Dé huishoudelijke hulp bij nesteldrang

Dé huishoudelijke hulp bij nesteldrang

Nesteldrang, de opruim-, schoonmaak- en aankoopwoede die zwangere vrouwen ervaren om ‘het nest’ klaar te maken voor het nieuwste gezinslid. Herken je het?! En besteed je je tijd liever aan iets anders dan het huishouden? Dan biedt Helpling uitkomst voor jou, tijdens de COVID-19 pandemie is het mogelijk een contactloze schoonmaak te boeken!

Samen met Helpling

Helpling is een online platform waar het aanbod van schoonmakers en huishoudens die op zoek zijn naar een schoonmaker, samenkomen. Hier vind je dus eenvoudig de huishoudelijke hulp die bij jou past. Op Helpling.nl vul je eenvoudig jouw postcode in om te zien welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Kies een datum en tijd om aan te geven welke momenten jou het beste schikken. Daarna kun je profielen van de verschillende schoonmakers met elkaar vergelijken en de hulpen selecteren die het meest aansluiten bij jouw wensen. Tijdens de COVID-19 pandemie zijn de procedures van de diensten aangepast op basis van aanbevelingen van het RIVM en de GGD.

Schiet schoonmaken er bij in?

Tijdens je zwangerschapsverlof heb je voldoende tijd om van alles en nog wat te ondernemen en toch lijkt het echte opruimen en schoonmaken er bij in te schieten. Zelfs nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, heb jij nog wel een buik die blijft groeien, waardoor bepaalde bewegingen lastiger worden. Heb je last van bekkeninstabiliteit of snel last van je rug of heupen en is een simpele taak als stofzuigen al teveel? Dan is het beter om dit uit te besteden. Zo heeft Helpling de contactloze schoonmaak in het leven geroepen. Dit betekent dat de hulpen persoonlijke beschermingsmiddelen dragen tijdens de schoonmaak. In de profielen is te zien of de hulpen een mondkapje en/of handschoenen dragen. Daarnaast geven zij aan of ze de COVID-19 webinar hebben gevolgd. Zo kun je alsnog zorgeloos gebruik maken van een huishoudelijke hulp en genieten van een schoon huis.

Positieve ervaring

Lianne is inmiddels trotse moeder van een dochter en heeft zelf mogen ervaren hoe het is om een hulp via Helpling in te zetten. Ze was 38 weken zwanger toen zij de hulp van Wendy inschakelde, via Helpling.

“Ik liet Wendy het huis zien en vroeg haar om met name aandacht te besteden aan de badkamer en de vloer. Ze ging heerlijk haar eigen gang en ik kon ondertussen eindelijk wat foto’s uitzoeken en bestellen! Door de positieve energie en vriendelijkheid van Wendy voelde ik me heel snel op mijn gemak. Voor ik het wist waren er drie uur voorbij gevlogen. Behalve een gezellig praatje had ik Wendy eigenlijk nauwelijks meer opgemerkt, terwijl mijn keuken, badkamer, wc en de vloeren er ineens spic en span uitzagen. Zo had ik een heerlijk ontspannen middagje met als eindresultaat een enorm opgeruimd en schoon huis!”

Uit je nesteldrang zich anders dan gewenst, heb je last van lichamelijke klachten of doe je gewoon liever andere dingen in plaats van het huishouden? Wil je je familie en vrienden hier niet mee lastig vallen? Schakel dan een huishoudelijke hulp in via Helpling.nl. We’ve got this!

Ontvang € 10 korting

Probeer Helpling nu eenmalig of maak een herhaal boeking en ontvang €10 korting op je eerste schoonmaak. Gebruik kortingscode wijvoorjou10.