Uitgerekend November 2019

28 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
GvG
afbeelding van GvG
28 feb 2019 - 09:53
Uitgerekend November 2019

Hoi Allemaal, Ik zal mij eerst even kort voorstellen. Ik ben Gwenny 34 jaar en mama van Zoey 2,5 (juni 2016). Ik ben dans en fitness instructeur en werk als zzper. Daarnaast ben ik bezig een bedrijfje op te starten met persoonlijke cadeautjes en gepersonaliseerde kraamcadeau pakketten. 

Sinds afgelopen vrijdag ben ik al misselijk dit ben ik normaal nooit dus vanochtend toch maar een vroege test van de action gedaan. Over vier dagen is mijn NOD maar toch kwam er een heel licht streepje woehoe!!! Ik hoop dat we hier een leuke uitgerekend groep bij elkaar verzamelen zodat we alles samen kunnen delen en ervaringen uitwisselen zonder dat heel onze omgeving knettergek word van al onze zwangerschaps verhalen :D 

Ik zou ook graag een Facebook groep aanmaken voor uitgerekend 2019 dit heb ik tijdens mijn vorige zwangerschap ook gedaan en vond dit erg leuk en makkelijk om ook foto's ed te delen. Ik hoor het graag wie dit leuk lijkt. 

Ik wens iederen alvast een super fijne zwangerschap zonder te veel kwaaltjes :)

 

 

Annabel2408
afbeelding van Annabel2408
19 mrt 2019 - 05:09

Hoi allemaal,

Mijn naam is Annabel en ik ben zwanger van ons 2e kindje. Ik heb al een dochtertje van net 1,5 jaar.

Zou ik graag weer van een fb groep lid willen worden, zit nog steeds in die andere en nog steeds leuk contact mee.

iingee1
afbeelding van iingee1
15 mrt 2019 - 09:41

Hoi allemaal!

Mijn naam is Inge, ben 26 jaar en in verwachting van ons eerste kindje! 27 maart hebben wij de eerste echo! Spannend!

Tot nu toe voel ik mij verder prima en heb ik (nog) nergens last van! :)

GvG
afbeelding van GvG
10 mrt 2019 - 18:30

Hoi Judith Gefeliciteerd en Welkom bij de club. Wat heerlijk dat je zo snel zwanger mocht worden zeg. Idd een streep is een streep dus dat komt echt wel goed ik had in het begin ook mega lichte streepjes en nu is hij lekker dik en duidelijk :). De facebook groep heet uitgerekend November 2019 als het goed is kan je hem gewoon vinden anders mag je mij altijd een pb sturen. 

GvG
afbeelding van GvG
10 mrt 2019 - 18:28

Hoi Laura Gefeliciteerd en welkom bij de club, wat knap dat je er alleen helemaal voor wilt gaan en natuurlijk mag dat de pret niet drukken het is toch heerlijk om zo iets kleins al in je te hebben groeien. Een knap en dapper besluit!

MamaJudith92
afbeelding van MamaJudith92
10 mrt 2019 - 11:55

Hoi allemaal,

Ik ben Judith, 27 jaar en mama van Lily, nu bijna 14 maanden. Na de vorige zwangerschap heb ik een spiraaltje gehad, die heb ik de 6e februari (was de 4e al ongesteld geworden dus kwam mooi uit) laten verwijderen en omdat mijn cyclussen altijd heel onregelmatig en lang waren maar wat in het wilde weg gaan testen, en vanochtend eindelijk een positieve test! Voel me voor nu prima, wat lichte klachten maar vergelijkbaar met de vorige keer. Streepjes waren overigens maar héél licht, maar een streep is een streep dus wij helemaal blij natuurlijk :)

Ik word ook graag lid van de Facebookgroep, heb dat van mijn eerste ook nog steeds en echt fijn om zo ervaringen en ideeën uit te kunnen wisselen!

Groetjes, Judith

laur-1443241
afbeelding van laur-1443241
9 mrt 2019 - 01:13

Hallo allemaal!
Wat leuk om dit allemaal te lezen!
Mijn naam is Laura,27 jaar jong en zwanger van haar 1e kindje.
Helaas 2 weken geleden gebroken met (ex) partner waardoor ik er nu zonder man in sta.
Dit mag de pret niet drukken!
Na veel nadenken etc besloten om er volledig voor te gaan en het nu te omarmen.
Wat fijn om hier te kunnen praten :)

GvG
afbeelding van GvG
8 mrt 2019 - 21:41

ik zal je even een prive berichtje sturen de groep heet uitgerekend november 2019 

 

M-arina
afbeelding van M-arina
8 mrt 2019 - 12:49

Hey,

Dank je :)
Haha ja ik snap dat je met een peuter van 2,5 altijd moe bent ;)
Laatste dagen gaat het gelukkig goed. weinig last meer van misselijkheid.. maar lijkt bij mij om de paar dagen even voorbij te komen..
Ik kan op fb alleen de paging zwanger & uitgerekend oktober/november 2019 vinden. Maar dat is het niet dan toch?

GvG
afbeelding van GvG
7 mrt 2019 - 20:51

Hoi Marina Gefeliciteerd en welkom bij de club!!! Check check check je hebt idd de symptomen van het zwangerzijn afkunnend strepen. Mijn eerste zwangerschap was ik ook zo moe. Nu met een peuter van 2,5 ben ik altijd moelaughhihi. Heel slim water en crackers helpen bij mij ook tegen de misselijkheid. De fb groep heet - uitgerekend november 2019 - het is een besloten groep dus makkelijk te vinden maar niet te zien wie er lid zijn 

M-arina
afbeelding van M-arina
7 mrt 2019 - 13:16

Hallo Allemaal..

Wij zijn zwanger van ons eerste kindje. Super blij toen ik vorige week een positieve test in handen had :)
Vorige week ook maar even gebeld naar de gyn voor een afspraak voor eerste echo. Deze hebben we 20 maart. Kan niet wachten.. Duurt allemaal lang haha..
Concentratie is echt ver te zoeken als ik op werk ben. Jullie ook zo last van moe zijn? en last van menstuatie achtige buikpijn.. Maar hoort er allemaal bij zeggen ze haha..
Af en toe wat misselijk, afgelopen maandag nog een halve nacht lopen spoken. Ik heb het ook wel snel wat kouder. Dus als ik naar bed ga maak ik vast een kruik warm en ga met mijn flesje water en crackers rond uurtje of 9 al het bed in. haha

Ik wil ook wel graag bij die facebookgroep. iemand die mij daarvoor moet uitnodigen ofzo?

Groetjess

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
7 mrt 2019 - 07:31

Wanneer heb je je eerste afspraak bij de vk? Ik moet vanmiddag even bellen. Gisteren echt heel de dag uitgeput geweest. Zelfs geslapen op de bank terwijl mijn zoontje aan 't spelen was. Apart hoe totaal anders ik mezelf voel dan bij zijn zwangerschap.

GvG
afbeelding van GvG
7 mrt 2019 - 07:23

Yep hormonen checksad vannacht veel wakker gelegen en last gehad van hormonaal zweten. Hier had ik vorige zwangerschap ook veel last van lang leve de hormonen. Het begint nu wel steeds meer tot mij door te dringen dat ik toch echt zwanger hen dus gisteren maar een afspraak gemaakt bij de vk. 

GvG
afbeelding van GvG
5 mrt 2019 - 23:15

Gefeliciteerd lauraa Bloemm wat spannend welke dag ben je uitgerekend en wat hebben jullie afgelopen maand te vieren gehad dat ze op dezelfde dag zijn uitgerekend :D. Ik heb je even een pb gestuurd ivm fb.

LauraaBloemm
afbeelding van LauraaBloemm
5 mrt 2019 - 20:18

Hi meiden, zaterdag een test gedaan op de dag dat ik mijn ongesteldheid moest krijgen, maar had al een onderbuik gevoel...en aangezien het carnaval was, was t toch slim om te testen en ineens 2 strepen... whoeeeehoeee.... 27 mrt 1e echo.. kan niet wachten!! Ps.. op dezelfde dag uitgerekend als bij onze 1e (zoon) ... heb mezelf al aangemeld op de Facebook pagina.

GvG
afbeelding van GvG
5 mrt 2019 - 18:18

Oh wat grappig nu vraag ik mij wel af wie jij bent juf rommelkont. Wel leuk al twee draagmama’s hihi. Niemand kan zien dat je lid bent geworden of dat je lid bent van de groep tenzij ze zelf lid zijn natuurlijk. Alleen iedereen kan zien dat de groep bestaat en wie de oprichter is. Maar niet wie er lid is en welke berichten er worden geplaatst.

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
5 mrt 2019 - 08:44

Kan niemand ook zien dat je lid geworden bent?

Gwenny, wij zitten ook al in een andere groep allebei, dragen in roosendaal e.o. :)

GvG
afbeelding van GvG
5 mrt 2019 - 07:14

Zoo de fb pagina is een feit. Je kunt ons vinden onder uitgerekend november 2019. De groep is besloten dus van buitenaf kan niemand zien wie er lid is of berichten inzien

 

 

GvG
afbeelding van GvG
4 mrt 2019 - 14:54

 

Hoi Catlady, 

Gefeliciteerd en welkom bij de club. Want een enorme spannende en zware periode heb je al achter de rug zeg. Wat een heftige achtbanen aan emoties moet dat wel niet voor jullie zijn geweest. 

Op de Facebook groep kunnen alleen leden zien wie er in zitten verder niemand! Als je mij even als vriend toevoegd op fb (Gwenny van Gils) dan voeg ik je vanavond toe ik moet namelijk zo meteen werken tot 20:15

Ik hoop voor jullie (eigenlijk voor iedereen) dat deze zwangerschap een stuk fijner voor je zal zijn met een positieve afloop waarbij jullie ook lekker kunnen kroelen en knuffelen met jullie kleine.

 

Catlady
afbeelding van Catlady
3 mrt 2019 - 18:26

Hoi allemaal!

Wij zijn zwanger van ons eerste kindje. Hiervoor al een miskraam gehad en een vroeggeboorte van een tweeling. Met heel veel angst en onzekerheid probeer ik positief te blijven... Dus heel erg spannend allemaal! 

Ik zou ook graag in de faceboek groep willen als de groep op geheim staat aangezien niemand nog van onze zwangerschap weet. 

 

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
3 mrt 2019 - 11:27

Daar ben ik ook maar weer aan begonnen, maar daar dacht ik vannacht niet aan toen ik er voor de ander uit moest

GvG
afbeelding van GvG
3 mrt 2019 - 10:51

He bah heel herkenbaar ik heb droge crackertjes naast bed staan en een glas water. Zodra ik mij misselijk voel eet ik wat dat helpt bij mij goed. Ik hoop dat je daar iets aan hebt

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
3 mrt 2019 - 08:19

Oh ik neem het terug dat ik nergens last van heb.. Al twee dagen beroerd en aan 't wc knuffelen. Vooral als ik er snachts voor m'n zoontje uit moet met een lege maag. Blegh..

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
28 feb 2019 - 14:07

Ik ben zelf al flink en woog al met boven de honderd voordat ik zwanger werd, vorige zwangerschap niks aangekomen en lichter uit de zwangerschap gekomen. Maar dat was er zo weer aan. Had zwangerschapsuiker dus was blij dat ik weer mocht eten.
Benieuwd hoe dat nu gaat!

GvG
afbeelding van GvG
28 feb 2019 - 14:04

Ohh wat fijn om te horen, ik bedoel dat je met 9 weken al zwangerschapsbroeken moest dragen dat had ik ook maar ik was toen ook een enorme walvis geworden vorige zwangerschap van 51 kilo naar boven de 100 kilosurprise.  Ik zit nu op 64 en ga echt proberen deze keer op mijn eten en gewicht te letten.

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
28 feb 2019 - 12:00

Ja tijdens de zwangerschap van m'n zoontje wel. Dus misschien wordt het bij mij nu een meid en bij jou een jongen ;)
Enige wat ik merk is dat m'n buik al opzet. Tijdens de vorige zwangerschap met 9 weken al zwangerachapsbroeken aan gehad, benieuwd hoelang ik nu zonder kan

GvG
afbeelding van GvG
28 feb 2019 - 11:52

Oeh wat spannend en wat knap en bijzonder dat je zoontje dit al van te voren aanvoeld. 

Ik begrijp heel goed dat het je onzeker maakt hoor die schommelende hormonen en symptonen. Gelukkig is iedere zwangerschap anders was je wel misselijk bij de zwangerschap van je zoontje? ik ben nu al sinds afgelopen vrijdag misselijk en bij de zwangerschap van mijn dochtertje ben ik de hele zwangerschap niet misselijk geweest en heb ik maar 4 x gespuugd waarvan twee keer een uur voor de. bevalling. Ik hoop dat dat je een beetje gerust steld maar ik snap dat je blijft zenuwen tot aan de eerste echo hoor dat heb ik zelf ook ;)

 

Jufrommelkont
afbeelding van Jufrommelkont
28 feb 2019 - 10:53

Hoi!

Hier een mama van een mannetje van 2,5 die mij afgelopen vrijdag zei dat ik een baby in mijn buik had. Zaterdag toch maar getest op mijn nod, en ja.. Een streepje! Maandag nogmaals getest en een duidelijke streep. Hij heeft dus gelijk.
Eerste twee dagen misselijk, maar inmiddels niet meer. Dit maakt mij heel onzeker. We hebben eerst een miskraam gehad voor de zwangerschap van ons zoontje, toen had ik ook weinig symptomen.. Dus zal blij zijn als we de eerste echo eenmaal gehad hebben. Straks eens bellen voor een afspraak!