Wachthoekje September 2014

40 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Skymans
afbeelding van Skymans
26 aug 2014 - 20:34
Wachthoekje September 2014

In de hoop dat deze maand een super vruchtbare zomermaand is!

(in het verleden hadden we altijd een heel mooi schema waarin alles bijgehouden werd, ik dacht misschien vinden jullie dat wel wat... zo niet dan hoor ik het graag. Vinden jullie het wel wat, geef dan effe jou info door, dan pas ik het schema aan.)

Succes!

 

Naam:

leeftijd

Aantal kinderen

Bezig sinds

Datum NOD

En??

 81Josine

 

 

 

 

yes

Skymans

30

1(*)

nov-13

11 sept

Yes

Irmgard-89

25

 

 

 

yes

Rose88

25

0

Jul 14

3 sept

no

Bram en Miranda

 

(**)

Jun

1 sept

no

Jyvlin

 

 

 

 

 

Erik.a

25

(*)

Aug 13

10 okt

 

Ilona9888

 

 

 

 

 

Puk2015

 

(**)

 

 

 

Sas

 

 

 

3 Sept

no

DDis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
5 okt 2014 - 16:10

Is het hoekje van oktober weg? :s

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
30 sep 2014 - 22:15

Ik ga ook mee naar oktober! Als het goed is heb ik 10 oktober mijn nod. Heb nu wel weer veel last van maagzuur. Dat had ik de vorige zwangerschap ook.. ik hoop dat het zo snel na de mk alweer raak is maar durf het bijna niet te hopen eigenlijk!
Pff echt verschrikkelijk weer dat afwachten!
Hopen dat oktober voor veel dames een vruchtbare maand mag worden!
Liefs xx

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
30 sep 2014 - 14:43

Ik principe ga ook ik mee naar oktober. Al is het volgende week wel even afwachten hoe ik de operatie uit kom, waardoor we misschien nog een rondje "verplicht" moeten skippen. Verder zit ik nu precies in mijn ongi week dus op hoop van zege dat alles meevalt volgende week, dan kunnen we weer snel aan het "klussen"

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

DDis
afbeelding van DDis
30 sep 2014 - 12:03

Wheezie, gefeliciteerd! Wat een fijn nieuws! En Rose, ik zal voor je duimen. Het is altijd zo spannend die laatste tijd voor je nod!

Ik ga verder naar het wachthoekje oktober...afgelopen weekend getest, maar negatief. Ben overigens nog niet ongesteld. Ik weet ook niet wanneer dat komt, omdat ik eind augustus met de pil ben gestopt. Had vroeger altijd een periode van 5 weken, dus wie weet komend weekend. Maar dan is het wel oktober.

Voor Erika: ik heb 3 kinderen, en sinds eind augustus zijn wij bezig voor een vierde kindje mijn verwachte nod weet ik dus niet....ik ben 31 jaar. Mijn kindjes zijn 7, 6 en 4.

zijn er nog meer die al naar oktober gaan?

Groetjes D


Anique87
afbeelding van Anique87
29 sep 2014 - 16:16

@skymans van harte gefeliciteerd!! Geniet van je Zwangerschap en veel succes!! 

Babytijd.com Ticker

wheezie
afbeelding van wheezie
29 sep 2014 - 12:09

hoi Rose,

Mijn NOD was vrijdag maar ik ging uit van zondag omdat ik meestal een dag of 2 langere cyclus heb.

Mijn streepje was zondag nog steeds pas licht maar het stond er wel. Ik had dat de vorige 2 keer ook daarom had ik speciaal niet te vroeg getest om teleurstelling te voorkomen.
Als je vroeger wil testen zou ik in ieder geval een vroege test nemen. Ik had een gewone van predictor. (Lag er nog)
Ik vind die laatste week altijd echt heel stom. De reden waarom ik het nu vrij zeker wist is omdat ik donderdagavond het gevoel had dat ik ongesteld ging worden, een zeurderige pijn.
De volgende ochtend was dat weg en niet meer teruggekomen. Dat had ik de twee andere keren ook dus voor mij blijkbaar een herkenbaar teken.
Ik denk wel dat dat bij iedereen anders is hoor. Hopelijk heb jij ook een positieve test deze week en kunnen we samen naar het andere topic verhuizen. Veel succes en geduld!
Als hij positief gaat zijn dan is dat ook straks nog, misschien helpt dat idee? :)

Rose88
afbeelding van Rose88
29 sep 2014 - 11:00

Gefeliciteerd Wheezie! Wanneer was/is je NOD? Die laatste week is indd altijd het lastigste...

Rose88
afbeelding van Rose88
29 sep 2014 - 10:59

Hier ook afwachten de laatste daagjes.. Heb wel verschillende klachtjes:

- sterk ruikende urine 

- af en toe warme, gloeiende wangen

- opgeblazen gevoel 

- af en toe ruik ik sterker

- 's nachts vaker plassen

- veel opboeren

- beetje weeig gevoel in mn buik, niet echt misselijk, maar het eten staat me soms een beetje tegen

- steekjes onderin buik

 

Ik weet niet, het zou wel eens zover kunnen zijn deze maand, maar ik durf niet te hard te hopen, dan is de teleurstelling zo groot... Donderdag is m'n NOD... Wilde vanochtend al testen, maar dat vond manlief niet een goed idee;)

wheezie
afbeelding van wheezie
29 sep 2014 - 10:06

Hoi allemaal, ik lees hier altijd mee maar post maar weinig. Het is toch wachten geblazen he en vooral zo'n laatste week is dat zo moeilijk dus dan probeer ik het hier even te mijden en aan andere dingen te denken. Zo ook deze week. Maar toen was gisteren mijn test positief! Ik wist het vrijwel zeker dat dat zou gebeuren omdat ik alles herkende van mijn eerste twee zwangerschappen. Mijn kinderen zijn nu bijna 2 en bijna 4. Ik ben super blij en hoop dat er snel een uitgerekend in juni topic start :) En duimen dat alles goed blijft gaan want het slechte nieuws hier blijft zo sneu. Hopelijk hebben jullie allemaal ook snel een positieve test. Groetjes

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
25 sep 2014 - 17:49

Hoi hoi. Mij mag je er ook weer bij zetten in het lijstje.. Ik ben 25 en heb geen kinderen, wel afgelopen maand een miskraam gehad. We zijn sinds januari aan het oefenen voor ons eerste kindje.. Mijn nod is 10 oktober. Tenminste.. als mn lichaam na de miskraam dezelfde cyclus aanhoud, ga ik wel vanuit eigenlijk! :)

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
25 sep 2014 - 16:29

Hoi allemaal,

Ben ik weer en eerder dan verwacht. Heb van de week gehoord dat ik over 1,5e week al geopereerd ga worden! Dat betekend dat we in principe vanaf volgende maand weer voor een kindje mogen gaan :-D Uiteraard na herstel van de operatie.

@skymans ik zie bij mijn naam (**) staan, dat klopt niet helemaal. We hebben namelijk 1 prachtige zoon + een miskraam gehad ;-)
Volgende nod is 29-09, maar die "telt niet" omdat we de afgelopen week enkel met condooms hebben mogen klussen ;-) in oktober zou dan mijn NOD moeten zijn op 27-10

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
25 sep 2014 - 16:00

Hallo allemaal

Ik klets af en toe mee in het kletshoekje. Zag dat ik hier nog niet had gereageerd.
Ik blijf liever "anoniem"(vrouw uiteraard), ben 25, samenwonend en 1 dochter van 2 jaar en 3 maanden.
Sinds ongeveer mei 2014 (dit jaar dus) zijn wij "actief" bezig voor nummer 2. Slik ook foliumzuur. Helaas is het nog niet raak, en ben vandaag weer ongesteld geworden helaas. 
Toch blijft er bij mij ook wel een angst voor de bevalling (ik vind dat ik een heftige bevalling heb gehad die uiteindelijk is ge-eindigd in een keizersnee. herstel ervan viel ook erg tegen). En toch hebben we een wens voor een 2e. 
Wie weet is het volgende maand raak.. Blijft proberen.

 

anke.tara
afbeelding van anke.tara
24 sep 2014 - 19:25

@Erik.a maandag is alles goed gegaan gelukkig. we hebben 2 kloppende hartjes gezien dus we krijgen een tweeling.

6mei is mijn uittel datum maar moet er rekening mee houden dat ze eerder komen. verder heb ik over 2 weken weer een echo dan mag ik naar ons eigen ziekenhuis, en blijf daar dan ook onder controle de hele zwangerschap.

hoop voor de meiden waar het deze maand weer niet bij gelukt is echt dat jullie niet zolang meer hoeven te wachten en ook kunnen gaan genieten van een kleintje(s) in jullie buik

DDis
afbeelding van DDis
22 sep 2014 - 12:07

Beste allemaal,

het is zeker spannend! September is al over de helft. Ik heb alleen geen idee wanneer mijn NOD is....heb nog niet echt een cyclus na het stoppen met de pil vorige maand. Ik ga wel as weekend testen...Heb me de afgelopen week ook raar gevoeld...ruim een week lang een rommelende buik..witte afscheiding (idd Rose). Weet alleen niet of dat met de eisprong te maken heeft gehad, want ik heb het al 2 weken...gisteren ineens niet lekker (was Beenham aan het snijden en dat stond me zo tegen!). Gisteren had ik ook zo'n metaalsmaak in mijn mond. Vandaag heb ik eigenlijk nergens last van....alsof het ineens over is. Maakt het wel spannend hoor! Zijn er nog meer dames die al snel gaan testen of die 'kwaaltjes' hebben?


Rose88
afbeelding van Rose88
21 sep 2014 - 12:03

Hier is de spannende tijd weer aangebroken: wachten op NOD... Die is 2 oktober, dus nog anderhalve week wachten... Ik vind dat altijd de moeilijkste periode. En dan denk ik ook van alles te voelen. Nu heb ik gevoelige tepels en heb telkens een beetje zeurend gevoel in mijn onderbuik. Ook heb ik - heel bijzonder - na mijn eisprong doorzichtige slijmachtige afscheiding, herkennen jullie dit? Je zou toch na de eisprong minder tot geen afscheiding moeten hebben? Hmm, nou de tijd zal het leren iig...

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
20 sep 2014 - 01:31

Ja volgens mij kun je de miskraam ook gewoon als menstruatie tellen. Maar bij mij is de bloeding van de miskraam gestopt en 2 dagen later de menstruatie begonnen.. ik hoef niet terug op controle om te kijken of alles 'schoon' is. Ik ben de complete zwangerschap in een keer verloren. Was echt een ballonnetje. Ik moest alleen in de gaten houden dat ik geen koorts zou krijgen en de krampen en bloeding moesten stoppen. Anders zou ik wel terug moeten.. tenminste. .. dat is wat de vk zei!
Dus daar gaan we dan maar vanuit! Verder gaat het nu wel weer goed, het heeft langzaam een plaatsje gekregen en we gaan nu vol goede moed op naar de volgende ronde :)

Mama_J
afbeelding van Mama_J
19 sep 2014 - 14:10

Hallo allemaal,

Ik zie op dit moment geen bekende namen in het wachthoekje dus ik zal me even opnieuw voorstellen. Ik ben een moeder (net 25) van 2 dochters (J van net 3 en S wordt morgen 1 :) ). Tijdens de poging tot mijn vorige zwangerschap ben ik erg actief geweest hier in het wachthoekje. Na enige twijfel ga ik me nu toch weer aansluiten. De wens voor een 3e is bij mij erg aanwezig, ondanks een heel heftig 1e jaar van S waarin ze bijna alleen maar gehuild heeft (en dat is niet leuk). Mede hierdoor is de wens bij mij man nog niet zo sterk. Hij heeft altijd graag een gezin van 3 gewild maar is wat terughoudender geworden door het afgelopen jaar. Toch zou ik het fijn vinden om hier alvast weer mee te praten, mede omdat ik het gevoel heb dat hij zomaar ‘om kan slaan’ ;) . Uiteraard alleen wanneer hij hier echt aan toe is. Mijn spiraaltje is al wel verwijderd (daar werd ik nogal ziek van).

Voor iedereen die nog aan het aftellen is tot NOD veel succes deze maand.

Groetjes, mama_J  

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
17 sep 2014 - 13:05

@Erica, wat fijn dat je menstruatie weer een beetje "normaal" wordt. Er is een app genaamd P tracker. Hierin kan je bijhouden wanneer je ongesteld wordt, wanneer het weer stopt en hij gaat dan op een gegeven moment aangeven wanneer ongeveer je vruchtbare dagen zijn. Misschien wel handig en heb je ook een goed overzicht van je cyclus.

Hoop dat je er iets aan hebt. Succes in iedergeval en de andere dames natuurlijk ook.

Lilypie Pregnancy tickers

Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
17 sep 2014 - 11:21

Hallo
Ik ben al een tijd niet meer hier op het forum geweest. Dus dacht laat ik maar weer wat van me horen.
Zijn hier nog steeds bezig met zwanger worden, nog steeds niet raak helaas. Maar wil er niet te intensief mee bezig zijn, omdat er dan alleen maar teleurstellingen komen steeds als ik niet zwanger blijkt te zijn, omdat de menstruatie weer komt. 
Slik wel dagelijks foliumzuur.
Hou inmiddels ook duidelijk bij wanneer mijn menstruatie is.  In de 3e/4e week van de maand. Op internet heb ik even moeten zoeken hoe dat nou zat met de cyclus.. Van dat 1e dag van ena-laatste menstruatie naar 1e dag van de volgende menstruatie zit er hier zo'n 33 dagen tussen. 
Dan weet ik alleen niet wanneer je het vruchtbaarst ben volgens mij precies in het midden? Maar kan er ook naast zitten.
Tuurlijk wil ik snel zwanger worden, maar ik wil niet dat er een obsessie komt en dat je alleen daar nog maar aan kan denken. 
Toch een dubbel gevoel. (obsessie) en ik blijf blijkbaar altijd ook angst houden voor zwangerschap, ookal willen we het graag, maar dat heeft te maken met de "niet zo prettige bevalling" van onze dochter. 

DDis
afbeelding van DDis
17 sep 2014 - 10:17

Hoi Allemaal,

hier in de omgeving ook erg veel zwangeren en baby's. Ik denk dat het puur is omdat je er nu op let dat het er veel zijn...je bent er meer mee bezig.

Irmgard, ik heb ook een tijd geleden een miskraam gehad. Heb daarna niet gewacht op een menstruatie...we zijn gewoon meteen weer verder gegaan. Iedereen denkt daar anders over. Je gevoel moet het ook aankunnen, het is namelijk niet niks....Maar voor je cyclus hoef je niet te wachten volgens mij...ze kunnen met een echo ook heel goed bepalen hoever je bent.

Ik voel me sinds ik met de pil ben gestopt ook heel anders. De eerste bloeding was al heel anders nadat ik met de pil was gestopt. En nu heb ik al 3 dagen een rare buik...en verlies van slijm idd..We zullen het zien. Het lijkt mij sterk dat ik meteen zwanger zou zijn na het stoppen met de pil nl...Het lijkt mij dat je lichaam eerst moet 'ontpillen' na 4 jaar de pil geslikt te hebben. We gaan duimen! En we wachten het af....


Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
16 sep 2014 - 20:18

Dankjulliewel! Komt wel goed hoor!
Bij ons in de omgeving zijn indd ook erg veel zwangeren en kleine kindjes.. zal wel in de lucht hangen haha..
Ik mort weer ff mn ongi afwachten voor ik weer duidelijk heb wanneer mn ei is. Voorlopig dus maar ff bijkomen en genieten.

Rose88
afbeelding van Rose88
15 sep 2014 - 09:46

Skymans, gefeliciteerd! Geniet van deze tijd:)

 

Irmgard... Wat balen zeg.. Sterkte, hopelijk mag je snel weer zwanger worden!

 

Hier is de vruchtbare periode weer aangebroken. Blijf een beetje ontpil verschijnselen houden (denk ik): opgeblazen gevoel, beetje steekjes in onderbuik, hoofdpijn, en het ergste van alles: ik kom aan..... Niet lollig, want ik was sinds vorig jaar 10 kg kwijt... Maarja, alles voor het goede doel:)

DDis
afbeelding van DDis
15 sep 2014 - 09:27

Gefeliciteerd Skymans! Wat een fijn nieuws!
En Irmgrad...balen zeg. ..sterkte! Ik heb tussen ons eerste en tweede kindje ook een miskraam gehad met acht weken. (We hadden een echo om te kijken hoe ver ik was en toen bleek er geen hartje te zijn). Vol goede moed verder gaan!
Ik wacht nog even af. ..weet niet wanneer mijn Nod is. Ik ben 31 jaar en heb 3 kids van 7, 6 en 4. Even voor in het schemaatje :-).


Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
14 sep 2014 - 19:15

Ik zou nu 8 weken zijn! Tis wel echt balen.. maar we slaan ons er wel door heen maar is ff moeilijk! :(

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
13 sep 2014 - 10:46

Hallo dames. Ik mag me ook weer melden in het wachthoekje.. heb helaas een miskraam gehad! We gaan nu ff mijn lichaam tot rust laten komen en wachten op een normale menstruatie. Daarna gaan we er weer met goede moed tegenaan!

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
12 sep 2014 - 18:52

Gefeliciteerd skymans!!!! Op naar een goede zwangerschap. Geniet ervan.

Lilypie Pregnancy tickers

suus1980
afbeelding van Anoniem
11 sep 2014 - 14:04

@skymans, wat een supernieuws wouw gefeliciteerd !!!!!

veel liefs suus

 

Skymans
afbeelding van Skymans
11 sep 2014 - 09:51

Nou dames.. Ik mag me eindelijk bij de zwangere voegen, nu hopen dat alles goed blijft gaan.

de volgende maand mag dus iemand anders het wachthoekje doen. Het schema kan je maken in word en dan uploaden, dus als jullie het willen behouden kan dat.

@puk2015.. Wat balen zeg dat je terug bent.. 

De dames die Ongie zijn geworden heel veel succes voor de volgende maand. De wijze raad van mijn gyn was blijf vooral genieten van het klussen. Een kindje komt wanneer het komt. (Hoe zwaar het soms ook is) 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

DDis
afbeelding van DDis
9 sep 2014 - 14:02

Hoi allemaal,

ik zou ook graag mee willen lezen met jullie. Wij willen graag een vierde kindje...Ik ben eind vorige maand met de pil gestopt en ben erg benieuwd of we nog een keertje zwanger mogen worden.

Ik weet niet mijn exachte nod, maar ik verwacht eind september....we duimen!

Groetjes, D


Sas00
afbeelding van Sas00
5 sep 2014 - 10:00

Rose, wat jammer! Ik werd vandaag ook ongi wakker! Twee dagen na mn nod..had me net voorgenomen om vanochtend een test te gaan doen maar helaas niet meer nodig! Op na de volgende ronde dan maar!

Anke.. Fijn dat je na zo'n lange weg weer een poitieve test hebt! Hoop voor je dat het deze keer goed gaat!

Rose88
afbeelding van Rose88
4 sep 2014 - 21:49

Hier balen, ben vandaag ongi geworden... Niet echt verrassend, aangezien ik al sinds maandag beetje buikpijn voelde. Jammer, maar we gaan op naar een nieuwe ronde! Succes voor de dames die nog aant wachten zijn op de NOD!

anke.tara
afbeelding van anke.tara
3 sep 2014 - 08:21

Hoi allemaal

Ik ben hier nieuw. Wij hebben ook deze week mogen testen en hij was positief! We hebben een lange weg bewandeld om eindelijk zwanger te worden. We hebben 3 ICSI behandelingen gehad en nu de laatste was dus positief.

We durven nog niet echt te genieten aangezien ik bij de eerste behandeling een miskraam heb gehad. Maandag gelijk het ziekenhuis gebeld om te vertellen dat de test positief is, nu mogen we 22 september terug voor de eerste echo dus ben erg benieuwd. Ook omdat we 2 embryo's terug geplaatst hebben gekregen dus wie weet krijgen we een tweeling.

Ik duim met de rest mee dat de test poisitef is.

groetjes anke

Rose88
afbeelding van Rose88
2 sep 2014 - 20:13

Hoi Sas, welkom op het forum, gezellig dat je mee wilt kletsen. Mijn NOD is ook morgen, spannend he! Ik heb geen bloedverlies gehad (ook geen druppel), wel een klein beetje soort van beginnende menstruatiepijn. Maar deze is vandaag weer verdwenen, wel heb ik hoofdpijn... Nouja, we kunnen alleen maar afwachten;) Succes, laat je wat horen?:)

Sas00
afbeelding van Sas00
1 sep 2014 - 19:29

Hoi dames,

ik ben nieuw op deze site..vinden jullie het goed als ik  mij toevoeg in dit forum?

Mijn nod is  3 spetember en begin de spanning nu wel te voelen!  

ik heb de afgelopen 4 dagen elke dag wel een druppel bloed gehad..heeft iemand dat hier ook? Zal dit een slecht teken zijn?

 

 

Rose88
afbeelding van Rose88
1 sep 2014 - 16:27

Pfff, heb de hele dag al een opgeblazen gevoel, met wat lichte krampen onderin mn buik. Woensdag is mijn NOD, maar ik ben bang dat ik gewoon ongesteld ga worden. Vorige maand had ik eerst 2 dagen dit gevoel en daarna werd ik ongi...

Hmm, zou balen zijn!

Rose88
afbeelding van Rose88
1 sep 2014 - 13:41

Goed idee, zo'n schema. Hierbij mijn gegevens:

Leeftijd: 25

Aantal kinderen: 0

Bezig sinds: juli 2014

Datum NOD: 3 september

En??: Nog een paar daagjes afwachten

 

Wachthoekje september had ik een tijdje terug al aangemaakt, maargoed, die heb ik maar weer verwijderd. Ik kom gezellig hier kletsen. Succes deze maand weer dames!

Skymans
afbeelding van Skymans
1 sep 2014 - 09:49

Waaawwww!! Imgard en Josine gefeliciteerd!!!! Geniet er van! 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
30 aug 2014 - 22:39

Heej! Das inderdaad een bekend lijstje! Ik ben 25, we zijn bezig sinds januari 2014 en Ik had afgelopen week de 24e mijn nod.. en wij zijn zwanger! :) zooo blij!!
@puk: wat vervelend dat het mis is gegaan! Hoop dat je snel weer goed nieuws hebt ;)
Ik wens de rest van de dames allemaal heel veel succes deze maand!! Hoop dat het een vruchtbare maand zal worden! Xx

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
30 aug 2014 - 17:44

@Skymans, ik vind het een leuk idee.. Ookal zal ik er waarschijnlijk niet al te lang gebruik van kunnen maken.. Maar goed mijn NOD is 1 september, we hebben 1 gezonde zoon van 2,5 en een miskraam gehad in mei 2013. Na de miskraam zijn we na de eerste volledige cyclus weer vol goede moed begonnen (juni 2013), tot op heden helaas zonder succes.. Mocht het deze maand niet gelukt zijn lassen we een "verplichte" pauze in voor onze kinderwens :-(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers