Uitgerekend in april 2019

18 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 10:38
Uitgerekend in april 2019

Hi allemaal,

Wat leuk dit forum!
Ik ben eind april uitgerekend van ons eerste baby’tje.
En heb volgende week de eerste (8 weken) inwendige echo.
Ik vind het allemaal heel spannend maar heb er super veel zin in!
Hoe voelen jullie je?
Ook al last van misselijkheid :(

X

pupkelove2
afbeelding van pupkelove2
18 nov 2018 - 17:53

hoi allemaal, ik ben 19 april uitgerekend van ons 4de kindje. ben 39 jaar. we hebben al 3 meiden van 8, 4 en 2 jaar. ik geniet nu extra veel omdat ik weet dat dit ons laatste kindje zal zijn.

de eerste 14 weken dagelijks misselijk geweest en nu gelukkig nog met flagen. over 2 weken, 30 nov heb ik de 20 weken echo, eindelijk weer ff na binnen gluren en hopelijk laat ie zien wat het wordt al vindt ik gezondheid belangrijker.

ik sta er voor het grootste gedeelte alleen voor omdat mijn man internationaal vrachtwagen chauffeur is maar tot nu toe gaat het goed en de oudste helpt als da nodig is.

groetjes

lind-1019901
afbeelding van lind-1019901
4 nov 2018 - 21:52

Ik meld mij hier ook even 7 april ben ik uitgerekend

Minion19
afbeelding van Minion19
30 okt 2018 - 15:28

Hoi allemaal,

Wat leuk, allemaal zwangeren die in april uitgerekend zijn.
Ik sluit me hier graag aan, ik ben zwanger van ons 2e kindje en uitgerekend op 26 april.
Dus alweer een goede 14 weken zwanger, en 2 goede echo's gehad.
Hoe is het met jullie allemaal nu?
Ik voel me opzich goed, deze 2e zwangerschap vind ik weer heel anders dan de 1e, maar heb veel minder tijd om bij deze zwangerschap stil te staan, met een rondlopende dreumes in huis heb je je handen vol ;-)
Verder heel moe, regelmatig buikpijn maar ik denk dat dat m'n darmen zijn, aangezien op de vorige echo het kindje daarachter verstopt lag, en kan wat minder eten. Maar ik mag niet klagen, dit hoort er allemaal bij.

Groetjes!

xMonique
afbeelding van xMonique
17 okt 2018 - 12:17

Hoi allemaal!

Allereerst GEFELICITEERD allemaal. Ik hoop dat inmiddels iedereen de eerste termijn heeft gehaald (vooral omdat er toch wel wat miskramen beschreven staan).

Dan even kort voorstellen...
Op dit moment ben ik (of 'zijn mijn man en ik' want ook hij moet het af en toe ontgelden ;) ) 13 weken zwanger en uitgerekende datum ligt op 26 april.

Week 4 t/m 8
Een slechte start gehad met hele heftige buikpijnen.. Na 5,5 week al een echo met een al vroeg te zien kloppend hartje, maar tegelijkertijd de oorzaak van de buikpijn: een grote vochtophoping achter mijn baarmoeder. Te horen gekregen dat het 50/50 zou zijn of het kindje zou blijven zitten. Na 6,5 week en met 8 weken nog twee echos en alles weer prima. Lot, je zei al " De echo was zo mooi om te zien! <3 het mooiste vage vlekje met knipperlichtje (het hartje) wat ik ooit heb gezien. " Ik beaam dit volledig!!

Week 9 t/m 12
Na een heerlijke vakantie met helaas wel wat misselijkheid en moeheid nu de termijn echo achter de rug. Prachtig dat alles er al aan zit, die spartelende beentjes, heerlijk. Liefde op het eerste gezicht.

Nog even door op jullie topics:
- Ik heb bewust gekozen niet mee te doen met moeders voor moeders. Na veel getwijfel en contact met moeders voor moeders, heb ik dit besluit genomen omdat een deel van de gemaakte medicijnen niet naar moeders-to-be gaat, maar naar mensen die willen afvallen :S Helaas kan moeders-voor-moeders me niet vertellen hoe groot dit deel is en ik boycot ze nu dus ook tot er garanties komen waar mijn hormonen naar toe gaan... Begrijp me niet verkeerd, ik heb lang getwijfeld en dus ook zeker heel veel respect voor jullie keuze om andere vrouwen/stellen te helpen! Een hele goede daad!
-fiek140006 Ik werd (mazzel, ik weet het) direct zwanger na het stoppen met de pil, dus kon vrij nauwkeurig schatten hoe lang ik zwanger was. Eigen verwachting 28 april. Metingen uit echos: 30 april, 28 april en nu 26 april.
-Vertellen aan anderen: Mijn beste vriendin en haar man wisten het meteen. Super fijn om er met iemand over te kunnen praten. De rest zijn we nu aan het inlichten of hebben we nu ingelicht. Toch maar even de eerste termijn afgewacht..

Ben benieuwd of jullie misselijkheid al minder wordt, of R-1994 nog steeds van de mac-kroket kan afblijven en of jullie de kleine al in meer detail hebben mogen aanschouwen bij de termijn-echo. Nog een half jaar dames!

fiek-1400006
afbeelding van fiek-1400006
5 okt 2018 - 11:19

Hai hai,

Wat ontzettend leuk om te zien dat hier meer mensen zijn die op 25 april hun kleintje verwachten ;) ik ben zo blij maar met tijden ook zo onzeker. Herkent iemand dit?

Hebben jullie allemaal het idee dat jullie termijnecho klopt met jullie ovulatiedatum? Waarom wel of niet?

Ik was al iemand die graag alles voor 100% zeker wil weten maar dit is killing haha! Lang leve de hormonen.

appi-1350176
afbeelding van appi-1350176
20 sep 2018 - 20:44

Hoihoi
Wat leuk dit forum zeg. Ik voel mij ook heel erg zwanger. Heel moe misselijk gevoelige borsten en vergeetachtig. Regelmatig ook duizelig. Ik ben denk ik eind april uitgerekend. Is wat moeilijk hoe ver ik precies ben aangezien ik direct weer zwanger ben geraakt na miskraam. Het is mijn 4e zwangerschap na 3 miskramen. Merk dat ik het erg spannend vind. Volgende week donderdag de eerste echo. Ben zo benieuwd naar die echo. Maar ook zo spannend aangezien bij de eerste zwangerschap de 1e echo niet goed was. Andere 2 miskramen niet zo ver gekomen. Heel spannend allemaal. Maar ook erg leuk. Ik heb het al wel 2 vriendinnen verteld.

Floepa88
afbeelding van Floepa88
15 sep 2018 - 17:43

kwaaltjes haha...
Ik heb al ongeveer sinds de bevruchting (schat ik zo in)
een cupmaat groter,
Sinds 2 weken misselijk aanvallen (trek helemaal wit weg, zweten en moet dan echt wat eten)
en in t begin heb ik enorm last van opvliegers gehad,
verder rommelende buik maar dat vind ik niet vreemd, al heel lang darmklachen.
Ik heb alleen sinds de laatste dagen t idee dat t ook opgezet is,
strakke hoge broeken zitten ineens niet meer lekker.... hoeveel stretch ook

idd prachtig om te zien dat fluffeltje.

en jij last van kwaaltjes?

R-1994
afbeelding van R-1994
15 sep 2018 - 17:32

Wat fijn een kloppend hartje!!
Prachtig om te zien he..
En hoe voel jij je? Last van kwaaltjes?

Floepa88
afbeelding van Floepa88
13 sep 2018 - 11:19

Goedemiddag,

Na een spannende dag en nacht,
beetje bloedverlies sinds gisteravond.

Lijkt het toch allemaal goed, en hebben we vandaag een kloppend hartje gezien op de echo,
daarom sluit ik me graag aan bij april 2019,
uitgerekend op 29 april:)

dit is onze 3de zwangerschap, 2 miskramen gehad,
dus het is wel allemaal heel spannend.

Woensdag mag ik weer langs komen voor een echo :)

R-1994
afbeelding van R-1994
12 sep 2018 - 19:23

Hai hai,
Wat fijn zeg! Echt super!!
De termijnecho is al best snel.
Spannend en leuuuuk!
En heb echt super veel zin om morgen naar de verloskunde te gaan.
Voel jij je nog steeds goed?
Ik kan echt niet tegen bepaalde geuren pff en mn eetlust is ook echt niet meer zoals het was.. ik eet sinds drie jaar vega en ik had vanmiddag ineens zin in een Mac kroket... Haha niet gehad hoor! Maar wat een zwangerschap toch met je kan doen he ☺️

Lot
afbeelding van Lot
11 sep 2018 - 17:47

De echo was zo mooi om te zien! <3 het mooiste vage vlekje met knipperlichtje (het hartje) wat ik ooit heb gezien.
Alles ziet er goed uit, in zoverre ze dat nu kunnen zien.
Uitgerekende datum volgens de meting is 26 april. Dus nu 7 weken en 4 dagen.
Morgenavond de intake bij de verloskundige en dan 3 oktober de termijnecho.

Hou jij het nog vol met de spanning?

R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 20:59

Wijn omruilen voor dubbelfris.. Haha wat grappig!

Ben benieuwd hoe je de echo dinsdag ervaart en wat je er van gaat vinden.

Ik ben 24 jaar

Lot
afbeelding van Lot
6 sep 2018 - 17:15

Ja leuk he! Kun je er toch een beetje over kletsen zo via dit forum.

Haha wij hadden precies hetzelfde. In de ochtend een heel vaag streepje. Toen smiddags een digitale test gehaald en BAM binnen 3 minuten lazen we dat het toch echt zo was. Dit was net voor een feestje waar allemaal familie en vrienden kwamen dus dat was heel gek haha. Stiekem mijn drankjes verstoppen en wijn omruilen voor dubbelfris.

Ik begrijp het helemaal. Zo moeilijk om niks te kunnen zeggen. Ik zie het maar zo.. zolang ze niet vragen of je zwanger bent hoef je ook niet te liegen. Dan vertel je gewoon iets niet ;)

Ooh dat is ook stom ja van de tandarts. Maar wel nodig idd. Je wil het speciaal houden. Ik had ook bij dat gesprek met de informatrice van moeders voor moeders in eens het gevoel ‘oeh nu is het echt’ zo bizar.

Ik ben 35 jaar. En jij?

R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 16:30

Ik kwam ook op dit forum door het tijdschrift; zwanger, wat ik kreeg als bedankje voor het meedoen voor moeders voor moeders.

Jaaa zo speciaal.. eerst konden we het bijna niet geloven toen we een heel vaag streepje kregen te zien bij de test. En we willen het ook nog niet vertellen aan familie/vrienden. Waarschijnlijk al wel na volgende week donderdag (echo).
Ik heb het wel direct aan mn beste vriendin verteld.. (ik kón het niet laten)
Snap jou heel goed dat je het haar ook al hebt verteld!
Ik vond het ook zo lastig om de dagen na de positieve test mn ouders weer te zien, en niks te kunnen zeggen. En dat ik dan net die week naar de tandarts moest en het gewoon tegen de tandarts moest vertellen (niet leuk, dat hij een van de eerste is haha)

Ben benieuwd, hoe oud ben jij eigenlijk?

Lot
afbeelding van Lot
6 sep 2018 - 14:38

Oooh dat is helemaal leuk! Exact dezelfde datum! Spannend he :)

Moeders voor Moeders kon vanaf deze week dus ik dacht meteen beginnen. Ik mag tot november meedoen dus dat is wel mooi. Na de vakantie beginnen is wel zo fijn voor de rust en de dagen die je kunt inplannen.

Het is zo bijzonder. En ben zo ongeduldig voor de echo haha. Gelukkig nog maar even geduld. Wanneer staat jullie echo gepland?

Het is mijn eerste zwangerschap. Dus heel erg nieuw en spannend allemaal. Zo moeilijk om mijn mond te moeten houden. Zeker tegenover de lieve mensen om mij heen. Liegen is niet mijn ding haha. We willen het na de eerste (goede) echo gaan vertellen aan naaste familie en vrienden. Aan mijn beste vriendin heb ik het vorige week verteld omdat ze afgelopen zondag 3 weken met vakantie ging. Dat was een heel bijzonder moment.

R-1994
afbeelding van R-1994
6 sep 2018 - 14:01

He Lot,

Wat leuk! Ik ben volgens mijn app ook uitgerekend op 25 april! (En dus vandaag ook met week 7 begonnen)

Wat gaaf dat je al bent begonnen met moeders voor moeders.
Ivm mijn vakantie begin ik as maandag met moeder voor moeders!
Bijzonder he, wat er allemaal met ons lichaam gebeurd.

Wat spannend dat jullie dinsdag al naar de verloskundige mogen.
Is het ook jullie eerste baby’tje?

Lot
afbeelding van Lot
6 sep 2018 - 13:36

Hoi hoi,

Wat spannend he!
Volgens de berekeningen van de Flow app die ik heb gebruikt om de ovulatie te checken ben ik vandaag aan de 8ste week begonnen.
25 april is de uitgerekende datum.
Volgende week dinsdag hebben de de eerste (inwendige) echo.

Allemaal super spannend.
Ik voel me al behoorlijk zwanger. Super moe, futloos, zeer pijnlijke borsten. De misselijkheid valt tot nu toe nog mee. Dat komt af en toe ineens opzetten gepaard met duizeligheid en dan is het rennen naar het toilet.

Maandag ben ik begonnen met moeders voor moeders. Mooie positieve test. En fijn om andere vrouwen te kunnen helpen.

Hoe gaat het met jou? Erge misselijkheid?
X