Wachthoekje Augustus 2015

27 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
16 aug 2015 - 20:11
Wachthoekje Augustus 2015

Wederom Proberen we het deze maand weer:)

Carien77
afbeelding van Carien77
17 sep 2015 - 10:52

....heel even was ik zwanger.....vorige week woensdag had ik een positieve test in handen. Voor de zekerheid nog een gedaan. Streepjes waren heel licht, maar toch een streepje. Helaas was het drie dagen later mis. Ik testte nog een keer om eens een duidelijke streep te zien, maar helaas, het schermpje bleef erg leeg en wit.......kort daarna werd ik ongesteld.....balen! Maar nu maar op naar een nieuwe ronde!

Hoop jullie daar allemaal niet meer tegen te komen, ok?!

Carien77
afbeelding van Carien77
30 aug 2015 - 19:07

Ha allemaal,

ook ik wacht af deze maand......en een stukje van september......maar heb een vraag. Het is mijn 5e zwangerschap, maar dit kan ik me niet herinneren; kan het zijn dat je al in de eerste week na de ei-sprong misselijk bent? Ik heb steeds van die misselijkheidsvlagen......of kan dat ook gewoon spanning zijn? Mijn vorige zwangerschap is misgelopen met 26 weken. En de zwangerschap ervoor met 14 weken.....weer opnieuw zwanger worden is dus echt mega-spannend.......

Kikilynn
afbeelding van Kikilynn
29 aug 2015 - 15:06

Update!

Ben nu een dag over tijd, vanochtend een testje gedaan, en daar kwam niks uit! Dus ik ga proberen me er niet mee bezig te houden en over een paar daagjes nogmaals een test te doen, en anders ga ik naar de HS voor een bloedtest! Fingers crossed!

X

Shivan
afbeelding van Shivan
28 aug 2015 - 17:33

Gefeliciteerd aan alle zwangeren :)

Hier is, ondanks dat ik dus vorige maand 10 daagse kuur primolud heb gehad, nog geen nieuwe menstruatie op gang gekomen. Ben nu op dag 32, en ik voel vanalles in mijn lijf. Heb 4 dagen terug getest, maar (nog) niets. Over nog eens 4 dagen toch maar weer testen als dan de menstruatie nog niet doorgekomen is. En anders toch maar de dokter weer bellen denk ik.... Houd jullie wel weer op de hoogte!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
27 aug 2015 - 20:04

Gefeliciteerd inge, en wat een heftig jaar zeg! Ik hoop voor jullie een goede zwangerschap. Al zul je lang in spanning zitten.

@kiki, een licht streepje is een streepje;), ben benieuwd naar zaterdag:)

Ik heb inmiddels een ovulatie test gekocht. eens kijken of we hier wat meer duidelijkheid door krijgen.

 

Alles kump good
afbeelding van Alles kump good
27 aug 2015 - 16:10

Gefeliciteerd Inge!

Ik heb inmiddels contact gehad met een verloskundige en mag op 09-09 gaan voor de echo. Dus nog erg spannend in afwachting tot 09-09. :D

Verder
afbeelding van Verder
27 aug 2015 - 14:31

gefeliciteerd Inge!

Kikilynn
afbeelding van Kikilynn
27 aug 2015 - 14:30

@IngeFCB

Heel veel sterkte, en ik ga voor je hopen! Ik moet nog even geduld hebben tot zaterdag! Vanochtend heel heel licht streepje, weet niet wat ik ervan moet denken! Dus duimen voor iedereen die in smacht zit te wachten!

IngeFCB
afbeelding van IngeFCB
27 aug 2015 - 14:28

Hoi dames, ik had gisteren een positieve zwangerschapstest . Hopelijk gaat het dit keer wel goed. Heb al een heel woelig jaar achter de rug. In maart na 23+6 weken zwangerschap braken mijn vliezen. Ons zoontje heeft het niet gehaald. In mei was ik terug zwanger maar eind juni bij een echocontrole bleek het hartje niet meer te kloppen, dus begin juli currettage gehad. En nu dus opnieuw zwanger. Afwachten nu...

Kikilynn
afbeelding van Kikilynn
27 aug 2015 - 10:45

Ik hoop dat dat het is! Ik kan niet meer wachten, heb vanochtend een testje gedaan (zo nieuwsgierig) En daar kwam echt een heel heel ligt streepje naar boven! Dus wachten tot zaterdag ochtend.. en jullie gelijk op de hoogte stellen! Tot zaterdag xx !

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
26 aug 2015 - 20:10

@ geitensok: wij zijn nu 4 maanden aan het proberen voor de 2e.

Ah leuk trouwen zeker drukke tijd! Wij zijn 17 april getrouwd:). Dus weet hoe het is:)

Welkom Kiki,

Het bloed kan zeker innestelingsbloed zijn. Je kunt testen vanaf de eerste dag dat je ongesteld zou moeten worden voor jou dus 29 of 30 augustus als de bloeding uit blijft. Spannend hoor. Laat je ons weten of het gelukt is:)

Verder zijn wij aan het overwegen om toch even met de dokter te gaan praten. Dit ivm dat wij een melkvee (koeien) bedrijf hebben. de koeien hebben een infectie (niets ernstigs) maar ze kunnen het wel aan mensen geven. op internet staat er weinig over op. Misschien dat dit toch wat doet met mijn lichaam en evt. zwangerschap.

 

Kikilynn
afbeelding van Kikilynn
26 aug 2015 - 16:12

Goeien middag iedereen!

Laat ik me eerst even voorstellen, ik nieuw ben op dit Forum! Ik ben Kiki. Wij zijn sinds kort bezig om zwanger te worden, en heb nu een klein vraagje..

Op 13 Augustus heb ik sexuele gemeenschap gehad, en op 14 augustus zou mijn eisprong zijn. Merkte een paar dagen erna lichte steekjes en krampjes onderaan in me buik, verwachte er niet veel van, op 19 augustus zou dan de Innesteling plaats vinden. Op 22 Augustus verlor ik ineens heel donker rood/bruin (bijna zwart van kleur) bloed (Terwel ik pas op 28 augustus mijn Menstruatie zou moeten hebben dan) ik keek een beetje rond en kwam op Innestelingsbloeding uit, zou dat het echt kunnen zijn? En vanaf wanneer zou ik dan kunnen testen?

Ik hoop dat jullie mij misschien een beetje kunnen helpen!

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
23 aug 2015 - 21:43

Gefeliciteerd @alleskumpgood en mindys!

@sardientje jammer dat het toch is doorgezet. Ben je al lang bezig?

Voor ons is het zeker wel spannend deze uitslag. Als het verantwoord is, gaan we zeker voor een tweede. Maar ik wil nog heel even wachten en zo in november gaan proberen. Dit ivm onze trouwdag in maart. Haha, drukke planning ;-)

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
21 aug 2015 - 19:02

@alleskumpgood: Wat fijn om te horen, Gefeliciteerd! Alles komt goedwink!

@geitensok: Oh zeker spannend, ik hoop voor jullie op goed nieuws!

@verder: vervelend die temperatuurdaling. Hoe werkt dat met temperaturen? is dat makkelijk uit te leggen aan mij?blush

@mindys: Fijn dat jullie na 3 jaar spanning zwanger zijn, Gefeliciteerd.

Nou hier vanmorgen toch een bloeding:(.

mindyS
afbeelding van mindyS
21 aug 2015 - 17:37

hoi allemaal, lees alle spanning en teleurstellingen in jullie berichtjes en leef erg met jullie mee. Wij hebben bijna 3 jaar lang moeten wachten voordat we nu eindelijk zwanger zijn . Ik had een erg onregelmatige cyclus, temperatuurmetingen die niet goed klopten en in mijn lijf zit niet alles perfect waardoor we ook niet in aanmerking konden komen voor hulp behalve IVF. Zo frustrerend allemaal!!!
Ik weet dus wat jullie allemaal doormaken, maar zoals je leest; ook na bijna 3 jaar kan het nog goed komen! 14 jan uitgerekend!
Ik wens jullie heel veel sterkte en natuurlijk ook gezonde spanning en binnenkort een positieve test!

groetjes Mindy

Alles kump good
afbeelding van Alles kump good
21 aug 2015 - 10:45

Bedankt!

Verder
afbeelding van Verder
21 aug 2015 - 10:28
@ alles kump good gefeliciteerd!! hier helaas na een kleine stijging weer alleen maar temperatuurdaling
Alles kump good
afbeelding van Alles kump good
21 aug 2015 - 08:27

Ik heb gisteravond getest en deze was positief! :D

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
21 aug 2015 - 08:14

Dat wachten is echt erg! Weet van mijzelf dat ik ook te snel een test doe, maar uiteindelijk is het zonde van mijn geld...

Over twee en een halve week hoor ik of we voor een tweede kunnen gaan! Is een ingewikkeld iets met mijn botten, maar anders bestaat de kans dat er nog wat wervels inzakken.... Dus even spannend nu

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
20 aug 2015 - 11:50

aha okesmiley, dank je.

Ja ik vind het ook steeds moeilijker. Aan de ene kant denk ik, waarom niet meteen testen de teleurstelling is er ook als ik ineens toch ongesteld wordt.

maar ik wacht toch nog maar even denk ik!

jullie ook succes met wachten!

liefs

Alles kump good
afbeelding van Alles kump good
20 aug 2015 - 09:21

Beste Sardientje189,

 

Dat betekent Niet Ongesteldheids Dag.

Ja je afspraak met jezelf met het wachten met testen hebben wij thuis ook afgesproken maar ik moet zeggen ik vind het toch erg moeilijk hoor!

Succes met wachten voor iedereen!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
19 aug 2015 - 20:24

Oh wat spannend voor iedereen!

@Verder: Wat lijkt het me heftig om een kindje te verliezen!

En wat een werk met dat temperaturen of niet? Knap dat je het geduld ervoor hebt. Ik wist niet eens dat dat kon/bestaatblush.

@Alleskumpgood: Waar staat NOD voor?blush

@Shivan: Oh al bijna 1 jaar aan het proberen? Zucht dat is ook wel balen dat het niet wil. PHoe en dat zit ik hier te "zeuren" indecision. Hoop dat het deze keer goed nieuws is en dat de hoofdpijn/buikpijn met de zwangerschap te maken heeft.

Hier nog geen bloeding gehad, maar heb met mezelf afgesproken ook minimaal 1,5 week te wachten met testen, en er niet te veel mee bezig te zijn (dat laatste is moeilijk). Vorige maand kwam de bloeding namelijk 1 week later alsnog, waardoor ik erg van slag was. Ik voelde namelijk ook vanalles (wat er uiteindelijk dus niet was).

Nu wederom pijntjes. Na mijn nachtelijke plas pauze kan ik niet meer slapen van de Rugpijn. Vreselijk dit. behalve als ik 2 paracetamols slik, maar dat wil ik nu liever niet "stel dat"!

Maar goed we wachten nog wel even af. Daar zijn we inmiddels allemaal  "EXPERTS" in toch? 

Liefs

Alles kump good
afbeelding van Alles kump good
18 aug 2015 - 15:40

Hallo,

Ben nog niet zo lang actief op het forum. Wij proberen zwanger te raken van ons eerste kindje en zijn in januari gestopt met de pil.

Afgelopen maandag was mijn NOD echter omdat mijn cyclus nog niet helemaal stabiel is, wachten we nog even met testen... Maar het begint nu toch wel echt spannend te worden pppfff surprise

 

Succes iedereen! Liefs

Verder
afbeelding van Verder
18 aug 2015 - 14:18

Hoi,

Begin mei ben ik gestopt met de pil om zwanger te worden van onze tweede.

We konden ons geluk niet op toen we op vaderdag nota bene al een positieve zwangerschapstest in onze handen hadden. met 7 weken en 2 dagen hadden we de eerste echo. Helaas was er geen hartactiviteit en het vriuchtje was ook met 5,3 weken gestopt met groeien. 2 Weken later heb ik een curretage gehad.

Nu is het wachten dus begonnen en ik maak mezelf helemaal gek. Ik heb ook bij de vorige zwangerschappen mijn temperatuur gedurende de cyclus netjes bijgehouden. Ik voel(de) mij eisprong ook altijd heel duidelijk. Ik denk dan ook nu mijn eisprong wederom gevoeld te hebben. Dit komt ook overeen met mijn temperatuurtabel en lengte van mijn vorige cyclussen. Alleen wil nu mijn temperatuur maar niet stijgen naar de hoogtes wat het voor de curretage deed, ook in vergelijking met cyclussen waar ik niet zwanger bleek te zijn (dus voor mijn eerste kindje). Het is wle iets gestegen maar niet veel...Wel was er gisteren een kleine innestelingsdip te zien. Ben dan ook heel benieuwd wat mijn temp morgen gaat doen...Hopelijk nog wat verder gestegen

Heel frusterend allemaal, zeker voor iemand die heel erg ongeduldig is!!

NOD is de 24-8. Maar omdat ik rond mijn ovulatie meerdere dagen last heb gehad heb met mezelf afgesproken niet te testen voor 26-8.

@sardientje al nieuws?

Liefs

 

Shivan
afbeelding van Shivan
17 aug 2015 - 22:46

Hoi,

Ook ik schrijf weer mee. Wij zijn sinds oktober vorig jaar aan het proberen voor een eerste kindje. Nu heb ik in juni een 10daagse primolud kuur gehad omdat de menstruatie maar niet regelmatig wilde worden. Daarna heb ik een bloeding gehad. Nu zou ik om en nabij de 24e weer ongesteld moeten worden, maar ongeveer een week terug aldoor hoofdpijn gehad (geen idee waarom), en af en toe wat buikpijn sinds gisteren, ook zonder aanwijsbare reden. Helaas is t nu nog een beetje vroeg om te testen, en helemaal als ik kijk naar voorgaande cyclussen. Nu durf ik dus niet zo goed, maar ben stiekem wel benieuwd wat er in mijn lijf gebeurt cheeky

Spannend weer

Liefs

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
16 aug 2015 - 20:15

Hallo Allemaal,

Sinds April 2015 Aan het proberen om zwanger te worden van de 2e.  Wat houdt mijn lichaam mij voor de geksurprise. Meedere malen gedacht zwanger te zijn, 1 keer 1 week over tijd, maar nog niks.

We wachten gewoon rustig af.

Bij mijn dochter was ik in november gestopt met de pil en in december zwanger. Dacht dat het nu weer snel zou gaan, maar dat viel een beetje tegen.

Ik zou vandaag ongesteld moeten worden, dus ff spannend deze/volgende week.

Hoe gaat het bij jullie?

Liefs