Wat te doen met werken

1 bericht / 0 nieuw
Irenevdschaaf
afbeelding van Irenevdschaaf
25 jul 2018 - 21:57
Wat te doen met werken

Hallo lieve mede mommies en mommies to be!

Ik ben vandaag 7,5 week zwanger!! :). Wij hebben vorige week een echo gehad, omdat wij aan de hand van mijn laatste menstruatie dachten dat ik verder zou zijn. Gelukkig zit het kindje op de juiste plaats en we hebben zelfs al een hartactiviteit kunnen zien. Wij zijn natuurlijk super gelukkig.

Nu zit ik wel met een probleem, mijn vriend heeft een vaste baan maar ik krijg na de zomervakantie mijn 2e contract. In eerste instatie voor een jaar. Ik krijg veel verantwoordelijkheden, zo moet ik op mijn werk (middelbare school) de keuken runnen en ga im 1 dag per week bij scholen als secetaresse. Erg leuk en spannend natuurlijk, maar ik ben erg bang dat dit contract mijn laatste zal zijn.. ik heb even research gedaan, en ik vanaf februari 2019 ben ik eruit.. waarschijnlijk, omdat de vakanties in het VO niet mee tellen :), tot aan de zomervakantie. Dat betekend dat ik mijn contract vanaf september tot feb werk...... 6 van de 12 maanden dus.

Ik ben bang dat mijn collega's erg teleurgesteld zullen zijn, dit is het eerste jaar dat de keuken opengaat en de verantwoording ligt volledig bij mij.. ik sta aan het begin van mijn carriere binnen deze organisatie.. en hoop zooo dat ik mág blijven..

Iemand tips? Suggesties? Adviezen?

Bedankt alvast!!

P.S. nee, mijn zwangerschap was niet gepland, maar wel heeeeeeel welkom!! Wij zijn super trots.