Bekkeninstabiliteit en een ziektewetuitkering wie ervaring?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
pris-1377210
afbeelding van pris-1377210
26 jul 2018 - 12:47
Bekkeninstabiliteit en een ziektewetuitkering wie ervaring?

Hallo!

Op dit moment ben ik 22 weken zwanger en heb enorm last van m’n bekken! Ik kan bijna niets meer en moet echt afwisselen met zitten, staan en liggen. Slapeloze nachten, en overdag pff gewoon niet vooruit kunnen.
Ik ontvang nu op het moment een ziektewetuitkering en moet een deze dagen op gesprek bij een verzekeringsarts. Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Ik weet namelijk absoluut niet wat ik kan verwachten, ben ook bang dat ze me niet serieus nemen.

Groetjes!

kare-555391
afbeelding van kare-555391
30 jul 2018 - 09:09

Hey Hey. Ben je ondertussen al geweest? Miss hien duffe vraag, maar een verzekeringsarts? Is dat ook een soorts bedrijfsarts? Daar heb ik namelijk zeker ervaring mee. Bij 3 zwangerschappen al eerder minder moeten gaan werken of zelfs stoppen omdat ik vanwege bekkenklachten gewoon echt niet meer kon. Ik heb geleerd heel open te moeten zijn en in detail te vertellen waar je allemaal last van hebt. Om te zorgen dat je zelf eventueel ook al bepaalde stappen te ondernemen, zoals een huisarts erbij te betrekken, eventueel in therapie te gaan, enz. Zo zien hun ook dat jij ook de moeite wilt doen voor herstel of alvast voorbereiding op herstel omdat je ook nog een bevalling door moet. Ik heb wel gemerkt dat er ook wel degelijk verschil is per arts. Of dat je een man of een vrouw hebt en dan nog is de ene begripsvoller dan de ander. Als je een vraag hebt, kan ik altijd proberen die voor je te beantwoorden. Succes en denk aan jezelf!!