aug/september weer werk wat nu?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
6 aug 2014 - 16:21
aug/september weer werk wat nu?

Onze dochters zijn anderhalf en 8 weken binnenkort weer werk hoop ik maar wat te doen met opvang? Hoe doen jullie dat? Ik hoor veel slechts over gastouderbureau .. Dan kdv maar is de jongste niet te jong?

nikkitessa
afbeelding van Anoniem
15 aug 2014 - 18:29

2 dagen opa oma en 1 dag kdv dat hebben wij verzonnen

aukje85
afbeelding van aukje85
15 aug 2014 - 14:23

mijn beide meiden van bijna 3 jaar en net 1 jaar gaan naar de gastouder. ik ben er helemaal blij mee. lekker rustig, veel persoonlijke aandacht en de regels en rituelen van thuis worden daar ook toegepast. ook is het heel flexibel. als ik eens iets eerder moet beginnen kan het zo geregeld worden en als ik ze wat later kom halen is het ook geen punt. als ik moet werken breng ik ze om 6.45 in de pyama;s heen en bij de gastouder worden ze gewassen en krijgen ze het ontbijt. zo hoeven ze niet zo extreem vroeg uit bed.

het enige nadeel vind ik is dat ze niet heel snel leren om met andere kindertjes om te gaan, op hun beurt te wachten en voor zichzelf op te komen. omdat er daar aleen nog 1 kindje van een jaar is. maar daarom gaat de oudste sinds ze 2,5 jaar werd 2 dagdelen per week naar de peuterspeelzaal.

mvk3
afbeelding van mvk3
15 aug 2014 - 13:16

ik heb nooit gebruik gemaakt van een gastouderbureau, maar bij allebei mijn zoontjes gekozen voor het kdv.
Beiden zijn met 10 weken daar heen gegaan omdat ik weer aan het werk moest.