn fase.

Advertorial van Stokke

Als je net ouder geworden bent, is er niets kostbaarder dan de slaap van je pasgeboren baby. Want je hoort het de kraamverzorgende vast al zeggen: ‘Neem zelf ook rust als de baby slaapt’. Daarom is het kiezen van de juiste wieg een belangrijke beslissing. Gelukkig is er nu een oplossing die zowel praktisch als stijlvol is: de Stokke Snoozi. Een klein, verplaatsbaar wiegje voor newborns, ontworpen voor het ultieme gemak en comfort van jou en je kleintje. Zo heb je de kleine altijd dichtbij je, waar in huis je ook bent.

Verplaatsbaar naar elke kamer in huis

EĆ©n van de beste kenmerken van dit wiegje is hoe gemakkelijk het te verplaatsen is naar elke kamer in huis. Of je nu je baby dichtbij je wilt houden terwijl je bezig bent de was op te vouwen of wilt genieten van quality time in de woonkamer, dit wiegje maakt het mogelijk. Waar je de wieg voor de nachtelijke slaapjes altijd in de slaapkamer laat staan, kun je dit wiegje voor de slaapjes overdag, dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht, moeiteloos verplaatsen.

Handig voor dagen bij familie

Wat als je een dag op bezoek gaat bij familie? Geen probleem met de middagdutjes. Dit wiegje is ook gemakkelijk zonder gereedschap te demonteren, zodat je het kunt meenemen en je kleintje ook op visite heerlijk kan slapen in een vertrouwd bedje. De optionele reis- en opbergtas bergt alle onderdelen netjes op en maakt reizen en dagjes weg gemakkelijker.

Veilig slapen

Naast het gemak is de veiligheid en comfort van je baby natuurlijk van het grootste belang. Dit wiegje biedt je newborn een veilige en knusse slaapomgeving voor overdag, zodat jij met een gerust hart kunt doen waar je toe bent terwijl je kleintje slaapt. De zachte, ovale vorm van de wieg zorgt voor een gevoel van veiligheid, terwijl het innovatieve 3D-mesh materiaal zorgt voor natuurlijke ventilatie en bescherming tegen licht. Het premium matras, dat stevig en ademend is, bevordert een goede slaap. Natuurlijke ventilatie is essentieel voor een comfortabele temperatuur voor de baby, terwijl de stevige matraskern bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling en stabiliteit biedt wanneer de baby beweegt.

stokke-snoozi

Tot je baby 9 maanden is, kun je deze wieg gebruiken voor de slaapjes overdag, je kunt het matrasje namelijk op twee hoogtes instellen. Tijdens de eerste 6 maanden kun je de wieg op de hoge stand gebruiken. Zodra je baby doorheeft dat hij zich omhoog kan trekken kun je het matras van de Snoozi naar beneden laten zakken om onveilige situaties te voorkomen. Dit wiegje is verkrijgbaar in twee kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de stijl van de kinderkamer. Of je nu gaat voor het neutrale en zachte Sandy Beige of een wat stoerdere Graphite Grey, het wiegje staat in elk interieur.

Kortom, de Stokke Snoozi voor newborns is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle slaapoplossing voor hun kleintje. Met zijn veelzijdigheid, comfort en gebruiksgemak zal dit wiegje al snel een onmisbaar onderdeel worden van je babyuitzet.

Beeld: Stokke