Wachthoekje augustus 2014

49 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
81Josine
afbeelding van 81Josine
2 aug 2014 - 22:34
Wachthoekje augustus 2014

Nod in augustus

Skymans
afbeelding van Skymans
1 sep 2014 - 09:27

Josine.. Gefeliciteerd!!! Wat super fijn dat je ook zwanger bent.. Geniet er van!! 

Bram en Miranda... Helaas.. Nu eerst vol goede moed die operatie doorstaan en dan weer fris en vol energie voor jullie tweede kindje. 

@alle dames.. We zijn in een nieuwe maand aangekomen, dus laten we gezellig doorkletsen in het wachthoekje van september.  Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
31 aug 2014 - 20:24

@Josine gefeliciteerd!

@hier, ik ben vandaag ongi geworden.. voorlopig mogen we dus niet gaan voor een 2e kindje, aangezien ik geopereerd moet worden en hiervoor onder narcose moet.. Dat mag niet tijdens een zwangerschap, dus zoals gezegd zeker een half jaar geen poging voor een 2e

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Rose88
afbeelding van Rose88
31 aug 2014 - 16:53

Josine, gefeliciteerd! Beterschap met de hele familie.. Hopelijk krijg je er geen last van je met zwangerschap.

Succes!!

81Josine
afbeelding van 81Josine
31 aug 2014 - 14:14

Vannacht niet ongesteld geworden, dus toch maar getest vandaag (zo snel mede omdat wij hier in huis allemaal de vijfde ziekte hebben gekregen en dat kan gevaarlijk zijn): we zijn zwanger! Het wordt nog even spannend vanwege dat virus, maar heb er wel vertrouwen in. Ook ik verhuis naar een andere plek. Ik wens jullie allemaal heel veel succes en hoop dat er nog vele positieve testen gaan volgen!

Liefs
Josine

Lilypie Maternity tickers

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
30 aug 2014 - 22:19

Dankjulliewel!! :) heel veel succes allemaal de komende maand! Xx

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
30 aug 2014 - 17:27

@irmgard: Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

@JyvLin: Balen joh! Hopelijk volgende maand beter

@alle nieuwe dames, welkom! Hopelijk hebben jullie snel een positieve test in handen.

@hier, de aankomende NOD is voorlopig onze laatste kans op een 2e kindje, ik moet geopereerd worden en zwagner mag ik niet onder narcose.. Dus ik heb de keus, blijven gaan voor een kindje en met lichamelijke klachten blijven zitten of voor ongeveer een half jaar onze wens opzij zetten en op de wachtlijst worden geplaatst. Ik heb weinig vertrouwen in een positieve test deze maand, aangezien we weer maar aan 1x klussen zijn toegekomen.. Wat dat betreft een gebed zonder einde hier :-( Jullie horen nog van me in het September hoekje, aangezien mijn NOD maandag is op 1 september.. Daarna zal ik hoe dan ook (tijdelijk) niet meer verschijnen in de wachthoekjes.. Heel veel succes voor alle dames en wie weet tot later

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

81Josine
afbeelding van 81Josine
30 aug 2014 - 07:47

Gefeliciteerd! Geniet ervan! @irmgard

Lilypie Maternity tickers

Rose88
afbeelding van Rose88
29 aug 2014 - 19:36

Irmgard, wat ontzettend leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een goede zwangerschap hebt:)

Veel geluk!

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
28 aug 2014 - 17:34

Hallo dames! Goed nieuws vanuit hier!! :) kon het niet laten om vandaag al te testen en jawel hoor!!! Wij zijn zwanger!! Zooo blij! Ik ga dus verhuizen naar een ander hoekje! Voor de rest van de dames wens ik jullie allemaal heel erg veel succes voor de komende maand! Xx

JyvLin
afbeelding van JyvLin
27 aug 2014 - 14:26

Dankje!!! Ja het is wel een teleurstelling maar goed, je kan er niet telang mee blijven zitten... Ook niet goed. Ja, ik moet de 3e dag van me cyclus weer pillen slikken en dan gaat alles weer vanaf het begin. Ik testte in het begin echt elke dag en gewoon tt gekmakend aan toe. Nu kan ik het wel beter loslaten. Daardoor kan ik ook wel tot de dag van me nod of langer wachten met testen.. Heel veel succes!!!

wheezie
afbeelding van wheezie
27 aug 2014 - 13:42

Hoi allemaal, ik lees hier ook al een tijdje mee. wij hebben 2 schatten van kids (worden in november 4 en 2) en wij zouden heel graag ons gezin compleet maken met een derde kindje. Mijn NOD is morgen. Ik heb gisterochtend getest maar die test was niet positief. Ik heb wel sterk het vermoeden dat het gelukt is. Mijn test was natuurlijk ook eigenlijk te vroeg. (Ik had geen vroege test liggen) Morgenochtend zal ik nog een keer testen. Toch weer spannend, ook al is het de 3e keer!

Rose88
afbeelding van Rose88
27 aug 2014 - 11:48

Welkom Mieke! Heftig wat jullie hebben meegemaakt! Ik hoop dat je gauw weer zwanger mag zijn.

@ JyvLin: Wat een teleurstelling... Wanneer krijg je weer n behandeling? Of is dat doorlopend? Ik ben niet thuis in deze medische wereld namelijk. Komende maand hopelijk een nieuwe kans, en hopen dat het dan wel raak mag zijn. Nu eerst de ongi doorstaan. Succes!!

@ Josine: Fijne vakantie:)

Mijn NOD komt ook weer in zicht: 3 september... Wanneer beginnen jullie met testen? Op de dag van de NOD of een paar dagen later? Ik voel me verder niet echt zwanger ofzo. Ja, soms voel ik iets in mijn buik (denk ik dan;))...

JyvLin
afbeelding van JyvLin
27 aug 2014 - 07:54

Nou... Na 3 dagen overtijd toch ongesteld geworden. Heel jammer!! Maar volgende maand beter haha. Succes meiden!

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
27 aug 2014 - 07:53

Hallo mieke. Welkom terug dan maar weer!! Wat lijkt me dat verschrikkelijk om mee te moeten maken! Ik hoop dat je de komende tijd geluk gaat hebben en dat je snel weer een positieve test in handen mag hebben!
@hier: nog geen tekenen van ongi te bekennen.. ik moet me echt inhouden om niet naar de winkel te rennen en nog meer testen te halen haha.. ik ga vrijdag opnieuw testen, dan zitten er 5 dagen tussen en hopenlijk dat die wel positief is! :)

81Josine
afbeelding van 81Josine
26 aug 2014 - 21:20

Even een kort bericht tijdens mijn vakantie. Gezellig dat cer zoveel nieuwe vrouwen zijn bijgekomen om te kletsen. Zoveel om op te reageren wat lastig is vanaf mijn mobiel. Dus lees wel mee maar ben verder stil. Ik duim voor iedereen die zijn nod heeft gehad en niet ongesteld is geworden. Ik ben er niet zo veel mee bezig deze week. Wel fijn eigenlijk.

Groetjes Josine

Lilypie Maternity tickers

Skymans
afbeelding van Skymans
26 aug 2014 - 19:46

Hallo allemaal..

 

ik denk dat ik ook maar weer eens mee kom kletsen.

Voor diegene die me nog niet kennen: ik ben Mieke en ik ben mama van een engel die Bram heet,  3-10-2013 is hij geboren en 10-10-2013 helaas overleden door onbekende oorzaak. (Hij werd wel ziek en heeft in het AZM gelegen) Sinds die tijd zijn we ook weer aan het proberen om zwanger te worden, maar helaas wil het tot op heden nog niet lukken. 

Morgen mag ik naar de gyn in het AZM na aandringen bij de huisarts, ik ben zo bang dat ik niet meer zwanger zal worden.

mijn NOD is 11 september.. In de hoop dat ik met jullie allemaal tegen die tijd een positieve test in handen heb.

succes allemaal.....

 

 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
26 aug 2014 - 11:24

Vanmorgen een test gedaan en deze was helaas negatief! :( maar ook nog geen tekenen van ongi te bekennen. Misschien/hopenlijk te vroeg getest... we zullen wel zien. Afwachten maar weer! Pff...

Rose88
afbeelding van Rose88
26 aug 2014 - 10:03

En dames, hoe gaat het?

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
25 aug 2014 - 12:07

@alles dames die hun nod voorbij zijn, ik dui voor jullie!!!

@Erika: welkom en ik hoop dat je snel weer een positieve test in handen mag hebben :-)

Hier is het alweer bijna tijd voor de volgende NOD maandag aanstaande.. dus in september hebben we 2 kansen ;-) we hopen eindelijk weer een positieve test te krijgen, anders gaan we langzaam aan toch maar richting een huisarts.. Gelukkig ben ik zelf de afgelopen maand veel minder bezig met zwanger worden (tenminste dat idee heb ik).. Dat is denk ik al een kleine stap in de goede richting.

Voor de ladies die er deze maand geen positieve test hebben mogen krijgen, heel veel succes in september :-)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
25 aug 2014 - 11:59

Gister indd mijn nod. Tot nu toe nog niks van de ongi te bekennen. Heb nog niet getest, beetje bang voor de teleurstelling en nog geen test in huis. Moet vandaag werkwn dus ik kijk het nog heel ff aan en dan na het werk even snel een testje halen!! Ik vind het echt spannend en maak mezelf helemaal gek in mn hoofd. Hoop echt dat we geluk hebben deze ronde! :) ik laat jullie nog wel iets horen als het zover is hihi.. xx

JyvLin
afbeelding van JyvLin
25 aug 2014 - 11:48

Ja, die is zeker aanwezig. Die behandeling (medicatie clomid 50mg pd) werkte ontzettend goed. Heb een goede eisprong gehad. Dus die eitjes (zijn sowieso meer dan 2) moeten ergens zijn... Hahaha.. Maar de kans zwanger te zijn, is zeker aanwezig dus spannend!!

Rose88
afbeelding van Rose88
25 aug 2014 - 10:55

Dat je nog niet ongi bent, dat is wel positief. Maar wel echt heel spannend zeg... Wat zei de gyn, was de kans aanwezig dat je zwanger bent?

JyvLin
afbeelding van JyvLin
25 aug 2014 - 10:35

Ik heb nog wel getest, vanochtend ook, helaas beiden negatief. Omdat ik bij de gyn onder behandeling ben, wel gebeld gelijk aangezien ik weet dat ik een eisprong heb gehad en niet ong word en toch negatieve testen krijg. Moet wachten tot vrijdag. Heb totaal geen last van menstruatie klachten of tekenen... Ik houd dus goede hoop maar vrijdag is nog ver weg dus het kan altijd nog... Mocht ik idd niet zwanger zijn, gaan ze me menstruatie opwekken en kunnen wij weer verder met een volgende maand.

Rose88
afbeelding van Rose88
25 aug 2014 - 10:09

Vanuit hier ook weer even een berichtje.

@Josine: Gefeliciteerd met je nichtje! Hou je het wachten nog een beetje vol?

@JyvLin: Gister was je NOD! Heb je al getest? Ben benieuwd!

@Ilona: Sterkte, misschien is het zomaar raak als je het rust geeft. Komt vast goed:)

@Irmgard: Gister was ook jouw NOD. Heb jij al getest? Spannend zeg..

Hier is het wachten op mijn NOD, die is 3 september. Ben mezelf ook een beetje aan het gek maken, voel telkens wat in mijn buik, lijk meer moe te zijn, etc. Hopen dat het raak is, maar zou best snel zijn, dit is onze tweede ronde. Gewoon afwachten maar.. En dat duuuuurt....;)

 

ilona9888
afbeelding van ilona9888
23 aug 2014 - 18:30

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties ons kindje komt er zeker nog wel een keertje maar wanneer blijft de vraag. We blijven er voor gaan.
Groetjes, Ilona

JyvLin
afbeelding van JyvLin
23 aug 2014 - 18:20

Hey, het word inderdaad ons eerste kindje. We zijn nu ruim anderhalf jaar bezig. Dankjewel! Morgen me nod, helaas nog geen test positief gehad... Maar ook nog geen verschijnselen van menstruatie dus we houden hoop :-)

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
23 aug 2014 - 18:15

@Ilona: daar kan ik me best iets bij voorstellen ja! Jullie kindje komt er zeker nog wel! Succes ermee!
@jyvlin: is dit jullie eerste kindje? Zijn julloe allang bezig? Dat zijn indd wel herkenbare symptomen van een zwangerschap! Ik hoop het voor je!
@hier: ik heb morgen ook mijn nod. Normaal heb ik de dag voordat ik ongesteld word echt knallende hoofdpijn, dan weet ik direct hoelaat het is.. heb daar nu nog geen last van dus Fingers crossed! ! :)

81Josine
afbeelding van 81Josine
23 aug 2014 - 08:31

Veel succes! Je tweede kindje gaat vast en zeker komen.

Lilypie Maternity tickers

ilona9888
afbeelding van ilona9888
23 aug 2014 - 07:07

Hey meidenik ga stoppen op dit forum voor mij licht op dit moment de druk te hoog om zwanger te worden. Ik maak mezelf helemaal gek! We blijven het proberen. Maar wij geloven dat een baby uit liefde moet komen en niet uit een gevoel van moeten. Ik ben nog jong en heb alle tijd om voor een tweede kindje te gaan en we zien wel wanneer het zo mag zijn. Maar op de manier dat het nu gaat met elke maand denken dat het raak is en weer gewoon ongesteld worden is niet goed voor mij en mijn vriend en zeker niet voor mijn zoontje.ik ga vanaf nu lekker genieten van mijn mannen.

Ik wens iedereen veel geluk, liefde en natuurlijk een kindje toe
Misschien zie ik jullie in de toekomst nog eens.

JyvLin
afbeelding van JyvLin
21 aug 2014 - 18:38

Hi dames, ik mag me bij jullie mengen als nieuw lid. Ik heb as zondag mijn nod (24 aug) best heel spannend. Ik heb dmv clomid een uitmuntende eisprong gehad volgens mijn gyn. Mijn progesteronwaarde was namelijk 100+. (normaalwaarde rond de 30) dit was geweldig nieuws. Nu heb ik toch al ruim een week laat van allerlei verschijnselen. Zo merk ik aan mn borsten dat ze groter zijn, pijnlijker en er komt zelfs vocht uit. Daarbij heb ik ook duidelijk aders bij mijn borsten. Ook is mijn buik zo af en toe harder dan normaal. Vlagen misselijkheid en ben vermoeid. En vast alle kleine dingetjes die ik vergeet. Ook heb ik sinds 4 dagen ontzettende buikpijn. Het begon uit het niets met steekjes in mijn baarmoeder en het werd echt ondraaglijk. 3e dag van de buikpijn ging het weg met tussenpozen en vandaag (dag 4) heb ik nog wel last maar echt veeeel minder. Ik heb verder geen bloeding gehad. Herkent iemand hier zulke buikpijn? Zou het misschien met de innesteling te maken kunnen hebben? P. S. Ik heb wel sterk het gevoel dat ik zwanger ben.

81Josine
afbeelding van 81Josine
21 aug 2014 - 17:10

Op 31 augustus... Deze maand dus twee kansen!

Lilypie Maternity tickers

ilona9888
afbeelding van ilona9888
20 aug 2014 - 17:13

@81josine gefeliciteerd met je nichtje! Wat gaaf dat je bij dr geboorte mocht zijn!
Met een beetje geluk mogen wij ook over 9 maanden onze new born baby's verwelkomen
Waneer heb jij je NOD?
Gelukkig hoef ik me niet zo lang meer gek te maken zaterdag heb ik mijn NOD. al begin ik er steeds meer te denken dat het ook deze maand niet mijn maand word.... we zien het wel.
@irmgard-89 nog een paar dagen wachten en dan weet jij ook of het raak is of niet ik duim voor je.
Groetjes, Ilona

ilona9888
afbeelding van ilona9888
20 aug 2014 - 17:06

@81josine gefeliciteerd met je nichtje! Wat gaaf dat je bij dr geboorte mocht zijn!
Met een beetje geluk mogen wij ook over 9 maanden onze new born baby's verwelkomen
Waneer heb jij je NOD?
Gelukkig hoef ik me niet zo lang meer gek te maken zaterdag heb ik mijn NOD. al begin ik er steeds meer te denken dat het ook deze maand niet mijn maand word.... we zien het wel.
@irmgard-89 nog een paar dagen wachten en dan weet jij ook of het raak is of niet ik duim voor je.
Groetjes, Ilona

81Josine
afbeelding van 81Josine
20 aug 2014 - 16:51

Hoe herkenbaar! Al moet ik zeggen dat ik het deze maand minder heb dan vorige maand. Ik heb het nu ook een beetje te druk qua werk om er heel erg bij stil te staan. Volgende week nog een weekje vrij, dus ik ben benieuwd of ik kan dan wel iet zal voelen en of het dan wel of niet echt iets is. Gemeen van ons lijf om ons zo te plagen! Nu het vorige maand niet raak was, probeer ik eventuele 'signaaltjes' te negeren. Tot nu toe lukt dat dus redelijk.

Nog even leuk nieuws: ik ben tante geworden van een nichtje Sterre. Ik mocht bij de bevalling zijn. Erg bijzonder!

Hopelijk mogen we dat allemaal meemaken over een maand of negen!

Groetjes Josine

Lilypie Maternity tickers

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
20 aug 2014 - 15:13

@Ilona: ja dat heb ik ook. Ben er echt teveel mee bezig en bij elk krampje of wat dan ook dan ga je weer denken.. echt om gek van te worden whaha.. ik hoop dat het voor ons beiden wel raak is deze x. Nog heel even afwachten maar.. :)

ilona9888
afbeelding van ilona9888
16 aug 2014 - 23:08

@irmgard-89 zou dat het zij dat we ons zelf gek maken? Ik hoop toch stiekem dat ik zwanger ben. Maar ook ik maak mezelf gek! Elke verandering merk ik op en dan denk ik weer een week of twee dat het misschien raak is om op mijn nod toch ongesteld te worden.. ik moet er wat minder mee bezig zijn. Gelukkig heb ik een peuter die mee zo goed bezig houd dan ik er niet veel over na kan denken.

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
16 aug 2014 - 21:32

Mijn nod is volgende week zondag.. mijn buik is inmiddels ook aardig opgeblazen, mijn borsten zijn zo gevoelig als maar zijn kan, geen of weinig eetlust pff.. het kan indd vanalles zijn. Maar stiekem hoop ik dat het voortekens zijn. Of mijn lichaam houd me aardig voor de gek. Maak mezelf ook helemaal gek steeds haha.. echt erg!

ilona9888
afbeelding van ilona9888
16 aug 2014 - 15:41

Hoi iedereen ben weer een paar weekjes niet langs geweest. Zoals sommige weten zijn ik en mijn vriend bezig voor een 2e wondertje. Nu heb ik een vraagje mijn buik groeit deze week bijzondrr hard en is nu net zo groot als toen ik 16 weken zwanger was van mijn zoontje nu weet ik zelf wel dat het van alles kan zijn maar ook mijn borsten voelen als een paar kanonskogels aan. Mijn nod is pas volgende week zaterdag. Iemand een idee wat het zou kunnen zijn of zelf ervaring hier mee? Ik vind het namelijk vreemd... ik had dit vorige keer niet.

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
13 aug 2014 - 08:50

@josine ik heb jou niet horen/zien klagen hoor ;-) dat ging meer over mensen in m'n omgeving die "pas" na 3 maanden zwanger raakten en na 1 maand al helemaal in paniek raakten van "Help ik ben zo zielig, ik ben nog niet zwanger". Die mensen vind ik zeuren/klagen. Natuurlijk mag je verdrietig zijn, dat is heel natuurlijk! Voor ons is het meer dan een jaar geleden en nog zijn de scherpe randen niet weg van het verdriet... Wel kan ik je adviezeren om je mk eerst te verwerken voor je al te gebrand raakt op een nieuwe zwangerschap. Uiteraard hoop ik voor je dat je snel weer een positieve test in handen mag hebben! En wat betreft de leeftijd van manlief, dat zien we in de loop der tijd wel. Hopelijk hoeft die discussie van wel/niet verder gaan voor een kindje hier niet plaats te vinden ;-) dat zou namelijk betekenen dat we snel weer zwanger zijn :-)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

81Josine
afbeelding van 81Josine
13 aug 2014 - 08:37

Hallo allemaal,

Ik realiseerde me dat ik deze maand twee keer een nod heb. De eerste heb ik dus al gehad, maar de tweede is op 31 augustus. Dus ik kan nog even blijven meepraten op dit forum. Ik slik al jarenlang geen pil meer. Ik ben ooit toen ik 19 was gestopt vanwege stemmingswisselingen. Dat was meteen over nadat ik gestopt was. Voor mij geen hormonen met in mijn lijf! Ik weet niet echt meer hoe het was toen ik stopte, te lang geleden. Al denk ik wel dat je lichaam even moet wennen aan de nieuwe situatie, net als het ontzwangeren. Dat zal bij de een langer duren dan bij de ander. Mijn cyclus is al jaren stabiel op 28 dagen en een bloeding van enkele dagen. En ondertussen denk ik ook redelijk goed mijn lijf te kennen. Ik wist dan ook gewoon dat ik zwanger was (helaas wist ik ook dat het mis was). Ik heb het idee dat ik er nu wat relaxter onder word, al is wel even kijken of ik dat ook nog ben aan het einde van de maand. Eisprong zou komend weekend moeten zijn. Ik ben benieuwd! Hopelijk straks allemaal positieve testen!

@Miranda jammer dat je deze maand niet zwanger bent geworden. Ik hoop heel erg dat het volgende maand wel zo mag zijn. Je hebt op zich wel gelijk dat ik niet mag klagen, mijn drie eerdere zwangerschappen kwamen snel en zonder problemen (muv bekkeninstabiliteit dan maar dat kan geen kwaad voor je kindje). Dat maakt nu juist ook dat ik aan de ene kant het idee had dat ik eigenlijk niet verdrietig mocht zijn terwijl ik dat uiteraard wel was. Ik wens je veel sterkte bij het maken van de keuzes waar je voor staat. Mijn vader was trouwens 43 bij mijn jongste zusjes en is daardoor nu nog steeds een 'jonge' man voor zijn 67 jaar!

Groetjes Josine

Lilypie Maternity tickers

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
11 aug 2014 - 20:55

Bij mij is er eerlijk gezegd niet veel veranderd sinds ik gestopt ben met de pil. De eerste tijd zal je lichaam eerst moeten ontpillen en kan het indd anders zijn dat je gewone cyclus. Ik ben nu sinds januari gestopt met de pil. De eerste twee maanden heb ik eigenlijk de cyclus die ik met de pil ook had, gewoon precies 28 dagen. Nu heb ik een cyclus van 31 dagen en 4a5 dagen een ontrekkingsbloeding. Verder heb ik eigenlijk ook geen symptomen gehad van het ontpillen! :)

Rose88
afbeelding van Rose88
11 aug 2014 - 20:45

Ik ben op 10 juli gestopt met de pil, want wij willen graag een kindje:) Op 25 juli denk ik mijn eisprong te hebben gevoeld. Ik had een erg opgeblazen gevoel en krampen in mijn buik, vooral rechts onderin met steken. 13 dagen later werd ik (denk ik) ongesteld, nadat ik eerst weer twee dagen een opgeblazen gevoel heb gehad. Het is de eerste keer ongesteld nadat ik ben gestopt met de pil en het is anders dan de onttrekkingsbloeding tijdens pilgebruik. Nu is het minder hevig en duurt het veel minder lang. Ook is het meer bruin bloedverlies dan rood. Tijdens pilgebruik duurde mijn menstruatie echt 7 dagen, nu lijkt het na 4 dagen weer te stoppen.

Hoe zijn jullie ervaringen na het stoppen met de pil?

Irmgard-89
afbeelding van Irmgard-89
10 aug 2014 - 23:30

Heel veel succes allemaal!! Voor ons wordt dit ons eerste kindje dus kan niet echt meepraten over jullie ercaringen. Wij zijn nu ondertussen acht maanden bezig. Heb net dit weekend mijn eisprong gehad dus ben benieuwd of het deze maand wel raak is! Toch altijd wel spannend, of je nou voor de eerste gaat of de vierde volgens mij blijft dat toch..
Voor iedereen succes en hopen op een vruchtbare maand!!

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
8 aug 2014 - 15:47

Hier inderdaad ongi geworden.. Hopelijk in september meer geluk

Voor de rest iedereen toi toi toi hopelijk bij jullie wel een positive test :-)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
4 aug 2014 - 15:07

Wij hebben voor onze zoon een jaar nodig gehad om zwanger te raken, de 2e zwangerschap na 3 maanden en nu alweer bijna 1,5 jaar bezig.. Ben al wel bij de gyn geweest, omdat ik bang was voor verklevingen na de curetage dat was gelukkig niet zo.. Dit is alleen zo vreselijk moeilijk, zeker als je dan hoort dat er mensen zijn die 3 maanden al vreselijk lang wachten vonden.. Daar kan ik dus niet inkomen, tot een jaar na de miskraam enzo heb ik me helemaal niet verdrietig of teleurgesteld gevoelt als ik weer ongesteld werd, maar sinds we dat jaar gepaseerd zijn is het een kwelling.. Zeker omdat manlief altijd heeft gezegd geen kinderen meer te willen na z'n 40ste en hij dit jaar 37 wordt.. Als we wel de molen zin zouden gaan kan iedere paar maanden net teveel zijn om te wachten mbt tot zijn leeftijd en zijn "voorwaarde". Verder is klussen omdat het moet hier geen optie, manlief kan dat niet.. De druk is dan te hoog, dus ik weet wel welke dag mijn NOD is, maar ga niet aan de slag met ovulatietesten of wat dan ook.. Zou ik mezelf alleen maar meer mee kwellen

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

81Josine
afbeelding van 81Josine
4 aug 2014 - 14:54

Hoi Miranda,
Dat is ...! Lastig dilemma inderdaad. Ik weet nog dat ik het met een vriendin over had een paar jaar terug. Zij probeerde zwanger te worden van haar eerste, ik van onze derde. Het gemis en verdriet als het niet lukt is volgens mij net zo groot. Wel zei ik dat ik de medische molen niet in zou gaan als het niet zou lukken, terwijl zij dat juist wel zou doen. Maar ja, dat betrof nummer drie (een geldt nu ook voor nummer vier). Ik weet niet wat ik zou doen bij nummer twee. Het duurt gemiddeld wel een jaar en de medische molen is ook niet alles heb ik bij een vriendin gezien. Mannen snappen het sowieso niet zo goed. Voor hen is het pas echt als er daadwerkelijk iets groeit door hun toedoen. Dat er elke maand 1 eitje is en dus maar 12 a 13 kansen per jaar waarbij je je ook nog eens bewust bent van elke gemiste kans dan wel dat het niet gelukt is, vergeten ze nog wel eens of is iets wat ze niet kunnen bevatten. Mijn vriend zei afgelopen week: het maakt toch niet uit als het wat langer duurt... euh ja, voor hem misschien niet maar voor mij wel.
Ik ben trouwens ongesteld geworden gisteren. Op zich een goed teken want meteen weer een stipte cyclus van 28 dagen na het verlies van het vruchtje. Toch wel slikten want ik hoopte stiekem toch op een zwangerschap. Het gekke is dat ik nu meer leegte, gemis en verdriet voel dan toen ik daadwerkelijk het vruchtje verloor. Ook omdat ik nu weet dat ik weer vier weken moet wachten. Tegelijkertijd blijft het lastig want wie ben ik om te klagen. Bij Teun was het in 1x raak, bij Gijs de 2e en bij Eva de 1e keer. Ook nu was ik meteen de 1e keer zwanger, maar dat ging dus niet goed. Ik probeer het positieve er maar van in te zien deze maand: mijn cyclus is weer goed en mijn baarmoeder schoon. Nu nog iets met het verdriet want dat zit er toch nog ook.

Lilypie Maternity tickers

bram en miranda
afbeelding van bram en miranda
4 aug 2014 - 00:05

Hoi Josine,

Mijn NOD is deze cyclus op 7 augustus.. Tot nu toe nog geen gekkigheden qua gevoel, dus ga ervanuit dat ik gewoon weer ongi ga worden..

Mijn verhaal is dit: in 2012 zijn we ouders geworden van een prachtige zoon, daarna in 2013 zwanger geraakt maar dat mocht niet zo zijn.. Op de dag van 12 weken echo werd er een missed abortion (vruchtje was met 6 weken gestopt met groeien) geconstateerd, 2 weken later moest ik een curetage ondergaan en helaas tot op heden geen positieve test meer mogen krijgen :-(

We zitten nu eigenlijk een beetje in dubio wel of niet naar de huisarts, manlief ziet het niet zitten (kan sowieso slecht tegen de druk van het "klussen"), maar ik ben eigenlijk zo langzaam aan gek aan het worden. Iedereen in de omgeving wordt gewenst of ongewenst zwanger (waarbij meerdere zelfs een abortus hebben overwogen).. Dat is zo zuur en daar kan ik ook zo boos om worden, tot zo erg dat ik dat soort mensen eigenlijk het kindje niet gun. Overigens ben ik heel blij voor vriendinnen/kennissen die wel bewust bezig waren met het proberen te krijgen van een kindje!

Dat was een heel verhaal, maar goed..

Groetjes Miranda

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers

81Josine
afbeelding van 81Josine
2 aug 2014 - 22:48

Vorige maand zwanger en vervolgens een vroege miskraam... Als mijn cyclus meteen weer op gang is gekomen, zou ik vandaag ongesteld moeten worden, maar het kan ook zijn dat mijn eisprong later is geweest of nog helemaal niet. Aan de ene kant hoop ik snel ongesteld te worden zodat ik weet dat mijn cyclus gewoon is (dat raadde de huisarts aan, maar ik wilde niet wachten en hij zei ook dat je lichaam toch niet eerder zwanger wordt dan dat het er weer klaar voor is... dus). Maar stilletjes hoop ik op weer een zwangerschap en een die goed gaat. Ik mag niet klagen want ik heb drie prachtige kinderen en we zijn altijd snel zwanger. Toch vind ik die onzekerheid niets. En omdat ik nu niet eens weet of ik al een eisprong gehad heb, is die onzekerheid nog erger. Ik heb mezelf voorgenomen niet eerder te gaan sten dan dat mijn zusje bevallen is. Ze is nu 39 weken zwanger. Een heel verhaal. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en hoop op vele positieve testen in augustus. Groetjes
Josine

Lilypie Maternity tickers