hallo iedereen

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
besems
afbeelding van besems
14 jan 2008 - 22:38
hallo iedereen

Hallo,


Ik zal me even voorstellen: Ik ben Jeannette en 17 weken zwanger (uitgerekend op 19 juni) van ons vierde kindje maar derde kindje om te verzorgen. Wij hebben nu 2 jaar geleden de zwangerschap van ons dochtertje laten beindigen door dat ze een openruggetje had en een waterhoofdje en daardoor totaal geen kans van leven zou hebben.Een hele moeilijke periode voor ons maar gelukkig hebben we daarna nog een gezonde zoon gekregen en we hebben nu 2 gezonde knullen. Heb vorige week een vruchtwaterpunctie gehad en we krijgen 1 febr de uitsl*g.


Is er ook iemand die een punctie krijgt of heeft gekregen? Ben benieuwd hoe jouw ervaring er mee is. Ik heb hem nu voor de derde keer gehad.


We zullen het inieder geval wel druk krijgen van de zomer maar ik kijk er erg naar uit.


schrijf snel weer een stukje.


Jeannette

sappie
afbeelding van sappie
16 jan 2008 - 23:38

Hoi jeanette.


Ja Britt is een zondag jarig....1 jaar alweer. ik vind het inderdaad snel gegaan. Sneller als bij de eerste. Je heb het toch drukker enzo. Hoop wel dat Britt met haar verjaardag beter is, want ze is nu al 3 dagen aan de diarre en overgeven.


Maar bij jou duurt de eerste verjaardag van je zoontje ook niet lang meer.....ook weer spannend. En dan weer zwanger. Leuk hoor. Ik mis het soms wel hoor en ook bv geven mis is soms best wel. Ja ze worden groot.


Hoe gaat het verder met de zwangerschap?Nog even wachten en dan hebben jullie de uitsl*g van de punctie.


groetjes Sabrina.


maartje
afbeelding van maartje
16 jan 2008 - 22:24

Hoi Jeannette,

Wat vervelend dat jullie kleine meisje dat had, maar gelukkig hebben jullie 2 gezonde jongens,ik hoop ook voor je dat de uitsl*g goed is.Ikzelf heb geen ervaring met een punctie.

Je kunt ook meekletsen bij de juni 2008 mama's onder uitgerekend op....

Erg leuk.ik klets op het forum van de mei 2007 mama's

Succes met je zwangerschap en probeer ervan te genieten.

Liefs Maartjebesems
afbeelding van besems
16 jan 2008 - 21:54

Hallo Sabrina,Bedankt voor je reactie, leuk dat er iemand reageert voor mij is dit helemaal nieuw moet ook nog een beetje uitzoeken hoe dat het werkt.


Ik zag dat jouw dochter Britt op 20-1-2007 is geboren ons zoontje is op 31-1-2007 geboren. Dus jullie vieren al bijna haar eerste verjaardag! Alvast gefeliciteerd,ging het bij jullie ook zo snel het eerste jaar?


Ik vond het sneller gaan dan bij onze eerste zoon , die is van 26-7-2001 dus al weer een tijdje geleden.Alvast een fijne verjaardag,


Groetjes Jeannette.

jeannette
sappie
afbeelding van sappie
15 jan 2008 - 20:58

Hoi Jeanette.


Gefeliciteerd met je zwangerschap....al is het niet onbezorgd zwanger zijn bij jou. Hopelijk is de uitsl*g van de punctie goed.


Ikzelf heb geen ervaring met een vruchtwaterpunctie, maar mijn collega wel. Het is haar heel erg mee gevallen en de uitsl*g was gelukkig ook goed.


Heel veel plezier hier op het forum.


groetjes Sabrina.