Zwanger? pijn in onderbuik

1 bericht / 0 nieuw
missy-00
afbeelding van missy-00
2 dec 2017 - 20:43
Zwanger? pijn in onderbuik

Hoi dames!

Ik ben al een trotse mama van een 3 jarige dochter en nu hebben wij sinds kort besloten dat we nog een 2e willen :)
Ik ben de afgelopen 2 jaar aan de pil geweest (mycrogynol 30) en ik ben hier 3 november mee gestopt. Ik ben vervolgens 7 november "ongesteld" geworden. Uiteraard hebben we de laatste tijd veel "geklust" en nu heb ik sinds vorige week dinsdag 28 december een raar gevoel in mijn onderbuik. Een zwaar / opgeblazen gevoel en bij bepaalde bewegingen is mijn onderbuik echt gevoelig. Dit gevoel is de hele dag aanwezig. Sinds ik dit heb is sex ook echt heel pijnlijk geworden, alsof ik mijn baarmoeder o.i.d. voel.

Ik verwacht dat ik volgende week dinsdag ongeveer ongesteld ga worden maar. Ik heb verder nog geen idee hoe mijn cyclus is omdat dit pas de eerste maand is na het stoppen met de pil.

Mijn vraag is kennen jullie deze kenmerken? Ik weet ook niet of dit symptomen kunnen zijn van het "ontpillen" Ik heb woensdag een vroege test gedaan maar deze was zoals verwacht negatief omdat het nog wel erg vroeg zou zijn. Ik verwacht aankomende week ongesteld te worden (mits ik niet zwanger ben :) )

Behalve bovenstaande heb ik verder geen symptomen, behalve beetje moe maar dat hoeft daar niet direct mee te maken?

Wie herkent dit vervelende gevoel in zijn onderbuik, en weet of dit uitliep op een zwangerschap, of dat het te maken kan hebben met het stoppen met de pil?