Uitgerekend in Augustus 2009

3174 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
24 nov 2008 - 21:13
Uitgerekend in Augustus 2009


TongueJoehoe!!!!!Tongue


ZWANGER!!!!Big smile


Ik ben zoals het er nu naar uitziet uitgerekend op 1 aug 2009!!!


Van ons 2de kindje ik heb al een zoontje van 11 maanden!


Ik heb nog niet echt last van kwaaltjes....Embarrassed Heb alleen wat steken in mijn onderbuik! En begin een beetje moe te worden....Wie kletst er mee...????


suuss39776.8465972222
Marieke120
afbeelding van Marieke120
22 okt 2009 - 00:08

Hallo allemaal,


Ik heb wel alles gelezen maar niet onthouden. ff geen reactie dus. De computer doet al een week raar en nu heeft mijn broer hem opnieuw geinstalleerd maar hij doet het nog niet helemaal top. Dus toch maar weer terug naar de winkel (hij is pas 3 maand oud). Verder weer aan het werk en hoewel het erg leuk is, is het ook erg vermoeiend. Dus van mij geen lang verhaal deze keer.


Groetjes en hopelijk snel meer,


Marieke K

Jee'tje
afbeelding van Anoniem
21 okt 2009 - 23:49

Renate: houd je de groei ook bij op de groeicurve met borstvoeding van de WHO? Als ze daar keurig binnen de marges blijft vallen is er geen probleem. Maar zo te lezen groeit ze inderdaad vrij weinig, hoewel ik me meen te herinneren dat het zowiezo een klein poppetje is? Laat je niet gek maken door het cb, maar let wel genoeg op. Michel heeft aan 'stille ondervoeding' geleden en hoewel ik vond dat het cb erg paniekerig reageerde, ben ik wel blij dat ik daarna meteen actie heb ondernomen en dat hij nu goed groeit.
Gebruik de combinatie van je moederinstinct en gezond verstand: ze moet genoeg groeien zodat ze ook sterk genoeg wordt om haar hoofdje op te tillen enzo. Sterkte en succes!

Natacha36
afbeelding van Natacha36
21 okt 2009 - 23:36

Was al begonnen op het andere forum maar nog ff voor degene die daar nog niet zijn geweest....

@ Tessa, fijn dat de sauna zo goed is bevallen en dat alles goed is gegaan met Dinand!

enne 12.00 uur vind ik ook best...en anders gaan wij al om 11 uur en kom jij gewoon wat later...

Nou Stanley heeft afgelopen nacht onwijs lopen spoken. Eerst niet z'n flesje van 21.00 helemaal leeg gedronken en toen kwam hij dus eerder 01.30 en toen weer om 3.30/.5.30 en toen rond 07.45 pfffffffffffffff was dus erg vermoeiend. Ben bang dat mijn bv aan het teruglopen is. ff afwachten hoe het vannacht zal gaan. Hij heeft nu wel z'n fles leeg gedronken

Zal je net zien...heb ik net de pil gehaald voor bij bv...... is het dus overbodig haha.

Vanmiddag op pad geweest met de kids. Melitia moest verkleedkleren hebben voor het griezeltoernooi van de tennis.... ze gaat als een vampier .. echt een onwijs gaaf masker, zwarte cape en een speer (ofzo) Zal tijdens het toernooi wel foto's nemen en dan zet ik ze wel ff op hyves!!

Ga nu ff van m'n rust genieten en proberen op tijd op bed te liggen...want wie weet gaat Styanley weer gezellig spoken

Slaap lekker voor strax


joyce-neijts
afbeelding van Anoniem
21 okt 2009 - 22:45

@kaatje,ja vanaf 4 maand mogen ze fruithapjes ze hebben ook al warme hap vanaf 4 maand en dan danoontje start,dus als demy 4 maand word is het feest voor dr hahaha.ze is zo geintreseerd in eten,maar ze moet nog wel ff wachten hoor voor ze alles mag ahaha

tessa021182
afbeelding van tessa021182
21 okt 2009 - 19:03

hoi allen,


Nou het is alweer een opaar dagen geleden, maar erg druk geweest met niks doen (in de sauna haha)....Kunnen we de 29ste iets later afspreken of geeft dit problemen zal het ook ff op de hyves zetten rond een uur of 12 ofzo. Anders loop ik het echt niet in denk ik....


@Marieke balen van zo'n baaldag, ik ken dat gevoel ja...Gelukkig kan het de volgende dag er weer heel anders uit zien....Van wel huismerk koop jij de pampers?


@ilona gelukkig dat het mee viel bijde ha, ik kan me goed voorstellen dat je toch even schrikt. En dat ritme van jou kinkt goed. Dinand houd zich er niet zo aan...


@Renate wat rot dat ze niet genoeg groeit, maar als ze zelf te vreden is wat is dan het probleem?


@leonie bedankt voor het aanmaken van de topic.


@Brenda wat fijn dat Lara het zo goed doet zeg met doorslapen. Ik moet nog ook niet echt aan werken denken, maar nog 12 dgn en mijn verlof/vakantie is dan wel echt over. Ik heb wel mijn rooster gekregen. En ze hebben op mijn werk zo geroosterd dat ik Dinand maar max 2 dgn weg hoef te brengen. Ik ben dus heel blij met ze.


@jeetje wat fijn dat het kolfde lukte zeg, Ik kolf ook vaak om 6 ur in de ochtend als mijn borsten opspringen staan.


Ik kolf op straks op mijn werk ook maar 1x 2 bosten en spoel hem gewoon af met water. En dan thuis weer kolven (1 borst) en hem goed schoonmaken. Ik zet hem ook rustig aan in de vaatwasser. Op de bv cursus vertelde dat het steriliseren achterhaald. Straks zitten ze op het kdv op met speeltjes in hun mond en deze zijn ook niet steriel toch??? Ik heb besloten om de bv toch nog ff vol te houden. Stoppen kan altijd nog. En Dinand komt meestal niet snachts.


Ik herken het probleem van de pampers, Dinand is ook regelmatig nat. Raar toch?? Ik doe hem het liefste 3 om vooral voor de nacht, 2 lukt overdag ook nog wel. En als rompers heel vies zijn rol ik is naar binnen op, zodat de poep niet langs het hoofdje komt....


Dinand gaat volgende week ook voor het eerst naar de gastouder ik heb hier best moeite mee (om te weneen). Ik weet tenslotte alles het beste.....


De sauna dag viel me alles mee, mijn vriend heeft voor het eerst een hele super lange dag op Dinand gepast want we gingen om 10 uur weg en ik was 23 uur pas thuis. Het voel me mee hoe het ging ik had verwacht er meer moeite mee te hebben, maar ik vond het eigenlijk wel ff lekker zonder kind met vriendinnen. Kolven heb ik gedaan in een zonnebank ruimte. En dit ging prima. Gelukkig heb ik een handkolf dus geen stroom nodig....Ik hoop dat ik hem op mijn werk straks ook niet zoveel mis....


Verder had Dinand vandaag zijn dag niet, hij slaapt weinig en is een beetje humeurig, wel voor het eerst zijn draagzak getest. En volgens mij vind hij het leuker dan de wagen. Hij kan veel meer zien....Nou verder weet ik het allemaal niet meer, het is een heel verhaal.


Tessa


kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
21 okt 2009 - 18:52

Hey dames,

hier geen probleem met pampers. Jaycee heeft nog maatje 1 en soms maatje 2.

Marieke, natuurlijk mag je hier zeuren.

Ilona, wat vervelend. Kan me voorstellen dat je geschrokken bent.

Leonie, fijn dat ze de banaan lekker vond. Ik kan niet wachten tot ze 4 maanden is. Volgens mij vind ze dat ook lekker want ze vind de infacol ook lekker en dat smaakt naar sinaasappel.(zelf geproefd haha)

Renate, Hier nog een die niet genoeg groeit. Ik moet morgen verplicht weer wegen en ben benieuwd of ze dan genoeg gegroeid is. Ik hoop het want ze eet nog niet echt meer. alleen vandaag heeft ze tot nu toe alle flessen leeg. raar kind. haha.

Vanaf wanneer mogen ze officieel eigenlijk fruithapjes enz. 4 maanden toch?

Groetjes dikke kus


Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
21 okt 2009 - 18:25

Hoi,


Nou Anna heeft nog niet echt interesse in andere dingen maar je bent toch zelf moeder en voelt toch het beste aan wat je kindje wilt? Zolang ze er niet ziek van worden is het toch prima?


Mark kreeg vanaf 4 1/2 maand bijvoeding omdat hij anders niet genoeg wilde groeien en ik hem toch wel 8 keer per dag voedde.


Lastig hoor trouwens dat ze Sacha niet genoeg vinden groeien. Zolang zij tevreden is moeten ze gewoon niet zo zeuren.


Nou groetjes,


Marieke


joyce-neijts
afbeelding van Anoniem
21 okt 2009 - 15:49

@leonie,dus jij bent ook al aan de ''vaste'' voeding begonnen!hier hadden we het zelfde probleem als ze het had gekunnen had ze het zo uit je mond getrokken hahahah.ze krijgt nu 1x per dag een paar kleine hapjes danoontje start en lekker dat ze het vind ze word boos als ze niks meer krijgt whahah.als ze dit op het cb zouden horen vallen ze dood neer denk hahaha.maar ik heb zoiets van ze doet het goed ze word er nie ziek van en dr pampers veranderen er ook nie door dus zal het wel geen kwaad kunnen.

DELETED_Kmail_a...
afbeelding van DELETED_Kmail_anonymized
21 okt 2009 - 15:34

Ha allemaal,

@ Ilona, ik herken je verhaal heel goed. Mijn moeder is ook overleden 6 jaar geleden alweer. Ik heb ook wel eens bij mijn oksel een verstopte talgklier gehad en ook meteen naar de HA gegaan. Je schrikt toch.

Sacha heeft nog steeds maat 1 dus problemen met maat 2 heb ik nog niet. Bij Ruben niet zo lang gebruikt.

Ik zit er zelf een beetje door heen en dat allemaal vanwege het cb. Ik moest gisteren Sacha verplicht laten wegen extra. Ze was in 2 weken 175 gram aangekomen, te weinig dus volgens hen. Ze was minder aangekomen als de vorige keer (in verhouding) Weer over bijvoeden begonnen weer afgewimpeld. Nu heb ik sinds de vorige keer nog meer geprobeerd om sacha zoveel mogelijk binnen te laten krijgen en vooral van de vette achtermelk. Word er wel moe van zo.
Nou is Sacha ook erg verkouden, begint al met hoesten ook. Lijkt verder niet ziek. Zou dat ook effect hebben op haar gewicht? Ik baal er erg van zo me best doen. En nooit zijn ze tevreden op het CB. Ook is ze nu inderdaad niet veel angekomen, dat zie ik ook wel.
Nou ja als jullie nog tips hebben ...

Nog een weekje en dan is het bijna zover ....
Net naar de kapper geweest, dat doet me wel goed een beetje

Renate

leonieK
afbeelding van Anoniem
21 okt 2009 - 14:29

heej meiden

weet niet meer wie t vroeg maar hierbij de link naar de volgende topic.. we zijn immers allemaal al bevallen ahahha

http://www.babyinfo.nl/community/forum2/forum_posts.asp?TID= 7856&PN=2

wij hebben ook trubbels met die stomme pampers.... maat 1 is zo goed en maat 2 valt gewoon ontzettend tegen.. had ik bij emma ook maar dacht dat t aan emma lag... zij was al na 1 week uit maat 1 gegroeid..

sara is ook regelmatig snachts nat.. op aanraden van de juffen van emma heb ik huggies maat 2 gekocht en dat gaat een stuk beter..

1x is ze nu nat geweest ipv elke nacht..als t toch nat blijft dan ga ik snachts 2 luiers aandoen...

grotere maat helpt echt niet dan loopt t langs dr benen naar beneden..

heb sara nu al 2x een heeeeel klein hapje babaan laten proeven.. weet dat t officieel gezien veel te vreog is maar ze kijkt t eten uit je mond... en lekker dat ze t vond hahaha

ach af en toe een klein stukkie vonden we wel kunnen...

(is een kwart van een plakje banaan)

morgen ochtend heb ik gesprek met PZ.. of ik wel of niet overgeplaatst wordt naar een kdv in mijn woonplaats... spannend hoor

morgen middag burootje en de 2e serie prikjes..

maar sara is erg verkouden aan het worden denk neit dat ze dan de prikjes zetten... ze heeft geen verhoging of koorts maar gewoon een verstopt neusje..

xx

Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
21 okt 2009 - 12:57

Hallo allemaal,


Ilona dat is ook wel erg heftig en ik kan me sowieso voorstellen dat je je een ongeluk schrikt als je ergens een knobbeltje voelt. Mijn moeder had op haar eerste mammogram ook een verdachte plek. We zijn ons toen ook helemaal lam geschrokken, bij haar was het gelukkig niets maar ik kan me een beetje voorstellen hoe je je voelde. Gelukkig lijkt het mee te vallen, sterkte meid!


Hier verder goed nieuws. Zwagerlief heeft de wasmachine weer aan de praat gekregen, sterker nog een stuk beter dan eerst! Ik kan hem nu wel zoenen, maar ja dan wordt mijn schoonzusje weer jaloers dus laat dat maar achterwege. Heb wel soep voor hem gebrouwen dus zal hem dan zo maar verwennen!


Vanmiddag komt de vriendin hier haar verjaardag vieren aangezien de motor toch eigenlijk overleden is. Chris heeft nu op marktplaats onderdelen gevonden en misschien gaat hij die ophalen en dan aan de knutsel.


Ik heb voor Anna nog maat 1 luiers en 's nachts maat 2. Dit zijn pampers (de echte) en van die gele verpakkingen die vind ik prima maar met alle pampers in groene verpakkingen heb ik altijd ruzie. Mark kan daar ook niets mee worden, hij is altijd kledder en zit eronder. Dus koop ik voor hem altijd gewoon huismerk luiers daar heeft hij dat probleem niet mee! Voor Anna stap ik straks ook over op de huismerken die bevallen me prima!


Nou ik ga Anna even voeden!


Marieke


Brenda23
afbeelding van Brenda23
21 okt 2009 - 10:13

Goeiemorgen!!


@ Ilona, wat naar van je moeder. Kan me voorstellen dat je schrikt van elk bultje. Hopelijk is het inderdaad een verstopte talgklier!


@ Marieke, je had inderdaad een rot dag zeg pff hopelijk gaat het vandaag beter!!


Met Lara heb ik niet zo'n last van de pampers.. Sienna poepte altijd overal doorheen maar met Lara valt het wel mee.. nog niet zo heel vaak dat het tot d'r nek zat. Ik doe ook altijd de romper naar beneden uit zeg maar en niet over het hoofdje.. Gebruik voor Lara inmiddels ook maat 3!!


Verder gaat het echt super hier!! Druk weekend gehad en maandag en gisteren ook veel weg geweest. M'n moeder heeft herfstvakantie, werkt op een school, dus daar was ik gisteren ook nog even. Ze komt zo hier heen en dan gaan we met Lara naar Rotterdam, lekker even shoppen!! Sienna is naar de opvang.


Lara doet het echt geweldig!! Het is zo'n lekker moppie!! Ze slaapt al weken van ong. 22:30 tot 8:30 geen idee hoe ze het doet maar ze doet het!! (Alleen jammer dat Sienna momenteel bijna elke nacht huilend wakker wordt en tussenin komt liggen...) Verder drinkt ze de eerste en tweede voeding vaak 200ml en de andere drie 165 ml. Ze laat ook minder vaak wat staan dan twee weken geleden. Ze gaat ook steeds meer reageren, zoooo lief!! Ze lacht en kletst wat af, heb er gisteren nog een leuk filmpje van gemaakt met m'n telefoon zal ik op hyves zetten!!


Officieel is m'n verlof afgelopen, had vandaag weer moeten gaan werken.. maar heb nog ruim een maand vakantie!! Gelukkig, want momenteel moet ik er echt nog niet aan denken BAH!! Ik doe ook zulk stom werk haha dat scheelt, ben wel rond aan het kijken voor wat anders maar ja WAT wil ik... *zucht*


Nou ik ga nog even op hyves en dan verwacht ik Lara zo voor d'r eerste fles.


Fijne dag allemaal!! xxx


Notes:

ilona06
afbeelding van Anoniem
21 okt 2009 - 01:03

marieke je mag hier altijd klagen


moest gewoon vanmorgen mijn verhaal kwijt, ben 7 jaar geleden mijn moeder verloren aan lymfe klier kanker en elk bultje dat ik voel vind ik doodeng en hier kan ik dan af en toe lekker zeuren


het bultje was goed waarschijnlijk een verstopte talgklier maar wel goed in de gaten houden dat ie niet groter wordt


en ik heb het zelfde probleem met pampers iedere keer gaat de ontlasting erbij langs en zitten haar kleren en romper eronder


zij heeft nu maatje 2 maar denk dat ik eerdaags maar naar maatje 3 gajoyce-neijts
afbeelding van Anoniem
21 okt 2009 - 00:01

he bedankt das een goeie tip schilt weer nieuwe rompers kopen hahah

Natacha36
afbeelding van Natacha36
20 okt 2009 - 23:51

@Joyce, ik doe de romper dan van boven naar beneden uit. Dus z'n armpjes er boven uithalen en dan proberen de romper uit te krijgen via z'n benen. Zo zit iig z'n hoofd niet onder haha

enne ik zit ook vaak onder

Slaap lekker iedereen!!


joyce-neijts
afbeelding van Anoniem
20 okt 2009 - 22:54

@natacha,ik ben dus niet de enige met het pampers probleem,demy heeft nu maatje twee omdat 1 te straks om dr bovenbeentjes zat en dr poep er niet in paste hahah,maar helaas geld dit ook voor maatje tweenhet loopt er aan alle kanten overheen,en zie dan maar eens de romper fatsoenlijk uit te krijgen blugh.zit zij nie onder dan ben ik het wel hahah,heb van de week al een romper kapot moeten knippen omdat ik die echt nie over dr hoofd kon krijgen zonder dr gezicht onder te smeren.


groetjes allemaal!

Natacha36
afbeelding van Natacha36
20 okt 2009 - 19:02

@Marieke, denk ook wel dat ik vol ga houden. Ben alleen benieuwd hoe ik mij ga voelen als ik strax weer aan het werk moet.

Maarre wat een rotdag heb jij zeg...hopelijk voel je je nu alweer beter.

@Kaatje, Stanley zat eerst op 7 en soms 8 dus dit vind ik best. Vannacht kwam hij om 03.00 en 06.30 best te doen. Alleen drinkt hij om 03.00 maar 10 min (zoals altijd haha) en slaapt dan verder. Snap niet dat hij die niet gewoon over kan/wil slaan haha

@Ilona, hoop voor je dat t niets ernstigs was. sterkte in ieder geval

Trouwens hebben jullie ook last van die pamper luiers?? Stanley heeft maatje 3 maar het gebeurt heel vaak dat ze afzakken en dan lijkt ie net een bouwvakker haha. Ben dus maar begonnen met nr 4. Hopelijk blijft hier de poep beter in zitten i.p.v. op z'n rug haha

Hij ligt nu lekker te slapen.... hoort nu eigenlijk wakker te worden i.v.m. voeden maar goed als ie nog niet wilt........ of maken jullie ze gewoon wakker als het etenstijd is??????? hmmmm misschien doe ik het wel want anders komt ie als wij moeten eten.

En vriendlief is ziek (flink verkouden) en wil niet te dicht bij hem komen...

oh wacht ik hoor al iets van boven komen.

Ga maar ff kijken

Doegie


Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
20 okt 2009 - 18:45

Hoi,


Oke, ik zal niet meer zeuren, was wel schrikken zeker Ilona! Ik hoop dat het gewoon een verstopt melkkanaaltje is of zo. Sterkte!!! Dan valt mijn baaldag wel weer ontzettend mee!


Zwagerlief heeft de wasmachine al weer gerepareerd, hij zal motor ook nog onder handen nemen (lang leve handige mannen) dus mijn klachtenregen is weer voorbij!


Ilona zal voorje duimen dat het mammogram niets afwijkends laat zien! Succes


Marieke


ilona06
afbeelding van Anoniem
20 okt 2009 - 14:23

Marieke soms zit echt alles tegen sterkte ermee en ik hoop dat je zwager de wasmachine kan repareren.


met anouk gaat alles goed ze slaapt door van 21.00 tot 7.15 moet haar dan wakker maken anders loopt mama,s schema in de war


om 7.15 kan ik haar terugleggen dan zorgen dat de groten om 8.00 uur op school zijn en om 10.15 maak ik haar weer wakker voor de fles en dan slaapt ze van 11.30 tot 12.30 daarna weer een fles en daarna slaapt ze van half 2 tot 16.00 daarna om 17.00 weer een fles dan eventjes weer op bed en dan om 19.00 even lekker met mama kroelen en in de box spelen tot 21.00 uur


het is voor mij een lekker ritme en ook zij vindt het op deze manier prima


ben zelf vanmorgen bij de huisarts geweest had een knobbeltje onder mijn oksel ondekt mag nu gelijk vanmiddag voor een mammogram want 1 borst zat ook wat verdikking in dus afwachten wat dit weer brengt


kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
20 okt 2009 - 13:32

heej,

marieke,

Wat een kl*te dag voor je zeg.

niet leuk he.

Maar ja aan alle slechte dagen komt ook weer een einde.

Hoop voor je dat je wasmachine niet heel erg kapot is.

En dat je kindjes in ieder geval lief voor je zijn. hihi.

Dikke kus van Jaycee en mij hihi


Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
20 okt 2009 - 13:22

Hoi,


Ik heb me toch een enorme baalavond/nacht achter de rug!!!


Grr,


Eerst de tandarts, had een gaatje mag dus terugkomen voor een vulling. Oke, is niet echt erg maar toch,


Twee: motor is toch eigenlijk wel af en er moet dus een nieuwe auto/ motor komen maar ja dat kost geld en dat is er even niet.


Drie: wasmachine maakte erg veel herrie en trommel hangt nu helemaal scheef in machine, weet niet wat er mee moet gebeuren. Als handige Harrie (nou ja zwager Koos) hem niet kan fixen moeten we dus een nieuwe wasmachine hebben. Oh ja, dat kost geld en... zie twee.


Vier: Mark was al om 5.00 wakker. Toen hij rond 5.30 weer sliep moest Chris eruit en drie maal raden toen wilde Mark helemaal niet meer slapen.


Vijf: motor die gisteren nog wel wilde rijden deed vanmorgen echt niets meer, dus is Chris met de auto zodat ik niet naar mijn vriendin kan vanmiddag.


Zes: omdat zwager vandaag komt klussen (volgens hem kwam hij tussen 10 en 11) wandelden wij om 9.00 naar de bakker. Mark lazert twee keer van het plankje af omdat hij zulke koude handjes had dat hij zich niet meer vast wilde houden.


Zeven: er ligt dus nog een berg was te wachten tot de wasmachine weer functioneert, is op zich niet erg maar dat betekend dus straks een hele dag wassen en drogen (word ik bij voorbaat al niet vrolijk van)!


Nou dat was het, heb later wel weer wat gezelligs te melden moest nu even zeuren!


Groetjes


Marieke


p.s. Acht vergeet ik bijna: we zouden nog een weekje weg voor ik weer aan het werk gaat, had daarvoor stiekem al wat gespaard maar goed, dat zit er nu dus ook niet in! GRRRRRRRRRRRRR


kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
19 okt 2009 - 22:59

Hey,

natacha, fijn dat ie al op 6 voedingen zit. Das minder dan eerst toch? Alleen minder van die nacht.

Jeetje, midden in de nacht kolven is echt minder. Maar oefening baart kunst dat zie je wel.

Marieke, lekker he dat ze doorslapen. Doet jaycee ook al een lange tijd.

Jaycee heeft vandaag van (sint) beetje vroeg maar ja. Een chicco babygym gekregen. En ze vind hem helemaal super. Echt zo leuk. Heb hem tweede hands gekocht. Vond hem zo te duur kost 39.90 heb hem nu voor 6 euro gekocht. En hij doet het super goed. Echt leuk.

Nou dikke kus.

Laten jullie weten welk forum jullie nu gaan?


Jee'tje
afbeelding van Anoniem
19 okt 2009 - 22:24

Tja, van drie tot vier uur 's nachts kolven is ook niet bepaald mijn idee van een fijn plan. Maar ik had op dat moment flinke stuwing dus hoopte dat het op dat moment eindelijk zou lukken. En dat werkte dus. Overdag komt Michel prompt om de 3 uur en dan valt er weinig te kolven. Maar als ik dus een voorraadje melk wil opbouwen zal ik dus ofwel 's nachts moeten kolven (dan drinkt Michel meestal zowiezo mijn borsten niet helemaal leeg) of ik moet overdag kolven en hem dan weer vaker aanleggen. Maar dat laatste zie ik niet echt zitten, ben net blij dat ik nu om de 3 uur zit. Woensdag heb ik weer contact met de lactatiedeskundige, kijken of zij nog een goede tip heeft.


Natacha: poe, balen dat Stanley nog steeds zo midden in de nacht komt. Dan is je nacht echt gebroken. Michel komt meestal rond 4 of 5 uur, heb ik tenminste toch eerst een uur of 5 aan een stuk door kunnen slapen. Tenzij de stuwing me eerder wekt zoals vanacht.

Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
19 okt 2009 - 21:12

Hoi allemaal,


Oeh Jeetje, da's ook wat midden in de nacht kolven! Maar fijn hoor dat het je gelukt is. Ik heb wel kolf ervaring maar als ik even naar het flesje kijk zit het bij mij al vol. Had zelfs voor Anna was geboren al een fles melk in de koelkast bij elkaar gekolfd. Maar goed, toen ik werkte zorgde ik ervoor dat ik altijd maar een keer hoefde te kolven en spoelde de kolf dan gewoon goed af en steriliseerde alles thuis (toen moest je nog wel eens per dag steriliseren). Ik liet dan wel wat meer tijd zeg maar. Dus als Mark zich elke drie uur meldde kolfde ik nog een uurtje later dan liep het beter.


Natacha: klinkt ook als een prima schema, zolang jij en Stanley het zo prima vinden gewoon zo houden. En waarschijnlijk houd je dat 's nachts voeden wel vol hoor! Bij Mark heb ik het eerste half jaar 2x s nachts gevoed en daarna nog 2 maanden 1 keer. Tja, was achteraf gezien wel vermoeiend! Maar als je er middenin zit weet je niet anders meer!


Ben trouwens wel superblij dat Anna doorslaapt, (sorry Natacha) weet niet waar het aanligt, maar gisteren heb ik haar om 22.00 gevoed en vervolgens vanmorgen om 8.00 weer. Feest dus! Sowieso voed ik haar nog maar 5 keer op en dag (en ik denk vandaag zelfs maar 4x). Nu heeft ze haar ochtendvoeding wel een beetje verspreid gehad maar toch!


Morgen komt mijn zwager klussen, we krijgen een nieuwe kamer op zolder, ik ben echt heel benieuwd hoe het gaat worden.


Groetjes Marieke


Natacha36
afbeelding van Natacha36
19 okt 2009 - 15:51

@ Leonie, goed zeg dat ze omrolt heb t filmpje net bekeken

@Tessa veel plezier in de sauna!!! Heb geen ervaring met kolven en sauna's dus kan je er niet mee helpen en je zou er nu toch niets meer aan hebben gehad haha dus weet eigenlijk niet waarom ik reageer hahaha

@Jeetje, GEFELICITEERD!!!!!!!! Lekker hoor dat t toch nog is gelukt.

Stanley zit nu op 6 voedingen per dag waarvan 2 bv. Mijn planning was eigenlijk 's avonds en 's ochtends bv te geven maar tis ff anders geworden haha. Hij krijgt rond 21.00 uur de fles en komt dan rond een uurtje of 2/ 2.30 en krijgt dan bv en 's ochtends rond 6 uur weer. Het gaat zo best en hij zit in een goed ritme. beetje jammer dat ie 's nachts nog komt maar je went eraan haha.

Heb hem een paar keer rond 23.00 uur wakker gemaakt maar dan drinkt ie te weinig en komt daarna gewoon om dezelfde tijd haha. Ben benieuwd of ik dit nog vol ga houden als ik strax aan het werk ben

Hij gaat of deze of volgende week wennen bij de oppas... ben echt benieuwd hoe dat zal gaan. Vind t best moeilijk om hem "over te dragen" maar met Melitia is het ook goed gekomen. Die komt er al ruim 7 jaar haha

Nog ff op hyves kijken en een beetje opruimen hier.

Heb trouwens veel zin in de 29ste!!!!

Doegie


Jee'tje
afbeelding van Anoniem
19 okt 2009 - 15:04

Bedankt Renate! Dat is een praktische tip en een hele opluchting. Ik kon me al nauwelijks voorstellen dat er mensen zijn die meerdere keren per dag kolven en na elke sessie al die onderdelen van dat ding steriliseren. Dan blijf je aan de gang. Goed afspoelen lijkt me stukken praktischer!

DELETED_Kmail_a...
afbeelding van DELETED_Kmail_anonymized
19 okt 2009 - 14:56

Ha Jeetje,

Ik ben er ook niet zo vaak lukt gewoon lastig soms.

De kolf spoelde ik gewoon goed om met warm water en dan in een schone theedoek. steriliseren hoeft eigenlijk officieel niet meer. Je kunt het ook in de afwasmachine doen. Ik heb een lactaline van ameda en ze raadde daarvoor aan om de harde delen niet in de afwasmachine te doen maar met de hand af te wassen in een warm sopje ivm slijtage.
een keer per dag is genoeg. Let op eerst met koud water afspoelen want de eiwitten gaan anders stollen en krihg je ze er moeilijk af. Daarna met heet water voor het vet.

Renate

Jee'tje
afbeelding van Anoniem
19 okt 2009 - 14:23

Ziezo, daar ben ik weer eens. Ik lees wel alles maar kan weinig gelegenheid vinden om zelf ook te mailen. Heb nu even een triomf-momentje om met jullie te delen: ik ben er vannacht voor de allereerste keer in geslaagd om te kolven! Drie pogingen zijn mislukt, maar vannacht om 3 uur had ik zo'n gigantische stuwing terwijl Michel heerlijk sliep, dat ik dacht: nu of nooit! Met de neusspray erbij rustig gaan zitten. Kostte in totaal wel bijna een uur maar toen liep het ook goed en had ik iets van 100 ml. Jippie! Want over 4 weken moet ik weer aan het werk en dan moet het kolven dus wel lukken.
Nu heb ik even een praktische vraag voor de ervaren moeders die hebben gekolfd tijdens het werken. Hoe deden jullie dat met het schoonmaken van de kolf op het werk? Want ik heb begrepen dat hij eigenlijk na elke keer gesteriliseerd danwel heel grondig schoongemaakt moet worden. En ik betwijfel of het warme water uit het kraantje op de toiletten heet genoeg is op kantoor ;-) Hoe pakten jullie dat aan?


leonieK
afbeelding van Anoniem
19 okt 2009 - 14:11

ja tessa.. t is echt mega snel.. ze deed t vanaf dat ze 3 weken was.. maar terug kan ze nog neit hoor... zie ikook de komende tijd niet gebeuren...

maar sara is een van de oudste hier en als ze net is als haar zus.. kan je dr echt nie vergelijken hoor emma was ook mega snel met alles dus echt niet vergelijken hoor ieder kind doet alles in zn eigen thempo en ze komen er allemaal wel

hier nog ff een fotoke van mn moppiein dr bon jovi pakkje hihihi

van het merk rockstar baby... heb ik tijdens de zwangerschaop van ben gekregen duurde een eeuwigheid voor we het hadden !!

maar t staat geweekldig iig

ik ga nu echt iets in huis doen..

pffff

oh trouwnes iedereen is nu echt bevallen dus we zouden eignelijk naar het onderwerp rondom je baby moeten..

ik zal een topic aanmaken..

groetjes Leonie

Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
18 okt 2009 - 17:45

Hoi allemaal,


t Is weer weekend wat een rust hier!


Tessa hoop dat het is bevallen een dagje alleen! Ik zou gewoon even vragen of ze een ruimte hebben waar je terecht kan.


Leonie knap hoor dat sara al omrolt. Anna is nog niet zover hoor!


Ik ben druk bezig met een positierokje voor een vriendin hij word erg leuk maar Anna en Mark zijn steeds afwisselend wakker dus het schiet niet echt op.


Groetjes Marieke


tessa021182
afbeelding van tessa021182
18 okt 2009 - 12:40

hoi allen


ff geleden dat ik wat van me heb laten horen, beetje druk, maar ik lees alle mails wel hor.


@leonie dan is Saah wel erg snel met zelf omrollen toch? Fijn dat ze bij die collega nog ff een echo maken.


En Dinand had gisteren ook echt zijn dag niet slecht geslapen, veel gehuild, hij heeft voor het eerst in de draagzak gezeten. Dit vond hij wel iets, maar hij was erg moeilijk stil te krijgen. Ook vannacht niet doorgeslapen, hij was echt aan het krijssen, misschien toch nog krampjes ofzo? Hij heeft 2x bij ons in bed gelegen. Gisteren mijn schoonmoeder op wezen halen van het vliegveld hij werd stil zodra hij haar zag dat was wel grappig.


@marieke lekker ff tijd met mark alleen...


@kaatje een hand en voetafdruk maken staat ook nog op mijn lijstje......


@Rietje succes met zoeken naar een baan en als gastouder niks voor jou is gewoon niet doen. (ik vond het een vermakelijk verhaal om te lezen hor).


En verder weet ik het niet meer. Morgen ga ik een hele dag naar de sauna van 10-22....Ik vind het wel spannend zo'n hele dag weg. Alleen wel vervelend dat ik dan in de sauna moet kolven, maar dat is niet anders, maar ff op het toielewt ofzo....Hoe doen jullie dat? Mijn vriend gaat dus voor het eerst een hele dag alleen met Dinand zijn....Hopen dat het allemaal goed gaat. Maar ik ben ook wel toe aan zo'n dagje me lekker verwennen.


Deze maand echt te veel verjaarsagen wordt er helemaal gek van soms....


heel verhaal


tessa

leonieK
afbeelding van Anoniem
17 okt 2009 - 00:18

sara heeft zo weinig geslapen vandaag..

vanmorgen een uurtje.. vanmiddag een uurtje.. en zonet van 18-19.. wakker gemaakt voor fles (want anders moet ik opblijven tot midderancth en dat doe ik niet)

en gewoon tot nu nog steeds wakker...

ze was net aan het morren dus heeft ben net dr pyjama aangedaan en zit net flesje te geven .. iets te vroeg maar dit is beter dan straks weer wakker meoten maken..

nromaal slaapt ze door ... en ik neem aan dat ze nu moe genoeg is omn dat nu ook te doen ahaha

...

vsandaag heerlijk dagje gehad meisjes hebben hele dag lol gehad samen..

en heb eindelijk op film vast kunnen leggen dat sara van buik naar rug rolt ..

zal t op hyves proberen te zetten..

ik ga zo ook lekker slapen

trusten en fijn weekend

groetjes leonie

Brenda23
afbeelding van Brenda23
16 okt 2009 - 18:44

Hoi allemaal,
zo heb eindelijk alle foto's van Plopsaland bekeken, bewerkt en op hyves gezet. Ze zijn niet helemaal zo als ik gehoopt had maaaaar ja toch wel leuk :-) Beetje raar licht af en toe vind ik.. maar goed heb nu een lamme arm hihi!!
Net even een boodschapje gedaan en verder echt een luierdagje vandaag.

@ Leonie, tja peuterpubers ik weet er alles van. Sienna wordt "de Diva" genoemd bij de opvang omdat ze nogal haar zin door wil drijven hahaha...


Verder weet ik het even niet meer.. ga het eten maar alvast voorbereiden. Lara ligt in bed, ze heeft nog maar weinig geslapen vandaag dus ik hoop dat ze het nu even gaat doen!!


Doeiiiii en een fijn weekend alvast!! xxxx


Notes:

Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
16 okt 2009 - 14:53

Oh wat schattig Leonie! jammer hoor dat het niet op film mag, maar ja, peuterpubers!! Soms superlief en soms wil je ze wel achter het behang plakken


Groetjes


leonieK
afbeelding van Anoniem
16 okt 2009 - 14:40

heej meiden

kaatje wat balen zeg dat ze maar zo weinig is gegroeid..

is nutriton dan hetzelfde als johannisbroodpit meel.. of begrijp ik je nu verkeerd..

van ons merk flesvoeding (bonbebe) bestaat er voeding war die pitmeel al in zit..

dus ze krijgt 3 schepjes gewone pit flesvoeding en 3 schepjes waar die JHBPM al in zit..(op 180 water)

is een goede combi hier waar ze gewoon met speen 1 (of S) nog kan drinken

denk dat je wel kan uittesten hoeveel schepjes je er in kan doen wat het beste is voor haar...

is toch ff zoeken denk ik.. de johanniasbroodpitmeel kan je vanaf een theelepel tot een aantal eetlepels zelf de hoeveelheid bepalen..extra bovenop de gewone schepjes voeding

succes iig

rietje die fotos maken doet ze erg graag maar meestal houd ze dr vingers voor de lens ahhaha

denk dat ik onze oude camera maar aan emma ga geven of zo voor ze onze nwe sloopt !

die vtech kinder cameras vind ik ook geweldig.. maar de sint heeft de meeste dingen al binnen.. misschien iets voor de kerst ofzo

net al de grote bodschappen gedaan en ben alleen friet vergeten.. niet zo handig als we dat vanavond eten ahahha dus daar lopen we zo nog ff om..

gisteren een telefoontje van een collega gekregen met een heftig verhaal..

ze ging naar de gyn voor een echo en helaas een leeg vruchtzakje.. ze moest wachten op uitdrijving maar dat kwam niet dus ging na 1,5 week ze om t weg te laten halen.. voor alle zekerheid een echo gedaan en toch een kloppend hartje....

had echt kippevel toen ze t vertelde zeg... pfff

gisteren heerlijk dagje gehad met veel visite

en vandaag zijn sara en emma zoo leuk samen aan het spelen ahahha

emma is kiekeboe aan het spelen met sara en steeds een doekje over dr gezicht aan het trekken zoooo lief... mag t helaas neit filmen van emma want dan wordt onze petuerpuber boos...

jammer he

xxx

leonieleonieK40102.5299074074

Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
16 okt 2009 - 13:10

Hoi Kaatje,


Jammer hoor dat Jaycee zo weinig is gegroeid. Maak je je ook zorgen?? Of heb je zoiets van het zal wel loslopen. Ik hoop dat ze het goed doet op die extra voeding maar als het zo dik is??


Rietje: ja dan is dat niets voor jou! Huilende kinderen van anderen zijn ook niet mijn favoriet, de kids die hier komen zijn meestal het huilen wel weer voorbij! Vind ik ook fijner! Succes dan met iets leuks vinden voor 2 dagen!


Nou allemaal eerst de groetjes, moet een boodschappenlijst maken. We moeten morgen voor 10 man extra koken en de gewone weekboodschappen moeten ook nog gehaald. Chris is vandaag vrij dus ik kan mooi even gebruik maken van wat mannelijke spierkracht.


Net heerlijk met Mark gezwommen trouwens, Chris is met Anna thuis gebleven. Wel heel leuk om even Mark en mammatijd te hebben. Hij geniet er ook echt enorm van.


Nou eerst een boodschappenlijstje en dan Anna aanleggen ze begint honger te krijgen!


Groetjes Mariekekaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
16 okt 2009 - 13:06

heb net hand en voetafdrukjes gemaakt.

Ging super goed.

Iedereen zegt altijd dat het nooit lukt maar of ik heb zo'n brave dochter of ik ben zo handig. Mij is het wel gelukt haha.

Dikke kus

Ik moet ze nog wel verven ik weet alleen nog niet welke kleur en waarmee haha Weet iemand dat?


kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
16 okt 2009 - 12:37

heej lieverd,

Ik moest gewoon 5 schepjes nutrilon doen en dan 1 schepje van die nutriton.

Maar het wordt echt veel te dik.

Gaat er bijna niet doorheen.

Ze krijgt dadelijk eerst iets anders te drinken

ze heeft vanaf gister avond maar 3 x 80 ml gedronken is erg weinig.


rietje.martin
afbeelding van rietje.martin
16 okt 2009 - 11:28

hallo goede morgen

@ kaatje dat johannesbroodpitmeel is idd tegen spugen en wekrt ook redelijk leon gkreeg het ook ik ben begonnen met 3 schepjes dan is t nog wel drinktbaar

en had toen gewoon avent flesje met speentje 1 at ging gewoon goed en ook heb ik n flesje van de HEMa daar gaat het ook prima doorheen

maar miasschien dat leon ook gewoon meer zuigkracht heft dat kan ook success iig

@leonie wat kanp zeg dat emma al zo goed fotos kan maken

dat zie ik hier niet gebeuren haha

@brenda en natacha hier is t toch lekker warm zeg ahahha gemeen he sorry

nee succes met de cvs wat n gedoe zeg zo zieje maar altijd werkt alles maar als je t nodig hebt kapot

@ mieke gastouder ga ik zeker niet doen , toen ik bevallen was van ruben ben ik ook thuis gebleven

toen hij 1 was hebben ik en martin bedacht van ooh t zou ook wel leuk zijn als ik wat extra centjes voor me zelf heb dus ben maar gastouder geworden ik dacht perfect lekker thuis bij me mannetje en wat bijverdineen

nou dat was dus de grotste fout van m e leven

ik had 2 kindjes 1 was wel leuk die is 1 maand ouder dan ruben maar de anders was toen 10 weken tot 9 maand bij me geweest nou ik werd gek het was n huilbaby

krijssen krijssen en nog eens krijssen en dan is t nie je eigen kind dus das nog erger

dus ik ben nu ook echt allergisch voor huilende kinderen van andere mensen kan er niks aan doen

dus dat wordt niets haha sorry heel verhaal

we hebben dus nu besloten dat ik wel gewoon ga werken alleen dan probeer ik iets te vinden voor 2 dagen ipv 3

ruben gaat toch al naar de kdv en leon staat ook ingeschreven en gaat per 02-11 heen

volgende week intake en dan ff n ochtend wennen binnenkort.

dat is allemaal al geregeld en dan ben ik alsnog 3 dagen bij de jongens maar heb wel wat centjes en ben er ff uit . als ik thuis blijf reden we het ook prima maar dan moeten we iets beter opletten en ik wil me kids nu gewoon alles kunne geven en denk dat het ook geod is als ze onder andere mensen zijn ruben heeft bijvoorbeeld erg veel geleerd op de opvang

maar ja genoeg getypt sorry voor het oninteressante verhaal maar dan benik het kwijt

tot gaauw ik ga ff leon uit bed halen die zingt n liedje via e babyfoon ahha

Liefs Rietje


kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
16 okt 2009 - 00:18

Heej allemaal,

Nou vandaag op advies van huisarts toch maar gaan wegen bij cb.

Ze was maar 200 gram aangekomen en dat was eigenlijk niet genoeg.

Nu heb ik johannesbroodpitmeel of zowiets gekocht. Zou moeten helpen tegen het spugen.

maar nu gaat het bijna niet door de speen heen.

is gewoon super zielig.

ik vanmiddag een 3 standen speen gehaald. maar nee hoor werkt niet. Heeft iemand nog een idee???

Vanaaf lekker uit geweest eten met manlief. En jaycee natuurlijk haha.

O ja ik mag 28-10 weer gaan werken. En ik ben een doktersassistente. haha.

Nou dikke kus ik ga gauw naar bedje. Want ik word een beetje verkouden en voel me niet 100% misschien dat het morgen beter gaat.

doei lieverds


Miekemuis
afbeelding van Miekemuis
15 okt 2009 - 21:56

Jippie het is herfst! Heerlijk in het bos gewandeld en kastanjes ed gezocht. Waren hier nog niet eerder geweest maar er waren allemaal vennetjes en hei en zo. Heel leuk dus! Heb nu een mooie herfstschaal gemaakt met Mark, nou ja, hij heeft het tasje uitgepakt! Morgen lekker weer zwemmen nu even niets doen. Toen we terug waren uit het bos heb ik nog weer verder gecollecteerd. Moest lopen voor de brandwondenstichting. Had twee best grote straten, maar goed, ben nu klaar! Was ook al twee keer 's avonds een half uurtje gegaan, maar 't is me eigenlijk veel te koud! Brrr. Ben blij dat onze cv het nog wel doet. (en nu maar afkloppen!


Groetjes


tessa021182
afbeelding van tessa021182
15 okt 2009 - 17:52

hoi,


Ik neem ook altijd een kleine thermoskan mee (0,5 ltr bij blokker). Zo kan ik altijd overal mijn fles opwarmen waar je ook bent. Ook afgekeken van iemand anders Big smile....


@leonie balen van die dode muis zeg...


@Brenda leuk dat plopsaland zo goed beviel, en grappig dat jullie met zijn tweeen zijn geweest met Sienna, hoe oud is ze eigenlijk? Balen van je CV jr kunt nu ook niet meer zonder.


@natascha ik heb het idee dat Dinand steeds meer geentertaint wil worden. In het begin had kon ik zijn mobiel wel 3x aandrukken...Maar nu niet meer. Ik moet ook 3 nov weer beginnen, voor hoeveel dagen ga je werken?


Ga zo weer eens ff hond uitlaten. Dinand woog trouwens 5730gr. Hij liep goed op de curve. Ben ik nog vergeten te vragen of het wel gezond is als hij 12 uur slaapt achter elkaar met deze leeftijd. Mijn hoofd is een echte zeef. Vandaag veel gewandeld het is zo lekker weer zalig. Morgen de stad in met mijn moeder...


Tessa

Brenda23
afbeelding van Brenda23
15 okt 2009 - 16:19

Whahaha Leonie, dat zijn altijd dingen die je vooral zelf ziet op foto's. Maar knap van Emma dat ze die foto gemaakt heeft!!


En ik heb nog geen foto's op hyves, heb nog amper de tijd gehad om ze te bekijken!! Lukt pas morgen denk ik op z'n vroegst...


Nou ik ga lekker met m'n meiden naar buiten, eerst naar de speeltuin en dan op kraamvisite.


xxxx


Notes:

leonieK
afbeelding van Anoniem
15 okt 2009 - 15:55

ik ga wel eens iets aan m n kapsel meoten doen zeg..

ik de spiegel ziet het er smorgens redelijk uit maar op elke foto heb ik van dat rare dunne flut haar...

leonieK
afbeelding van Anoniem
15 okt 2009 - 15:52

hoi meiden

ik ga zo eens op je hyves spieken brenda of je al fotos hebt gezet hahaha

hier alles oke

gisteren heel de beneden gepoetst maar kon vanmorgen weer alles doen (grr) want de katten hadden weer een dooie muis neergelegd als cadootje....NIET LEUK

bah bah bah

net visite gehad van een vriendin die is 15 uur na mij bevallen van een zoon hihi in het ziekenhuis hebben sara en fabian al kennis gemaakt dus ahahhahadeze foto heeft emma gemaakt.. goed he

groetjes

Brenda23
afbeelding van Brenda23
15 okt 2009 - 15:33

Hoi hoi,


haha Natacha, ik heb zulke goeie ideeen :-) En jij ook al met de CV, schiet lekker op!!


Plopsaland was geweldig!! We waren nu naar de Indoor in Hasselt en ik vond het erg klein toen we binnen kwamen.. maar Sienna was gelukkig net groot genoeg voor de spannende attracties dus dat was een groot geluk voor haar en ook voor Rick!! Ik kan nergens tegen, word enorm snel misselijk en krijg dan ook gigantische hoofdpijn dus ja dan verpest ik alleen m'n eigen dag maar. Heb dus vooral foto's gemaakt :-) en zitten kijken hoe Sienna aan het genieten was. Ze durfde over al in en lachen dat ze deed!! Ik vroeg of ze met mij in de draaimolen wilde, zegt ze: "Nee hoor mama, dat gaat veelste langzaam!!" Hahaha grapjas.. maar was super geslaagd en Lara heeft het ook geweldig gedaan bij m'n moeder gelukkig!!


De CV is nog steeds niet oke. Hij valt de hele tijd uit en het was net maar 16 graden hier.. brrr echt veelste koud!! Heb het nog maar is geprobeerd en nu is de verwarming gelukkig even aangesprongen.. geen idee voor hoelang maar de kou is weer even uit het huis. Morgenavond komt er iemand naar kijken..
Vanmiddag op kraamvisite bij Valentijn, is nu 2 weken oud. Ben toch wel weer blij dat Lara alweer 9 weken is.. al blijft het natuurlijk super schattig!!


Lara kan heel lang in de box liggen en naar de mobiel kijken. We hebben er een met relaxte muziek die 20min achter elkaar loopt dus niet zo'n vervelend muziekje haha. Vanmorgen heeft ze er een uur in gelegen en was ze het nog niet zat..


@ Brenda, je bent dus gelijk maar even gaan werken, wat voor werk doe je ook alweer?? Jaycee had het dus goed gedaan bij de opvang, fijn!!


@ Marieke, balen van je computer!! En leuk dat je met de baas z'n pinpas naar de Ikea mag!!!!!!!!!


Verder weet ik het even niet meer.. ga Sienna maar is entertainen, probeer haar op te houden vanmiddag zodat ze vanavond vroeg naar bed kan. Ik ga even met m'n moeder naar Dordrecht, het is koopavond!! Vast wat Sinterklaas cadeautjes inslaan enzo en dan is het fijn voor Rick als Sienna vroeg naar bed gaat dan hoeft ie alleen voor Lara te zorgen! :-)


Nou doeiiiiiiiiiiii xxx


Notes:

Natacha36
afbeelding van Natacha36
15 okt 2009 - 12:34

@Tessa hier nog zo 1 die snel is uitgekeken op z'n mobiel (en de box haha)

03 november is mijn eerste werkdag. Zit op de afd administratie bij de Rabobank.

Nou vanmiddag komen ze kijken naar de cv...eerst zeiden ze dinsdag en toen heeft mijn vriend gezegd dat hij zelf wel even ging kijken (hij weet wat het problem is) Hij mocht hun bellen als hij er niet uitkwam. Heeft hij dus gedaan en ineens kunnen ze vanmiddag komen...heel apart maar ben wel blij haha

Nou ga ff winkelen op zoek naar een thermoskan... Handig voor onderweg (heb ik afgekeken van Brenda haha)

Doegie


tessa021182
afbeelding van tessa021182
15 okt 2009 - 12:10

hoi,


@kaatje wat vervelend spruw, en wat voor werk doe je en zo had je wel een beetje afleiding door te gaan werken....Wanneer moet je echt beginnen mat werken?


@Natascha wanneer moet jij weer beginnen met werken en het zal idd wel wennen zijn? wat voor werk doe je? Balen van je cv zeg. En fijn dat hij beter drinkt jammer dat hij nog steeds niet helemaal oor slaapt.


@marieke vervelend van je computer, en klinkt leuk al die opname gesprekken...En een ander mobiel is een goed idee. Leuk idee zo'n pinpas van de baas.


tessa


Dinand is ook steeds meer wakker, wel gezellig, maar soms heb je ff geen tijd voor hem en hij gaat wel steeds meer zijn tijd opeisen. Want hij is nu op zijn mobiel naar 15 min wel uit gekeken. Hij zoekt steeds meer vermaak haha (liefst op schoot). Vandaag drinkt hij wel tot nog toe goed.


Ga gauw verder want hij ligt te kreunen in de box, zo komt een vriendin met haar kleintje, wel leuk. Ze schelen 3 wkn ofzo.

Natacha36
afbeelding van Natacha36
15 okt 2009 - 11:22

@Leonie, lachen dat ze aan het sjansen was. En lekker dat t goed gaat met haar

@Tessa, weet niet of het gezond is dat Dinand zo lang slaapt... denk dat hij het nodig heeft. Maar mocht je twijfelen zou ik het gewoon navragen bij het cb

Nou nu zijn wij aan de beurt....onze CV doet t niet. Dus zit nu met een lekkere dikke trui aan haha.

Stanley drinkt steeds beter (nog niet echt leeg) en slaapt er ook best op. 's nachts komt hij nog wel maar goed begin er aardig aan te wennen haha. Nog even en dan moet ik weer aan het werk..... zal echt onwijs wennen zijn. Maar heb er aan de andere kant ook wel weer zin in.

nou ga ff een bakkie thee zetten en wachten tot Stanley wakker wordt haha

Liefs Natacha


kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
15 okt 2009 - 10:31

Heej dames,

Marieke, wat leuk van die mannen dat mark op de graver mocht. Zo leuk voor die kleintjes.

Brenda, hoe was plopsaland. Lees net dat je er gister bent geweest.

Leonie, Hier hebben ze dus een luierbak haha. Je krijgt van de gemeente speciale zakken.

Die zorgen dat er geen stank doorheen komt. En dan kun je die bijv bij kdv inleveren.

Natacha, vervelend dat stanley z'n flesje niet opdrinkt.

Jaycee drinkt der flesje ook bijna nooit op.

Meestal 1 x per dag de rest laat ze er altijd best veel inzitten en ze krijgt maar 150

Renate, wat erg he ze zeggen ook altijd wat anders. hier net zo hoor.

Hier heeft jaycee gister voor het eerst 2.5 uur moeten oefenen op het kdv.

Ik vond het vreselijk maar zij vond het super.

Aangezien het naast mijn werk ligt heb ik maar ff gewerkt want het was super druk.

HIHI. Erg he.

Nou zo meteen ff naar huisarts voor haar spruw want die wil niet over gaan en voor mijn hakje.

Dikke kus en tot snel.


Pagina's