Met dit nestje hoort je baby vanaf dag één bij je gezin

Met dit nestje hoort je baby vanaf dag één bij je gezin

Wat is jouw baby welkom! Vanaf de geboorte wil je hem meteen het gevoel geven dat hij onlosmakelijk bij het gezin hoort. Wist jij dat ook pasgeboren baby’s sterk reageren op sociale interactie? Met de Tripp Trapp® Newborn Set van Stokke is je kleine vanaf dag één betrokken bij het gezinsleven.

Samen met Stokke

Veilig aan tafel met bewegingsvrijheid

Baby’s willen erbij horen, zich veilig voelen en geborgenheid vinden. De Tripp Trapp® Newborn Set is een comfortabel nestje, dat je baby ondersteunt en de vrijheid biedt om te bewegen. Speciaal ontwikkeld om te plaatsen op de bekende Tripp Trapp® stoel*. Zo kan je kleine op hoogte meegenieten met de rest van het gezin. Aan de eettafel bijvoorbeeld, vaak dé centrale plek in huis. Hier ben je met elkaar en leert je baby door om zich heen te kijken en zelf oogcontact te maken.

Sociale ontwikkeling

Uit onderzoeken blijkt dat baby’s het beste op deze manier leren. Niet voor niets volgen ze nieuwgierig wat jij doet of wat een ouder kind allemaal kan. Hij leest de emotie op jouw gezicht en doet dit vervolgens na. Hiermee ontwikkelt hij zijn empathische vermogen. Door je baby de kans te geven jou te zien, waar je mee bezig bent, wat je vasthoudt en hoe je je voelt, leert hij steeds meer, zowel op sociaal gebied als in ervaringen. Met de Tripp Trapp® Newborn Set betrek je hem dicht bij jullie gezinsleven. Ook voor jou een fijn idee om je baby altijd dichtbij te hebben en er voor hem te zijn als dit nodig is.

>>Lees ook de reviews van Nicolien, Kim, Tom, Marjolein en Charissa. Zij gaven de Tripp Trapp® Newborn Set maar liefst een 9,4.

 

Een leven lang ergonomisch geschikt

De Scandinavische Stokke meubels zijn al meer dan 40 jaar bekend over de hele wereld en dat is niet voor niets. Meerdere generaties zijn opgegroeid met de iconische ontwerpen. Ze passen in elk interieur met hun strakke design en vriendelijke uitstraling. Maar belangrijker is nog dat ze veilig zijn en eenvoudig in gebruik. Oók deze Tripp Trapp® Newborn Set. Het nestje is geschikt voor baby’s tot 9 kilo en heeft twee standen, die beide ergonomisch verantwoord zijn voor kleintjes in de groei. Dit maakt ‘m geschikt tot je baby zelfstandig kan zitten. In de Tripp Trapp® stoel bijvoorbeeld, die meegroeit met je kind, van peuterjaren tot kleuterleeftijd en zelfs zijn hele leven meegaat.

Praktisch in gebruik, comfort voor je baby

Om de Newborn Set en de stoel te combineren, zijn geen extra onderdelen nodig.Je kunt er zeker van zijn dat de stoel met het nestje stevig staat op elke ondergrond. De indicatoren geven eenvoudig aan dat het nestje goed vastzit. Natuurlijk ligt je baby veilig met de vijfpuntsgordel, waarbij de schouderpads zorgen voor zacht comfort. Je baby wordt hierdoor niet gehinderd in zijn bewegingen. Leuk: je kunt je baby’s favoriete speeltje bevestigen aan de speelgoedhanger. Goed om zijn motoriek te stimuleren! Bovendien kun je de bekleding gemakkelijk afhalen om te wassen.

De Tripp Trapp® Newborn Set

  • zorgt dat je baby meteen betrokken is bij je gezin
  • stimuleert de sociale ontwikkeling en hechting
  • geeft je baby comfort en bewegingsvrijheid
  • is ergonomisch verantwoord vanaf dag één
  • maakt dat je altijd een oogje op je baby kunt houden
  • combineert perfect met de Tripp Trapp® stoel
  • heeft een veilige vijfpuntsgordel met schouderpads
  • is praktisch en hygiënisch in gebruik met wasbare bekleding
  • heeft aparte speelgoedhanger

 

* De Newborn Set past op elke Tripp Trapp® stoel geproduceerd vanaf mei 2003.

Unieke kinderstoelen

De Tripp Trapp® Newborn Set is onderdeel van de bekroonde kinderstoelencollectie van Stokke. De collectie bestaat uit drie stijlvolle kinderstoelen van hoge kwaliteit. De stoelen zijn ontworpen met oog op comfort en gebruiksgemak. De missie: kinderen dichter bij hun ouders brengen, zodat de onderlinge band versterkt wordt. Benieuwd welke kinderstoel het best bij jou past? Een overzicht in het kort:

•    Tripp Trapp® stoel
Hét icoon onder de kinderstoelen. De Tripp Trapp® is een stoel voor het leven, omdat hij vanaf de geboorte met je kind meegroeit en eindeloos is te gebruiken. Uniek Scandinavisch design, ontworpen door Peter Opvsik. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Tal van optionele accessoires beschikbaar voor comfort en maatwerk

•    Stokke® Clikk™
Ontworpen voor een moeiteloze maaltijd. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. De verstelbare voetsteun past bij iedere leeftijd. Je zet hem in 1 minuut in elkaar, zonder gereedschap. Ideaal om mee te nemen op reis of naar familie. Bij mooi weer geschikt om buiten te gebruiken. Eetblad kan in vaatwasser.

•    Stokke® Steps™
Ontworpen met een ondernemende, actieve peuter in gedachte. Modern 5-in-1 zitsysteem. Voor het gebruik vanaf de geboorte kan de stevige wipstoel vastgeklikt worden op de stoel, ook geschikt om op de grond te plaatsen. Voorzien van comfortabele baby-set en eetblad voor de eerste hapjes aan tafel. Geen gereedschap nodig, je klikt nieuwe accessoires eenvoudig vast.

Meer van Stokke

Maak ook kennis met twee andere producten van Stokke: de alles-in-één kinderwagen Stokke® Xplory® X en het meegroeibedje Stokke® Sleepi™ waarin je kleine slaapt als een roos.