Uitgerekend in april 2019

31 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 10:38
Uitgerekend in april 2019

Hi allemaal,

Wat leuk dit forum!
Ik ben eind april uitgerekend van ons eerste baby’tje.
En heb volgende week de eerste (8 weken) inwendige echo.
Ik vind het allemaal heel spannend maar heb er super veel zin in!
Hoe voelen jullie je?
Ook al last van misselijkheid :(

X

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
8 apr 2019 - 21:35

ben inmiddels 38 weken en 2 dagen zwanger.het gaat alweer een stuk beter dan een tijdje terug, geen last meer van me rug. maar wel een flinke buik. onze dame is rondt het gemiddelde, ze is alleen nog nie ingedald wat wel jammer is maar het kan geen kwaad ik mag gewoon thuis bevallen. de baby kamer en de kamers van de andere kids zijn eindelijk klaar. of te wel ik ben er klaar voor en ons meisje mag komen. ben die dikke toeter inmiddels ook wel een beetje beu.

zijn er al mam's die inmiddels al bevallen zijn?

groetjes

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
7 mrt 2019 - 21:56

jeee, morgen 34 weken zwanger en dan eindelijk verlof. er veranderd nie veel voor mij aangezien ik al ff thuis zit. afgelopen zondag een kleding kast gekocht samen met me ouders want die had ik nog nie en zondag ga ik met manlief een schomelstoel ophalen die ik dolgraag wil. kamer is groter dus nu kan het gelukkig wel, eerste 3 x kon da nie mocht al blij zijn da er een ledikant, comode en kast in kwijt kon.

het enigste wat al klaar is da is het wiegje die staat al ruim 1 week op onze slaapkamer, verders moeten de slaapkamers van de meiden veranderd worden voordat ik aan de babykamer kan beginnen. oudste na een iets kleinere kamer en 2 middelste die maar 22 mnd schelen gaan op 1 kamer slapen. maar ja de tijd da manlief thuis is besteed ie liever aan zijn kids zodat ik ff kan bij tanken. ik heb 3 x vriendelijk gevraagd aan de kamers te beginnen aangezien het me nog steeds afgeraden wordt om te tillen. ik til soms de jongste wel eens maar ik sjouw geen complete kamers.

verders mis ik het werken wel, zit al sinds 23 weken in de ziekte wet en sinds 29 weken heb ik vakantie. lekker bij komen en vooral mijn lichaam/rug de nodige rust geven.

mijn verloskunde grapte al da zwanger zijn nie echt mijn ding was, maar de eeste 2 x geen problemen gehad en nu er al 3 rondt lopen waarvan 1 meer thuis is da best veel .vorige week ook achter gekomen da onze oudste autisme heeft en da gaat je ook nie in de koude kleren zitten, , soms wordt het me te veel maar ja komt goed. 5 dagen alleen is ook veel vooral als je hoog zwanger bent.

gelukkig is dit onze laatste wondertje want een 5de is me al afgeraden door de huisarts, vanwege pijnlijke rug en pees. ik geniet met volle teugen van onze kleine meid en de andere dames vinden het ook super geweldig da ze een zusje krijgt die inmiddels sinds 2 weken ook al een echte naam heeft, maar die houden we nog ff geheim.

groetjes

vand-1416996
afbeelding van vand-1416996
6 mrt 2019 - 11:17

Ooh beenkrampen zijn zo vervelend hè!! Ik heb er ook veel last van gehad, begon met heel onrustige benen vanaf dat ik in bed lag (hoe lang ik ook al op de bank had gelegen om te proberen dat het DAN kwam en niet in bed, het kwam altijd pas in bed) en als ik dan eindelijk sliep, die beenkrampen... Heb er magnesium voor gehaald op aanraden van de verloskundige en het helpt niet bij iedereen maar hij mij gelukkig wel! Superfijn, helemaal geen last meer van nu.
Babykamer is ondertussen zo goed als klaar, nog wat leuke decoratie kopen maar het belangrijke is gedaan :).

Heb nu sinds een week ineens, bam, bekkenpijn en goed ook. Flink balen en flink pijnlijk!! Maargoed ik probeer me maar rustig te houden, ben nu 36 weken en heb al even verlof dus misschien helpt het om wat meer tijd voor mezelf te nemen ;).
Ik maak me momenteel ook drukker over onze kleine dan over mezelf, gisteren controle gehad en het hartje klonk af en toe alsof het oversloeg of dubbel, dus gistermiddag naar het ziekenhuis geweest voor ctg en echo. Ctg duurde ipv half uur bijna drie uur omdat die kleine man zo druk was en dus geen goede meting kon worden gedaan en op de echo was een klein hapertje te zien af en toe, tussen twee slagen door... Bah, we zitten er zo mee :(. Vrijdag naar het Erasmus MC voor nog een keer een ctg en echo, hopelijk weten we daarna wat meer. Kan niks bijzonders zijn maar kan natuurlijk ook iets zijn waar ze met de bevalling en daarna iets mee moeten doen, zo onzeker wat het is :'(.

vand-1416996
afbeelding van vand-1416996
6 mrt 2019 - 11:08

Ahh wat rot!! Dat is niet echt op een fijne manier de laatste weken van je zwangerschap ingaan :(. Ik hoop dat je je ondertussen al ietsje beter voelt en dat de babykamer toch een beetje op gang begint te komen. Liefs

Floepa88
afbeelding van Floepa88
26 feb 2019 - 13:31

ohhh das vervelend dat je zoveel last van kwaaltjes hebt,
hier ook eigenlijk een top zwangerschap al heb ik wel rug en bandenpijn maar niet de hele dag dus weinig te klagen,
veel last van kram in me benen s`nachts is dan wel weer vervelend... maar dat lijkt nu ook minder..

met 31 weken zit ook ik inmiddels thuis, mijn contract op t werk is niet verlengd,
kan der boos om worden maar heb er ergens wel vrede mee, lekker genieten van de zwangerschap en de kleine.

Ze dacht eerst dat die 2 of 3 weken voorlag, maar dat blijkt gelukkig maar een week,
met 30 weken woog die 1,5 kg.
ach wel leuk om die extra echo te hebben.

hier ook nog geen babykamer klaar, denk dat we deze week wel ver gaan komen ermee gelukkig :)
en dan nog lekker gezellig maken en kleertjes etc wassen :)

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
25 feb 2019 - 17:23

wat fijn meid da alles goed gaat met je.jullie babykamer is ook nog nie klaar lees ik.

 ik wou da ik da ook kon zeggen. zit al sinds da ik 29 weken ben thuis. last van me rug wat met minder werken en veel rusten nie over ging. inmiddels ben ik 32 weken en over 2 weken gaat me verlof in. onze babykamer is bij lange na nog nie klaar, kan er niks doen omda onze nu nog jongste erin slaapt. we zouden in januari de kamers veranderen maar is nog steeds nie gebeurd. ik mag nie tillen dus kan het zelf ook nie doen.

ik had eerst last van een ontstoken pees in mijn lies en toen last van me rug. daarbij kwam ook nog da ik veel moe ben omda ik nie goed kan slapen vanwege de pijn.wat bleek ik had ijzer te kort dus daar tabletten voor en nu gaat het wel, vorige week voor het eerst in 6 weken mijn huis van boven tot onder schoongemaakt in 7 dagen.

wij krijgen een meisje en ze heeft alle mogelijke posities in mijn buik al uit geprobeerd, zelfs in stuit.ze ligt nog nie ingedaald en ook nog nie met hoofdje na beneden maar aangezien het mijn 4de is maak ik me geen zorgen onze vorige is pas met 35 weken goed gaan liggen. verders gaat het op zich wel goed met me.

groetjes

vand-1416996
afbeelding van vand-1416996
24 feb 2019 - 15:52

Haihai allemaal!!
Ik ben nogal laat met aanmelden op het forum haha, want over vijf weekjes al uitgerekend (di 2 april).
Ik vind het toch nog steeds wel leuk om af en toe op een forum mee te lezen en te zien dat ik niet de enige ben met vragen/kwaaltjes dus toch ook maar een berichtje achterlaten :). Ik heb net m'n eerste weekje verlof achter de rug, een veel te druk weekje natuurlijk haha met afspraken met vriendinnen en klussen in de babykamer maar ik voel me erg goed dus doe ik dat liever nu nog allemaal dan straks in de laatste weekjes. Ennn, je weet nooit wanneer de kleine zich aandient dus ik geniet er maar ff van haha. We krijgen een jongetje, ons eerste kindje nadat de eerste zwangerschap helaas een miskraam werd en ik heb een topzwangerschap: geen klachten of kwaaltjes, ik heb me op moeheid na extreem goed gevoeld en alles gaat keurig volgens schema. Kan niet beter zou je zeggen dus ik wacht bijna op het moment dat er iets NIET helemaal lekker gaat hihi. Neehoor ik vind het alleen maar superfijn en besef goed dat ik geluk heb met zo'n zwangerschap.
Het lijkt alleen wel alsof m'n lijf denkt: zooo, jij hebt verlof? Dan gaan we nu de pijntjes die je niet kan verklaren starten. Indalingsweeën, ineens bandenpijn, steken snachts... Dat soort dingen waar de verloskundige steeds een uitleg voor heeft maar waar je op het moment zelf van schrikt. Hoe gaat het met jullie allemaal?

Dikke(buiken)knuffel Sus

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
26 jan 2019 - 21:36

Floepa88 wat fijn dat alles goed gaat.

 

hier dachten we da het goed ging en schoot het ineens in mijn rug.ik werk momenteel nog maar 3 uurtjes per dag en zit in de ziekte wet. mijn lichaam trekt het nie meer dus aanstaande week laatste week werken en dan eerst 5 weken vakantie. hopelijk geneest mijn rug dan enig sinds op 11maart gaat mijn verlof in.ik heb wel een buikband aangeschaft die een beetje rug pijn weg drukt

 

hebben jullie de baby kamer al in orde gemaakt?

ik baal da ik nie mag/kan tillen waardoor alles op andere aan komt. hier dus nog geen baby kamer klaar.

 

iedereen nog de beste wensen voor 2019.

groetjes

Floepa88
afbeelding van Floepa88
31 dec 2018 - 10:35

Goedemorgen,

Hier inmiddels 23 weken,
flink last van bandenpijn maar voor de rest gaat alles goed.

Mooie 20 weken echo gehad, alles was goed met ons kleine mannetje <3

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
29 dec 2018 - 22:48

ander halve week geleden ging ik na me werk. ( werk in magazijn leenbakker) ik reed pallets uit de trailer, toen viel er een bank om.( 3 zitter) ik had al 3 a 4 x om hulp geroepen maar niemand reageerde, ik ben dan zo eigenwijs en doe het zelf wel. 2 dagen later ging ik weer na het werk en ik had zo'n pijn da ik gewoon stond te huilen op de werkvloer. een collega zei ga na huis en rust goed uit voor je weer terug komt. ik heb de huisarts gebeld en ik kon tegen het eind van de ochtend nog langs komen.

de huisarts had me onderzocht en kwam tot de conclusie dat ik eeen ontstoken pees in mijn linkerlies had. da kon wel 1 a 2 weken duren voor dat die genezen was, ik kreeg ook meteen een til verbod. met da laatste was mijn jongste van 2,5 het nie zo mee eens zij wil graag gedragen worden enzo.

inmiddels ben ik dus een week ziek thuis, het gaat gelukkig al weer een stuk beter met me en soms doet het nog pijn maar het is meer gevoelig dan dat het echt zeer doet dus na het nieuwe jaar ga ik het weer proberen.ik werk maar 16 uur in de week dus da is nog wel te doen. gelukkig is mijn baas meegaand alleen van verzuimpunt nie zo, maar die moest ik met een korreltje zout nemen.

verders gaat het wel goed met ons, ik voel de kleine meid geregeld schoppen( placenta ligt voor) in het nieuwe jaar hoef ik nog maar 2 maanden te werken en dan verlof. kan haast nie wachten. en onze andere 3 kids kunnen nie wachten tot hun zusje geboren wordt. mijn buik krijgt kusjes, aaitjes echt zo lief van ze.

de feestdagen rustig aangedaan.

 

hoe gaat het verders met iedereen? feestdagen goed doorgekomen???

groetjes

vera-686541
afbeelding van vera-686541
3 dec 2018 - 15:04

Hoi !

Ook ik ben uitgerekend in april de 19e. Vorige week de 20 weken echo gehad en we krijgen een meisje. Onze 2e meisje we hebben al een meisje van 6 jaar. Lekker misselijk ook geweest in het begin helaas! Nu best veel honger en als ik dan niet eet komt het misselijke gevoel wel weer opzetten.

Ik heb een paard en als ik der stal moet doen krijg ik wel pijn in mn rug...dat had ik bij mn eerste zwangerschap niet dus dat is wel beetje jammer ;-)

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
3 dec 2018 - 12:04

afgelopen vrijdag de 20 weken echo gehad.
wat was het spannend tot het laatste moment want de navelstreng lag precies op het geslachtsdeel.
klein is verders helemaal gezond.
ze wilde nog iets meten maar omda de kleine net verkeerd lag mocht ik ff springen bukken. en ja hoor de kleine was een beetje gedraaid en toen konde we ook zien da ons 4de kindje een meisje is.
ze weegt nu ongeveer 320 gram.

nu nog een naam maar da valt nie mee. de 2 jongste hebben een naam die een beetje rijmt op elkaar, djalena en rowena. nu willen we dit met de oudste ook doen zei heeft kayleigh.
kan iemand ons misschien een beetje helpen we hebben al veel combi s geprobeerd maar man lief was nog nie overtuigt.

trots op ons nu al eigenwijs meisje

groetjes

daan-204864
afbeelding van daan-204864
2 dec 2018 - 17:24

 

Hoi allemaal super leuk iedereen in april uitgerekend.Hier 15 april uitgerekend van ons 5e kindje.... een kadootje.De oudste jongen 12 dan een dochter van 10 en een tweeling jongen en meisje van 7. We waren super verrast allemaal een waar kadootje. Ik ben niet misselijk geweest en heb weinig klachten tot nu toe. Zijn er meer moeders zwanger in een groot gezin?

 

 

 

 

 

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
18 nov 2018 - 17:53

hoi allemaal, ik ben 19 april uitgerekend van ons 4de kindje. ben 39 jaar. we hebben al 3 meiden van 8, 4 en 2 jaar. ik geniet nu extra veel omdat ik weet dat dit ons laatste kindje zal zijn.

de eerste 14 weken dagelijks misselijk geweest en nu gelukkig nog met flagen. over 2 weken, 30 nov heb ik de 20 weken echo, eindelijk weer ff na binnen gluren en hopelijk laat ie zien wat het wordt al vindt ik gezondheid belangrijker.

ik sta er voor het grootste gedeelte alleen voor omdat mijn man internationaal vrachtwagen chauffeur is maar tot nu toe gaat het goed en de oudste helpt als da nodig is.

groetjes

lind-1019901
afbeelding van lind-1019901
4 nov 2018 - 21:52

Ik meld mij hier ook even 7 april ben ik uitgerekend

Minion19
afbeelding van Minion19
30 okt 2018 - 15:28

Hoi allemaal,

Wat leuk, allemaal zwangeren die in april uitgerekend zijn.
Ik sluit me hier graag aan, ik ben zwanger van ons 2e kindje en uitgerekend op 26 april.
Dus alweer een goede 14 weken zwanger, en 2 goede echo's gehad.
Hoe is het met jullie allemaal nu?
Ik voel me opzich goed, deze 2e zwangerschap vind ik weer heel anders dan de 1e, maar heb veel minder tijd om bij deze zwangerschap stil te staan, met een rondlopende dreumes in huis heb je je handen vol ;-)
Verder heel moe, regelmatig buikpijn maar ik denk dat dat m'n darmen zijn, aangezien op de vorige echo het kindje daarachter verstopt lag, en kan wat minder eten. Maar ik mag niet klagen, dit hoort er allemaal bij.

Groetjes!

xMonique
afbeelding van xMonique
17 okt 2018 - 12:17

Hoi allemaal!

Allereerst GEFELICITEERD allemaal. Ik hoop dat inmiddels iedereen de eerste termijn heeft gehaald (vooral omdat er toch wel wat miskramen beschreven staan).

Dan even kort voorstellen...
Op dit moment ben ik (of 'zijn mijn man en ik' want ook hij moet het af en toe ontgelden ;) ) 13 weken zwanger en uitgerekende datum ligt op 26 april.

Week 4 t/m 8
Een slechte start gehad met hele heftige buikpijnen.. Na 5,5 week al een echo met een al vroeg te zien kloppend hartje, maar tegelijkertijd de oorzaak van de buikpijn: een grote vochtophoping achter mijn baarmoeder. Te horen gekregen dat het 50/50 zou zijn of het kindje zou blijven zitten. Na 6,5 week en met 8 weken nog twee echos en alles weer prima. Lot, je zei al " De echo was zo mooi om te zien! <3 het mooiste vage vlekje met knipperlichtje (het hartje) wat ik ooit heb gezien. " Ik beaam dit volledig!!

Week 9 t/m 12
Na een heerlijke vakantie met helaas wel wat misselijkheid en moeheid nu de termijn echo achter de rug. Prachtig dat alles er al aan zit, die spartelende beentjes, heerlijk. Liefde op het eerste gezicht.

Nog even door op jullie topics:
- Ik heb bewust gekozen niet mee te doen met moeders voor moeders. Na veel getwijfel en contact met moeders voor moeders, heb ik dit besluit genomen omdat een deel van de gemaakte medicijnen niet naar moeders-to-be gaat, maar naar mensen die willen afvallen :S Helaas kan moeders-voor-moeders me niet vertellen hoe groot dit deel is en ik boycot ze nu dus ook tot er garanties komen waar mijn hormonen naar toe gaan... Begrijp me niet verkeerd, ik heb lang getwijfeld en dus ook zeker heel veel respect voor jullie keuze om andere vrouwen/stellen te helpen! Een hele goede daad!
-fiek140006 Ik werd (mazzel, ik weet het) direct zwanger na het stoppen met de pil, dus kon vrij nauwkeurig schatten hoe lang ik zwanger was. Eigen verwachting 28 april. Metingen uit echos: 30 april, 28 april en nu 26 april.
-Vertellen aan anderen: Mijn beste vriendin en haar man wisten het meteen. Super fijn om er met iemand over te kunnen praten. De rest zijn we nu aan het inlichten of hebben we nu ingelicht. Toch maar even de eerste termijn afgewacht..

Ben benieuwd of jullie misselijkheid al minder wordt, of R-1994 nog steeds van de mac-kroket kan afblijven en of jullie de kleine al in meer detail hebben mogen aanschouwen bij de termijn-echo. Nog een half jaar dames!

fiek-1400006
afbeelding van fiek-1400006
5 okt 2018 - 11:19

Hai hai,

Wat ontzettend leuk om te zien dat hier meer mensen zijn die op 25 april hun kleintje verwachten ;) ik ben zo blij maar met tijden ook zo onzeker. Herkent iemand dit?

Hebben jullie allemaal het idee dat jullie termijnecho klopt met jullie ovulatiedatum? Waarom wel of niet?

Ik was al iemand die graag alles voor 100% zeker wil weten maar dit is killing haha! Lang leve de hormonen.

appi-1350176
afbeelding van appi-1350176
20 sep 2018 - 20:44

Hoihoi
Wat leuk dit forum zeg. Ik voel mij ook heel erg zwanger. Heel moe misselijk gevoelige borsten en vergeetachtig. Regelmatig ook duizelig. Ik ben denk ik eind april uitgerekend. Is wat moeilijk hoe ver ik precies ben aangezien ik direct weer zwanger ben geraakt na miskraam. Het is mijn 4e zwangerschap na 3 miskramen. Merk dat ik het erg spannend vind. Volgende week donderdag de eerste echo. Ben zo benieuwd naar die echo. Maar ook zo spannend aangezien bij de eerste zwangerschap de 1e echo niet goed was. Andere 2 miskramen niet zo ver gekomen. Heel spannend allemaal. Maar ook erg leuk. Ik heb het al wel 2 vriendinnen verteld.

Floepa88
afbeelding van Floepa88
15 sep 2018 - 17:43

kwaaltjes haha...
Ik heb al ongeveer sinds de bevruchting (schat ik zo in)
een cupmaat groter,
Sinds 2 weken misselijk aanvallen (trek helemaal wit weg, zweten en moet dan echt wat eten)
en in t begin heb ik enorm last van opvliegers gehad,
verder rommelende buik maar dat vind ik niet vreemd, al heel lang darmklachen.
Ik heb alleen sinds de laatste dagen t idee dat t ook opgezet is,
strakke hoge broeken zitten ineens niet meer lekker.... hoeveel stretch ook

idd prachtig om te zien dat fluffeltje.

en jij last van kwaaltjes?

R-1994
afbeelding van R-1994
15 sep 2018 - 17:32

Wat fijn een kloppend hartje!!
Prachtig om te zien he..
En hoe voel jij je? Last van kwaaltjes?

Floepa88
afbeelding van Floepa88
13 sep 2018 - 11:19

Goedemiddag,

Na een spannende dag en nacht,
beetje bloedverlies sinds gisteravond.

Lijkt het toch allemaal goed, en hebben we vandaag een kloppend hartje gezien op de echo,
daarom sluit ik me graag aan bij april 2019,
uitgerekend op 29 april:)

dit is onze 3de zwangerschap, 2 miskramen gehad,
dus het is wel allemaal heel spannend.

Woensdag mag ik weer langs komen voor een echo :)

R-1994
afbeelding van R-1994
12 sep 2018 - 19:23

Hai hai,
Wat fijn zeg! Echt super!!
De termijnecho is al best snel.
Spannend en leuuuuk!
En heb echt super veel zin om morgen naar de verloskunde te gaan.
Voel jij je nog steeds goed?
Ik kan echt niet tegen bepaalde geuren pff en mn eetlust is ook echt niet meer zoals het was.. ik eet sinds drie jaar vega en ik had vanmiddag ineens zin in een Mac kroket... Haha niet gehad hoor! Maar wat een zwangerschap toch met je kan doen he ☺️

Lot
afbeelding van Lot
11 sep 2018 - 17:47

De echo was zo mooi om te zien! <3 het mooiste vage vlekje met knipperlichtje (het hartje) wat ik ooit heb gezien.
Alles ziet er goed uit, in zoverre ze dat nu kunnen zien.
Uitgerekende datum volgens de meting is 26 april. Dus nu 7 weken en 4 dagen.
Morgenavond de intake bij de verloskundige en dan 3 oktober de termijnecho.

Hou jij het nog vol met de spanning?

R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 20:59

Wijn omruilen voor dubbelfris.. Haha wat grappig!

Ben benieuwd hoe je de echo dinsdag ervaart en wat je er van gaat vinden.

Ik ben 24 jaar

Lot
afbeelding van Lot
6 sep 2018 - 17:15

Ja leuk he! Kun je er toch een beetje over kletsen zo via dit forum.

Haha wij hadden precies hetzelfde. In de ochtend een heel vaag streepje. Toen smiddags een digitale test gehaald en BAM binnen 3 minuten lazen we dat het toch echt zo was. Dit was net voor een feestje waar allemaal familie en vrienden kwamen dus dat was heel gek haha. Stiekem mijn drankjes verstoppen en wijn omruilen voor dubbelfris.

Ik begrijp het helemaal. Zo moeilijk om niks te kunnen zeggen. Ik zie het maar zo.. zolang ze niet vragen of je zwanger bent hoef je ook niet te liegen. Dan vertel je gewoon iets niet ;)

Ooh dat is ook stom ja van de tandarts. Maar wel nodig idd. Je wil het speciaal houden. Ik had ook bij dat gesprek met de informatrice van moeders voor moeders in eens het gevoel ‘oeh nu is het echt’ zo bizar.

Ik ben 35 jaar. En jij?

R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 16:30

Ik kwam ook op dit forum door het tijdschrift; zwanger, wat ik kreeg als bedankje voor het meedoen voor moeders voor moeders.

Jaaa zo speciaal.. eerst konden we het bijna niet geloven toen we een heel vaag streepje kregen te zien bij de test. En we willen het ook nog niet vertellen aan familie/vrienden. Waarschijnlijk al wel na volgende week donderdag (echo).
Ik heb het wel direct aan mn beste vriendin verteld.. (ik kón het niet laten)
Snap jou heel goed dat je het haar ook al hebt verteld!
Ik vond het ook zo lastig om de dagen na de positieve test mn ouders weer te zien, en niks te kunnen zeggen. En dat ik dan net die week naar de tandarts moest en het gewoon tegen de tandarts moest vertellen (niet leuk, dat hij een van de eerste is haha)

Ben benieuwd, hoe oud ben jij eigenlijk?

Lot
afbeelding van Lot
6 sep 2018 - 14:38

Oooh dat is helemaal leuk! Exact dezelfde datum! Spannend he :)

Moeders voor Moeders kon vanaf deze week dus ik dacht meteen beginnen. Ik mag tot november meedoen dus dat is wel mooi. Na de vakantie beginnen is wel zo fijn voor de rust en de dagen die je kunt inplannen.

Het is zo bijzonder. En ben zo ongeduldig voor de echo haha. Gelukkig nog maar even geduld. Wanneer staat jullie echo gepland?

Het is mijn eerste zwangerschap. Dus heel erg nieuw en spannend allemaal. Zo moeilijk om mijn mond te moeten houden. Zeker tegenover de lieve mensen om mij heen. Liegen is niet mijn ding haha. We willen het na de eerste (goede) echo gaan vertellen aan naaste familie en vrienden. Aan mijn beste vriendin heb ik het vorige week verteld omdat ze afgelopen zondag 3 weken met vakantie ging. Dat was een heel bijzonder moment.

R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 14:01

He Lot,

Wat leuk! Ik ben volgens mijn app ook uitgerekend op 25 april! (En dus vandaag ook met week 7 begonnen)

Wat gaaf dat je al bent begonnen met moeders voor moeders.
Ivm mijn vakantie begin ik as maandag met moeder voor moeders!
Bijzonder he, wat er allemaal met ons lichaam gebeurd.

Wat spannend dat jullie dinsdag al naar de verloskundige mogen.
Is het ook jullie eerste baby’tje?

Lot
afbeelding van Lot
6 sep 2018 - 13:36

Hoi hoi,

Wat spannend he!
Volgens de berekeningen van de Flow app die ik heb gebruikt om de ovulatie te checken ben ik vandaag aan de 8ste week begonnen.
25 april is de uitgerekende datum.
Volgende week dinsdag hebben de de eerste (inwendige) echo.

Allemaal super spannend.
Ik voel me al behoorlijk zwanger. Super moe, futloos, zeer pijnlijke borsten. De misselijkheid valt tot nu toe nog mee. Dat komt af en toe ineens opzetten gepaard met duizeligheid en dan is het rennen naar het toilet.

Maandag ben ik begonnen met moeders voor moeders. Mooie positieve test. En fijn om andere vrouwen te kunnen helpen.

Hoe gaat het met jou? Erge misselijkheid?
X