wachthoekje juli 2015

18 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
annep
afbeelding van annep
14 jul 2015 - 10:38
wachthoekje juli 2015

Voor iedereen die in juli het wil proberen ;)

Alles kump good
afbeelding van Alles kump good
13 aug 2015 - 20:51

Hallo

Ben nieuw hier. Ook hier zitten we te wachten. Heb helaas veel last van tussentijdse bloedingen en twijfel of ik nu toch maar eens naar de huisarts moet gaan

hylo
afbeelding van hylo
4 aug 2015 - 22:02

Nou meiden, vandaag dus dan toch ongesteld geworden. Weet ik ten minste waar ik aan toe ben.

susa-1075908
afbeelding van susa-1075908
2 aug 2015 - 22:58

Hoi,
Heel herkenbaar!!
Ik heb 17 juni mijn laatste pil genomen en een biologische klok op mijn ipad de installeert ( is een leuke app) 3 juli zou mijn eisprong geweest zijn toen ook gevreeën.
4 dagen later pijnlijke borsten ( ik gaf mijn te oude bh de schuld en heb elke dag een andere gedragen maar de pijn bleef. Ook werd ik vaak licht in mijn hoofd en duizelig bij het opstaan. Ik gaf de warmte de schuld (in de week hadden we een hitte golf).
2 weken laten....we hadden op zaterdag een verjaardag in Breda (uurtje rijden). Mijn vriend en ik wilde weten of ik tijdens die verjaardag mocht drinken. Ik op vrijdag een test gedaan (dag voor mijn verwachte menstruatie). Er kwam een heeeel heel licht streepje... We durfde niet te hopen. De dag erna een test van claer blue gedaan Die gaf aan..... ZWANGER!!! Mijn vriend was nog bang dat het woord 'niet' later nog verscheen maar dat was gelukkig niet zo.
Nu wachten op het volgende spannende 11-8 staat de eerste controle bij de verloskundige gepland.

Je ziet dus maar... Het kan echt... Zo snel zwanger zijn.. Dus ik zou zeggen even wachten tot dat je echt over tijd zou zijn ( ook al is dat lastig in te schatten na het stoppen van de pil) en dan nog eens testen.

Spannend!!!

Shivan
afbeelding van Shivan
1 aug 2015 - 23:44

Ik herken t ook hoor hylo, was eerste keer pas na een week of 8 ongesteld. Hopelijk voor jou hoef je niet zo lang te wachten :)

 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
1 aug 2015 - 21:43

Ja herkenbaar hoor! Maar mijn ervaring is ook dat je lichaam je voor de gek kan houden, zeker als je iets graag wilt. Twee maanden geleden was ik 1,5 week overtijd en dacht ik van alles te voelen. Tegendeel bleek waar.

Vandaag is mijn ms ook gewoon doorgekomen, had ik al verwacht. Vind ik niet zo erg, want anders was ik uitgerekend rond onze trouwdag....niet handig

Over een paar maandjes wil ik er pas echt voor gaan

char-1076232
afbeelding van char-1076232
1 aug 2015 - 16:17

Heey hylo,

Ik herken het helemaal! Zou maandag ms moeten hebben maar nog altijd niet. Heeeeel frustrerend. In de afgelopen 2 weken 5x getest maar negatief. dus ondanks dat het negatief is heb ik wel een gevoel dat ik zwanger ben. Tijdje misselijk geweest. Ontzettende gevoelige en harde tepels. Moe en geirriteerd. Aan de ene kant hoop ik stiekem dat mijn hcg niveau gewoon te laag is en ik toch zwanger ben. Aan de andere kant hoop ik dat mijn ms snel komt en ik weer door kan proberen voor een volgende ronde haha!

Nou heel spannend!!

Groetjes

hylo
afbeelding van hylo
31 jul 2015 - 22:41

Hai meiden, ik lees ook ff mee. Ongeveer 5 weken terug gestopt met de pil en nog niet ongesteld geweest of ontrekkingsbloeding gehad. Weet dus niet wanneer mijn cyclus is begonnen of toch nog moet beginnen. Alleen wel vermoeden dat ik de 22e mijn ei heb gevoeld, zware krampen de smiddags en savonds. Sindsdien regelmatig krampen meer vermoeid last van rug en wat hoofdpijn. Ik zou toch zweren..maar test is nog negatief. Kan ook ontpillen of toch naderende menstruatie zijn. Echt om gek van te worden, wie herkent dit?

 

 

Shivan
afbeelding van Shivan
31 jul 2015 - 16:28

Hier is netjes en zoals verwacht de ms doorgekomen, nu gaan wij rustig wachten tot de volgende komt. Mocht dit langer duren dan ongeveer 60 dagen (heb laatste tijd heeeeeel onregelmatig gehad, geen idee waarom), dan gaan we naar de dokter voor verdere onderzoeken. Hopelijk is dat allemaal niet nodig.

@ Trish: Ontzettend gefeliciteerd meid! Hopelijk gaat alles goed en heb je over een poos een mooie wolk in je armen!

char-1076232
afbeelding van char-1076232
30 jul 2015 - 22:31

@geitensok je weet het nooit, pas als je geen ms hebt dan is het zeker!

Ik zou dinsdag ongesteld moeten worden. In de week ervoor 4x een test gedaan maar negatief. Mijn ms is er nog niet maar kan ook wat langer op zich wachten omdat ik nog niet zo heel lang met de pil gestopt ben.

Ik durf voorlopig niet te testen, ben bang voor een teleurstelling.

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
30 jul 2015 - 17:45

Super nieuws zeg!!! Duim voor je dat alles goed gaat en je over een paar weken een mooie echo hebt

Ik heb een vroege test ertegenaan gegooid en die was negatief. Geen punt, komt echt wel een keer die tweede ;-)

Trisch
afbeelding van Trisch
30 jul 2015 - 15:25

ben der ook weer, moeilijke periode achter de rug, schoonzuster die zwanger is...... maar goed... nog steeds in de mmm, heb begin van de maand een schuimecho gehad, nu stekende borsten en steekjes in mijn onderbuik, net getest, en een dikke paarse streep gelijk, Ben 22 dagen zwanger.........smiley we mogen woensdag naar het ziekenhuis om te horen of we voor ivf of icsi in aanmerking komen, maar dat is zoals het er nu uitziet niet meer nodig, nu rustig aandoen en lekker gaan genieten en duimen dat het 3x is scheepsrecht is.

Shivan
afbeelding van Shivan
25 jul 2015 - 13:17

totaal niet, maar verwacht t ook nu nog niet eerlijk gezegd ivm de primolud.... eerst na deze menstruatie de volgende maar weer "rustig" afwachten hihi

char-1076232
afbeelding van char-1076232
25 jul 2015 - 12:59

@Shivan
Ja hoofdpijn, misselijk en af en toe steken in mn borsten. Ik heb echt het gevoel of ik zwanger ben maar mijn test was vandaag negatief. Woensdag zou ik ongesteld moeten worden dus hopen dat ik gewoon mijn test te vroeg heb gedaan :)

Spannend ook voor jou. Ook symptonen?

Shivan
afbeelding van Shivan
24 jul 2015 - 23:56

@ Char: spannend! Heb je ook veel last van mogelijke symptomen?

Hier moet ik als t goed is tussen nu en maandag ongesteld worden, en dan moet het daarna regelmatiger worden. Ik ben in oktober vorig jaar met de pil gestopt, kreeg maar geen regelmatigheid in de menstruatie en daarom een 10 daagse kuur primolud gehad. Nu moet het dus beter gaan, anders staat me nog meer mmm te wachten... Komende maanden worden hier daardoor wel ietsje spannend.

char-1076232
afbeelding van char-1076232
24 jul 2015 - 23:14

Spannend! Woensdag heb ik de uiterst gevoelige test gedaan. Negatief :(. Maar ik bleek veel te vroeg de test gedaan te hebben. Morgen weer proberen en anders dinsdag bij mijn NOD.

Grtjes

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
21 jul 2015 - 22:08

Ha meiden, daar ben ik ook weer. Een maandje overgeslagen, maar nu bestaat weer de mogelijkheid dat het raak is.

Ik lees gewoon weer gezellig mee en wacht het rustig af. Sowieso wil ik mezelf dit keer niet gek maken en steeds gaan testen...

Shivan
afbeelding van Shivan
18 jul 2015 - 02:51

Ik lees weer mee, we blijven proberen :) al moet ik wel rustig even afwachten op t moment. Uitleg zie wachthoekje juni ;)