Wachthoekje mei 2015

126 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Trisch
afbeelding van Trisch
25 apr 2015 - 12:36
Wachthoekje mei 2015

Voor diegene die in mei voor een zwangerschap gaan.....

Naam

Echte naam

leeftijd

kinderen

Bezig sinds

mmm

NOD

zwanger

Maan x

Luna

32

Dochter 2013

April 2015

-

¿

 

Trisch

Patricia

37

-

Feb 2014

21 mei

¿

nee

Kitty-Cat

suus

32

Zoon 2014

Januari 2015

-

27 mei

 

Mamma_j

 

25

Dochter 2011 en dochter 2013

April 2015

-

8 mei

 

cymberley

Kim

25

-

Mei 2015

-

10 mei

 

Mokkey

 

 

 

 

-

16 mei

 

Geitensok

 

29

Zoon aug 2014

Mei 2015

-

25 mei

 

mamavanL

 

20

Zoon 2014

 

-

 

JA 26 mei 2015

Shivan

 

28

?

Oktober 2014

-

 

 

Desiréé Nota

Desiréé

26

Zoon  sep 2012

Mei 2015

-

 

 

mamavanL
afbeelding van mamavanL
1 jun 2015 - 11:01

@GeitenSok

Ik had na 8 dagen overtijd pas een positieve test, was de 4e test die ik deed ... ik weet niet welk merk tests je gebruikt, maar wij gebruikten de eerste paar keer clearblue, maar die blijkt veel minder gevoelig te zijn dan de goedkope van de kruidvat,etos etc....

Hopelijk heb je snel meer duidelijkheid, dit is ook niks zo...

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
31 mei 2015 - 19:01

@suus, wat raar. Maar als het iets eenmaligs is, zou ik je daar niet te druk over maken. Idd een idee om ovulatietesten te gebruiken

@ mamavanl, hoe lang was jij over tijd voordat je een positieve test kreeg?

Vanmorgen getest en weer negatief. Alle lichamelijke signalen wijzen op een zwangerschap, maar krijg er een beetje een hard hoofd in. De vorige zwangerschap was hij al snel positief. Ga dus nog even mee naar het bankje van juni, want het kan nog steeds

kitty-cat
afbeelding van kitty-cat
30 mei 2015 - 23:56

Allereerst mamavanL. Gefeliciteerd !!! 

Heb de laatste tijd niet echt tijd gehad om te reageren. Heb het erg druk gehad. Mijn NOD was 27 mei. Ik ben 26 mei ongi geworden. De 1e (26e) dag was de helft van de dag heftig en de andere helft bijna niks. De 2e (27e) dag precies zo. De 3e (28e)dag ook. 4e (29e) dag was gewoon. Totdat het savonds laat stopte. Hele nacht niks gehad en 5e (30e) dag smorgens begon t weer heftig. Tot smiddags, toen stopte het weer. En nu vanavond laat weer begonnen is. Dat was dus vandaag.
Op deze manier nog nooit een ongi meegemaakt. Echt heel vreemd en verwarrend. Weet niet zo goed wat ik er van moet denken.

Ben deze maand van plan om ovulatietesten te doen om te kijken of ik misschien verlate of vroege ovulatie heb.

Iedereen de komende tijd succes en/of sterkte met alles. Ik ga weer gezellig mee naar wachthoekje juni.

Gr suus

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
29 mei 2015 - 14:46

Zojuist nog een testje gedaan, maar helaas negatief. Nog steeds geen spoor van een opkomende menstruatie. Wel misselijk, snel moe en soms gevoelige borsten. Maar ja, misschien zit ik het mezelf gewoon aan te praten.

Nu 4 dagen overtijd

Cymberley
afbeelding van Cymberley
29 mei 2015 - 09:32

@ MamavanL: Tja als het door de pil heen komt heb ik ook zoiets van dan wilde nummer 1 er gewoon heel graag zijn schijnbaar. En als de situatie er naar is dat dit ook kan waarom dan niet? cheeky

mamavanL
afbeelding van mamavanL
29 mei 2015 - 07:09

@cymberley
Het is ook jong en nummer 1 was ook zeker niet gepland! Maar ondanks de pil toch zwanger geraakt en onze zoon was meteen heel welkom! Als sommige mensen zoveel moeite moeten doen voor een kindje, waarom zou ik zo een verassing dan niet waarderen? En inderdaad het is heel goed bevallen :)

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Cymberley
afbeelding van Cymberley
28 mei 2015 - 21:46

@ MamavanL: Die mening hebben ze inderdaad lekker voor zich te houden maar in de praktijk werkt het helaas niet zo. Ik heb het gevoel dat met betrekking tot zwangerschap en kinderen mensen denken dat ze alles maar mogen zeggen en of jij dit wel of niet oke vind boeid ze niet want zij hebben je wat te vertellen.

Het is ook pittig om ziek te zijn tijdens de opleiding maar ik ga volgend jaar elk blok met mijn mentor zitten om te kijken hoe groot de werklast is en dan kijken wat haalbaar is en dan doe ik de rest het volgende blok of het volgende jaar. Vertraging loop ik dus zowieso op maar ik vind het belangrijker dat ik het haal.

Op je 19de een kind krijgen vind ik persoonlijk ook jong maar als het voor jou goed voelde waarom dan niet? En nu komt nummer 2 er al aan dus dat is voor mij alleen maar het bewijs dat nummer 1 dus een succes was. Heel veel sterkte met het commentaar en als je even je ei kwijt moet dan ben ik hier voor je wink

mamavanL
afbeelding van mamavanL
28 mei 2015 - 21:02

@Cymberley

Doe vooral waar jij en je vriend zich goed bij voelen. Men heeft altijd wel een woordje klaar over hoe jij het wel en niet zou moeten doen, maar de realiteit is dat het je eigen leven is en dat je zelf de verantwoordelijkheden van je keuzes moet dragen. Ik kan het weten, heb behoorlijk veel commentaar gehad toen ik op mijn 19e moeder werd en er zal ons nu vast weer veel commentaar te wachten staan nu net een jaar later nummer 2 onderweg is. Maar zolang ze niet meebetalen aan de luiers en snachts niet voor je kindje hun bed uit komen, hebben ze hun mening lekker voor zich te houden.

Wel fijn dat je mentor in je tegemoed wilt komen. Ik hoop dat je het allemaal red met je ziekte en opleiding, klinkt mij erg pittig allemaal. Maar je zal vast en zeker de kracht hebben je droom na te jagen ;)

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Cymberley
afbeelding van Cymberley
28 mei 2015 - 20:08

@ MamavanL: Gefeliciteerd!!!!!! Vind het echt super dat het je gelukt is.

Voor de rest ik duim voor jullie hopelijk is het raak.

Ik heb het erg druk gehad maar wel steeds meegelezen. Bij mij gaat het nu in me hoofd een stuk beter en pak op school ook de draad weer een beetje op. Ik heb een heel lang gesprek gehad met mijn mentor en hieruit kwam eigenlijk dat als ik naar jaar 2 over kan gaan zij er alles aan doet om het voor mij haalbaar te maken om de opleiding te doen. Dit omdat ik toch iets zieker ben dan dat ik zelf eerst dacht. Ik loop nu namelijk bij de slaappoli en mijn neuroloog denkt dan ik narcolepsie heb. Dit is beter bekend als slaapziekte.

Het nadeel hiervan is dat ik al tegen problemen aan liep omdat ik student ben en aan kinderen wil beginnen en nu dan ook nog eens "ernstig ziek ben". De mensen waarmee ik het namelijk gehad heb over narcolepsie reageren allemaal alsof iets is waar je aan doodgaat. Dit ervaar ik zelf totaal niet zo ik heb meer zoiets van oke dan heeft het een sticker en daar hangt ook medicatie aan vast waardoor het gaat zoals het hoort te gaan. Tuurlijk ben ik blij dat ik op school een aangepast rooster krijg zodat ik door school minder zwaar belast word maar ik wil niet omdat ik ziek ben mijn leven stilzetten en ik heb wel het gevoel dat dit dalijk van mij verwacht word.

Wat ik wel onwijs grappig vind is dat hoewel ik mijn man eigenlijk een beetje moest overhalen om aan een kleintje te beginnen hij nu degene is die zoiets heeft van we gaan er gewoon voor en iedereen heeft maar lekker z'n mond te houden. Omdat je ziek bent hoef je niet alles op pauze te zetten want je staat er niet alleen voor dus als je extra aandacht aan school moet besteden dan neem ik het kindje wel gewoon over. Verder word hij huisvader dus ik heb geen problemen met waar ik met het kind naartoe moet als ik ineens een roosterwijziging heb of voor een project naar school moet.

Dus wij gaan ronde 2 weldegelijk klussen en hopen dat het raak is.

mamavanL
afbeelding van mamavanL
28 mei 2015 - 17:22

@Mama_j
Dankjewel!! Hadden wij ook niet verwacht!
@GeitenSok en mokkey
Spannend voor jullie zeg! Duim echt met jullie mee!

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

mokkey
afbeelding van mokkey
28 mei 2015 - 17:07

Morgen uitslag van de bloedtest spannend

Trisch
afbeelding van Trisch
28 mei 2015 - 17:03

gezellig mamma_j en duimen voor jou Geitensok..........

 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
28 mei 2015 - 16:51

@mama-j, dat lijkt me ook erg lastig zo'n onregelmatige cyclus. Dan kan je idd nergens van op aan.

Ik ga niet mee naar het wachtbankje van juni. Als het deze keer niet raak is, wachten we tot het najaar. Dat is voor mijn lijf echt beter. Maar de kans zit er nog steeds in dat het nu raak is. Nu al 3 dagen over tijd, naar na afgelopen maandag niet meer getest. Zit mezelf helemaal gek te maken, dus probeer echt even vol te houden tot na het weekend.

Mama_J
afbeelding van Mama_J
28 mei 2015 - 15:17

Hallo allemaal,

Allereerst mamavanL: gefeliciteerd!!!! Lucky you in de 1e ronde. Ik wens je een hele fijne zwangerschap.

Ik merk dat ik niet zo goed meer ben in consequent reageren, haha.. Ik lees wel regelmatig mee maar vergeet telkens zelf wat te sturen. Ikzelf ben deze maand ongesteld geworden op 7 mei. Weer een andere cyclus dan verwacht dus. Deze maand wel wat ovulatietesten gebruikt op 21, 22 en 23 mei maar allemaal negatief. Volgens mijn telling waren 24 of 25 mei de vruchtbare dagen maar toen niet getest (stomme dingen waren op ;) ). Wel seks gehad. Dus áls mijn cyclus deze maand eens zou overeenkomen met mijn eigen telling zit er een heel klein kansje in.

Mijn NOD is nu dus 8 juni. Maar ik verwacht zelf dat het 1 of 2 dagen eerder zal zijn en dus niet raak.. Trouwens @Luna dat had ik  'vroeger' inderdaad nooit, je kon de klok gelijk zetten op mijn cyclus. Na onze 2e heb ik 2 maanden een spiraaltje gehad maar omdat ik er zo ziek van werd weer laten verwijderen, daarna is mijn cyclus nooit meer regelmatig geweest. Sinds januari dit jaar: 34, 29, 32, 33 en 30 dagen. Het rotte is dus dat ik nu niet meer aankan op die 'standaard-apps' voor mijn telefoon die ik altijd gebruikte om een beetje zicht te houden op mijn cyclus, want die gaan uit voor een gemiddelde cyclus (32 dagen dus bij mij). 

Nou goed, we zien het wel weer. Als ik 8 juni ongesteld wordt, ga ik in ieder geval even (genoeg!) nieuwe ovu-testjes bestellen. 

Ik zag dat er ook alweer een juni-wachthoekje is, dus bij deze verhuis ik weer mee.

Groetjes, Mama_J

Trisch
afbeelding van Trisch
27 mei 2015 - 16:58

Gefeliciteerd mamma van L, wens jullie een mooie tijd toe en dat alles goed mag verlopen..... en laat ff weten als de kleine er is, welke naam het heeft mogen ontvangen......

 

 

mamavanL
afbeelding van mamavanL
27 mei 2015 - 11:34

Bedankt voor jullie lieve reacties!
Ik ben nu dus 5 weken zwanger, is nog erg pril dus wil nog niet al te vrolijk van de daken schreeuwen. Maar erg spannend allemaal. Ik lees nog graag met jullie mee en hoop voor iedereen ook snel positief nieuws!

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
27 mei 2015 - 09:07

Kon me gisteravond niet inhouden en heb een test gedaan. Negatief... Maar nog steeds niet info, terwijl ik normaal nooit te laat ben. Heb een hele regelmatige ciclus

mokkey
afbeelding van mokkey
26 mei 2015 - 11:47

Gefeliciteerd ben blij voor jullie

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
26 mei 2015 - 11:39

Gefeliciteerd! Echt leuk

@mokkey, balen van die huisarts. Wat ga je nu doen dan?

Ik ben ook nog niet ongi en heb met mezelf afgesproken morgen ochtend te testen. Zo moeilijk om me in te houden en het niet al vandaag te doen...

mamavanL
afbeelding van mamavanL
26 mei 2015 - 11:18

Net dan eindelijk positief getest! Ben zo blij!!

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

mokkey
afbeelding van mokkey
26 mei 2015 - 10:55

Vorige week een vaag streepje vandaag omo wit mijn huisarts werkt niet mee zoals een huisarts hoort mee te werken word er een beetje boos over

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
25 mei 2015 - 23:23

@ trisch, ik duim voor je dat het toch nog een keer zo mag zijn.

@mamavanl, al een week na je nod?! Ik zou gek worden denk ik.

Ik word nu al gek. Vandaag was de nod en normaal altijd een super strakke periode. Nu kan ik dus niet slapen en al 3 keer naar het toilet geweest. Vanmiddag getest, maar die was nog negatief. Ik haal me al van alles in mijn hoofd en zou het echt heel naar vinden als ik toch ongesteld word...

mamavanL
afbeelding van mamavanL
25 mei 2015 - 19:44

@Geitensok
Ja ben ook benieuwd naar zijn reactie dan! Hij heeft een neefje van 3 maanden die hij echt al helemaal knuffelt en kusjes geeft. Echt zo lief! Maar een broertje of zusje is natuurlijk wel heel anders.

@Trisch
Wat grappig! Ik heb ook altijd al in Den Helder gewoond. We gaan nu wel naar Julianadorp volgende maand. Avondvierdaagse 12 maal met veel plezier gelopen, kan niet wachten tot onze zoon mee zal gaan doen (kunnen wij mooi meelopen hihi).

Overigens nog steeds niet ongesteld, precies een week geleden was mijn NOD....

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Trisch
afbeelding van Trisch
25 mei 2015 - 10:48

Hoop voor een ieder van jullie dat het raak is....

Hier afgelopen donderdag naar het ziekenhuis geweest en ongesteld geworden...wat ook de verwachting was.
Over een maand gaan wij bloedprikken op chromosoomafwijkingen en mijn stolling........ Hoop maar dat het de stolling is.... dan kan ik nog gewoon een kindje krijgen...... Anders dan worden mijn kansen steeds kleiner.....
Maar goed het zal zo moeten zijn...... We gana het allemaal zien.....
Mag wel zwanger raken........ en blijf dan medisch......... Alles via het ziekenhuis nu.......

Wens een ieder veel succes en geluk......
Ook met de opleidingen...... @mammavanL........ Las Den Helder, daar kom ik ook vandaan.... Heb er 26 jaar gewoond en ben jaren hoofdjury van de avondvierdaagse geweest... Dit jaar gestopt vanwege zwangerschap en niet meer vrij kunnen krijgen..... Helaas is de zwangerschap niet meer doorgegaan.......
Zal niks zeggen kom der bijna niet meer...... overigens woont mijn moeder er nog wel en mijn zus........
Heb mijn opleiding verzorging ook in den helder gedaan.....

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
25 mei 2015 - 08:02

Oh heerlijk zo'n draakje. Altijd spannend hoe ze dan op een broertje of zusje gaan reageren.

Voor mij is het vandaag d-day. Nog geen spoor van ongesteldheid. De laatste week al steeds krampen in mijn onderbuik alsof ik enorm ongesteld moet worden. Hoop het niet...

mamavanL
afbeelding van mamavanL
24 mei 2015 - 11:40

Onze man is van eind april, nu een lekker draakje van 13 maanden

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
24 mei 2015 - 10:52

Oh spannend! Ik word ook al steeds zenuwachtiger...

Van wanneer is jouw zoontje mamavanl?

mamavanL
afbeelding van mamavanL
24 mei 2015 - 10:36

Morgen al een week overtijd, nog geen enkel teken dat er een menstruatie aan zit te komen. Wel wat opgezette borsten. Hoe langer mijn ongi uitblijft, des te meer hoop ik krijg dat het misschien wel raak is. Straks maar weer een testje halen.....

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
22 mei 2015 - 09:04

Nou, die early test was negatief, heb hem woensdag gedaan. Maar misschien was ik wel te vroeg. Nog steeds gerommel in mijn onderbuik en nu ook wat misselijk in de ochtend... Nog een paar daagjes wachten.

Ik ben trouwens 29

Ik vind het op een mobiel trouwens lastig reageren. Kan maar op één bericht tegelijk reageren, want ik kan dan de rest niet meer lezen. En ik kan ook niet zoveel dingen onthouden haha. Of is dat op een pc anders?

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 21:21

Ja ik heb hetzelfde. Het is nu wel iets minder want heb er een paar in de klas zitten die ook al langer een relatie hebben en een eigen huisje. Heb zelf 3 meiden in de klas zitten die al moeder zijn. Als ik het jaar over doe ben ik wel alweer een jaar ouder maar heb dat er wel voor over.

 

mamavanL
afbeelding van mamavanL
21 mei 2015 - 20:55

@cymberly
ja ik kan me dat wel voorstellen. Ik had meiden in de klas van een jaar of 16, vers van de havo. Ik ben ook nog wel jong hoor, maar je merkt zo een groot verschil met anderen, zelfs met meiden die even oud zijn als ik. Ik ben getrouwd, al 5 jaar samen met mijn man, woon een paar jaar samen en heb een kleintje, dus heb een heel ander leven als de meeste meiden van mijn leeftijd

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 20:41

Dat gevoel ken ik en dat is ook altijd mijn motivatie geweest. Een brede intresse is ook altijd handig waardoor je ook meerdere dingen kunt gaan doen. Zelf ben ik ook heel bang dat als ik nu weer stop en er tussenuit ga om te gaan werken dat ik dan uiteindelijk ook niet meer terug ga naar school. Ik merk nu al dat de meeste klasgenoten jonger zijn dan dat ik ben al valt het nu wel mee. Op mijn vorige opleiding was ik 5 jaar ouder dan de oudste op de opleiding. Dit was echt onwijs irritant omdat ze ook nog heel jong waren in hun gedrag. Dat merk ik nu ook nog wel maar gelukkig minder dan eerst.

mamavanL
afbeelding van mamavanL
21 mei 2015 - 20:24

Ja je neemt binnen die sector je werk altijd mee naar huis... maar ik hoopte altijd dat ik voor iemand een verschil kon maken, dat je 1 kind/jongere een beter bestaan in kon begeleiden. Helaas kan je niet in je eentje de wereld redden. Ik heb nog wel meer interesses qua beroepen, heb ook in de gehandicaptenzorg gewerkt en op zeer moeilijk gedrag woongroepen gewerkt, verpleegkunde lijkt me ook wel wat. Maarja hoe groot is de kans dat je na een lange stop nog terug de schoolbanken in gaat. Misschien blijft het wel altijd bij dromen

Nu eerst dromen over een lief babytje in ons gezin erbij, dan zien we wel weer

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 20:04

@ MamavanL: Ja maar binnen de sector ben ik ook zoveel problemen tegengekomen dat ik bij naderinzien helemaal niet in die sector wilde gaan werken. Daarom ook SJD wil dan in de schulphulpverlening gaan werken. Er zijn altijd banen voor SJDers en je hebt veel meer mogelijkheden.

mamavanL
afbeelding van mamavanL
21 mei 2015 - 19:55

@cymberly

Nee ik heb em gedaan in Den Helder. Was toen ik begon inderdaad net nieuw. Ik werk momenteel parttime in een supermarkt, op de broodafdeling . Helaas kunnen wij het ons ook niet veroorloven dat ik fulltime huismama zou zijn. Maar het blijft zonde van mijn diploma pw, je hebt er niks aan terwijl ik zo graag binnen die sectoe aan de gang had willen gaan

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 19:09

@ MamavanL: Das dan ook toevallig want die opleiding is er nog niet zo heel lang. Heb je m gedaan in regio Leiden/Den Haag? Thuisstudies zijn ook niks voor mij leer het beste van in de les zitten en luisteren dus das dan ook voor mij geen succes.

Wat doe je nu dan voor werk? Of ben je lekker elke dag bij je kindje? Lijkt me heerlijk maar dat is finacieel niet mogelijk omdat we zonder studiefinanciering een kindje niet kunnen betalen. :(

mamavanL
afbeelding van mamavanL
21 mei 2015 - 18:33

@cymberly
Nee ik ben niet meer teruggegaan, wie weet ooit in de toekomst. Ben wel na mijn bevalling een thuisstudie kraamzorg gaan doen, maar een thuisstudie is voor mij echt niet te doen....ik heb echt even een schop onder mijn kont nodig! En nu met de wens voor een 2e wordt het helemaal lastig...

Wel grappig trouwens, ik heb ook pedagogisch werk jeugdzorg gedaan.... en inderdaad geen werk te vinden...

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

mokkey
afbeelding van mokkey
21 mei 2015 - 18:18

Mijn naam hoor je ook nooit mokkey

Had op de test heel ligt streepje dus morgen bellen voor een bloed test

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 18:15

@ MamavanL: Het is ook echt een hele intressante opleiding maar heb voor me gevoel gewoon me lijf teveel tegen gehad en daardoor waarschijnlijk toch teveel gemist en te slecht voelen om het thuis allemaal in te kunnen halen.

Ik heb zitten kijken naar andere opleidingen maar dan heb ik ook weer een lange rijstijd (nu ongeveer 3 kwartier tot een uurtje en geen overstappen) dus dat hou ik dan ook zeker weten niet vol zelfs zonder kindje niet.

Ik heb mbo pedagogisch werker jeugdzorg gedaan maar daar is werkelijk 0,0 werk in te krijgen dus heb zo goed als niks aan dat diploma. Dus ik hoop echt dat ik het jaar gewoon over kan doen zonder al te veel problemen. Ik weet dat het bij andere studenten ook gebeurt is maar ze gooien komend jaar de opleiding om waardoor het dus een compleet raadsel is voor me.

Jammer dat jij toen gestopt bent met de opleiding. Ben je later wel weer terug gegaan dichterbij op een andere opleiding ofzo?

mamavanL
afbeelding van mamavanL
21 mei 2015 - 17:29

@Cymberly
Interessante opleiding doe je! Toen ik zwanger raakte van mijn zoontje zat ik in het eerste jaar van de opleiding Pedagogiek. Was elke dag anderhalf uur reizen, dus ik ben toen gestopt helaas.... had gelukkig wel al een mbo opleiding . Hopelijk kan jij wel lekker doorgaan met je studie!

@trisch
Mijn NOD was de 18e. Vandaag nog steeds niet ongesteld geworden, maar weet nog niks zeker... mijn echte naam wil ik niet in de tabel, ik heb niet een veel voorkomende naam en wil geen meelezers uit mijn omgeving ;)

- 23-04-'14: Een prachtige wolk van een zoon, Levy

- 23-03-'16: Trots op onze tweede zoon & broertje, Rover

- December 2018: in verwachting van een 3e wonder <3

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 12:05

Ik doe Sociaal Juridische Dienstverlening in het eerste jaar. Zodra er meer over bekend is zal ik het zeker ff melden ;)

Mijn nieuwe NOD is 21 juni ben gisteravond ongesteld geworden.

Trisch
afbeelding van Trisch
21 mei 2015 - 11:58

Heel veel sterjte cymberley,

 

Hoop voor je dat het allemaal gaat lukken, watvoor opleiding doe je¿¿¿ Voor  ons gaat de malle molen ronde starten vandaag.....
Heb net de tabel bijgewerkt, kijken jullie ff of alles klopt en anders geven jullie nog de aanvullende info.....
Spannend hoor nieuwe ronde nieuwe kansen.......
 

Cymberley
afbeelding van Cymberley
21 mei 2015 - 11:44

Succes en sterkste straks.

De tabel kan je rustig overzetten. Voor mij begint nu ook de tweede ronde ben gisteravond ongesteld geworden. Ik weet nog niet of ik wel aan de tweede ronde ga beginnen omdat het nu heel slecht gaat met school. Veel lessen gemist rond de kerst vanwege ziekte heb over de gehele lijn worden tentamens heel slecht gemaakt (niet alleen door mij). Dus ik ga kijken of ik het jaar over kan doen. Zo ja dan gaan we verder zo nee dan kunnen we een kindje niet betalen dus dan nog maar even wachten.

Maargoed moet daarvoor met mijn mentor overleggen maar die heeft betere dingen te doen dan terug te bellen/mailen. Dus afwachten...

Trisch
afbeelding van Trisch
21 mei 2015 - 11:36

Ben vandaag ongesteld geworden...... Straks naar de gynacoloog om 14.10 uur........ We gaan het allemaal beleven........ In ieder geval deze maand niet zwanger maar ook niet verwacht....... We willen nog steeds wel een klein wondertje....... Maar wat ik al zei de kansen erop worden steeds kleiner.....

Een ieder die zwanger is gefeliciteerd en alle nieuwkomers welkom.......
Als ik de gegevens heb zal ik de tabel bijwerken........Zal ik ook een nieuw wachthoekje maken voor juni¿¿¿ Kunnen we de tabel zo overzetten, voor diegene die niet zwanger zijn¿¿¿¿

Cymberley
afbeelding van Cymberley
20 mei 2015 - 16:44

Het zou kunnen maar in theorie kan dat pas vanaf de 12de of 13de week. Dus het kan wel maar is niet waarschijnlijk. Als de testen zo raar doen zou ik gewoon bellen voor een echo dan weet je het teminste zeker en hoef je je geen zorgen meer te maken.

mokkey
afbeelding van mokkey
20 mei 2015 - 16:23

Net weer van de kruidvat gedaan nu duurde deze ook heel lang voor dat je eindelijk met het test streepje kwam voorheen zat In de ontvanger paars kleurstof dat was nu ook helder zou mijn hcg piek al omlaag Is denk

Cymberley
afbeelding van Cymberley
20 mei 2015 - 10:38

@ mokkey: Kan je anders niet gewoon bellen naar een vk? Ik heb begrepen dat die bereid zijn een echo te doen als je dat wil. En vind dat je behoorlijk bizarre symptomen hebt om als schijn te zetten

mokkey
afbeelding van mokkey
20 mei 2015 - 10:05

Ha wil wachten en raad mij aan gewoon te testen Pffff wat een balle ha zeg!

mokkey
afbeelding van mokkey
20 mei 2015 - 10:04

Ik heb ook bekkeninstabiliteit gehad van MIn.3e draAK
Op dit moment nog geen positieve test maar wel vanmorgen die stroomstoten in mijn heupen ook nog niet ongesteld geworden.

kitty-cat
afbeelding van kitty-cat
20 mei 2015 - 01:07

Heb eigelijk erg weinig tijd om goed te reageren. Maar lees wel zo goed als alles mee. Ik wil iedereen die er de laatste paar dagen bij is gekomen. Welkom en hopelijk een goeie ronde. En iedereen die positief getest heeft.. Gefeliciteerd.  

@trisch  vreselijk wat jij allemaal heb meegemaakt. Ik hoop dat je toch een mooi en liefdevol leven krijgt. Weet niet zo goed wat ik moet zeggen.

Zelf ben  ik een beetje in de war. Het is nu 6 dagen geleden dat ik volgens de berekening mijn eisprong heb gehad. En tussen de 5 en 8 dagen later zou de innesteling kunnen beginnen. Nu heb ik sinds twee dagen lage rugpijn. Lichte kramp onderbuik. En krijg weer last van mijn bekken. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik vanaf de 16e week bekkeninstabiliteit gehad en kon ik bijna niks meer. Nu begint het precies weer zo te voelen. Ben erg benauwd en snel moe. 

Heb een beetje het idee dat er wel iets aan de hand is, maar durf nog niet echt ergens op te hopen. 27 mei is mijn NOD  dus we wachten maar gewoon af. 

Sorry als ik iets of iemand gemist heb en/of geen reactie op gegeven heb.

Gr suus

Pagina's