Gratis ontspanningsoefening

Geboortecoach Esther Koppelaar: Ik heb mijn stem nooit mooi gevonden. Als kind had ik een hoog stemmetje. Ik vond het vreselijk om mezelf terug te horen op film. De stem die ik zelf in mijn hoofd hoorde was veel mooier en lager. Ik wilde dat iedereen díe stem zou horen en niet dat piepstemmetje. Op de één of andere manier heb ik altijd deze overtuiging gehouden. Dat mijn stem niet mooi was. En heb ik nog steeds moeite om naar mezelf te luisteren op film.

Hoe verbaasd was ik dan ook, de eerste keer dat een cursist tegen mij zei dat ze mijn stem zo prettig vond tijdens de ontspanningsoefeningen. Ze kreeg meteen bijval van de andere cursisten. ‘Inderdaad! Daar moet je echt iets mee gaan doen. Meditaties inspreken ofzo’.

Online zwangerschapscursus

Ik nam het nog niet zo serieus. Maar ik kreeg steeds vaker te horen dat mensen mijn stem prettig en rustgevend vonden. Ik kreeg steeds meer vragen of mijn visualisaties ook te downloaden waren. Voor mijn Online Zwangerschapscursus sprak ik 8 Ontspanningsoefeningen in. Hele mooie visualisaties die inmiddels al veel vrouwen hebben gebruikt tijdens de zwangerschap en bevalling.

Ben je zwanger en wil je eens ervaren wat zo'n ontspanningsoefening met je doet? Wil jij:

  • Super relaxed zwanger zijn?
  • Op een diep niveau contact maken met je baby?
  • De kracht in jezelf vinden tijdens de bevalling?
  • Een heel ontspannen bevalling?

Dan ga jij heel blij zijn met deze gratis Ontspanningsoefening!

Stel jouw persoonlijke vraag aan Esther