Samen wandelen met deze alles-in-een-kinderwagen

Samen wandelen met deze alles-in-een-kinderwagen

Als kersverse moeder is de eerste keer met je kleine naar buiten een magisch moment. Waarschijnlijk ga je eerst een klein blokje om, maar geloof ons: er gaan vele rondjes en wandelingen volgen. Het is namelijk het perfecte uitje en gezond, voor jou én je baby. Bovendien een goed moment om je prachtige kind (die van jou is toch de mooiste) aan de wereld te laten zien. Zie je jezelf al lopen?

Samen met Stokke

De kinderwagen voor ieder moment van de dag

Wandelen stimuleert de zintuigen en nieuwsgierigheid van je baby. Je trekt er daarom graag samen met je kleintje op uit. Maar welke wandelwagen kies je? De Stokke® Xplory® X heeft alles wat je nodig hebt om te gaan waar je maar wilt én je baby te laten genieten van jullie wandelingen samen. Allemaal goed nieuws voor je kleine: het kinderwagenzitje is namelijk verstelbaar en heeft een hoog zitje. Zo voelt je kleine zich betrokken bij jou. Er zitten drie standen op voor ieder moment van je baby’s dag: slapen, rusten en actief. Ideaal! Uiteraard is het gevoerd met heerlijke zachte én beschermende stof, zodat je baby zich de hele weg prettig voelt.

Fijn voor de ouders: dankzij innovatief Scandinavisch design kun je de Stokke® Xplory® X moeiteloos draaien en besturen. Er zitten vergrendelbare zwenkwielen op, die je er af kunt halen om makkelijk schoon te maken. Handig na een modderige boswandeling. Bovendien zitten er accessoires bij om ‘m als reiswieg of autozitje te gebruiken. Een alles-in-een-kinderwagen, dus. En te gebruiken totdat kinderen geen kinderwagen meer nodig hebben, hij groeit namelijk mee.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Eigenschappen die je in beweging zetten

  • Het veilige en beschermende kuipstoeltje biedt een perfecte pasvorm, met keuze tussen een bruine of zwarte leatherlook duwstang en een extra zachte inleg voor het zitje.
  • De zachte stof is waterafstotend, PFC-vrij en biedt UPF 50+ bescherming tegen de zon.
  • Een exclusief en krasbestendig mat onderstel en een grote, afneembare boodschappentas.
  • Gaan jullie samen op pad, dan is de beschermende reiswieg het meest comfortabele rust- en slaapplekje voor je kleine.

Geschikt voor alle seizoenen dankzij de bijpassende accessoires, zoals een verzorgingstas, voetenzak, zomerbekleding, regenhoes en zonnescherm.

Stokke® Xplory® X in het kort

  • Uniek in hoogte verstelbaar zitje en handgreep: handig voor als je erachter loopt, maar ook in een restaurant of café kan je kleine gezellig aanschuiven.
  • Groeit mee met je kind vanaf de geboorte tot peuter, tot max. 22 kg.
  • Verstelbare voetsteun voor kleine voetjes en groeiende beentjes.
  • Beschermend kinderwagenzitje, reiswieg en autozitje voor comfort van je kleintje.
  • Getest op veiligheid, vertrouwd qua kwaliteit.
  • Met de 360° zwenkwielen is manoevreren kinderspel.

Voor ieders eigen stijl

De Stokke® Xplory® X is de perfecte keuze voor ouders die het beste willen voor hun baby, zonder enig compromis qua veiligheid, kwaliteit en stijl. Voor ieders eigen stijl is er een kleur die daar perfect bij aansluit. Daarom vind je in de catwalk-geïnspireerde collectie alles, van vrolijk en gewaagd tot klassiek en chic.

 

Meer van Stokke

Maak ook kennis met twee andere producten van Stokke: het babynestjeTripp Trapp® Newborn Set waarmee je jouw baby makkelijk aan tafel erbij schuift en het meegroeibedje Stokke® Sleepi™ waarin je kleine slaapt als een roos.