In dit meegroeibed slaapt je kind vanaf de geboorte als een roos

Meegroeibed Stokke Sleepi Mini

Op zoek naar een babybedje? Dan wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind. Het liefst een bedje waar je kleintje urenlang in kan dromen. Want als je baby goed slaapt, doe jij dat tenslotte ook. Maar welke kies je? De keuze is reuze. Wat dacht je van een veilig babybedje dat comfortabel is én ook nog eens meegroeit met je kind? De Stokke® Sleepi™ kan het en biedt vele voordelen. Nieuwsgierig? Lees hieronder alles over dit meegroeibed.

Samen met Stokke

Veilig comfortabel bed dat meegroeit met je kind

Een wieg, ledikant en kinderbed in één, dat is eigenlijk wat de Stokke® Sleepi™ is. Het bedje is speciaal ontworpen om mee te groeien en te veranderen met je opgroeiende kind. Door een reeks uitbreidingsmogelijkheden kan de Sleepi worden gebruikt vanaf de geboorte tot je kind tien jaar oud is. Het bed is in al zijn uitvoeringen 100% veilig en comfortabel en zorgt ervoor dat je kind kan genieten van een heerlijke nachtrust. 

Unieke rustige uitstraling

Het bed heeft een unieke ovale vorm en is gemaakt van massief Europees beukenhout. Het bedje is uitgevoerd in White, Natural en Hazy Grey. Alledrie neutrale, natuurlijke kleuren om de rust in de slaapkamer van je kleintje te vergroten.

Wist je dat Stokke® Sleepi™ op wieltjes staat? Dit zorgt ervoor dat je het bed eenvoudig kunt bewegen. Zo kun je je baby bijvoorbeeld heerlijk in slaap wiegen. Ook kun je het bed hierdoor makkelijker verplaatsen in huis. 

Rustgevende nachten door speciaal matras  

Het matras van de Stokke® Sleepi™ is gemaakt van hypoallergeen, duurzaam PU-schuim, dat bekend staat om zijn drukvaste kwaliteiten. Het schuim heeft groeven in de bodem om de luchtstroom te maximaliseren. Dit zorgt samen met de geperforeerde bedbodem voor een ademende structuur met een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie. Je kind kan heerlijk van een comfortabele, rustgevende slaap genieten.

Bovendien heeft het stevige matras een zachte, gewatteerde, afneembare katoenen matrashoes met rekbaar mesh-materiaal aan de onderzijde, zodat je hem gemakkelijk kan verwijderen om te wassen. 

Stokke® Sleepi™ uitbreiden? Zo werkt het

Als je het bedje voor de geboorte van je kind aanschaft, kun je 'm in die uitvoering direct gebruiken. Wordt je kind groter, bijvoorbeeld vanaf zes maanden, dan kun je het bedje met een speciale uitbreidingsset eenvoudig uitbreiden. Hieronder lichten we de verschillende uitbreidingen toe.

Stokke Sleepi Mini (0–6 maanden oud)

De knusse, nestachtige omgeving maakt dat dit een perfect eerste bed is voor je pasgeboren baby. Door de vergrendelbare wielen kan je kleine zachtjes in slaap gewiegd worden en is de wieg gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer. Met een breedte van slechts 67 cm is het bed ongelooflijk veelzijdig en is het ideaal voor kleine ruimtes. De piekstok en de sluier maken het geheel een elegante toevoeging aan elke kinderkamer.

Stokke Sleepi Bed (6 maanden–3 jaar oud)

Doordat de Stokke Sleepi Mini eenvoudig kan worden omgebouwd tot Stokke Sleepi Bed met een Bed Uitbreidingsset blijft de vertrouwde, rustgevende omgeving voor je groeiende kind behouden. Pas de hoogtepositie van het matras aan als je kind groeit en het ‘nieuwsgierige klim stadium’ bereikt. Zodra je kind oud genoeg is om zelfstandig in en uit het bed te komen, kun je één kant van het bed verwijderen.

Stokke Sleepi Junior (ongeveer 3–10 jaar oud)

De Stokke Sleepi Junior is een comfortabel bed voor kinderen tot ongeveer tien jaar. Het doet ook dienst als een praktische mini-bank, perfect voor de speelkamer. De Junior Uitbreidingsset is verkrijgbaar als uitbreiding op het Stokke Sleepi Bed.

Meer van Stokke

Maak ook kennis met twee andere producten van Stokke: de alles-in-één kinderwagen Stokke® Xplory® X en het babynestjeTripp Trapp® Newborn Set waarmee je jouw baby makkelijk aan tafel erbij schuift.