Geboortekaartjes: leuk versturen

Geboortekaartjes: leuk versturen

Je hebt je geboortekaartje klaar, super! En nu? Wachten tot de kleine er is en versturen, toch? Jazeker, maar hoe ga je je kaartjes verzenden? Als je daar nog even bij stil staat, kun je je geboortekaartje nog mooier, leuker en persoonlijker maken. Daarnaast is het superfijn om voor de geboorte van je baby het grootste deel al geregeld te hebben.

Enveloppen voor je geboortekaartje

Uiteraard kies je een formaat envelop die past bij het formaat van je kaartje. Je kunt kiezen voor gewoon een standaard witte envelop, maar je kunt ook kiezen voor een andere bijpassende kleur. Zoals offwhite of wat moderner: kraft! Bij wijgeboortekaartjes.nl zijn er ook gekleurde enveloppen met keuze uit verschillende tinten blauw, roze of groen.

TIP: bestel je enveloppen van tevoren, dan kun ze tijdens je zwangerschap voorzien van adressen en postzegels en hoef je dat niet meer te doen in je kraamweek.

Sluitstickers in de stijl van je geboortekaartje

Maak je envelop af met een sluitsticker in de stijl van het geboortekaartje. Zo geef je de ontvanger een leuke sneakpeak. En het scheelt jouw een hoop enveloppen dichtlikken!

Adresstickers voor makkelijk versturen

Geen zin in een lamme hand van het adressen schrijven? Je kunt er ook voor kiezen om de adressen via Excell of Word op etiketstickers uit te printen, hoef je ze er alleen nog maar op te plakken!

Lees ook: Hoeveel geboortekaartjes moet ik bestellen?

Bestel alvast postzegels voor je geboortekaartjes!

Ook de postzegels kun je van tevoren bestellen en alvast op de enveloppen plakken. Bedenk even of op elke envelop ook een postzegel moet, want bij de buren gooi je ze misschien wel gewoon zelf in de brievenbus. En misschien heb je ook nog vrienden of familie in het buitenland waar je een internationale postzegel voor nodig hebt. Maak je geboortekaartje helemaal bijzonder met een persoonlijke postzegel die je zelf kunt ontwerpen bij Post.nl.

Beeld: iStock.com