Zwanger van de 2de

1 bericht / 0 nieuw
charlotte.muijr...
afbeelding van charlotte.muijrers@live.nl
14 nov 2017 - 15:26
Zwanger van de 2de

Lieve mama's en momma's to be.
Ik zit met het volgende. Ik ben zelf 21 jaar en heb een zoontje van 10 maanden hier thuis. Heerlijk!! Wel is het zo dat de papa en ik tijdelijk afstand van elkaar hebben moeten nemen. Omdat hij zwaar emotionele problemen heeft. Ik zelf heb jaren in therapie heb gezeten. Ik ben dus al een stuk verder en ook veel stabieler! Mijn ex ( helaas) is op dit moment eerst aan zichzelf aan het werken om normaal met zijn gevoelens om te kunnen gaan. Ook moet hij niet meer drinken en gokken....door dit alles is het voor mij beter om afstand van hem te doen omdat het ook zijn uitwerken heeft op mij. Terwijl ik net goed op pad ben! Het is allemaal erg verdrietig en het is alsof ik 3 man op mijn schouders moet dragen. Dat hou je even vol.. maar na 2.5 jaar kon ik niet meer. Tijd om ieder voor zich aan zichzelf te gaan denken...(ik moet wel even vermelden dat hij een super vader is en alles voor hem doet... hij is geen alcoholist maar een probleemdrinker)
MAAR... ja daar is de maar....
Wij hebben vorige maand maar 2x seks gehad (het is dus recent uit) en ik let altijd erg goed op de vruchtbare dagen etc. We hebben met condoom seks gehad maar zonder verdere anticonceptie.... nu ben ik zwanger van de 2de!!!
Totaal niet de ideale situatie en mijn ex wil het liever niet omdat hij veel werk aan de winkel heeft mentaal. (Wij zijn absoluut niet met ruzie uit elkaar gegaan.. het is de bedoeling om over een tijd weer samen te komen)
Maar ik kan en wil het kindje met alle liefde ontvangen en opvoeden!... wat te doen?
Ik wil hem niets opdringen.. hij is zich wel heel bewust dat het kindje in mijn buik zit en dat het daardoor erg moeilijk voor me is. Ik heb het enorme gevoel dat ik dit kindje moet beschermen.
Want ook als het ooit echt misgaat tussen mij en hem... ik wil liever niet dat mijn zoontje alleen uit deze relatie is ontstaan... het klinkt misschien bizar maar ik zie dat gewoon niet voor me. Ook voor in de verdere toekomst niet. Wel heeft ex gezegd dat welke keuze ik ook maak... hij toch van me houdt.
Ik merk aan mezelf dat ik een beetje begin te razelen en dus stop ik dit bericht nu...hopelijk kunnen jullie mij helpen en wat geruststellen! .
Liefs Charlotte