Strippen/inleiden

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Pluspuntje
afbeelding van Pluspuntje
16 jul 2017 - 21:20
Strippen/inleiden

Ik heb al 2 weken geleden aangegeven,dat ik graag wil dat ze de natuur een handje helpen. Ik was nog fit en daarnaast gaat diegene die bij me bevalling in de buurt is en er in mijn kraamweek is eind van de maand op vakantie. Aangezien kraamzorg niet snachts werkt,moet ik gwn al redelijke de oude zijn als ze met vakantie gaat.
De verloskundige neemt dit niet serieus. En zei zelf laat nog maar lekker veilig zitten.

Pluspuntje
afbeelding van Pluspuntje
17 jul 2017 - 11:13

Week 40 is voor mij te laat. Ik hoop dat maar dat ik gwn de nachten alleen doorkomt, / en er geen gekkigheid gebeurd. Was van plan om gwn alleen te zijn,maar kraamzorg zei dat het ivm complicaties het wel erg handig is om iemand in de buurt te hebben die kan belen enz. Dus ik neem dat serieus. Sws laat ik kraamzorg mijn bed weer verlagen als ik snachts geen hulp heb.

Ik hoop echt dat ik meteen alles zelf kan. En heel snel herstel. Ik hou me hart vast

kare-555391
afbeelding van kare-555391
16 jul 2017 - 22:32

Hey Hey. Ivm vele lichamelijke klachten had ik ook al aangegeven bij mijn verloskundige of ze mij ook niet eerder kon helpen. Zij vertelde dat ze dat niet zo maar mochten doen, dat zij dat echt pas bij 40 weken mogen of het moet natuurlijk zijn dat er iets is wat levensbedreigend is. Ik hoop voor je dat je uit jezelf op tijd begint ;). Veel succes. Liefs van karen