Uitgerekend eind augustus 2009

75 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Angel79
afbeelding van Angel79
31 dec 2008 - 00:42
Uitgerekend eind augustus 2009

Hoi hoi

Ik weet nu zo'n beetje een weekje dat ik zwanger ben, ben nu 5 weken en 3 dagen. Ben uitgerekend voor 29 augustus 2009 en zou het leuk vinden om meiden te spreken die ook in de laatste helft van augustus uitgerekend zijn .

Ik ben zelf 29 jaar en wordt volgende maand 30, ben nu voor de 2e keer zwanger. Helaas is het de vorige keer niet goed gegaan en kreeg ik na 8 weken te horen dat het vruchtje niet meer leefde. Gelukkig nu na 4 maanden alweer zwanger en nu maar hopen dat het nu wel goed gaat. Voelt iig een stuk beter. 13 januari 1e echo, tot dan blijft 't duimen .

Greetz!

Angel79

sil
afbeelding van sil
13 mrt 2009 - 23:21

Hey!!!!

hoe is het hier????

Ben vandaag weer thuis gekomen van een weekje centerparcs! Heerlijk!

Alleen die bedden.... vreselijke matrassen!!!!!

Verder erg leuke week gehad!

De dag voordat we naar centerparcs gingen heb ik niks anders gedaan dan overgeven... en diarree, wat voelde ik mij beroerd!!!! De volgende dagen niet meer overgegeven, maar wel steeds duizelig en "vreemd". Maandags weer aardig normaal.

Denk buikgriepje ofzo.

Zo nu en dan last van "de banden", verder gaat t nog steeds erg lekker!!!!

Ik hoop dat t ook goed gaat met jullie allemaal!

tot horens!

groetjes!!!

Angel79
afbeelding van Angel79
2 mrt 2009 - 15:54

Hoi hoi,

Wat leuk dat er weer een aantal reacties zijn

Heb het zelf momenteel druk met solliciteren, morgen een gesprek...spannend!! Hoop dat ze niet naar m'n zwangerschap vragen...kan het nog wel een beetje verbergen, maar een geoefend oog ziet toch denk ik wel dat ik zwanger ben...hopen op een ongeoefend oog dus, haha Wil niet dat ze me beoordelen op m'n zwangerschap, daar is het vroeg genoeg voor als ze me aannemen of ik een 2e gesprek krijg.

Om nog even wat vragen van eerder te beantwoorden:

De 9 maandenbeurs was echt heel leuk, vooral met die vriendin van mij, want ze dachten regelmatig dat we een lesbisch koppel waren, omdat zij ook zoveel wilde weten, hahaha We zijn ook nog even de huishoudbeurs binnengegaan, maar gillend weer weggerend, wat een kippenhok daar, vreselijk...al die op koopjes die geen koopjes zijn beluste vrouwen met hun karretjes waarmee ze je voor je voeten rijden . Daar hoeven we dus nooit meer heen

M'n nieuwe verloskundige bevalt uitstekend en omdat ik ben overgestapt krijg ik toch nog een (verlate) 12 wkn echo en een gratis pretecho, omdat m'n verloskundige een dealtje heeft bij een bevriend echobureau . Had al een pretechopakket, dus word zwaar verwend op deze manier met in totaal 8 echo's!!! Morgen weer eentje en dan waarschijnlijk met 16 wkn. weer een pretecho, misschien kan ze dan al zien wat het is...Ze had al het vermoeden van een jongetje vorige keer, ben benieuwd...

Ook krijg ik nog een zwangerschapsmassage kado van de verloskundige, aangezien ze daarmee haar man promoot die masseur is...Heb de massage aan m'n vriend gegeven, hij heeft em harder nodig dan ik Hij is zo trots en werkt zich helemaal een sl*g in de rondte voor ons .

Heb verder weinig klagen, alles gaat goed. Alleen kan het niet meer zo laat maken in het cafe, want daar word ik voor gestraft in de dagen die volgen. En heb als ik in het cafe ben en dus meer sap en fris drink veel last van zuurbranden, da's wel heel vervelend...gisteren hele avond aan 't water geweest, niet lekker, maar helpt wel iets.

Nou, moest maar es gaan lunchen.

Groetjes,

Judith

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
2 mrt 2009 - 15:08

Hoi Allemaal !


Sil. wat lekker dat de echo goed was, kan me voorstellen dat je hem knijpt als ze het hartje niet kunnen laten horen....... dan is zo'n echo toch ideaal !

Barbie, meid wat rot zeg dat gedoe met je ex....... gaat het nu beter?
Ik heb as vrijdag een echo, pretecho, en hoop dat ze al kunnen zien of het een jongen of een meisje is ! Denk een meid....... heeeel spannend !

Verder alles wel zn gangetje, alleen last van zwangerschaps ischeas, had ik bij Jari ook. Zenuw beknelling in mn bil en trekt door naar mn been, erg pijnlijk en heel vervelend, vanmiddag therapie.


Vorige week op controle geweest bij de VK, alles ok. Mn baarmoeder is weer aan de grote kant, had ik met jari ook. mn lichaam maakt alle ruimte voor de kleine ! Bij Jari dachten ze daardoor dat ik een groot kind droeg, bleek dus totaal niet het geval dus daar zijn nu wel oplettender op.


Groetjes

barbie
afbeelding van barbie
1 mrt 2009 - 10:25

hoi hoi allemaal,


vandaag 15 weken zwanger em heb behoorlijk last van pijn in de banden.


het is al een tijdje geleden dat k niks heb geschreven .. maar de nodige toestanden zijn dan ook weer gebeurd met mijn ex.


Ik kijk trouwens erg uit naar de 20 weken echo. Willen jullie weten wat het word? Ik wel LOL ik denk zelf trouwens dat het een jongetje gaat worden.


groetjes

sil
afbeelding van sil
28 feb 2009 - 23:30

Hey! Hallo allemaal,

Idd erg rustig hier!

Mooi dat jullie je weer stukken beter voelen!

Fijne vakantie gehad Manon?

Nou, wij mochten afgelopen donderdag voor een echo! Helemaal leuk!!!! Lekker levendig!

Weer even kijken hoe het daar binnen gaat, want ik heb echt nog steeds helemaal nergens last van!!!

Heb alleen al wel zo nu en dan bandenpijn, voelt niet fijn, vooral bij een onverwachte beweging.

Die week daarvoor had ik een intake gesprek en gingen we even met een dop tone horen, helemaal niets te vinden..... nou dan knijp je hem wel even!

Blijkt dat t diep zit ofzo.

Heb het afgelopen week op het werk verteld en de rest van de familie. Velen hadden het gelijk door, toen ik zei dat ik een nieuwtje had.

Bij anderen kwam het echt als een grote verrassing, vooral de mensen waarmee ik samenwerk, omdat ze niks hadden gemerkt aan mij.

Maar allemaal leuke reacties!

We vonden het wel erg moelijk om het de stellen te vertellen die zelf in de medische molen zitten om zwanger te raken, dus die hebben we gebeld. Dat werd zeer gewaardeerd.

Volgende week gaan we een weekje naar centerparcs, erg zin in! Lekker genieten!

Nou, tot schrijfs maar weer!

Groetjes!

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
22 feb 2009 - 17:56

@ Judith, ben benieuwd hoe je nieuwe VK gaat bevallen ! Hopelijk beter !
Ik moet as dinsdag weer op controle.
Hoe was de 9 maanden beurs?


Hier gaat alles prima, voel me goed ! mn buik begint echt flink te groeien !


Groetjes Manon

Angel79
afbeelding van Angel79
20 feb 2009 - 02:20

plakboek dus, geen plankboek, hihi

Angel79
afbeelding van Angel79
20 feb 2009 - 02:19

Hoi hoi,

Vind het ook wel heel rustig, dus doe ff mee om er weer wat leven in te brengen :D

Manon, wat fijn dat je je weer beter voelt zeg En lekker dat je mannetje straks weer bij je is, kunnen jullie ff samen genieten. Lijkt me toch ontzettend moeilijk hoor als je partner iedere keer zo lang van huis is. Maar ja, alles went denk ik dan (iig een beetje).

Hier gaat ook alles super We hebben het afgelopen zondag aan Tom z'n ouders verteld en die waren helemaal gelukkig. Z'n moeder was al beetje voorbereid, had alvast babyslofjes ingepakt, hihi Tom belt namelijk niet zo vaak z'n ouders of ze langs willen komen, meestal bellen zij, dus dat vond z'n moeder al verdacht . Ik had een mooi plankboek voor d'r gemaakt en dat vond ze helemaal super, echt heel leuk.

En m'n ouders hebben vanavond te kennen gegeven dat ze graag een kinderwagen voor ons willen kopen en die zijn duur, dus ook helemaal blij mee. had wel al ong. 400 gespaard, maar dat kan dan mooi naar andere dingen .

Verder volgende week naar nieuwe verloskundige. Over m'n huidige had ik niet van die goeie verhalen gehoord en nu kan overstappen nog en deze vrouw werd me aangeraden...ben benieud, ze klonk leuk over de telefoon. En het is een eenmans-praktijk, dus je ziet ook geen 5 verschillende verloskundigen, da's ook wel fijn

Nou, moet nog ff de cavia's verschonen, want de bak moet buiten vannacht. Zijn eigenlijk van Tom, maar hij doet nu de kattenbak van mijn kat, dus we hebben geruild . En daarna heel snel naar bed, morgen met vriendin naar de 9-maandenbeurs .

Liefs,

Judith

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
19 feb 2009 - 09:41

Hallo allemaal !


Tis wel heeeeel rustig hier zeg ! Hopelijk gaat alles goed met iedereen en zijn jullie allemaal lekker aan het genieten van het zwanger zijn en alles wat komen gaat !


Hier gaat het eindelijk goed ! Voel me prima, niet meer misselijk ! Dat is echt super! Raakte er haast aan gewend ! Nog wat moe maar ach dat is te doen !


Volgende week woensdag komen mijn ouders over uit frankrijk, mn pa gaat dan gelijk de babykamer behangen want waarschijnlijk komen ze tussendoor niet meer hier...... ach dan zit dat er vast op ! de rest komt allemaal in mei.


Mn mannetje gelukkig weer thuis. Oefening is afgelopen. Erg fijn !
Volgende week met zn 3tjes vakantie, heerlijk !


Groetjes Manon

Angel79
afbeelding van Angel79
12 feb 2009 - 23:26

Hey meiden,

Heb vandaag ook weer een echo gehad, een pretecho dit keer, aangezien ik geen gewone 12 weken echo kreeg...

Wass zo leuk!!! Eerst lag de kleine nog heerlijk te slapen, dus wakker schudden was nodig...lijkt nu al op ons, een echte nachtbraker die het liefst een gat in de dag slaapt

Toen ons kleintje eenmaal wakker was heeft h/z ff lekker terug geschopt Gelukkig voel ik daar nog niks van, haha

En omdat het zo goed in beeld kwam enzo, hebben we besloten geen 2 echo's van 45 min. te doen, maar 3 van 20 minuten. Veel leuker, kan je echt de ontwikkeling zien en na 20 heb je het toch wel zo'n beetje gezien

Krijg dus natuurlijk met 20 wkn nog een echo en dan ook nog een met 25 en een met 32 weken .

Helaas is m'n broer er via m'n ouders achter gekomen dat ik zwanger ben...had het heel graag de 21e verteld met z'n verjaardag, maar m'n ouders hebben met hun stomme kop het kaartje dat ik ze gegeven had op de schoorsteen laten staan, toen m'n broer kwam....wel jammer...

Maar, m'n schoonouders weten nog van niks...Die krijgen a.s. zondag de DVD te zien, vergezeld met een oud-hollands geboorte-aankondigings-drankje (Hempje licht op) en voor schoonmoeders een scrapboek, waar ik vast een begin aan maak, zodat zij het kan voltooien Ben echt benieuwd hoe ze gaan reageren .

Nou, terug naar aarde, moet nog een sollicitatie schrijven, dus daar maar ff aan beginnen.

Liefs,

Judith (Angel)

Sandy04
afbeelding van Sandy04
12 feb 2009 - 16:49

Hallo meiden,

Is een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven. Vandaag ziek.... Ik denk wat van de griep die dochter lief had en dat in combinatie met zwanger zijn zucht.....

Maar heb wel een echo gehad en wat is het heerlijk om het ukkie al zo druk bezig te zien. Ik kan niet wachten op de volgende echo!

Fijn Judith dat de deur weer een beetje open staat!

Groet Sandy


barbie
afbeelding van barbie
7 feb 2009 - 10:31

wat gaaf zeg dat je zelf zo'n doptone heb

Angel79
afbeelding van Angel79
6 feb 2009 - 22:07

Hoi :)

Nou, mijn vader was wel blij hoor...moest wel even wennen aan het idee en had het zeker niet verwacht, haha Vaders zijn daar ook minder mee bezig denk, dat hun kinderen ooit ook kinderen gaan krijgen.

Ik had hem een voorleesboekje gegeven (hij las mij vroeger altijd voor) met een kaartje erbij waar voorop een draakje stond en 'er was eens...' (van Prenatal) en aan de binnenkant: 'een papa die vroeger heel goed kon voorlezen. Wil je mij misschien ook voorlezen? Opa?! Liefs, Judith, Tom en ikke' .... Dat ikke moest hij even over nadenken, maar toen viel het kwartje hoor, hihi

Al met al blij verrast :D Maar natuulijk kwam ook meteen de ruzie tussen hem en Tom naar boven en dat ie nog steeds wel boos is enzo, maar dat de deur toch weer open staat en dat er toch maar eens gepraat moet worden en dat hij ook wel spijt heeft van sommige dingen die hij gezegd heeft...en vooral dat laatste is heel wat voor mijn pa, want die geeft bepaald niet makkelijk en zeker niet vaak toe, dat hij ook fout zit. Hopelijk komt er dus snel een oplossing...ga ik wel vanuit tenminste.

Liefs,

Judith

(wel lekker, kan ik ook m'n eigen naam gebruiken, bijna iedereen weet het nu toch al en m'n schoonouders zitten toch niet op zo'n forum ... hoop ik ;) )

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
6 feb 2009 - 19:07

Hey !


Leuk dat de meeste weer even wat hebben laten horen !


Angel, hoe reageerde je vader?!?? Ben benieuwd !

Ik heb het hartje met de controle bij de VK met 11 weken gehoord, bij de echo's zat helaas geen geluid. Heb zelf een doptone in huis dus kan het horen wanneer ik maar wil ! echt super ! ook voor mn mannen erg leuk !


Gister bij de Arbo geweest omdat ik vanaf 5-1 in de ziektewet zit, moet 19-2 terug komen, tja die man kon verder weinig met mijn klachten...... maar ja dat wist ik van te voren.


Rick is sinds vorige week vrijdag weer op oefening, komt pas volgende week vrijdag terug........ niks aan zo in mn uppie, heb jari gelukkig maar ja die ligt savonds op tijd op bed.......


Kan morgen het behang voor de babykamer ophalen, mn ouders komen eind deze maand een paar dagen naar NL en mn pa is de enige die kan behangen dus dan zorgt hij dat het erop komt. de rest van de spullen komen pas in mei. maar mn ouders komen niet meer terug tot augustus dus het behang moest al vast geregeld worden !


Fijn weekend allemaal,


liefs Manon

Angel79
afbeelding van Angel79
6 feb 2009 - 16:40

Hoi hoi,

Volgens mij is het zo dat het wel bij de echo kan, maar dat bij de verloskundige zelf pas met 10 tot 12 weken met een doptone geluisterd kan worden...dat heb ik begrepen, wat ik heb ook het hartje al gehoord met iets meer dan 9 weken, bij de echo :D

Liefs,

Angel

barbie
afbeelding van barbie
6 feb 2009 - 15:00

hoi allemaal,


ik ben gisteren voor de 2e keer naar de vk geweest ze heeft bloed geprikt en naar het hartje geluisterd ik moest wegen en de bloeddruk werd opgenomen.


dat ze tussen 10 en 12 weken pas het hartje kunnen horen klopt niet hoor ik was 9 weken bij de eerste echo en ze kon het hartje al goed horen.


hier gaat alles verder prima.doeiiii

Angel79
afbeelding van Angel79
5 feb 2009 - 17:25

Hoi hoi,

Al een tijdje niks van me laten horen, maar hier ben ik ook weer hoor :)

Heb beetje druk gehad met 't cafe, we zijn een rookruimte aan 't bouwen en dat heeft wat voeten in aarde... Maar, 't wordt mooi :D

Hier gaat alles lekker. We hebben van de week besloten om toch al iedereen het te gaan vertellen, is zo moeilijk om 't voor je te houden en dat haalt de druk er wel af ook. Hele leuke reacties in 't cafe en soms ook heel onverwacht...Vele mannen die met tranen in hun ogen ons feliciteren, heel ontroerend en leuk.

Volgende week onze eerste pretecho (we hebben ook een pakket genomen), omdat ik geen standaard 12 wekenecho krijg en we het dan met een dvd en foto's aan zijn ouders kunnen vertellen. Die wonen in Friesland, dus wordt waarschijnlijk opsturen of ze hierheen lokken, haha (aangezien we geen auto hebben om er ff heen te gaan).

Vanavond wil ik het m'n pa vertellen, die weet ook nog van niks, ben benieuwd naar zijn reactie...ook omdat m'n vriend en hij niet echt door een deur gaan op 't moment...Misschien geeft het een opening om de boel uit te praten, hoop 't wel. Hij wordt toch voor de 1e keer opa en neem aan dat ie z'n kleinkind vaak zal willen zien...

Moet nu ff verder, nog bankstorting doen voor 5 uur.

Liefs,

Angel

Dorien
afbeelding van Dorien
5 feb 2009 - 17:11

Hey Sil,


Bij mijn intake bij de verloskundige was ik 8weken. Ze hebben toen allerlei info in de computer gezet en ze heeft van alles verteld en aan folders mee gegeven, maar niet aan mijn buik gevoeld ofzo. Ze zei ook dat 8wk nog te vroeg was om het hartje te horen. Dat kan zo rond de 10 tot 12 weken volgens mij. Met 12 weken krijg ik mijn 1e echo (vrijdag de 13e, haha) en een week later moet ik me weer bij de vk melden. Geen idee of ze dan wel gaan voelen en luisteren?


Schattig gedichtje. Een hele leuke manier om het te vertellen!


-XXX-

sil
afbeelding van sil
5 feb 2009 - 16:45

Heyyyy!!!

Wat je zegt Manon, erg rustig hier op het moment.

Fijn dat alles goed is met jullie kleine!!!! Ja, grappig dat ze zich lekker nergens wat van aantrekken!!!!

Maar erg vervelend dat je je niet niet fit voelt! Dan mag ik echt in mn handen knijpen!

Mooi Dorien, die reacties!!

Wij hebben het zaterdag onze ouders verteld. We waren met ze uit eten om ze te bedanken voor het oppassen wat ze elke week doen als ik aan t werk ben.

We hadden ineen fotolijstje een gedichtje gedaan, dat ik op internet vond ;). Het gaat zo:

Je kunt me nog niet horen

Je kunt me nog niet zien

Maar als ik in september word geboren

Mag mijn foto dan in dit lijstje misschien?

Denk dan hoef ik niets ze zeggen, de tranen vliegen me al zo snel in de ogen momenteel, denk en dan in een restaurant.

Ze vonden het geweldig! Ook de tranen in hun ogen! Mijn ouders hadden nog helemaal niets in de gaten gehad. Schoonouders hadden ons al wel inde peiling.

Over 2 weken hebben we een intake gesprek, zouden ze dan ook even ,met zo'n dop-tone gaan luisteren????Want over 3 weken hebben we weer een echo, dat kon niet over 2 weken, want dan was er iemand die geen echo's nog kon maken.....

tot horens allemaal!!!!!

Groetjes!!!!

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
3 feb 2009 - 20:32

Hoi allemaal !


Hoe gaat het met iedereen? Tis rustig hier !!

Dorien, wat een leuke en lieve reacties allemaal ! Super !
Wanneer is je 1ste echo?

Ik heb vandaag een echo in het ziekenhuis gehad voor de nekplooimeting, was allemaal prima. Duurde alleen bijna 45 minuten voordat ze de meting kon want de kleine mup vertikte het om goed te liggen ! haha nu al lekker eigenwijs !


Verder nog steeds van hetzelfde, paar hele slechte dagen gehad vandaag ging het wel aardig.


Fijne avond allemaal !

Groetjes Manon

Dorien
afbeelding van Dorien
2 feb 2009 - 20:08

Hallo allemaal,


Jaja, het is enige tijd geleden, maar hier ben ik dan weer.


Vorige week zaterdag was mijn dochter jarig. We hebben het heel gezellig gehad het weekend. Ze is weer lekker verwend door alle opa's, oma's, ooms en tantes.


Toen wij haar 's middags vertelden dat ze haar kadootje pas in augustus zou krijgen was ze een beetje in de war. Daarna werdt ze een beetje verlegen en kreeg ze tranen in de ogen. Oh wat is ze nu al een trotse grote zus. Ik krijg al regelmatig een aaiend handje over mijn buik en een dikke knuffel!


Zaterdag avond hebben we het mijn schoonfamilie verteld. Ze waren best verbaasd, maar ontzettend blij. (Ze hadden niet van mijn vriend verwacht dat hij ook nog kinderen van hemzelf zou willen)


Mijn familie was zondag aan de beurt. Hihi, emotioneel gebeuren. We stonden allemaal zowat te janken. Mijn ouders zijn superblij en mijn zusje stond te trillen op haar benen. Tuurlijk bleef mijn oudste broer cool en mijn schoonzus kon haar tranen niet bedwingen. Mijn jongste broertje heeft het nieuws via e-mail gekregen. Hij zit op dit moment nog in Afghanistan, maar komt gelukkig binnenkort weer thuis. Hij vindt het ontzettend leuk en zal voelt zich wederom een zeer trotse oom!


Mijn ex-schoonzusje is ook zo trots als een pauw en voelt zich helemaal weer op nieuw tante. Ze bood ons gelijk allerlei baby spulletjes aan die ze niet meer nodig had.


Al met al.... Betere reacties hadden we niet kunnen krijgen!!


-XXX-

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
1 feb 2009 - 18:40

Hey meiden,


alles goed met iedereen?


Sil, wat top zeg dat de echo goed was !! Wat een heerlijk gevoel he !
Geniet er lekker van meid !

Voel me niet zo best, erg misselijk en overgeven en zooooo moe......
Vanmiddag wel even wezen wandelen met mn hondje en Jari, moest er even uit. Verder weinig gedaan......


Nog een fijne zondagavond allemaal !


Groetjes Manon

sil
afbeelding van sil
29 jan 2009 - 11:44

Hey!!!!

vanmorgen de echo gehad!!!! Was geweldig!!!

Hartje zag je mooi kloppen!!! Had de tranen in mn ogen, wat een opluchting!

Zo mooi!!!!!!!!

Ben volgens de echo nu precies 9 weken, dus dat wordt 3 september...ach die paar dagen, t kan altijd eerder of later komen!

Genieten meiden!!!!!!!

Groetjes!

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
29 jan 2009 - 09:51

Hey meiden,


de echo gister was helemaal top ! Zag de armpjes en beentjes bewegen en het hartje kloppen ! echt leuk !


@ Sil, spannend meid vandaag de echo ! Geniet er van !!
En fijn toch dat je nergens last van hebt, zou graag met je ruilen hoor !


Vandaag met mn zwangere vriendinnetje (zij is 5 dagen later uitgeteld) op pad voor de baby's, ff lekker neuzen overal ! hoop dak me goed voel straks.


Groetjes Manon

sil
afbeelding van sil
28 jan 2009 - 21:41

Hey!!!!

Leuk man al die echo's!!!! Maar ik mag MORGEN!!!!!!!!

Eindelijk......... zien wat daar binnen bezig is! Bij mij is het nog steeds eerst zien dan geloven. Heb nog steeds eigenlijk nergens last van, soms wat licht in mn hooft, dat ik snel wat eten moet, maar verder niks.

Soms begin ik zelfs te twijfelen of ik wel zwanger ben.... maar morgen wordt alles duidelijk!!!!

En dan lees ik dat sommigen hun broeken al strak zitten.... dit wordt onze 2de, dacht dat t dan nog eerder te zien zou zijn. Kon het toen bij onze dochter met moeite 11 weken stil houden, nu zeggen mensen, goh jij bent afgevallen zeker????

ach. die buik komt vanzelf! Eerst echo maar afwachten!!! En de vorige keer kwam ik 24 kg aan, dat hoop ik nu niet weer erbij te krijgen!!!! We zien wel..... jullie horen morgen weer van mij!

Succes, strekte en geniet ervan meiden!!!!!

groetjes!!!

barbie
afbeelding van barbie
28 jan 2009 - 16:19

hoi meiden,


ben ik ook weer eens.. 9 februari heb ik weer een echo ik kijk er al helemaal naar uit. Hier gaat alles goed behalve de moeheid ik slaap zowat hele dagen en s'avonds om half 7 lig ik weer gestrekt op de bank.


khoop dat met jullie ook alles goed gaat verder?

leeuw84
afbeelding van leeuw84
28 jan 2009 - 15:45

Wil jullie allemaal feliciteren met jullie zwangerschap. Had in het begin een reactie hier geplaatst en krijg nu nog steeds de mailtjes via mijn email binnen. Dus dit schakel ik nu maar uit. Ik hoor namelijk bij de juli 2009 club.

Voor iedereen van jullie een spannende tijd. De eerste echo en die magische grens van 12 weken. Geniet allemaal met volle teugen van de zwangerschap!!!!

Groetjes, Leonie

Angel79
afbeelding van Angel79
28 jan 2009 - 15:09

Hey Manon,

Jij hebt idd ook nog een paar echo's te gaan Hopen dat bij jou ook alles goed blijft gaan. En idd, zo zie je maar weer, iedere zwangerschap is anders...

Ik wil ook zeker na 20 wkn nog een keer een pretecho, zo'n pakket is wel een idee, moet ik ook maar eens voor informeren

Wij hebben verder besloten om geen onderzoeken te laten doen naar eventuele afwijkingen...Ik wil gewoon zo relaxed mogelijk door m'n zwangerschap, voel me goed, ben wel onzeker, maar verder niet echt bang dat het niet gezond is. En mocht het bij de geboorte toch niet goed zijn, dan willen we de natuur tegen die tijd ook z'n gang laten gaan....geen toeters en bellen van krampachtig in leven proberen te houden. Is het goed, dan overleeft hij of zij, zo niet, dan heeft het zo moeten zijn, hoe moeilijk ook. Maar, daar ga ik verder ook lekker niet aan denken, nu gewoon genieten .

Liefs,

Angel

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
28 jan 2009 - 12:42

Hoi Angel,wat super zeg dat je de echo hebt gehad en het hartje hebt gehoord ! Lekker van genieten meid ! En straks een pretecho samen met je mannetje is toch helemaal top !! Ik heb vanaaf dan nog een gewone echo bij de VK, volgende week dinsdag echo in ziekenhuis, voor de nekplooimeting. Dan met 20 weken echo ziekenhuis voor eventuele afwijkingen. Wij doen zelf ook nog pretecho. Heb een pakket van 2 echo's, De eerste heb ik 6 maart, een gewone 2d echo en dan met 25 weken een 4d echo. Dus voorlopig zien we de kleine purk nog een paar keer ! helemaal leuk !


Ik was bij mn eerste zwangerschap helemaal niet beroerd enzo, had echt nergens last van. dus dit is wel even een domper maar ja je doet er niks aan, hoop gewoon maar dat het snel beter gaat !


groetjes Manon

Angel79
afbeelding van Angel79
28 jan 2009 - 11:55

Hey meiden ,

M'n echo was helemaal goed, dus we zijn hartstikke blij hierzo

De kleine is inmiddels bijna 3 cm en volgens de echo 9 weken en 5 dagen oud (2 dagen meer dan verwacht), maar de verloskundige wilde toch gewoon de uitgerekende datum van 30 augustus aanhouden...Nou ja, is toch maar richtdatum, we zien het wel

Het leukste moment was waarop ons kleintje even naar ons zwaaide Had een vriendin mee en die was meteen helemaal in de 7e hemel, vond het prachtig...ik ook natuurlijk, hihi

Ook hebben we het hartje gehoord. Is toch wel bijzonder hoor

Krijg helaas geen 12 weken echo vergoed, maar m'n vriend zei al dat hij em wel betaald, als ik dat heel graag wil, dus dat ga ik misschien toch wel doen .

Manon, echt niet leuk om te horen dat je zo beroerd bent enzo...een vriendin van mij is net bevallen van een prachtige zoon, maar ook zij heeft zich maandenlang echt zo ziek gevoeld. Constant overgeven en lage bloeddruk, bloedarmoede, noem maar op...Kom ik aan met: 'tsja ach, m'n avondeten smaakt me alleen niet, en ja, m'n borsten doen wel zeer en oh ja, ben ook wel es een beetje misselijk, maar niks om je zorgen over te maken...'. Maar ja, zo is het voor iedereen anders. Laten we maar gewoon hopen dat we uiteindelijk allemaal een mooi gezond mensje op de wereld kunnen zetten zo eind augustus .

Liefs,

Angel*

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
28 jan 2009 - 09:07

Angel, hoe was je echo? Alles goed met de kleine mup? Wij hebben vanaaf weer een echo ! Altijd weer spannend !


Verder weinig nieuws, ja voel me beroerd maar da's onderhand normaal de laatste weken.......... ook de halve nacht wakker gelegen, ben nu aardig brak, straks maar even een uurtje liggen.


Hoe gaat het met de rest van de meiden?


liefs Manon


Angel79
afbeelding van Angel79
27 jan 2009 - 17:28

Oh, nog een dingetje vergeten zie ik...

Dorien, jij natuurlijk ook nog gefeliciteerd met je dochter Hopelijk heeft ze een leuke verjaardag gehad. Hoe reageerde de familie???

Liefs,

Angel*

Angel79
afbeelding van Angel79
27 jan 2009 - 17:25

Hey Meiden,

Wordt idd gezellig druk hier

Sandy: gefeliciteerd met je zwangerschap, we lopen nagenoeg gelijk zie ik, ik ben de 30e uitgerekend...spannend hoor . Misschien leuk als je wat meer over jezelf verteld...Hoe oud ben je en waar woon je, ben je samen of alleen?...Ben niet nieuwsgierig hoor, wil alleen graag alles weten

Nou Manon, duurt dan wel lang idd, maar goed dat je 't hartje hebt kunnen horen, da's iig een goed teken.

En 't komt idd vast wel goed met mijn stugge Friesje, hihi Hij wil vandaag niet mee naar de echo, omdat ie vindt dat er toch nog maar weinig te zien is, maar volgende keer wil hij wel mee, dan is het ook wat werkelijker allemaal. Vandaag neem ik gezellig een vriendinnetje mee

M'n feestje was super zaterdag en voelde me een stuk beter dan de dagen daarvoor, dus kon 't ook prima volhouden. Moe ben je toch wel, maar leuke mensen maken dat je wel wakker blijft he .

Nou, was eigenlijk m'n zwijnenstal thuis aan 't uitmesten, dus moest daar maar weer es mee verder, hihi En daarna voor de mannen in 't cafe een lekkere overschotel maken, want vandaag gaan ze beginnen met onze rookruimte, dus ze moeten goed eten

Spreek jullie snel!!!

Liefs,

Angel*

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
27 jan 2009 - 13:28

Hoi meiden,


ik ben gister op controle geweest bij de VK, hartje van de baby gehoord, helemaal top ! Helaas geen uitsl*g....... bloed is nu weer naar een ander ziekenhuis opgtestuurd , kan dus nog een week wachten :(


@ Barbie, geloof graag dat je dan weer even met je neus op de feiten gedrukt wordt meid. maar kop op hoor, je redt het prima en je bent niet alleen !
Na mn scheiding voelde ik me alsof ik een stempel op mn voorhoofd had, dan liep ik ergens met jari bv dierentuin ofzo en dan dacht ik altijd dat mensen aan me konden zien dat ik gescheiden en alleen was...... heel stom !


liefs Manon

barbie
afbeelding van barbie
25 jan 2009 - 12:15

hoi hoi


tword nog gezellig druk hier:D


ik ben gisteren trouwens wat baby winkeltjes afgeweest voelde me best klote toen k in de auto zat haha ik heb me toch zitten huilen bah bah al die vrouwen met hun mannetjes oh wat voelde k me zielig

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
25 jan 2009 - 10:21

Sandy, welkom ! gefeliciteerd met je zwangerschap !


Dorien, nog gefeliciteerd met je dochter ! Hoe reageerde ze? en de rest van de fam?
@ Barbie, wat top dat je een echo hebt gehad !!!! Ik mag woensdag voor de 2e, ben heel benieuwd !

@ Sil, spannend meid aankomende week je 1ste echo !!! En fijn zeg dat je weinig klachten hebt ! Geniet ervan, kan ook heel anders ervaar ik deze keer helaas zelf..............


@ Angel, hoe was je feestje? Heb je het vol kunnen houden? Hoop dat je lekker genoten hebt !


Ow hier nog steeds niks bekend. Heb morgenvroeg afspraak VK voor controle, wie weet dat er dan iets bekend is..............


Mn mannetje is gelukkig wel thuis gekomen vrijdagavond ! Heerlijk!
Helaas moet ie aankomende vrijdag alweer weg maar daar denken we maar even niet aan !

Liefs ManonSandy04
afbeelding van Sandy04
24 jan 2009 - 21:02

Hallo meiden,

Ik was al aan het meetikken met de meiden die in aug zijn uitgerekend. Maar het igt best ver uit elkaar! Ook ik ben 29-08-09 uitgerekend. Lijkt me wel leuk om met jullie mee te babbelen!

groet Sandy


sil
afbeelding van sil
24 jan 2009 - 18:19

Hey meiden!!!

Wat een verhalen allemaal, kijk ik even een weekje niet......

Barbie, helemaal super dat je er zo sterk in staat! Respect!

Manon, spannend hoor, ik hoop idd dat je nu wel uit die onzekerheid bent!

Dorien, gefeliciteerd met je dochter! Altijd bijzonder!!!

Angel, nog gefeliciteerd!!!! Ik hoop dat je je beter voelt! Ik loop ook lekker rond met een hoofd vol snot!! Heb tot half 4 op bed gelegen, maar dacht moet er toch maar es uitkomen. Wel zo gezellig voor onze dochter, die steeds lekker bij me zat, maar toch wel graag wat actie wilde. Haar vader moest te voetballen, dus ja we gaan gewoon door!!!

Dus jij hebt ook zo'n leuke stugge friese vriend?!

Ik ook, misschien scheelt het dat ik zelf ook friezin ben, maar idd tijdens onze 1ste zwangerschap was t eerst ook lastig hem er lekker bij te betrekken, ik zat er helemaal vol van! En ja, hij zag nog niet veel gebeuren en dan die fijne hormonen van ons vrouwen hahaha!!! Ik heb toen ook een boekje gekocht, nou denk dat ie hem 2 keer heeft opengehad;) Komt vanzelf goed zou ik zeggen, lekker meenemen naar de echo's enzo!

as donderdag is het eindelijk zover dat we voor de echo mogen!!!! Ik ben zo benieuwd!!!! Heb nog steeds weinig last van"klachten". Wel last van mn darmen enzo, maar misschien komt dat ook wel gewoon omdat ik nu gewoon wat grieperig ben.

Hopelijk vliegt deze week ook weervoorbij, dan is het zomaar donderdag!!!!

Tot horens!!! Groetjes!!!

Dorien
afbeelding van Dorien
23 jan 2009 - 23:10

Jaaa,


Vanochtend bloed laten prikken voor standaard tests en het echo bureau gebeld.


Heel gaaf dat ik op vrijdag de 13e terecht kan voor mijn 1e echo, hahaha. Is altijd al een geluksdag van me geweest.


Morgen eerst de verjaardag van onze oudste vieren. 's Morgens vieren we het lekker met zijn 3-tjes en zullen we het haar gaan vertellen ! Wanneer opa, oma, oom, tante en de rest 's avonds komen, dan mag zij het hun vertellen. Ik ben zo benieuwd hoe Julia gaat reageren !! Ik weet al dat ze meer dan alles een broertje of zusje wil, maar toch... hihi.


@Manon... ik leef met je mee. Wat verschikkelijk om zo in de spanning te zitten ! Ik hoop dat je ondertussen al goed nieuws hebt ontvangen?!!


@ alle griep-epidemie slachtoffers, heel veel beterschap !!


-XXX-

*Dorien*39836.9259375
barbie
afbeelding van barbie
23 jan 2009 - 17:19

hey wat leuk zeg dus dan lopen we ongeveer tegelijk:)


ik mag over 3 weken weer een echo maken:D beterschap meid! doe lekker rustig aan


liefs bar

Angel79
afbeelding van Angel79
23 jan 2009 - 16:00

Hey meiden,

Nou Manon, maar hopen dat je vandaag nog bericht krijgt...

Ga idd maar ff lekker uitzieken, komt wel goed. Ik ben afgelopen maandag 30 geworden en vier het morgen in ons cafe...Komen waarschijnlijk veel mensen, dus hoop niet dat ik ze teleur zal moeten stellen, hihi Maar voel me redelijk, alleen beetje dikke kop en veel snot, heel veel snot, bleh!

Lekker Barbara dat je echo goed was...Dan ben je een paar dagen voor mij uitgerekend, ik ben geschat op de 30e en heb dinsdag weer een echo :)

Greetz!!

Angel

barbie
afbeelding van barbie
23 jan 2009 - 15:39

hai meiden,


vanochtend echo gehad t was echt zo super! hartje gehoord en ik ben op 27 augustus uitgerekend


hoe is het met manon?jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
23 jan 2009 - 14:45

Helaas nog geen bericht gehad.............


Angel, wat vervelend meid dat je niet lekker bent........
Wel ff goed uitzieken hoor !
Dus morgen ben je jarig? Hoe oud (jong) word je?
Hoop voor je dat je je dan een stuk beter voelt !!

Liefs Manon

Angel79
afbeelding van Angel79
23 jan 2009 - 12:16

We blijven voor je duimen...

Ben zelf grieperig, maar net bij de dokter geweest en niet veel aan de hand, mag alleen weinig medicijnen ivm de zwangerschap, zal het dus moeten uitzingen met alleen neusdruppels

Hopen dat ik morgen fit genoeg ben voor m'n eigen verjaardagsfeestje en anders verlaat ik gewoon vroegtijdig de party, haha

Manon, nogmaals sterkte meid en laat 't ons weten!!

Liefs,

Angel*

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
22 jan 2009 - 23:34

Hey meiden,


helaas nog geen uitsl*g, ze hadden me nog zo beloofd vanmiddag te bellen naar de VK maar niks..... aaaarrrghhhh!


De besmetting kan gevaarlijk zijn voor de baby, kan bloedarmoede veroorzaken wat in het ergste geval dus doodgeboorte kan veroorzaken.

Hoop echt dat ik morgen meer weet..........


liefs Manon

barbie
afbeelding van barbie
22 jan 2009 - 17:32

echt super lief meiden dat jullie met me meelen thnx:D


wat zijn de gevolgen van die besmetting dan?


liefs bar

Angel79
afbeelding van Angel79
22 jan 2009 - 17:22

Hoi hoi,

Dat boekje had ik al voor em gekocht, maar hij is niet zo'n leeswonder en gaat er al meteen vanuit dat het niks is enzo...Laat het maar gewoon op tafel liggen, misschien dat ie het dan vanzelf wel in gaat kijken . Heb em zelf al gelezen en helemaal blauw gelegen idd

Wat vervelend zeg, dat je neefje je mogelijk heeft aangestoken...weet niet of je inmiddels de uitsl*g al hebt, maar zal voor je duimen. En laat het ons weten...

Groetjes,

Angel*

jerseygirl
afbeelding van jerseygirl
22 jan 2009 - 14:07

@ Dorien, he wat jammer zeg dat het alleen een intake was........ Dus over 3 weken de echo? Hoever ben je dan?
Ik heb mn zoontje uit een eerder huwelijk. Toen hij 2,5 jaar was ben ik gescheiden en bijna 3 jaar lekker met zn 2tjes geweest. En toen kwam mn huidige vriend, wonen sids de zomer samen en nu dus in verwachting van de 2e (zijn eerste). Hij is stapel op mn zoontje en die ook op hem, ziet hem ook als zijn vader. Begint hem ook steeds vaker papa te noemen, ondanks dat ie zn eigen vader nog wel ziet om het weekend, maar wil steeds minder graag gaan. Is ook geen verplichting, als ie niet wil dan hoeft ie ook niet.


@ Angel, misschien is het boek "help ik heb mn vrouw zwanger gemaakt" dan wel een goede voor je vriend, is geschreven door een man en op een mannenmanier alle weetjes over zwangerschap, verloskundige, echo's etc! Erg leuk !


Hier even wat minder nieuws, mn neefje van 1 heeft de 5e ziekte. hebben ze gister geconstateerd, op zich voor een kind niet erg maar wel voor zwangere vrouwen die het zelf niet hebben gehad. En that's me! Ik heb dit weekend op hem gepast dus is er veel contact geweest. En dat was in de meest besmettelijke periode...... Ik de VK gebeld vanmorgen en moest gelijk bloed laten prikken om te zien of ik antistoffen heb, heb ik die niet dan loop ik dus groot risico dat ik het krijg en dat kan gevaarlijk zijn voor de baby dus dan zou ik gelijk onder controle komen bij de gyn, die gaan je dan met wekelijkse echo's in de gaten houden...... Dus bloed geprikt en als het goed is vanmiddag de uitsl*g. Help me duimen dat ik wel antistoffen heb, dan is er niks aan de hand!

Groetjes Manon

Angel79
afbeelding van Angel79
21 jan 2009 - 23:50

Hey meiden,

Mijn haar gaat er gelukkig alleen maar beter van zitten...heb nogal dun haar en dat was een paar jaar geleden nog erger geworden door plotseling heel veel afvallen (weer die darmen he). Had echt piekenbosje over, maar wordt nu beter . Hopelijk blijft er na de bevalling nog iets van over, beetje gezonder haar zou ik al blij mee zijn, maar anders heb ik iig het komende jaar een mooie bos . Natuurlijk ook wel een badhairday, maar die neem ik voor lief, hihi

Ontzettend leuk dat iedereen zo met je meeleeft Barbie .

Mijn vriend vind het gelukkig wel echt fantastisch dat ik zwanger ben en hij is heel trots, maar ook heel onzeker en dat maakt het er soms niet makkelijker op. We hebben een eigen cafe en hij is bang dat we niet genoeg verdienen enzo en dat hij er niet genoeg voor mij en de baby zal kunnen zijn...Probeer hem gerust te stellen met dat ik er van overtuigd ben dat hij een superpapa zal zijn, wat hij ook zal zijn, want hij is echt gek op kinderen en kan zich heel goed in ze inleven, zowel in die kleintjes als in tieners . Dring nog niet echt tot em door geloof ik, maar gelukkig hebben we allebei nog ff om te wennen en door de miskraam van de vorige keer, zullen we allebei pas echt gerust zijn, als we de 12 weken echt gepasseerd zijn. Voelt nu gelukkig nog steeds wel veel beter dan de vorige keer .

Jullie enig idee hoe ik mijn vriendje (stugge Fries) iets meer bij het hele gebeuren kan betrekken zonder te vervallen in al te veel babypraat??

Liefs,

Angel

Dorien
afbeelding van Dorien
21 jan 2009 - 23:15

Hallo dames,


Nou, dat bezoekje bij de VK viel wel mee. Vind het wel vreemd dat ze niet eens even gevoelt heeft. Alleen maar praten en gegevens in de computer intypen. Morgen moet ik een echo buro bellen en een afspraak maken voor over 3 weken. Ergens komende week moet ik bloed laten prikken voor de standaard tests.


Ik vond het wel lachen dat ze mijn vriend ook van alles vroeg. (heb ik bij de vorige zwangerschap allemaal alleen doorstaan) Heel lief hoe verlegen hij ervan werd, hihi.


Die bakken van moeders voor moeders zijn ook een ondingen ! Ik hoop dat ik dit geklooi al die weken vol kan houden !! Ik heb een soort enorme maatbekers gekregen om het in op te vangen. Wil dat dus zeggen dat ik er niet meer comfortabel bij kan gaan zitten? Misschien heeft iemand tips en tricks???


@ Barbie... YOU GO GIRLLL !! ik heb mijn oudste dochter ook alleen opgevoed. Ik was 19 en mijn vriend een grote egoist. Hij wilde wel trouwen (alleen voor het gemak blijkt achteraf) maar verder heeft hij nooit een poot uitgestoken. Tegen de tijd dat mijn dochter geboren werd ging hij heel zielig doen, dat hij helemaal geen aandacht meer kreeg ... (whaaaahahahaha) in de weken daarna werd hij steeds agressiever en heeft hij, letterlijk, met mijn dochter omgegooid en allerlei meubilair naar ons toegegooid als ik haar niet stil kreeg. Gelukkig kon ik bij mijn ouders terecht. Daar hebben we saampjes een jaar gewoont. Toen kreeg ik mijn eigen huisje waar we samen een heerlijke tijd hebben gehad. Sinds 5 jaar ben ik bij mijn huidige vriend. Hij heeft mijn dochter (toen 5 jaar) als zijn eigen geaccepteerd en nu ben ik zwanger van zijn 1e.


Het is maar goed dat jij zo vroeg al weet dat je vriend niet deugd. Bij mij zag echt niemand dit aankomen. Dan is de klap alleen maar harder als je tijdenlang er alles aan doet om er samen uit te komen. Een vriendin van mij heeft haar huidige man dan toch ook weer leren kennen tijdens haar zwangerschap. Mannen !!! Je kunt niet met, maar zeker ook niet zonder ! Succes ... Respect !


-XXX-

Pagina's