Uitgerekend oktober 2021

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
neirod88
afbeelding van neirod88
29 jan 2021 - 11:55
Uitgerekend oktober 2021

Welkom zwangere!

 

Hierbij het nieuwe bericht voor dames die in oktober uitgerekend zijn! 
Voel je vrij om te posten, maar laten we het wel netjes houden met elkaar!

 

Qiong
afbeelding van Qiong
30 aug 2021 - 15:07

Hallo allemaal,

Ik ben Qiong en ben ook uitgerekend in Oktober 2021!
Inmiddels ben ik afgelopen week al aangekomen in week 32.

Tijdens de positieve test was het lijntje zo slecht leesbaar dat we beide allebei het niet zeker wisten.
Maar de uitslag was inderdaad gelukkig positief en weet oomkdat er een klein meisje op komst is.
Dit wordt onze eerste baby van ons samen en kijk er erg naar uit.

Het eerste trimester vond ik wel vrij hevig maar hierna ging alles wel vrij soepel.
Helaas heb ik wel zwangerschapsdiabtes gekregen en krijg sinds kort  nu ook insuline.
Mijn zwangerschap wordt nu medisch begeleid maar ik heb er alle vertrouwen in.

Veel succes allemaal!
 

ddeh-1600591
afbeelding van ddeh-1600591
28 mei 2021 - 12:36

Hi allemaal! 

Wat leuk om deze verhalen te lezen! Ikzelf ben inmiddels 17 weken zwanger en uitgerekend op 5 november, alleen weet ik al bijna helemal zeker dat de kleine meid wat eerder gaat komen. Ik verwacht wel een weekje eerder, aangezien ik medisch ben en dus via het ziekenhuis wordt geholpen. Ik heb in 2014 een herseninfarct gehad op 28 jarige leeftijd, waarvan ik helemaal ben hersteld, maar wel de rest van mijn leven vast zit aan bloedverdunners, ook omdat ik een gaatje in mijn hart heb dat nooit is dichtgegroeid. Vandaar dat ik onder controle moet blijven en de kans op voorhand aanwezig is dat ik niet natuurlijk beval. Ook zal ik geen borstvoeding geven, omdat ik na de bevalling gelijk terug moet naar mijn oude medicijnen. Geen probleem natuurlijk! We gaan het kindje gezond ter wereld brengen en ik heb er vertrouwen in dat alles goed blijft gaan. Inmiddels heb ik mijn 1e corona inenting al gehad, dus dat risico schuift ook steeds meer naar de achtergrond :-).

Voor mij en Ruben is het de 1e en we waren erg verrast dat de kleine zich al snel kwam aankondigen! We zijn beide halverwege de 30 en dus een beetje "laat" ten op zichte van onze omgeving waardoor we niet hadden verwacht dat ik binnen een maand al zwanger zou zijn. Ik wist het wel gelijk, ik had best wel last van de innesteling (bleek later dat het de innesteling was waar ik last van had) en voor de zekerheid is er toen bloed geprikt om te kijken of ik zwanger was (in verband met toedienen medicatie tegen de pijn) omdat een urine test nog niets liet zien. Dit was dus wel het geval en we waren en zijn nog steeds dolgelukkig! Gelijk gestopt met alcohol en het eten van rauwe producten. Was geen probleem voor me, al mis ik nu af en toe wel een glaasje wijn en een lekkere zalm sashimi of poke bowl! Dit vond ik namelijk echt zoooo lekker! Maar goed, dat wacht wel op me tot ik bevallen ben :-).

Inmiddels weten we nu via een pretecho dat het een meisje is. Alles gaat verder goed! :-D 14 juni de 20 weken echo, heel veel zin in! Dat is toch een mijlpaal of zo en kijk er nu alweer naar uit om ons kindje te zien. Ruben trouwens ook. Hij is 's avonds tegen mijn buik aan het praten en legt zijn hand op mijn buik en dan voel ik haar. Heel zachtjes tikken, alsof een vlindertje tegen de buikwand vliegt. Zo schattig! 

Geniet allemaal van de zwangerschap! Hopelijk vallen de kwaaltjes mee. Ik ben niet veel misselijk geweest, maar wel erg moe, extreem wel eigenlijk, en krijg nu wat last van mijn bekken. Ik ben weer rustig aan het sporten en dat helpt. Soepel blijven vermindert de pijn aan je bekken. Fijn weekend en geniet van de zon!

Leonie1989
afbeelding van Leonie1989
19 mei 2021 - 13:00

Hoi hoi! Wat leuk om jullie verhalen te lezen. Ik was zelf net zo blij verrast als jullie zo te lezen. De tactiek van om de vruchtbare dagen heen vrijen is bij ons ook niet helemaal gelukt. De eerste dagen was ik best een beetje in shock moet ik zeggen, want ik word voor de eerste keer moeder. Ook al 5 weken onderweg en deze weken stond in het teken van wijnproeverijen en borrelavonden met vrienden. Inmiddels zijn we 11 weken verder en zit ik helemaal op de roze wolk. Leuk om jullie verhalen te lezen en ik hoop dat we met deze groep met elkaar in contact blijven!

Fiepje
afbeelding van Fiepje
26 feb 2021 - 11:00

Gisteren een positieve test in handen! Deze morgen nog eens bevestigd. 
Ik had een vermoeden maar durfde het niet uit te spreken. vlagen van vermoeidheid, sneller honger hebben, borsten die zich laten horen. En me gewoon super voelen! normaal ben ik rond deze tijd in mijn cyclus een beetje onuitstaanbaar :D

Maar onze Wieber (1,5jaar) krijgt er een broertje of zusje bij! helemaal gepland en we zijn zo blij, maar voorzichtig blij, eerst voorbij de 8-10 weken geraken wat bij mij een moeilijk punt is. Voor de zwangerschap van mijn zoontje heb ik nameijl twee miskramen gehad. Nu dus weer even adem inhouden tot er een zekerheid is. 

officeel ben ik uitgerekend op 2 november, maar ik ben er bijna 99 procent zeker van dat het geboren zal worden in okotber doordat het net zoals vorige keer zal ingeleid worden. Ik had zwangerschapsuiker en verwacht me er deze keer ook aan. Ook is Wieber met een spoedkeizersnee geboren, dus vermoed ik dat ze ditmaal er ook voor zullen kiezen. 

Proficiat Carm!! Ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen en heb de dynamiek altijd fantastisch gevonden. Heel veel geluk met dit stiekeme nakommertje ;-)

... We wachten geduldig op ons regenboogbaby.
Carm-1325325
afbeelding van Carm-1325325
24 feb 2021 - 11:45

Hoi!

Daar stond ik dan, met een positieve test in mijn handen. Totaal niet verwacht, maar O zo welkom. Een vierde kindje op komst. Ik moet er nog even aan wennen. We hadden dit hoofdstuk afgesloten, man is pas gesteriliseerd en wij vrijden om mijn vruchtbare dagen heen. Een iets langere cyclus en een rekenfoutje zorgde voor deze positieve test. 
 

Nu snel aan de foliumzuur begonnen en in gedachte afscheid genomen van mijn O zo geliefde rosbief. Nog meer mamas die net weten zwanger te zijn? Ik ben waarschijnlijk nu 4+3 weken en voel er nog niets van. Heel anders dan de vorige keren.