Wachthoekje juli 2010

320 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
WKB
afbeelding van WKB
22 jun 2010 - 21:05
Wachthoekje juli 2010

Hallo Allemaal,


Alvast wachthoekje juli 2010 geopend (aangezien de meest hun NOD dag weer hebben staan in juli). Weer verder gegaan met wachthoekje, want deze naam had veel resultaat in juni, dus geen wachtrij, maar wachthoekje .


Voor degene die zich willen aansluiten in dit wachthoekje, dat kan... Er zullen wat zij-instromers rond eind juni meestromen uit het `wachthoekje juni 2010`, maar stel je alvast maar voor, dan neem ik de gegevens op in mijn schema die ik elke maand maak.


Graag zou ik het volgende willen weten:
Jouw naam, NOD (De dag dat je ongi (ongesteld) moet worden, maar dit liever natuurlijk niet wordt), jouw leeftijd en van de hoeveelste kindje je probeert in verwachting te worden.


Nou, voor iedereen: HEEEL VEEEL SUCCES!!!! En hopen dat we zo snel mogelijk dit wachthoekje in kunnen ruilen voor het forum: 'Uitgerekend in...'


, WKB

WKB40353.8928935185
Nico74
afbeelding van Anoniem
28 jul 2010 - 10:06

WKB...wat een naar nieuws...sterkte voor je collega...ik moet er niet aan denken...kan me wel voorstellen dat het je erg aantrekt en dat je nu weer even niet kunt genieten van je zwangerschap...probeer er toch wat afstand van te nemen, hoe moeilijk het ook is...je moet even aan jezelf denken (hoe cru het ook lijkt en klinkt) je collega zal het zeer zeker begrijpen, misschien niet nu, maar jij gaat nu ook door een moeilijke en onzekere tijd heen...je kunt er zeker voor haar zijn, maar als het je teveel wordt, moet je even een pas op de plaats maken en aan jezelf denken. misschien klinkt het wel heel ego wat je dan aan het doen bent, maar je leeft ook met je collegaatje mee en dat weet ze en je moet ook aan jezelf denken...

en wel heel erg fijn dat je baas zo gereageerd heeft, dat moet een opluchting voor je zijn geweest...gelukkig maar!!!

Karin...balen van je bongi...hoop dat nu alles in orde is en dat je cyclus weer een beetje normaal gaat doen...als je begrijpt wat ik bedoel

vanochtend ging het gelukkig ook goed aan de andere kant...dus we blijven het zo maar doen...mijn vriend zei laatst, volgens mij heb je grotere borsten gekregen...en nu ik er op let, lijken ze idd wat groter...pff...om gek van te worden...maar van de decapeptyl kunnen ze ook wat meer gespannen zijn en wat gevoeliger...waarom lijkt alles zo op elkaar...

heb ook gisteren weer vanalles op het internet gezocht over bijv. de kwaliteit van het baarmoederslijmvlies verbeteren...dan krijg je de benaming van een voedingssupplement en als je dan gaat kijken waar je dat krijgt, dan blijkt dat er weet ik hoeveel varianten zijn...duhuh...nu weet ik nog niet welke ik moet nemen...

even iets anders...mijn vriend heeft erge last van zijn rug (weer) en loopt weliswaar bij de fysio, maar hij is nu ook Aleve 550 Intense gaan slikken. Weet iemand of dit van invloed is op de kwaliteit van het zaad omdat we met de ivf bezig zijn en over een dikke twee weken denkelijk wel de punctie hebben?

x

Nico

KarinJ
afbeelding van Anoniem
27 jul 2010 - 23:03

@Michelle: balen meid!

@WKB: pfff. wat een naar verhaal van je collega. En dan bij jezelf gierende hormonen, is ook wel erg veel allemaal. Gelukkig goed nieuws op het werk.

@Nico: duim, duim, duim

Hier inmiddels een echte ongi. Zet mijn NOD maar op 4 september (uitgaand van de langste cyclus tot nog toe), nadere details volgens als de ovutesten wat aangeven.

wench
afbeelding van wench
27 jul 2010 - 20:49

Ik kan me voorstellen dat zoiets erg zwaar valt, zeker met al die hormonen in je lichaam.


Heel veel sterkte gewenst de komende tijd en probeer toch te genieten van je zwangerschap.


Wel heel fijn dat je leidinggevenden achter je staan!

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

WKB
afbeelding van WKB
27 jul 2010 - 20:44

Hey allemaal!!!


Ik breek even in hoor... Moet even mijn verhaal kwijt... Ben erg verdrietig vandaag... MIjn collegae die 33 weken zwanger was, heeft een kindje gekregen en hij heeft heel even geleefd en is na 2 reanimaties overleden... Heel pijnlijk allemaal... Dus echt een onbezorgde zwangerschap heb ik tot nu toe niet gehad... Net toen ik er een beetje van begon te genieten (na het weekend), kreeg ik dit vanmorgen te horen... Ikzelf ben nu 7,5 weken zwanger, maar dit komt allemaal wel heel erg dichtbij... De hormonen en mijn rug spelen dan nu ook erg op van de stress...


Heb het ondanks ik het eigenlijk nog niet wilde vertellen, mijn manager verteld. DIe waren heel blij voor mij (tegen verwachting in, omdat ik no. 5 ben). Ze heeft haar excuses aangeboden voor haar botte opmerking en zij zal mij begeleiden in het 'goede nieuws' vertellen tegen mijn collegae. Want wij gaan als familie met elkaar om... Ook heeft ze me laten zien dat mijn contract per mail bevestigd is en onderweg is en dat ik daar ook echt geen zorgen over hoef te maken en haar deur wagenwijd voor me openstaat... Dat zij mijn angsten en onzekerheden heel erg begrijpt en dat zij mijn grenzen in de gaten gaat houden; dat wanneer het niet meer lukt om te werken, zij achter mij zal staan en mij minder uren laat werken. Ze zei: "We willen jou echt dolgraag houden, en daar zullen wij alles aan doen om te zorgen dat jij hier ook dolgraag wil blijven komen, want je bent ontzettend gemotiveerd"'. Dat vind ik achteraf wel fijn...


Nu eerst mentaal voorbereiden op de begravenis van mijn collega's zoon... Pffff... Moest even mijn verhaal kwijt hoor, sorry!


WKB

filtered_html
Energie
afbeelding van Energie
27 jul 2010 - 18:17

@michelle, balen meid. Maar als het dan komt, dan beter te vroeg dan veel te laat! Ik heb je nieuwe datum opgenomen in het schema.


@Nico: je bent een bikkel! Ik hoop dat alles goed gaat


Meiden, ik heb het nieuwe wachthoekje voor augustus aangemaakt en daar ons schema ingeplakt. Er zijn namelijk geen NOD's meer voor juli!

GROETJES ENERGIE
jut
afbeelding van jut
27 jul 2010 - 13:23

@michelle B, twee dagen te vroeg ongesteld kan toch ook een innesteling zijn? Of bloed je erg veel?

Hier komt het moment dichterbij. Nog 3 pillen en dan is het op. Ben benieuwd. Ben al bijna 1,5 jaar niet ongesteld geweest door zwangerschap en de minipil. Hoop niet dat ik de eerste keer ontzettend hevig ongesteld word . Doe dan maar gelijk zwanger

gr Jut

Lilypie Pregnancy tickers

wench
afbeelding van wench
27 jul 2010 - 11:52

Ik ga heel hard voor je duimen Nico!!


michelle: balen zeg! weer een maandje wachten :(

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

Nico74
afbeelding van Anoniem
27 jul 2010 - 10:35

Michelle, balen zeg...dikke knuffel voor jou terug!!

en bedankt voor jouw lieve knuffel!!!

Vanochtend de spuit gezet, nadat ik eerst de plek waar ik m ging zetten had gekoeld met een ijsblokje en dat ging goed...niks gevoeld...whoehoe... morgen weer proberen en dan heb ik gelukkig een alternatief...het begint ook langzaam te trekken daar beneden, een teken hopelijk dat mijn bongi aan het komen is zodat we gewoon op maandag met de startecho te horen krijgen dat we op dezelfde dag (meteen na de startecho dus eigenlijk) met de puregon kunnen beginnen...

x

Nico

marjon87
afbeelding van marjon87
27 jul 2010 - 10:33

ik vind ook dat jullie deze verhalen gewoon moeten vertellen, het is verschrikkelijk wat jullie hebben meegemaakt. zoiets wens je je ergste vijanden niet toe! als er hierover praten bijdraagt aan jullie verwerking moet je dit zeker doen!!!! heel veel sterkte!


xxxx

michelle-B
afbeelding van Anoniem
27 jul 2010 - 01:24

siemsmama en wench en nico : ik krijg er gewoon kippenvel van, van jullie alle drie! wil jullie even een hele dikke geven!! gewoon even tussen door.

Karin spannend! Hopen dat het niet doorzet.

Nou dames hier uit het niets vanmorgen ongi geworden, 2 dagen te vroeg. Die zag ik echt niet aankomen nergens last van, maar ja helaas op naar augustus. Ik ga uit van vorige maand 31 dagen dus me nieuwe nod is 26 augustus, zou iemand het willen aanpassen voor mij aub?

slaap lekker allemaal!

KarinJ
afbeelding van Anoniem
27 jul 2010 - 00:07

@wench en Siemsmama: jullie hoeven je echt niet te verontschuldigen hoor! Ik kan me goed voorstellen dat jullie er over schrijven. Het is een enorm groot verdriet in je leven, je zult dat ook nooit vergeten natuurlijk. Hopelijk kunnen jullie er troost uithalen door hier te schrijven.

@Nico: wat naar dat je nu meer last hebt van de spuiten. Ik hoop dat de planning wel soepel blijft verlopen. Je hebt al genoeg moeten wachten.

Hier nog steeds bloedverlies, maar eigenlijk te weinig voor een ongi, dus even afwachten wat het gaat worden.

Energie
afbeelding van Energie
26 jul 2010 - 22:55

Meiden, deze verhalen moeten jullie gewoon vertellen hoor.

GROETJES ENERGIE
wench
afbeelding van wench
26 jul 2010 - 22:05

Hallo meiden,


Het is zeker niet de bedoeling geweest mensen bang te maken. Maar het is wel zeker dat de groei van een kleine en een gezonde geboorte een groot wonder is, maar daar kunnen jullie vast over meepraten!


Hier is de ongi weer bijna voorbij en kunnen we aan de klus.


Nico, ik hoop zo voor je dat het deze keer gaat lukken! Kan me voorstellen dat je het moeilijk vindt dat je niet spontaan zwanger wordt. Vind het wel erg knap en bewonderenswaardig dat je dit met ons wilt delen!


mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

Siemsmama
afbeelding van Siemsmama
26 jul 2010 - 21:37

@Wench
oef, wat een erg verhaal van Chris! Ik krijg er helemaal een brok van in mijn keel. Bij Loek hadden we een uur voor zijn overlijden ook nog de hoop dat alles goed zou komen. Loeks beentjes waren ook vergroeid, dus we dachten al aan al die operaties die hij zou moeten ondergaan... Oh en wat ongelooflijk naar dat jullie nog steeds niet de uitsl*gen hebben! Ik vond die 3 maanden die we bij Loek moesten wachten al zo lang.
Ik ben ook wel een beetje bang dat mensen denken dat ik weer zwanger wil worden om Loek te 'vervangen'. Maar het is wel zo dat het ongeveer iedere dag door mijn hoofd spookt van 'ik zou nu een baby moeten hebben' of 'als niet alles verkeerd was gegaan dan was Loek nu zo oud'.
dank je dat je het verhaal van Chris hebt willen vertellen.


@andere dames
sorry dat we zo over onze overleden jongens praten. Ik wil echt niemand bang maken hiermee. Ik vind het gewoon erg fijn om over Loek te praten, gewoon omdat hij er op die manier toch nog een beetje is. Vooral omdat eigenlijk niemand Loek in leven heeft gezien, is het soms gewoon een beetje alsof hij er nooit is geweest. En dat vind ik misschien nog wel het ergste...

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Energie
afbeelding van Energie
26 jul 2010 - 15:55

Wat een heftige verhalen weer, het kippevel staat op mijn armen. Ik hoop echt dat de rest van ons dit soort dingen niet mee hoeft te maken.


Hier nog ongi, dus aan het wachten op onze nieuwe kans. Het lijkt me zo fijn als het raak is. Dan is Lotte net 3 als de tweede komt. Ik kijk daar enorm naar uit. Duimen, duimen en nog eens duimen....


Hoe gaat het hier met de wachtende meiden?

GROETJES ENERGIE
Nico74
afbeelding van Anoniem
26 jul 2010 - 10:04

he girls,

ik zelf rook niet meer sinds 7-8 jaar nu, maar drink af en toe wel nog een wijntje...owkee...nu niet meer sinds ik weer begonnen ben met de ivf.

Mijn vriend rookt wel nog en drinkt zich ook af en toe nog een pilsje thuis...heb ik oko geen moeite mee..tot nu toe is de kwaliteit van zijn zaad nog altijd goed tot prima geweest, dus waarom zou ik hem dat gaan ontzeggen...hij zegt zelf dat hij minder rookt en drinkt...zelf merk ik het niet...hahahaha...wij hebben ons er niet echt mee bezig gehouden toen we er nog actief mee bezig waren...bij ons is achteraf gebleken dat de 'fout' bij mij lag en niet bij hem...

Sandra...balen meid dat het niet gelukt is...het wordt nu wel eens tijd...toch???

Michelle...spannend voor jou nu...komt ie wel, komt ie niet...ik hoop van niet!!!

Wench...jeetje...dat hakt er idd behoorlijk in...kan me wel voorstellen dat je nu minder open erover bent..

bij ons op het werk weten ze dat we ermee bezig zijn, men wist bij onze eerste ivf-poging ook bijna alles...nu met deze poging weten alleen mijn bazen het (werk naast mijn fulltime baan ook nog bij twee fitnesscentra) en onze ouders en broers en zussen...verder niemand...er komt zoveel stress bij zo'n behandeling en sommige momenten (zeker na de terugplaatsing) zijn echt meer voor onszelf en daar kun je dan geen extra stress bij gebruiken, het is al stressvol genoeg omdat je weet dat je er een of twee in je hebt zitten, je kunt niets doen dan wachten en als iedereen om je heen dan continue gaat vragen en...weet je al iets, voel je al iets?? nee...daar heb je geen zin in...van de ene kant fijn dat men zo meeleeft, van de andere kant ook wel belastend...ik weet dat sommigen wel staan te popelen om te horen wanneer we kunnen beginnen, maar we zeggen het niet...hahahaha...ze horen het wel wanneer het eindelijk gelukt is...we hopen natuurlijk met deze poging, maar dat moet ik eerst zien, dan geloven...

nou girls...sorry als ik iemand vergeten ben...

ik zit er een beetje mee dat het ons niet spontaan lukt...het zetten van de spuit oet me pijn, vanaf het moment dat ik de naald al op mijn buik zet, dat heb ik de vorige keer niet gehad en ik doe precies hetzelfde als de vorige keer...dus daar baal ik van...moet nu wachten op mijn bongi...hoop dat die ook weer op tijd weg is, anders wordt de startecho verschoven...zucht...het gepieker begint alweer...niet doen Nico...niet aan toegeven..

ik ga weer verder met werken..

liefs,

Nico

michelle-B
afbeelding van Anoniem
26 jul 2010 - 00:16

Hoi meiden allemaal een lekker weekend gehad? Wij zijn vandaag heerlijk wezen varen, was helemaal niet koud, beetje regen en zon gewoon heerlijk.

Mijn vriend rookt wel en drinkt wel eens een biertje, ( eigenlijk als hij drinkt is het alleen in het weekend ) Ik drink niet en ook nooit gedaan, vind het echt niet lekker. Ik rook weer eens sinds de kerst, was 4 jaar gestopt, ik weet het onwijs dom van me, maar had veel stress en kop zorgen en heb helaas weer een een opgestoken, rook dus niet veel maar wel weer wekelijks, heb wel afgesproken dat ik na de vakantie ga stoppen, vorige keer ging dat ook gelijk goed, dus ga er nu weer helemaal voor!

Verder weten er nu wel een aantal mensen dat wij bezig zijn voor een 2de kindje en op me werk weten ze dat we een kinderwens hebben, maar niet dat we nu bezig zijn.

Verder nog steeds aan wachten of de ongi deze maand gaat komen, we hebben nog een paar meiden voor juli, duim duim duim ook voor mezelf hihi

Fijne avond allemaal!

wench
afbeelding van wench
26 jul 2010 - 00:02

@siemsmama: Bij de 20 weken echo werd bij Chris al een ernstige hartafwijking geconstateerd, wat echter wel operabel zou zijn na de geboorte. Ons is toen al de keus gesteld om de zwangerschap nog af te breken, maar dat wilden we niet, zeker toen de uitsl*gen van de vruchtwaterpunctie ook goed waren. Na de geboorte bleek Chris veel afwijkingen te hebben, die vooral uiterlijk naar voren kwamen (kromme vingers en tenen, open gehemelte, kleine oogkassen, bijoortjes etc). Zijn hartoperatie na 3 dagen was zeer goed geslaagd en alles leek goed te komen. Echter hij kwam niet van de beademing af, en later bleken zijn darmen aan het afsterven te zijn. Hij is daarvoor 3 keer in 2 weken geopereerd, tot er nog maar 10 cm dunne darm over was. Hij was ineens niet meer levensvatbaar. Na het overlijden hebben we een MRI laten maken en daaruit bleek dat zijn hersnen niet goed ontwikkeld waren, waardoor de longen en het hart niet naar behoren werkten. Zijn darmen hebben na de operatie geen bloed meer gekregen. Wat daar de oorzaak van is, zijn ze nog aan het onderzoeken op Europees niveau (we verwachten daar eind september uitsl*g van).


Dit heeft er bij ons behoorlijk ingehakt, vooral omdat er 2 dagen voor zijn overlijden nog hoop was dat alles goed zou komen. We wilden eerst wachten op de uitsl*gen voor we het nog een keer wilden proberen, maar aangezien dat elke keer uitgesteld werd (we zouden okt 2009 al uitsl*gen krijgen), hebben we besloten daar niet meer op te wachten. We nemen dan met deze zwangerschap ook een risico die we nog niet kunnen overzien, maar we weten dat we ook gezonde kinderen kunnen krijgen.


De hartafwijking is in elk geval erfelijk (mijn zus heeft het ook, maar is verder gezond) en de rest is afwachten. Het was in elk geval geen chromosomale afwijking.


Dit is ook de reden dat we het voor de omgeving nog beetje stil houden. Bij Chris kregen we al reacties van: nu al? weet je het wel zeker? Nu ben ik bang dat ze hetzelfde gaan zeggen, of "je kunt je zoon niet vervangen door een ander kindje". Vooral omdat we gezegd hadden dat we niet meer dan 2 kinderen wilden, aangezien mijn zwangerschappen erg zwaar zijn.


Een heel verhaal, maar ik hoop dat het je een duidelijk antwoord geeft :)

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

snoetje35
afbeelding van snoetje35
25 jul 2010 - 23:41

Hier wist voor m'n miskraam alleen m'n familie dat we bezig waren. Daarna wist iedereen het. Dat vindt ik trouwens niet erg hoor, kan ik er tenminste over praten.

Verder rook en drink ik niet, wel lust ik graag brie. Dat eet ik nu nog maar heel soms.

Groetjes Saskia
snoetje3540384.9042361111

KarinJ
afbeelding van Anoniem
25 jul 2010 - 23:29

Ik rook niet en drink zo minimaal, dat ik het niet eens merk nu ik niets meer drink. Mijn man rookt ook niet, drinkt wel af en toe, maar niet in een mate dat ik denk dat hij dat zou moeten stoppen. Ik houd in de wachtperiode tussen ovu en NOD ook rekening met wat ik eet. Zeker nu we al bijna een jaar bezig zijn, wil ik niet dat er door mijn gedrag ieta mis kan gaan.

In de omgeving weet iedereen sinds de MK in januari/februari dat wij bezig zijn vootr een 2e, ook op het werk. Ik vind dat niet erg, al zie je soms blikken richting je buik.

@Siemsmama: dank voor je felicitatie, jij ook nog van harte gefeliciteerd met Siem. Gisteren zijn we eerst naar de dierentuin gegaan en na het middagdutje waren de opa's en oma's er. Hij is echt vreselijk verwend, maar zat echt de hele dag te stralen. Heerlijk om te zien.

Siemsmama
afbeelding van Siemsmama
25 jul 2010 - 22:18

@Wench
ik hoop niet dat je het erg vind dat ik het vraag, maar waar is jullie zoontje aan overleden? Was het 'domme pech'? Of was hij ziek? Op 1 maart jl is na een zwangerschap van 31weken bij mij Loek gehaald met een keizersnede. Doordat ik een virus heb gehad, en hij dus ook, is hij dezelfde dag al overleden.


@marjon
1 vriendin weet dat ik zo snel mogelijk weer zwanger wil worden, maar zij denk wel dat wij het pas vanaf september weer gaan proberen. Er zijn ook nog wel wat mensen die wel weten dat ik nog meer kinderen wil (en ook wel snel). Ook mijn nieuwe werk, ik begin over een maandje, weet nog van niks...
Wat wel heel handig is, ik rook niet en ik drink niet, ook nooit gedaan, dus daaraan gaat niemand het ook merken. Mijn vriend drink wel, maar tegenwoordig ook niet zo heel veel meer. Een glaasje wijn als we bij mn ouders eten.


@Karin
gefeliciteerd met Daans 2de verjaardag! Heeft hij een leuke dag gehad?

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

jut
afbeelding van jut
25 jul 2010 - 20:43

Bij ons weet iedereen dat we graag meer kinderen willen maar niemand weet wanneer. Niemand zal verbaasd zijn als we in ene vertellen weer zwanger te zijn. Nog 5 pillen slikken en dan is het klaar. Ik heb met mijn huisarts overleg gehad ivm een medicijn wat ik gebruik. De dokter zegt dat ik me hierdoor niet moet weerhouden. Gewoon ervoor gaan dus en mocht ik zwanger zijn dan even kijken of ik moet stoppen of minderen met het medicijn. Ik had een onregelmatige cyclus voorheen maar wist wel ongeveer wanneer ik vruchtbaar was. Omdat wij al even bezig waren gingen wij er op een gegeven moment wel op letten. Ik temperatuurde ook dus wist wanneer ik mijn eisprong achter de rug had en dat we dus niet meer 'moesten' vrijen.

Lilypie Pregnancy tickers

joukje
afbeelding van Anoniem
25 jul 2010 - 17:26

hey,

bij ons wist eerst niemand van ons kinderwens, tot onze mk toen hebben we besloten om er open over te zijn, ik vond dat heel fijn achteraf. en ook zeker voor mijn vriend is dat fijn geweest, in mijn vriendengroep ken ik 7 stellen die ook bij de eerste een mk hebben gehad dus op deze manier had ik wel mensen om me heen die wisten wat we doormaakten. maar goed nu weet dus wel het hele dorp dat we bezig zijn. maar ik vind dat niet echt een probleem. het is toch niet iets waar je je voor hoeft te schamen! en eigenlijk heb ik het idee dat mensen ons er nu juist niet meer naar vragen terwijl daarvoor hoorde ik vaak nou huis gekocht, stationcar voor de deur nu de kinderen nog.....

mijn vriend rookt veel en drinkt af en toe ik vind dat nu geen probleem, maar mischien als we een paar rondes verder zijn zonder resultaat ik er es over begin!

zelf rook ik vooral met feestjes maar verder niet veel, een biertje lust ik ook zo nu en dan, als de vruchtbare dagen beginnen rook ik bijna niet meer heel soms nog 1 of 2 en dat geld ook voor een biertje. maar als ik een positieve test in handen heb stop ik direct met alle slechte dingen, ik vind dit ook wel lastige weken, het liefst sluit je je in de wacht periode op maar ja je weet nooit hoe lang het duurt en om me nou elke maand twee weken op te sluiten gaat ook niet werken heb overigens helemaal geen probleem om te stoppen met roken dat is wel fijn!

maar goed aangezien hier iedereen weet van ons kinderwens hoef ik niet meer heel geheimzinnig te doen. allen hoop ik wel mocht het een keer raak zijn om dat toch eerst even tussen mij en mijn vriend te kunnen houden, maar dat zal wel moeilijk worden nu!

Energie
afbeelding van Energie
25 jul 2010 - 16:27

@Karin: wat frustrered zeg.....het duurt bij jouw nu al zo lang die rare cyclus.


Bij ons in de omgeving weten veel mensen dat wij graag een 2e kindje willen en dat we bezig zijn. Daar maak ik ook geen geheim van. Mijn schoonzusje (Linda79 die hier ook een tijd mee heeft gekletst en nog steeds nieuwsgierig is hoe het met jullie gaat) wil ook graag een 2e en houdt dat ook niet stil als mensen daar om vragen.


Mijn man en ik roken biede niet dus dat is geen probleem. We drinken af en toe een wijntje of biertje, maar dat is zo minimaal dat ik me daar niet druk om maak. Qua eten doe ik gewoon alles. Na mijn eisprong kijk ik wel uit met rauw voedsel, maar niet zo strikt. Als ik er achter kom dat ik zwanger ben laat ik alles wel direct achter wege.


Al nieuws? Deze meiden zijn te laat / aan de beurt / bijna aan de beurt:
NaamLft Kindje NOD
Minnie26214-jul-10
Narcisje 8029322-jul-10
Duikertje (Martine)30124-jul-10
MYJ 25-jul-10
Michelle B28228-jul-10

Hierna is het juli wachthoekje leeg en kunnen we naar augustus toe!

GROETJES ENERGIE
wench
afbeelding van wench
25 jul 2010 - 15:08

Bij ons weten de mensen niet dat we voor een 3e kindje willen gaan. Ze vragen wel allemaal (we hebben de kamer enzo natuurlijk nog klaar), maar we zeggen elke keer dat we nog wachten op de definitieve uitsl*gen van het overlijden van ons zoontje. Ik vind het wel lastig om mijn mond daarover te houden als mijn schoonzus het er over heeft. Zij zijn al 2 jaar aan het proberen en dat lukt maar niet.


Wat roken en drinken betreft heb ik het vrij makkelijk. Ik rook niet en drink maar heel af en toe een wijntje. Nu de wens er is, laat ik alles staan, ook de leverworst (waar ik dol op ben) en de rauwe kazen/vlees. Mijn man rookt en drinkt helemaal niet, dus geen probleem :)


Ik hoop dat je er met je man uit kan komen Marjon, maar het is natuurlijk ook niet makkelijk om je gewoontes (want dat is het in feite) zomaar te doorbreken. En ik denk dat mannen er ook anders in staan dan vrouwen. wij zijn er meer mee bezig en voor mijn man is het bijvoorbeeld pas echt begonnen te leven toen mijn dochter geboren werd.


Groetjes!

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

marjon87
afbeelding van marjon87
25 jul 2010 - 14:24

@ siemsmama: mjjn man weet wanneer het zover is, maar we (proberen) er op dat moment niet teveel aan te denken, al vind ik dat erg lastig

@ wkb: sterkte de komende 5 weken ik hoop dat het daarna wat minder stressvil voor je is en dat je (nog meer) van je zwangerschap kan genieten!

@ sandra: wat een teleurstelling zeg! sterkte!

weten de mensen om jullie heen dat jullie zwanger willen worden? bij ons niet, maar een vriendin van mij is heel open over haar kinderwens. dat is wel heel gek, zij praat er honderuit en ik zeg niks. he enige wat ik dan denk is nou je moest eens weten. ik ben zo bang at als het niet lukt, of als het langer duurt dat iedereen maar blijft vragen of het al gelukt is. hoe doen jullie dit?

en wat roken en alcohol betreft, hoe pakken jullie dit aan? ik rook zelf niet maar hou af en toe wel van een wijntje. nu heb ik dat afgelopen maand helemaal niet gedaan, maar ik kreeg gelijk vragen uit mijn omgeving of ik zwanger was. toen ik ongi was en de week daarna heb ik wel weer wat gedronken. maar wil nu weer stoppen omdat mijn vruchtbare dagen er aankomen... en jullie partners? mijn man rookt en drinkt. nu zegt hij wel dat hij het rustiger an doet ivm onze kinderwens maar af en toe moet ik me echt inhouden om niet boos te worden. dan heb ik het idee dat ik de enige ben die er hard zn best voor doet. wat zijn jullie ervaringen hiermee?

xx

KarinJ
afbeelding van Anoniem
24 jul 2010 - 22:40

@Sandra: wat balen meid! En dat in jullie vakantie.

@WKB: fijn om te horen dat het goed met je gaat. Probeer niet te veel te stressen he! Tuurlijk kan er een hoop misgaan, maar bij het merendeel gaat het gewoon goed hoor!

@Wench: Wat vreselijk voor jullie dat jullie zoontje maar zo kort bij jullie mocht zijn. Ik hoop voor je dat het snel weer raak mag zijn.

Vandaag na megaveel hoestbuien een klein sliertje bloed bij afvegen. Hoop niet dat dit inhoudt dat er weer een extreem vroege ongi aankomt. Heb ik 1 keer eerder gahed, al ongi 1 week na ovulatie.

wench
afbeelding van wench
24 jul 2010 - 17:56

@sandra: balen zeg! hopelijk gaat het de volgende keer wel lukken!


Zelf ben ik vandaag ongi geworden na 3 dagen geleden gestopt te zijn. Ik ga maar uit van een cyclus van 28 dagen, dus mijn NOD wordt 21 augustus.

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

Energie
afbeelding van Energie
24 jul 2010 - 16:13

@sandra: balen meid. Ik had zo veel hoop naarmate je NOD verschoof. Ik neem je nieuwe datum mee in het overzicht.


@siemsmama: mijn man weet wel wanneer de 'belangrijke dagen' zijn zodat hij er een beetje rekening mee kan houden!

GROETJES ENERGIE
myra83
afbeelding van myra83
24 jul 2010 - 13:48

Hoi Dames


ik breek op verzoek van Sandra eventjes in.


Helaas niet met leuk nieuws Ze was 1,5 dg overtijd, helaas is ze alsnog ongesteld geworden.


Ze wilt dr nieuwe NOD op 18 aug laten zetten.

Les, ook voor jou duurt t nu al een tijdje he? K duim nu voor jullie samen hoor meid!


(en ook voor Nico en anderen die ik via San "ken")


k vind het gewoon zooooo K*T en k wil zo graag wat voor dr doen, maar ik kan niets, als vriendin voel je je dan ook machteloos :(


Dames heel veel succes! En dat jullie maar snel een BIB mogen hebben!


liefs!


-----------------
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel :D

wench
afbeelding van wench
24 jul 2010 - 11:20

Heey Michelle,


Geeft toch niets zo'n verhaal. Van mij mag je lekker je hart luchten hoor!


Vindt dat altijd zo ongepast dat soort opmerkingen. Je weet nooit of mensen wel kinderen kunnen krijgen en hoeveel moeite sommigen ervoor moeten doen. Dat kinderen zo'n opmerking maken, tja, die weten niet beter, maar volwassenen....


Hoop voor je dat het de volgende keer gewoon raak is, en je kan pronken met je buik!


mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

michelle-B
afbeelding van Anoniem
24 jul 2010 - 10:25

Hoi meiden

Wkb : leuk dat je even komt kijken en dat je zw kwaaltjes tot nu toe mee vallen, heerlijk! Hoop dat het zo voor je blijft.

siemsmama : balen meid, Mijn vriend weet sinds gister avond hoe het zit mbt zwanger raken....

Wench : Hopelijk lukt het deze keer ook zo!

Ik ben leidister in de vakanties op zomer kamp en gister werden de eerste groep kinderen gebracht, komt een moeder heel bij op me af, ooh wat leuk hoe ver ben je? ( Ik draag nooit jurkjes maar had er toevallig 1 gekocht een paar weken geleden en had die gister aan blijkbaar had ik een buikje er in )

Ik tegen de moeder gezegd dat dat nog overtollig zwangerschaps kilo's waren van me dochter, ( en me dochter is al 3 ) geeft niet kan gebeuren.

Gister avond bij de kinderen naar bed brengen komt een meisje, "wanneer krijgt u, u baby? Mijn mama over 5 weken " Arhhh kind kan er niks aan doen, maar 2 x op 1 dag! Ik draag nooit meer een jurkje totdat het echt zo is!

Voelde me echt wel rot gister avond, dat zag vriendlief natuurlijk gelijk toen ik thuis kwam, ik kan dat niet verbergen, iig heb ik nu gezegd dat we nu echt volgende maand aan de bak moeten, zijn nu 11 maanden bezig, heb hem ook uitgelegd wat ov testen zijn en dat we die vanaf nu gaan gebruiken Was wel grappig. Zegt ie ook heel droog, hoe weet je dit allemaal? Sorry voor het verhaal maar moest het even kwijt!

Ga weer aan de bak, moet weer naar de kindjes!

Fijne dag allemaal!!

Ok sorry van me verhaal

wench
afbeelding van wench
24 jul 2010 - 08:22

@rowan: knap dat je zo'n beslissing neemt. Ik denk dat het alleen maar goed is dat je dat kunt doen, en geniet lekker van alle dingen die jullie nog willen doen! Zonder kinderen heb je je handen meer vrij, later kan het misschien niet meer zo makkelijk!


@ leslie en siemsmama: balen dat het deze keer niet gelukt is, wie weet de volgende keer! Sterkte!


@nico: heel veel succes! Het wordt nu weer echt spannend voor jullie!


@wkb: spannend allemaal hoor, de tijd vliegt voorbij dan he? Het genieten begon bij mij ook pas toen ik de eerste echo's kreeg. Dan wordt het pas een klein beetje werkelijkheid. Heel veel succes met deze 5 weken, komt vast helemaal goed!


Voor het lijstje: ik ben 32 jaar en ik hoop zwanger te worden van ons 3e kindje. Onze dochter wordt in september 3 en ons zoontje is vorig jaar 5 weken na de bevalling overleden (april). We hopen (net als jullie) snel zwanger te zijn, de vorige 2 kwamen gelijk in de 2e ronde al!


Mijn man en ik weten beide niet wanneer onze vruchtbare periode is. Op dit moment ben ik net gestopt met de doorslikpil en moet ik zien wanneer de ongi weer op gang gaat komen. Ik temperatuur niet en gebruik ook geen ovulatietesten, we zien het wel. Tot nu toe hebben wij het geluk gehad dat het snel ging.

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

femkenl
afbeelding van femkenl
23 jul 2010 - 22:59

Siemsmama, hij weet het niet heel erg gericht.. Hij vind het ook niet echt fijn om te weten. Hij vraagt er soms wel naar hoor maar hij hoeft het niet echt te weten voor we aan de klus gaan haha!


Jammer dat het niks was... Veel klusplezier en hopen dat je over een maandje goed niews hebt!!!!

WKB
afbeelding van WKB
23 jul 2010 - 22:57

Hey Lieve allemaal!


Ik laat mijn neusje weer eens zien... Pfff... Wat een veranderingen.... En wat een hoop gewacht... Stilte voor de storm met al die wachtenden... Je weet wat ze zeggen, zwangeren komen altijd met 4 tegelijk... hahahah...


Heb even vluchtig doorgelezen, maar zo te zien, zijn er heel veel wachtenden: heel veel succes met wachten en hoop voor jullie inmiddels wel op goed nieuws. Voor Sandra hoop ik van harte op een zwangerschap (iedereen natuurlijk wel) en dat Leslie dan een maand erna snel opvolgt... Zou wel leuk zijn, schoonzussen met allebei een dikke buik.... hahha...


Nico, ik lees dat je klaar bent met inspuiten van hormonen en dat je nu gestopt bent met de pil. Ik hoop voor jou het allermeest voor een positief bericht... Pfff.... Houd de moed erin he!!! Ik gun het je zo!!


Siemsmama: Wat balen, zo'n negatieve test in handen, terwijl je je zo anders voelt... Ik vertelde het mijn partner wel, of probeerde hem onopvallend genoeg te 'sturen' dat het er op aan moest dringen... Klinkt heel raar, maar anders ben je zo weer een maand verder...


Welkom alle nieuwe 'forummers'; hoop dat jullie zo snel mogelijk een groen balkje krijgen en snel weg zijn uit dit 'wachthoekje'.


Morgen ben ik 7 weken zwanger. Gelukig voel ik me lichamelijk goed (pijn in mijn rug valt te overzien), op de groeiende borsten en vermoeidheid na...


Spannend vind ik het nog steeds en gek genoeg om te zeggen, geniet ik er nog niet echt van... NOg veel te onzeker. Het slechte nieuws van Tina en Luna (bij mij in uitgerekend in....forum) van de miskraam deden mij een beetje de das om...Ben dus een tijd niet op forums geweest... Werd gek van de onzekerheid, want ik wil dit beebje zo graag houden... Onze wens is zo sterk... En toen brak er op ons KDV ook nog 5e/6e ziekte uit...


Gelukkig heeft de verloskundige mij wel wat gerust gesteld, maar ik zit echt te wachten op mijn eerste echo en harttonen, dat is disndag 10 augustus... Ik kan niet wachten... Heb de hele dag ook krampen in mijn buik (maar de verloskundige vertelde dat dit mijn opgezette darmen kon wezen en het groeien van de baarmoeder). Wel een grappig idee is dat ik dit wachthoekje vorige maand heb opgericht om me zo druk mogelijkj mee bezig te houden en dat ik in deze maand zwanger ben geworden... De tijd VLIEGT voorbij... Ik hoop dat de 'resterende' 5 weken ook hard gaan... Dan kan ik weer rustig ademhalen!!


Dag lieve mensen,
WKB

filtered_html
KarinJ
afbeelding van Anoniem
23 jul 2010 - 22:07

Nieuwe dames: welkom! Hopelijk komen jullie ons snel positief nieuws brengen.

@Leslie: balen van je ongi. Hopelijk heeft je schoonzusje meer geluk deze maand.

@siemsmama: balen van de test. Hopelijk verdwijnt je misselijkheid wel snel.

In het begin wilde mijn man ook niet weten wanneer het de vruchtbare periode was, inmiddels zijn we bijna een jaar verder en vindt ook hij het heel belangrijk.

Verder weet ik het even niet meer, had te veel nieuwe berichtjes te lezen.

Joycejutje
afbeelding van Joycejutje
23 jul 2010 - 21:57

hoi allemaal.


Welkom nieuwe schrijvers.. Hoop dat het snel raak is.


Iedereen die og is geworden kop op.
Iedereen waarvan de nod dicht bij is ik duim voor jullie!!


Hier is og al weer weg getrokken nu maar hopen dat ik een fijne cyclus
heb deze maand want heb geen idee wanneer mijn nod momenteel is!


Dus wij maar zvm aan de klus he!!!


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Wachtend Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Siemsmama
afbeelding van Siemsmama
23 jul 2010 - 21:48

nou, hier dus weer niks. Test was echt zo negatief als maar zijn kon. Streepje was nog net niet lichter dan de rest van het vlakje... Ondanks de misselijkheid zijn we dus alweer volop aan de klus. Heb wel goede hoop dat het deze maand wel gaat lukken. Oh, haha, bedacht me net dat Arjen in augustus 1 week op kamp is en dat dat precies is in de week dat ik ongesteld moet worden. Goed getimed van hem. Of ik ben die week knetterchagrijnig of ik moet het hem over de telefoon vertellen :-P


Vraagje:
weten jullie man/vriend/partner wanneer het jullie vruchtbare periode is? Hebben jullie verteld wanneer er precies geklust moet worden? Mijn vriend vindt dat dus helemaal niet fijn om te weten, dan vindt hij het zo'n 'moetje'...

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

lieve06
afbeelding van lieve06
23 jul 2010 - 17:15

Hallo,


Voor het lijstje. Ik ben 33 jaar en heb al een dochter van 4 1/2. Mijn NOD is 7 augustus. Ook al ben ik hier nog maar net, we zijn toch al meer dan 1 jaar aan het proberen om zwanger te worden.


Ik wens iedereen een vruchtbare periode toe.


joukje
afbeelding van Anoniem
23 jul 2010 - 12:34

heey

@leslie, balen van die rode duivels, alvast een fijne vakantie!

@wench, lieve en marjon welkom hopend zijn jullie snel vertrokken naar uitgerekend op.....

@rowan, heel veel plezier en cuc6 met jullie huis!

@siemsmamma...... en....

@nico, spannende tijd voor jullie, ik blijf hard duimen!

@michelle een fijne vakantie met hopelijk een positieve test natuurlijk!

ik ben wat aan het afbouwen wat werken betreft, normaal werk ik 40 uur per week maar volgende week nog twee dagjes en dan begint mijn vakantie officieel vrijdag, ook vandaag lekker vrij genomen heerlijk met dit weertje. hier ook in de wachtende fase.... aankomende maandag zit ik op 28 dagen maar goed ik hou de 35 gewoon aan anders wordt ik een beetje gek!

fijne dag iedereen, groetjes....

marjon87
afbeelding van marjon87
23 jul 2010 - 11:39

lieve: wat lijkt me dat zwaar en moeilijk voor je! en ook zo onverwachtsvals je al zo'n kleintje hebt rondlopen... veel sterkte

michelle: veel sterkte ik hoop voor je dat het raak mag zijn volgende week

siemsmama: ennnnn... ik hoop een positieve uitsl*g!?

leslie: balen zeg... ik hoop dat je vakantie ook jou goed zal doen en dat we je volgende maand mogen feliciteren!

nico: veel sterkte het zal best zwaar zijn allemaal, ik hoop dat het snel tot een goed resultaat mag leiden!

rowan: geniet ervan!

femke: ik hoop dat het volgende maand raak mag zijn!

xxx

Energie
afbeelding van Energie
23 jul 2010 - 11:33

@Leslie: balen. Nu duimen voor Sandra. Hou je ons op de hoogte?


Nieuwe meiden, welkom. Ik heb jullie opgenomen in ons lijstje. Graag wel even de gegevens doorgeven die ik niet heb, dan maak ik het lijstje compleet. Succes met zwanger raken!


En ik hoop inderdaad dat de vakantie ons een beebje opleverd!!


@Duikertje en MYJ: spannende dagen voor jullie. De duimen draaien rond!
NaamLft Kindje NOD
Minnie26214-jul-10
Sandra28222-jul-10
Narcisje 8029322-jul-10
Duikertje (Martine)30124-jul-10
MYJ 25-jul-10
Michelle B28228-jul-10
KarinJ31231-jul-10
Joukje2613-aug-10
Snoetje (Saskia)36111-aug-10
Marjon23112-aug-10
Siemsmama25316-aug-10
Babylezzel (Leslie)34316-aug-10
Do-tje29123-aug-10
Energie31225-aug-10
Femkenl2926-sep-10
Nico361

Jut


30


2

Lieve06

2

Joyce
Brenda (wench)
Boxertjes281
GROETJES ENERGIE
femkenl
afbeelding van femkenl
23 jul 2010 - 11:10

Hallo allemaal,


Welkom nieuwkomers!!


Michelle, geniet vnaje vakantie!!


Siemsmama, ben benieuwd wat er uit gaat komen!


Leslie, balen vna je ongi! Geniet van je vakantie en zeg maar tegen Sandra dat we duimen voor haar!!


Nico, spannende tijden allemaal! Fijn dat je niet zo veel last hebt...


Rowan, geniet van alles wat jullie nog willen doen!!


Hier is de ongi zo goed als over! Dus maar weer aan de klus en afwachten


Succes allemaal!!


Groetjes Femke

Nico74
afbeelding van Anoniem
23 jul 2010 - 10:46

he Rowannetje,

knappe beslissing en ik wens jullie dan ook veel succes in de toekomst...ik weet er alles van, tenminste...elke maand...zou het wel, zou het niet...geniet lekker van jullie reis naar de Noordkaap en succes met al het geklus aan de woning! En wie weet...zien we je wel weer terug (maar dan in een ander topic of gewoon om even te laten weten hoe het is) als je minder geleefd wordt...en weer helemaal zelf leeft en geniet!!

liefs,

Nico

Rowannetje
afbeelding van Anoniem
23 jul 2010 - 10:39

Lieve Dames, het klinkt misschien gek , maar mijn

vriend en ik hebben ons ineens gerealiseerd dat we

nog zo veel willen doen (lekker op tijd he?) en we

hebben dus besloten om het toch nog even uit te

stellen , zelf word ik er ook een beetje gestresst

iedere maand , zou het wel zou het niet......

Maar als het per ongeluk wel zou komen dan zou ik

als nog in de 7 de hemel zijn!!!

We willen heel graag met de motor naar de

noordkaap en het hele huis moet nog gedaan

worden..

Het was wel een onwijs moeilijke beslissing..

Ik wens verder iedereen heel veel succes en

geniet van alles wat komen gaat en als we wat

minder"leven" kom ik weer terug ... I

Dikke knuf xxxxx

Nico74
afbeelding van Anoniem
23 jul 2010 - 09:21

Leslie...balen man....dikke knuffel...en wat spannend voor Sandra...als je haar sms-t, zeg maar dat ik aan haar denk en voor haar duim!!! ze is toch een beetje mijn forummaatje hier...

welkom nieuwe dames hier en veel succes...dat jullie maar kort hier mogen zijn ivm een bingo...

Siemsmama...ook voor jou blijft het nog spannend dus...ben benieuwd wat de testen zeggen...

het spuiten gaat wel...heb er nog steeds geen last van, van de hormonen dan...mocht iemand mijn nod weten...ik schat en vermoed met het hele traject dat wij tegen 1 september kunnen testen...en dan heb ik eigenlijk hetzelfde verloop van de ivf genomen als de eerste poging...

morgen slik de ik de laatste keer de pil en dan is het weer wachten wanneer ik bongi word en dan maandag 2 augustus de uitgangsecho en hopelijk geen bongi meer... , want anders gaat het allemaal nog langer duren..je mag niet meer bongi zijn met de startecho/uitgangsecho...

liefs,

NicoNico7440382.3068287037

babylezzel
afbeelding van babylezzel
23 jul 2010 - 01:49

het is zover,mijn ongi is er,op naar de 8ste ronde.mijn nieuwe nod is op 16 augustus.heb net smsje gehad van Sandra en ze is nog niet ongi.....spannend voor haar.(ze is op vakantie in frankrijk)


Vrijdagnacht vertrekken we een paar dagjes naar frankrijk,even lekker relaxen.


aan alle nieuwe dames,hartelijk welkom en dat jullie snel zwanger mogen worden.


en de andere dames ook,natuurlijk,he


xxx leslie

babylezzel40381.99625
24-24-25-26-27-26-25-26-27
Siemsmama
afbeelding van Siemsmama
22 jul 2010 - 23:44

hè bah, nog steeds niemand zwanger? Jammer, leek mij zo leuk om alweer allemaal mensen te kunnen feliciteren...


Ik ben heel dapper geweest vandaag en heb testjes gekocht. Dan ga ik morgenochtend maar even testen. Ik verwacht er eerlijk gezegd niet heel veel van. Ik weet namelijk niet of ik pas misselijk wordt als ik er aan denk, of dat ik misselijk ben en er dan aan ga denken... Heb wel het idee dat het misselijk zijn erger word, maar ben het nog niet heel de dag (zoals bij Siem). Maar toen had ik ook pas bij 7weken door dat ik zwnager was eigenlijk... Hmmm, naja, laat jullie het morgen iig weten :-)


Voor de nieuwe dames:
superleuk dat jullie ook mee komen kletsen. Dan ben ik nu niet meer de laatste die zich heeft aangesloten volgens mij :-)


@Nico
ik hoop dat bij jou het prikken enzo allemaal goed gaat. Je doet het natuurlijk voor een goede zaak, maar toch lijkt het me best naar om jezelf iedere dag te moeten prikken...

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Angel and Memorial tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

michelle-B
afbeelding van Anoniem
22 jul 2010 - 23:09

hai meiden

na alweer een drukke week ben ik er eindelijk weer,

Brenda en Marjon : welkom! gezellig!!!

Jut : Hoe was het bij de HA?

Babylezzel : en heeft het doorgezet? Hoop het niet voor je

Nico : ook mijn duimen maken overuren voor je momenteel

Energie : balen, maar vakantie's zijn inderdaad vaak de goede momenten, hoeveel vriendinnen ik wel niet heb die in de vakantie zwanger raakte! Ga voor je duimen en fijne vakantie alvast !

Meiden die ik vergeet sorry!

Hier is de vakantie vandaag officeel begonnen, hoef pas weer 9 augustus te werken een paar uurtjes en dan pas weer de 19de augustus, heerlijk! Maar zoals altijd hebben we het erg druk, maar altijd wel tijd te maken voor het klussen

Volgende week NOD dus eigenlijk nu in de wachtende stadion.

Laat de groene namen maar komen!!! Vind het elke maand wel spannend wie er dan nu gaat melden dat ze zwanger zijn, hopelijk kan ik dat ook binnenkort

Fijne avond allemaal!!!

lieve06
afbeelding van lieve06
22 jul 2010 - 22:59

Hallo allemaal,


Na al meer dan 1 jaar te hebben meegelezen op dit forum is de tijd gekomen dat ik me hier ook maar bij aansluit.We zijn al sinds vorig jaar mei aan het proberen voor een 2de. Het wil niet echt lukken. Ik ben wel in oktober vorig jaar zwanger geraakt, maar dit eindigde na 10 weken in een miskraam/curretage. Na de miskraam heb ik veel last gehad van tussentijdse bloedingen waar ik vorige week een kijkoperatie voor heb gehad in de baarmoeder, dat was echt pijnlijk . Niks geks te zien dus, even de uitsl*g afwachten en 3 augustus naar de fertiliteitsarts. Ik heb nog steeds de hoop om natuurlijk zwanger te raken. We hebben er 1 en die is ook gewoon normaal gemaakt.


Dus wat zou er mis zijn?. Alles is normaal en niet zo als ik al vaak lees een cyclus van 40 dagen. Ben altijd precies op tijd met alles, daar kan ik de klok op gelijk zetten. Het is voor ons een raadselhttp://www.babybrabbel.com/dynban/cyclusbanner/1278799200/29 /1.png

Pagina's