Wachthoekje april 2011

298 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Diou
afbeelding van Diou
31 mrt 2011 - 10:36
Wachthoekje april 2011

Zo....staat ie alvast klaar.

Hopelijk wordt april net zo groen als maart!

Succes allemaal!

Essie4
afbeelding van Anoniem
2 mei 2011 - 21:59

Hoi tamara,


Welkom, wat spannend, misschien wel of niet. We zijn inmiddels een wachthoekje mei gestart dus daar ben je welkom om mee te kletsen met ons wachtende. Ik hoop je daar te zien en naturrlijk dat je snel weer weg bent naar een uitgerekend forum.


Groetjes Essie


tamara79
afbeelding van tamara79
2 mei 2011 - 20:31

Hoi allen,


Ik weet niet of ik in deze rubriek goed zit, maar ik had 22 april mijn periode moeten hebben. We zijn nu 9 dagen verder, maar nog steeds niks. Mijn cyclus is wel lang, (vb. iedere maand de 18e) maar je kon er altijd de klok op gelijk zetten. Wel twee negatieve zwangerschapstesten, helaas :-( Op een opgeblazen buik en erge stemmingswisselingen na, geen andere zwangerschapstekens. We hebben al een zoontje, hij is 25 april 3 geworden - en tijdens die zwangerschap heb ik hier ook op het forum mee gekletst), maar ik kan me echt niet meer herinneren wanneer ik wat voelde bij zijn zwangerschap Na die twee negatieve testen (de laatste vanmorgen) wil ik eigenlijk afwachten tot het einde van de week en dan langs de huisarts te gaan. Ik ga er min of meer van uit dat ik niet zwanger ben, maar dan wil ik natuurlijk wel weten waarom mijn menstruatie uit blijft. Wat wel gezegd moet worden is dat we wel graag een tweede kindje willen


Ciao ciao,
Tamara


PS. Ik zie dat er nog hele oude foto's van ons in mn banner staan haha.

tamara7940665.7723032407
Frannie
afbeelding van Frannie
1 mei 2011 - 10:31

Nog even een paar reacties hier.


Dojs. Ik probeer op veel te reageren, maar dat lukt ook niet altijd. Soms weet ik het niet meer, ik ben te moe of heb te weinig tijd. Dus dat is heel normaal en niet erg.


Miranda. Zijn je ouders nog geweest? En was het toch nog gezellig?


Op de vrijmarkt helaas maar beperkt succes. Geen lego, geen fietsstoeltje (alleen kleintjes, maar mijn neefje is al 7). Wel een leuke puzzel, wat boeken en cadeautjes voor mijn nichtje en mijn petekind. Die worden allebei 1 jaar in de zomer. De lego ga ik dus maar van mijn ouders lenen en als we met mijn neefje en nichtje op stap willen, wordt dat toch de auto. Het was wel gezellig. Dus dat was prima.


En nu op naar 1 mei. Ik heb al een nieuw wachthoekje gemaakt. Zie jullie daar!

Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
miranda83
afbeelding van miranda83
29 apr 2011 - 16:04

MamaR, ja ik heb twee banen. Klinkt heel druk, maar het is allebei maar 8 uurtjes in de week En ik vind het heerlijk om zo weinig te werken en lekker van die kleine te genieten.

Verder ben ik nog steeds grieperig, maar niet echt ziek. Gerard was gisteren wel ziek en had zich ziekgemeld op z'n werk.
En ik ben nog steeds niet ongesteld.

Dojs, ik heb ook altijd moeite om te onthouden wat iedereen geschreven heeft. Soms open ik 2 schermpjes naast elkaar, zodat ik in het ene kan schrijven en in het andere kan nalezen. Maar meestal doe ik het uit m'n hoofd en dan vergeet ik dus gegarandeerd weleens iemand

Hebben jullie nog plannen voor koninginnedag? Hier komen mijn ouders bij ons eten (als mams niet terugkrabbelt) En 's ochtends ga ik natuurlijk eerst oranje tompoucen verkopen bij de hema!

I

Mama_R
afbeelding van Mama_R
29 apr 2011 - 10:34

Oja en muppie succes de 13e, maar dat duurt nog eventjes. Ik hoop dat alles in orde is met je man en dat je, met eventueel wat hulp van medicijnen, snel zwanger mag raken.Mama_R
afbeelding van Mama_R
29 apr 2011 - 10:32

hoi meiden,


Kaatje hoe is de operatie gegaan?
Miranda, dan heb je dus 2 banen? wow... maar wel afwisselend lijkt me. en ik ben fan van de hema :-)
Voel je je weer wat beter?
Ik heb altijd als wij alle 3 ziek zijn, het er toch op neer komt dat mama voor de 2 kindjes zorgt...mijn dochter en vriend. haha!
nee hoor zo erg is het niet, hij is toch best een bikkel. het lijkt alleen als mannen grieperig zijn, het meteen zo erg is dat ze niks meer kunnen.


Lijkt me wel heftig een tweeling Essie. Maar lijkt me ook weer leuk, vooral voor de kindjes zelf.Frannie, succes bij de vrijmarkt!


Ik zit het nieuws te kijken tijdens het ontbijt (heerlijk nog vakantie hebben) en er is vanalles op van de bruiloft van William en Kate.
Toevallig heb ik vanavond ook een bruiloft, maar dan gewoon in het zuiden van het land.


Verder meiden allemaal succes, plezier, etc met wachten, knuffelen


muppie
afbeelding van muppie
29 apr 2011 - 10:26

Hoi Dojs,
dus jij bent ook nog 'jong'? Ik ben zelf 24. Wat zou jij doen (als jullie kindje geboren is als je zwanger mag raken....): zou je stoppen met werken of niet? En wat zijn je argumenten daarvoor?
Wat betreft het reageren op ieders verhaal: ik schrijf het tegenwoordig op wie wat heeft gezegd en daar reageer ik dan op...heel handig!!

** wij zijn bezig voor ons 1e kindje sinds aug. 2010 **
Dojs
afbeelding van Dojs
29 apr 2011 - 01:13

He Frannie,

Dankjewel, voel me zeker welkom!!

Hele opgave om te reageren op ieders verhaal. :-)

Mijn gegevens mogen worden aangevuld; ik ben 23

jaar en ga voor kindje numero 1!

Nu lekker tukken. Slaap is goed voor het herstel

zeggen ze...

X

Frannie
afbeelding van Frannie
28 apr 2011 - 16:03

Dojs. Welkom hier. En veel sterkte met het verwerken van de miskraam. Er zijn hier een aantal vrouwen die er ervaring mee hebben, dus je kunt je verhalen hier kwijt. En neem de tijd ervoor.


Miranda. Fijn dat Anouk weer beter is, maar niet handig dat jullie nu aan de beurt zijn. Wie is het ziekst? M.a.w. wie zorgt er voor wie?


Diou. Succes bij de ha. Hopelijk stuurt hij je snel door en gaat er iets gedaan wroden. Dit is toch echt te lang voor een normale cyclus.


Kaatje. Groot gelijk om met mooi weer lekker buiten te zijn en tijd voor jezelf te nemen. Het forum is voor het leuk / steun geven en krijgen / kwijt kunnen van je verhalen en geen verplichting. Sterkte met je operatie morgen. Ik hoop dat je toch nog iets kunt genieten van 30 april. En spannend met je ongi......


Wolkje, balen dat je ongi is gekomen. Hopelijk volgende ronde meer succes.


Hier gaat het redelijk. Tegenwoordig ben ik 3 dagen beroerd door mijn ongi. (Vroeger 1 dag heel erg.) Dus ik zit met pijnstillers in mijn lijf en probeer een beetje te werken. Nog 3 uur en dan heb ik vakantie. Vanochtend extra vroeg opgestaan om bloed te laten prikken. In mijn vorige woonplaats duurde het 's cohtends soms een uur voordat je aan de beurt was. Hier stond ik binnen 5 minuten buiten. dus kwam ik te vroeg op mijn werk i.p.v. te laat. En nu 3 weken wachten op de uitslag.....


Morgen naar de verjaardag van mijn nichtje.


En op vrijdag vroeg naar de vrijmarkt. Ik wil op zoek naar lego en ander leuk speelgoed voor 5 - 8 jarigen. Mijn neefje en nichtje komen met hemelvaart 4 dagen logeren en ze raken een beetje uitgekeken op het aanwezige speelgoed. En 4 dagen is dan best lang.Lft Kindje NOD
Joshua1 (Jorien)26228-apr-11
Mama_R3324-mei-11
Essie43345-mei-11
Femkenl3026-mei-11
Netje852517-mei-11
Linnie241129210-mei-11
Wench (Brenda)33317-mei-11
Risssje (Maris)21117-mei-11
Frannie39120-mei-11
Lies862427-mei-11
Leonie12242
Muppie (Annelies)241
driemusketiers375
Miranda83272
Dojs
Wolkje3135-jun-11
NaamLft Kindje NOD
Mijntje84 21-mrt-11
Marlijn (Marleen)2919-apr-11
Diou27114-apr-11
Kaatjeb5 (Brenda)27225-apr-11
Sandra29226-apr-11
NaamLft Kindje Zwanger
Mamaricky JA!!!!!!!!!!!!
Rietje85261JA!!!!!!!!!!!!
missnicd (Nicole)242JA!!!!!!!!!!!!
Maris25262JA!!!!!!!!!!!!
Mama_Kimmy252JA!!!!!!!!!!!!
Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
muppie
afbeelding van muppie
28 apr 2011 - 12:33

Wat een verhalen! Ik hoop dat ik niemand vergeet.....

Femke, spannend!! Ik hoop op een positieve test voor jou!!
Wench, veel plezier met knuffelen!!
Frannie, gelukkig dat je baas zo positief reageerde! Geeft je wel veel meer rust hè? En je hebt straks vakantie? Wat heerlijk!! Geniet er van!!
Dojs, sterkte meid. Ik hoop dat je het snel kan verwerken en dat je snel weer zwanger mag worden!
Diou, de hormonen zijn er met m'n ongi nu wel weer uit, dus heb nergens meer last van...afgelopen dinsdag was de laatste dag van m'n ongi en m'n man is woensdag naar het lab gegaan om z'n monstertje(s) te brengen. 13 mei gaan we weer naar de gyn. voor de uitslag. Best spannend! Wat betreft jou ongi: mss wordt je doorverwezen naar de gyn. Mijn gyn zei dus dat een cyclus vanaf 50 dagen al absoluut niet normaal is. Mss denkt jou ha dat ook en wordt je doorverwezen. Hoop het wel voor je!!
Ik heb btw ook behoorlijk last van hooikoorts door al dat rondvliegende spul. Gaat vanzelf over als het hier flink gaat regenen. Het is nog steeds kurkdroog...
Mama_R, succes met wachten!
Lies, jij ook succes met wachten!
Miranda, oei, beterschap!
Kaatje, sterkte met je operatie! En als je hem gehad hebt: hoe is het gegaan?
Wolkje, balen van je ongi. Op naar juni dan maar! De tijd vliegt gelukkig voorbij... ik heb trouwens geen ervaring met ovu testen.

** wij zijn bezig voor ons 1e kindje sinds aug. 2010 **
Essie4
afbeelding van Anoniem
28 apr 2011 - 10:06

Hallo,


Met ovulatietesten heb ik begrepen dat die van de kruidvat erg slecht zijn, zie boven ook het verhaal van mama-R. Ik zelf heb die van sensitest gebruikt en bij deden ze het perfect. Het is niet zo dat ze wit blijven bij mij, want er is altijd een lichte tweede streep te zien, maar met mijn ovulatie geeft hij 1 of twee dagen erg donker aan. Ik heb ze twee maanden opgeplakt en begon met testen op dag 9. Wat bleek ik had een vroege eisprong met dag 10/11/12 en dat klopte met de seintjes die mijn lichaam dan geeft. Ik heb dus gelukkig de strips niet meer nodig. Het was een bevestiging van wat ik dacht. Ik vond ze erg fijn en goedkoop. Je mag alleen niet in de ochtend testen dan kan je waarde te hoog zijn. Ze raadde aan om dat tussen 11.00 en 16.00 te doen.


Wat leuk al dat verschillend werk. eerst was ik ook bang dat iemand mij hier herkende, en als ze goed lezen dan moet iemand mij er ook uit kunnen halen. Leerkracht, paard, konijnen, cavia's twee honden, drie kinderen, noem maar op allemaal te herkenbaar. Het feit is echter dat niemand het van ons verwacht, ik denk dat mijn ouders erg zullen schrikken, maar wel leuk vineden. Mijn schoonouders weet ik echter niet. Die zullen wel tegen mijn man zeggen dat het niet verstandig is en bla, bla. Maar ik weet dat die het ook wel weer leuk vinden. Alleen een goede vriendin, een vriend en mijn zus weten er van af. We zullen wel zien of het lukt. Vanacht droomde ik dat ik een tweeling kreeg.Mijn man roept dit al vanaf het begin af aan. Het mag, daar draai ik mijn hand niet voor om. In mijn familie komen veel tweelingen voor. Wij hebben vaak een dubbele eisprong. Mijn zus, moeder, oma, tante allemaal een twee-eiigen tweeling. Lijkt me wel leuk en ik weet dat het niet druk hoeft te zijn, mits je er zelf relaxt mee omgaat en je er handig in wordt.


Gr Essie

miranda83
afbeelding van miranda83
27 apr 2011 - 22:50

Mama R, ik kan me er nog niet echt iets bij voorstellen wat je nu doet, maar hopelijk ga je het goed naar je zin krijgen!

Ik werk bij de hema en ik ben administratief medewerkster bij een transportbedrijf, wat erop neerkomt dat ik binnengekomen stukken sorteer en kopieer.

Ik kan me wel voorstellen dat je niet herkent wilt worden hier hoor. Je schrijft hier toch heel persoonlijke dingen.

Ik ben er nu niet zo bang meer voor, maar toen wij voor ons eerste kindje gingen, durfde ik dat echt nergens op internet te zetten, bang dat iemand het zou lezen.

Nu maakt het me allemaal niet zo veel meer uit, al hang ik het ook niet aan de grote klok hoor dat we 'bezig' zijn.

Mama_R
afbeelding van Mama_R
27 apr 2011 - 21:48

ok schrijven is niet mijn beste kant haha. ik bedoel bij Kaatje dat ik het juist wel fijn vind iets te horen, maar voel je niet verplicht.....(tja ik ben blond he).


Mama_R
afbeelding van Mama_R
27 apr 2011 - 21:47

hoi Kaatje,


Maak je geen zorgen hoor, je bent hier ook vooral voor je zelf toch? Dat betekent niet dat ik het fijn vind iets van je te horen en het lijkt redelijk goed te gaan met je. Succes met de operatie!! Ik hoop dat je weer snel opknapt.


Wolkje, balen van je ongi. Ik heb alleen ervaring met de ovulatietesten van de kruidvat. Die gaven bij mij helemaal geen ovulatie aan. Het streepje moet donkerder zijn dan de controle streep en dat was bij mij niet zo. Ik vond het moeilijk om te zien. Maar had kan ook aan mij gelegen hebben natuurlijk. Verder ben ik nu aan het temperaturen, omdat ik geen idee had wanneer mijn ovulatie ongeveer was (deze keer blijkbaar rond dag 25 en de vorige cyclus rond dag 16. Ik hoorde dat clearblue, predictor en sensitest wel ok zijn. Als deze cyclus niet raak is, ga ik ook met testen beginnen. Al denk ik dat ik wellicht 10 dagen achter elkaar moet gaan testen


Suc6 met opruimen Essie!


Oja, Miranda, je vroeg nog wat voor werk ik doe (ga doen). Het is een beetje lastig te omschrijven maar ik doe onderzoek naar medische voeding, maar dan vooral het regelen en coordineren dat iedereen zijn eigen stukje doet, en dat het onderzoek goed loopt. Ik zie geen patienten, het is gewoon een kantoorbaan. Ik durf niet echt te zeggen wat ik "precies" doe straks ziet iemand van dat bedrijf mijn berichtje en "herkent" me Wat doe jij dan (ongeveer... stel dat je ook niet herkend wil worden)Essie4
afbeelding van Anoniem
27 apr 2011 - 21:30

Dojs welkom en doe alles in je eigen tempo.


Diou wat goed dat je naar de huisarts gaat. Succes ermee en ik hoop dat er iets uitkomt.


Frannie wat een fijne reactie van je baas. Gelukkig dat hij inziet dat we allemaal menselijk zijn. Dat is alvast een zorg minder. Ik zou anders de hele tijd wakker hebben gelegen en er aan denken als ik in jouw schoenen stond.


Kaatjeb5 pfff een operatie, ik zal voor je duimen dat alles goed gaat. Als ik vragen mag, wat gaan ze doen met je schildklier? Mijn zoontje maakt stoffen aan om zijn schildklier uit te schakelen, terwijl er ook een stofje is die zegt dat de schildklier harder moet werken. Die jongen komt geen gram aan. De waarde van beide stoffen is nu nog niet hoog genoeg voor medicijnen, maar dat kan eventueel in de toekomst wel. vandaar dat we een paar keer per jaar moeten bloedprikken om het te controleren.Ik zal aan je denken.


Hier zeer regenachtig. Ik heb vandaag de kamer van mijn jongste dochter uitgemest. Dat kind kan niks weggooien en maakt vanalles. Erg leuk maar het resultaat is 6 vuilniszakken met oud speelgoed, knutsels en troep. Haar kamer is weer leefbaar. Morgen de kamer van mijn oudste, dat is gelukkig in een half uurtje klaar. Nu snel naar mijn moeder om de haren van de kids te laten knippen.


Groetjes Essie

wolkje
afbeelding van wolkje
27 apr 2011 - 21:27

Kaatje veel succes morgen ik hoop dat je gauw opknapt meid en met een beetje geluk met goed nieuws. Beterschap meid.wolkje
afbeelding van wolkje
27 apr 2011 - 21:25

Hallo dames,


Heb het erg druk de laatste tijd dus kan niet zoveel reageren. Maar ik probeer het wel allemaal bij te houden. Jammer dat er weer een stel weer terug zijn door MK. Dat is echt niet fijn ( ik spreek uit ervaring helaas ook 2 keer meegemaakt ). Ik hoop dat jullie gauw opknappen en dat ook gauw weer raak is.


Spijtig voor de dames die weer ongi zijn op naar de volgende ronde. Voor degene die in hun knuffel periode zitten knuffelt ze en de wachende veel succes.


Voor mij zit het er deze ronde ook niet in ben afgelopen weekend ongesteld geworden. Voor mij zal er in mei geen ei gelegd worden mijn volgende NOD is pas 5 juni dus we wachten het maar af. Ik had wel een vraagje ik loop ermee om met die ovulatie testen te beginnen,hebben julie ervaring mee of het er wat toe doet welk je gebruikt of is allemaal hetzelfde . Ik dacht erover om een set online te bestellen. Ik hoor het wel als jullie er ervarig mee hebben .


Liefs wolkjekaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
27 apr 2011 - 20:58

Hallo lieverds,

SORRY SORRY SORRY dat ik jullie een beetje verwaarloosd heb.

Was natuurlijk niet te bedoeling maar met dit mooie weer enzo vond ik het een beetje moelilijk om te komen. En een beetje veel aan mezelf gedacht.

Weet niet wie het vroeg maar alles is goed met me. Lekker veel van het weer aan het genieten. Nou ja vandaag wat minder haha.

Ik wordt morgen geopereerd aan mijn schildklier. Heb deze keer volgens mij geen eisprong gevoeld maar wel beetje last van slijm gehad maar dat was vorige week. En nu heel gek moest ik afgelopen dinsdag officieel ongi worden. Sta ik vanmorgen toch een beetje misselijk op. Nou ja zal wel niets zijn ik ga niet testen. Wil min ok niet alweer afzeggen.

Ik zie wel na mijn ok als ik nog misselijk ben of ik misschien weer zwanger ben.

Ik lees wel alles van iedereen maar kan het niet onthouden. Lees alles via mijn foontje.

Helaas geen nieuwe bingo´s heb ik gezien. En een paar ongi´s

Nou ik hoop dat het snel raak mag zijn voor ons allemaal.

Hele dikke kus


Lies86
afbeelding van Lies86
27 apr 2011 - 18:45

heej allemaal!

even een snel berichtje! ik heb het een beetje druk,

maar lees vaak wel mee op mn telefoon, alleen lukt

het me niet om dan in te loggen en iets te plaatsen!

Diou heel veel succes bij de huisarts, ik hoop dat

het iets oplevert!

Frannie gelukkig viel het mee met je baas, wel een

hele opuchting dan he!!

Muppie ik hoop dat je snel weer aan de klus kan!

Hier is het wacht tijd.. ik denk dat mn nod ongeveer

7 mei is... gelukkig gaat de tijd deze maand wel

lekker snel!!!!

Liefs !!!!!!!

joshua1
afbeelding van joshua1
27 apr 2011 - 17:58

hey meiden,

dojs sterkte ermee ik heb ook een miskraam gehad en het heeft tijd nodig.
neem je tijd ook om het te verwerken.

verder nog geen eisprong afwachten maar en veel knuffelen.

hier niks meer te vertellen groetjes jorien

wanneer ik ongi wordt starten met clomid
vanaf januari 2011 bezig voor kindje 2

miranda83
afbeelding van miranda83
27 apr 2011 - 16:48

Frannie, gelukkig maar dat je baas het relaxt oppakt en niet boos is geworden! Dat is alvast een zorg minder!

Dojs, sterkte met het verwerken van je miskraam

Ja Anouk is het eerste kleinkind van mijn ouders. Ik had eigenlijk gehoopt dat door haar komst de familiebanden weer wat versterkt zouden worden, maar niets is minder waar. Het is inmiddels alweer 10 maanden geleden dat ik bij m'n ouders thuis ben geweest. Ik heb al vaak zat voorstellen gedaan, maar elke keer zegt ze het toch weer af, of ze komen hierheen. Blijkbaar zijn we daar niet meer welkom met baby.
Maarja hier lopen ze de deur dus ook niet bepaald plat, de laatste keer dat ze hier waren was met kerst.

Ach ja mijn moeder kampt al 16 jaar met psychische problemen, dus wat dat betreft ben ik het gewend. Alleen sinds de komst van Anouk doen dit soort dingen me toch veel pijn.

Maar goed genoeg geklaagd!

Anouk is inmiddels aardig beter! Ze heeft haar griepje overgedragen aan papa en mama

Mama_R
afbeelding van Mama_R
27 apr 2011 - 15:37

Diou, vervelend die onzekerheid. ik hoop dat de huisarts iets kan doen voor je.


Frannie, fijn dat het meeviel met vertellen aan je baas wat er gebeurd was.Dat lucht vast op. En hopelijk is het deze maand gewoon raak en ben je zwanger.


Maris en Dojs, welkom terug. En sterkte inderdaad.Een miskraam hakt er wel in. er zijn hier wel een aantal dames die die helaas ook hebben gehad


Miranda, wat vervelend dat je moeder geen rekening kan houden met jullie dochtertje. Is zij het eerste kleinkind? Ik merk het ook vaak hoor dat mensen geen rekening houden. Maar dan is het meer dat ze het gewoon niet zo goed begrijpen. Dan zeggen ze bijv. na een feest overdag waar we bij waren dat onze dochter het zo goed had gedaan en helemaal geen last van de drukte etc. etc maar zij weten niet dat wij 's avonds met een kleintje zitten die oververmoeid en overstuur is (niet altijd hoor). Of dat mensen vragen, kan ze haar middagslaapje niet overslaan, of in de buggy doen? Nee dus, dat werkt bij sommige kindjes misschien, maar niet bij de meeste!


Hier verder geen nieuws. Zit in de wachtperiode.


Fijne dag!
Diou
afbeelding van Diou
27 apr 2011 - 15:06

Dojs en Maris, welkom terug! Sterkte met het

verwerken!

Frannie.......balen joh dat je weer ongesteld ben.

Kan me voorstellen dat het getal 40 een drempel

voor je is. Gewoon lekker vieren en op naar de 41

met een kindje!

Muppie....hoe bevallen je medicijnen verder? Veel

last van de hormonen? in ieder geval nu wel

ongesteld geweest. Dat is alvast 1.

Ik heb voor volgende week een afspraak gemaakt

bij de huisarts. Toch maar eens vragen hoe dat zit

met mn onregelmatige cyclus.

Nog steeds niet ongesteld. Zit nu op dag 58 van mn

cyclus. Voel ook helemaal niets. Ben misschien wat

sneller chagerijnig, maar verder niets.

Raar hoor.

Verder iedereen nog genoten van het weekend? wij

wel in ieder geval. Lekker genoten van ons nieuwe

autootje. Met de hond zwemmen...lekker in het

zonnetje zitten.

Vandaag binnen. Heb ontzettende last van mn

hooikoorts doordat er bewolking in de lucht hangt.

Ik hoop het ff flink gaat regenen. dan zijn de pollen

tenminste weer weg.

xx

Dojs
afbeelding van Dojs
27 apr 2011 - 13:43

Dag dames.

Ik meld mij weer om zo af en toe mee te lezen, en

schrijven!

Helaas eigenlijk, zat liever in een ander topic. Heb

namelijk afgelopen weekend een miskraam gehad

na 7 weken zwangerschap.

Ontzettend balen en verdrietig. Proberen de boel

maar een beetje te verwerken en een plekje te

geven, en hopelijk snel weer zwanger natuurlijk!!

Succes allemaal!

Frannie
afbeelding van Frannie
27 apr 2011 - 11:17

Maris. Welkom terug. Logisch dat je even tijd nodig had na je mk. Maar gezellig dat je weer komt meepraten en ik duim voor je dat je snel weer zwanger bent en dat het dit keer goed gaat.


En ik ga natuurlijk van mijn verjaardag een fantastische dag maken. Ik heb nu al mailtjes gestuurd om mensen uit te nodigen, om zeker te weten dat ze kunnen. .


Femke. Leuk zo'n vent. . Maar verder is hij hopelijk wel lief? .


Muppie, heel begrijpelijk dat je nog even wilt wachten met knuffelen. Er gebeurt nu wel erg veel in je lijf.


De situatie op mijn werk valt gelukkig mee. Mijn baas reageerde op mijn mail met: "dit hoort erbij." Maar als ze het pas gehoord had op het overleg met de opdrachtgevers, was ze vermoedelijk wel boos geweest. Nu maar afwachten. Het overleg is 9 mei. Ik kan nu gelukkig weer een beetje ontspannen.


Nog 2 dagen werken en dan heb ik vakantie. .


Lft Kindje NOD
Joshua1 (Jorien)26228-apr-11
Mama_R3324-mei-11
Essie43345-mei-11
Femkenl3026-mei-11
Netje852517-mei-11
Linnie241129210-mei-11
Wench (Brenda)33317-mei-11
Risssje (Maris)21117-mei-11
Frannie39120-mei-11
Lies86242
Leonie12242
Muppie (Annelies)241
driemusketiers375
Miranda83272
NaamLft Kindje NOD
Mijntje84 21-mrt-11
Marlijn (Marleen)2919-apr-11
Diou27114-apr-11
Wolkje31324-apr-11
Kaatjeb5 (Brenda)27225-apr-11
Sandra29226-apr-11
NaamLft Kindje Zwanger
Mamaricky JA!!!!!!!!!!!!
Rietje85261JA!!!!!!!!!!!!
missnicd (Nicole)242JA!!!!!!!!!!!!
Maris25262JA!!!!!!!!!!!!
Mama_Kimmy252JA!!!!!!!!!!!!
Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
wench
afbeelding van wench
27 apr 2011 - 10:51

Hoi hoi meiden,


Frannie, balen van je ongi. Je verjaardag zou ik gewoon lekker vieren, anders zou je alles wel kunnen laten staan. Probeer ook nu gewoon lekker te genieten (weet zelf dat het niet altijd makkelijk is).


Maris, balen van je mk. 6 weken is nog pril, maar toch is het kindje net zo gewenst. Hoop voor je dat je snel weer zwanger mag zijn, onze NOD liggen op dezelfde dag, voor ons ook de eerste ronde na mijn mk. Spannend!


Miranda, helaas kan ik wel met je meeleven. Mijn ouders waren ook zo lastig toen we net onze dochter hadden. Ze konden zelden begrip opbrengen dat niet alles meer zo makkelijk kon. Nu mijn zus ook een dochtertje heeft gaat het al stukken makkelijker. Blijf wel zelf je grenzen aangeven en bewaken, jij weet immers wat het beste is voor jou en je gezinnetje!


Muppie, ja ik heb hyves en speel ook happy harvest, al vind ik forest story leuker .


Femke, altijd leuk die kerels he? Gelukkig heb ik meer verstand van computers dan mijn mannetje, dus regel ik dat soort dingen altijd .


Hier is mijn ongi bijna voorbij en dit weekend lekker knuffelen. Helaas heeft manlief nachtdiensten rond de ovulatie, dus dat zal wel niet veel worden (ik werk overdag), maar we zien het wel.


Groetjes, Brenda

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

femkenl
afbeelding van femkenl
27 apr 2011 - 10:09

Hallo,


Maris, wat vervelend dat je een miskraam hebt gehad.... sterkte!!


k heb verder alles wle meegelezen... maar mn kerel had iets op de computer geinstalleerd waardoor ik hier een aantal dagen niet meer kon inloggen Kerels moeten ook niet maar zo wat op mn computer gooien!!!


Hier is de wachtperiode aangebroken.... in de lijst sta ik nog op 10 mei... maar als het goed is en de ovulatietesten kloppen dan kan ik rond 6 mei al testen!!


Iedereen veel succes!! Hopelijk snel goed nieuws!!


Groetjes Femke

muppie
afbeelding van muppie
27 apr 2011 - 00:09

het is vást de zon!!!! Lekker hè??

** wij zijn bezig voor ons 1e kindje sinds aug. 2010 **
Essie4
afbeelding van Anoniem
26 apr 2011 - 23:24

Miranda, moeders............. Succes ermee.


Wench gefeliciteerd met je verjaardag. 33 is een leuke leeftijd


Muppie ik snap heel goed dat je wil wachten met al die wisselingen in je lichaam. Wel knap van je, ik denk dat ik het geduld niet zou hebben. maar ik zit natuurlijk niet in jouw situatie dus hoe ik zou reageren weet ik niet.


Ik zit ook op hyves, maar happy Forest speel ik niet.Ik ken het wel.


Frannie laat dat feestje van je niet een "gewoon"feestje zijn maar een knalfuif. Je mag best wel vieren dat je 40 jaar jong bent geworden. Lekker lol hebben, wie weet krijg je wel een leuk cadeautje na de hand.


Katje5b vroeg me af hoe het met je ging. de vorige keer was je nog een beetje wisselend. Ik hoop dat je van het mooie weer geniet. Ben je inmiddels weer "normaal"ongesteld?


Essie (ben vandaag zo vrolijk, zou het de zon zijn?)

miranda83
afbeelding van miranda83
26 apr 2011 - 23:05

Ik zit op hyves, maar ik speel geen happy harvest

muppie
afbeelding van muppie
26 apr 2011 - 22:52

Frannie, balen dat je nu weer ongi bent geworden!

Wat ons betreft: wij gaan nog niet knuffelen hoor! We willen eerst alle
uitslagen enzo even afwachten, voordat m'n lichaam straks helemáál in de
warrie is... eerst niet ongi worden, dan ineens een lading hormonen en wel ongi worden en dan ineens zwanger??? Hmmm...geen goed plan....Miranda, 13 mei duurt niet meer zo lang hoor!! Wacht natuurlijk al sinds
augustus vorig jaar, dus die 2,5 week extra ist kein problem!!! Maar wat rottig zeg! Dat je niet normaal met je moeder kan communiceren dan. Wat raar ook dat ze geen rekening met jullie en jullie dochtertje houdt. Nou meid, het komt vast goed! En wat je zelf ook zegt: dan nodig je ze toch lekker bij jullie thuis uit??Maris, welkom terug meid! Niet echt een leuke reden om terug te komen....heel veel sterkte in de nieuwe ronde(s)!!

En nog ff een heeeeeeeel andere vraag wat niks, maar dan ook niks met zwanger worden te maken heeft: wie van jullie zit op hyves? En wie van jullie speelt Happy Harvest? Gewoon ff een vraagje....

** wij zijn bezig voor ons 1e kindje sinds aug. 2010 **
Essie4
afbeelding van Anoniem
26 apr 2011 - 19:39

Frannie wat balen. Maar zoals je zelf nu ook zegt, in mei leggen alle mama's een ei


Maris wat vervelend een miskraam. Wat gebeurt dat toch veel. Ik moet helaas ook even een ronde ag=fwachten, tijdens mijn laatste eisprong was ik nog aan het bloedden van de miskraam, dus mijn poging gaat in mei in.


Nu opschieten want mijn eten brand anders aan. Fijne avond.

miranda83
afbeelding van miranda83
26 apr 2011 - 17:49

Maris, welkom terug. Hopelijk kun je het wachthoekje snel weer verlaten!

Risssje
afbeelding van Risssje
26 apr 2011 - 17:09

Hoi allemaal,

Benieuwd wie er nog in het wachthoekje zitten en mij nog kennen van zo'n 2 maanden geleden....
Ik kwam binnen, raakte in 1 x zwanger, kon het wel van de daken schreeuwen en met 6 weken kreeg ik een MK

Vandaar even niet online geweest op het forum (sorry dames)
had even de tijd voor mezelf en mn vent nodig... want die had t er ook erg zwaar mee....

Na de MK is het verstandig een mensturatie afwachten ivm uitrekenen hoelang je zwanger bent maar het hoeft niet...
Afgelopen week ongesteld geweest.. dus nu weer door voor de volgende ronde :)

Mijn NOD ligt rond de 17 mei... voor degene die het lijstje nog bijhoud ? zag m ergens in t begin nog staan en ik zag dat ik zelfs nog op stond :)

Verder erg benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat ! En zal voor jullie allemaal duimen deze maand :)

Liefs Maris


......

Netje85
afbeelding van Netje85
26 apr 2011 - 16:07

Hey Frannie, balen van je ongi!


April is voor ons zo'n drukke maand, dat er van knuffelen weinig terecht is gekomen. Ik vermoed dat mn eisprong afgelopen weekend is geweest. Maar denk niet dat het deze ronde raak is. Voor alle dames die nog wachten: ik duim voor jullie en hoop dat jullie snel in het groen zijn!!

miranda83
afbeelding van miranda83
26 apr 2011 - 14:05

Frannie, balen zeg, van je ongesteldheid.

Frannie
afbeelding van Frannie
26 apr 2011 - 13:00

Ik ben helaas vandaag ongi geworden. Ik had het al verwacht. Mijn temp was vanochtend laag. Maar ik baal er wel enorm van. Aan de timing ligt het niet. Dus hopelijk wordt er nu iets gevonden of komen er nog meer onderzoeken.


Over 2 maanden word ik 40. Ik ga dan een feestje geven. Ik had zo graag dan het goede nieuws willen vertellen en leuke dingen voor de zwangerschap / baby willen vragen. Maar helaas. Het wordt een "gewoon" gezellig feestje.


Maar zoals er al gezegd werd: in mei leggen alle vrouwen een ei. Wie weet lukt het bij de volgende ronde wel.


Lft Kindje NOD
Sandra29226-apr-11
Joshua1 (Jorien)26228-apr-11
Mama_R3324-mei-11
Essie43345-mei-11
Netje852517-mei-11
Linnie241129210-mei-11
Femkenl30210-mei-11
Wench (Brenda)33317-mei-11
Frannie39120-mei-11
Lies86242
Leonie12242
Risssje (Maris)211
Muppie (Annelies)241
driemusketiers375
Miranda83272
NaamLft Kindje NOD
Mijntje84 21-mrt-11
Marlijn (Marleen)2919-apr-11
Diou27114-apr-11
Wolkje31324-apr-11
Kaatjeb5 (Brenda)27225-apr-11
NaamLft Kindje Zwanger
Mamaricky JA!!!!!!!!!!!!
Rietje85261JA!!!!!!!!!!!!
missnicd (Nicole)242JA!!!!!!!!!!!!
Maris25262JA!!!!!!!!!!!!
Mama_Kimmy252JA!!!!!!!!!!!!
Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
Frannie
afbeelding van Frannie
26 apr 2011 - 12:54

Miranda. Wat moeilijk voor je, dit gedoe met je moeder. En erg vervelend dat ze geen rekening wil houden met jullie en de zieke Anouk. Veel sterkte hiermee en een dikke .


Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
miranda83
afbeelding van miranda83
26 apr 2011 - 12:46

Brenda, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat je ongi nu doorgezet heeft.

Frannie, succes met het vertellen aan je leidinggevende. Ik kan me voorstellen dat je er erg tegenop ziet, maar als je het eenmaal verteld hebt, voel je je waarschijnlijk veel beter. Hopelijk valt de reactie van je leidinggevende mee!
Ik duim voor je dat je niet ongi wordt en dat je de gynaecoloog gewoon niet meer nodig hebt!

Muppie, 13 mei, dat duurt nog even zeg...... Niet fijn om zo lang te moeten wachten.

Mama R, gefeliciteerd met je nieuwe baan. Wat ga je voor werk doen? Het weer is zeker goed voor een weekje vrij, geniet er van.

Voor het lijstje: je mag mijn NOD wel weghalen en mij in het zwart terugzetten.

Hier gaat het ff allemaal wat minder. Anouk is ziek en heeft continu snot uit haar neus en uit haar ogen en kan 's nacht maar moeilijk slapen.

30 april zouden we voor het eerst sinds Anouk haar geboorte langs mijn ouders gaan en daar eten. Maar gisteren kreeg is van mijn moeder mail met het voorstel op bij de pizzeria te gaan eten. Ik heb geantwoord dat dat ik dat geen strak plan vond met Anouk, aangezien die om 7 uur al gaat slapen normaal gesproken. Ik kreeg alleen als antwoord dat ze het nu al aan mijn zusje had voorgesteld en dat we dan wel een uurtje eerder zouden gaan. Ze voelde zich er niet gemakkelijk bij als wij daar thuis kwamen eten......
Gerard ziet het helemaal niet zitten om met een (misschien nog wel zieke) baby in een restaurant te gaan zitten. Dus ik heb m'n moeder al teruggemaild dat ik wel alleen kom en Gerard en Anouk thuis laat. Maarja, dat is dus helemaal niet wat ik wil, want ik wil gewoon dat Anouk ook een leuke band krijgt met haar opa en oma. Pffffffffffffffff waarom heb ik geen 'normale' moeder.

Nou ja ik laat het maar even bezinken en als mijn moeder zich niet bedenkt (zal wel niet) dan ga ik maar een iets vriendelijker mailtje sturen en ze hier uitnodigen.


Frannie
afbeelding van Frannie
26 apr 2011 - 11:21

Wench, gefeliciteerd met je verjaardag. En veel plezier met knuffelen volgend weekend. .


Muppie, jij ook veel plezier met knuffelen. Nu je ongi bent geweest, moet er toch ook een ei komen?


Mama_R, geniet van je vrije dagen. Volgens het weerbericht iets minder warm en kans op een bui, maar dat zijn voor mij altijd de dagen om lekker te kunnen rommelen in huis. Bij mooi weer wil ik met een boek in de tuin zitten.


Lft Kindje NOD
Sandra29226-apr-11
Frannie39127-apr-11
Joshua1 (Jorien)26228-apr-11
Mama_R3324-mei-11
Essie43345-mei-11
Netje852517-mei-11
Linnie241129210-mei-11
Femkenl30210-mei-11
Wench (Brenda)333

17-mei-11

Lies86242
Leonie12242
Risssje (Maris)211
Muppie (Annelies)241
driemusketiers375
NaamLft Kindje NOD
Mijntje84 21-mrt-11
Marlijn (Marleen)2919-apr-11
Diou27114-apr-11
Miranda8327215-apr-11
Wolkje31324-apr-11
Kaatjeb5 (Brenda)27225-apr-11
NaamLft Kindje Zwanger
Mamaricky JA!!!!!!!!!!!!
Rietje85261JA!!!!!!!!!!!!
missnicd (Nicole)242JA!!!!!!!!!!!!
Maris25262JA!!!!!!!!!!!!
Mama_Kimmy252JA!!!!!!!!!!!!
Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
muppie
afbeelding van muppie
26 apr 2011 - 10:51

Wench, nog gefeliciteerd! Fijne dag gehad? Lekker ook dat je nu ongi bent geworden! Dat van mij is nu zo goed als over en 13 mei mag ik weer naar de gyn voor de uitslagen van mijn bloedmonster en het zaadmonster van m'n man. Even afwachten dus nog...

Frannie, heel erg vervelend dat je dit moet vertellen aan je leidinggevende. Hoe is het ondertussen gegaan? Gelukkig maken we allemaal fouten, ook je leidinggevende zelf, dus tja, het kan gebeuren....maar kan me heeeeel erg goed voorstellen dat je daar behoorlijk over in de stress zit. Heb ik zelf ook altijd enorm last van...

Mama_R, heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!!!

** wij zijn bezig voor ons 1e kindje sinds aug. 2010 **
Mama_R
afbeelding van Mama_R
26 apr 2011 - 10:32

hoi Wench, goed nieuws!


en nog gefeliciteerd met je verjaardag


wench
afbeelding van wench
26 apr 2011 - 10:27

Heey meiden,


Hier heeft ongi eindelijk goed doorgezet, ben helemaal blij :) Nu hopen op weer een normale cyclus.


Essie, wat een verschrikkelijk bericht. Hoop dat je voor je buurvrouw en je buurkinderen een goede steun kan zijn in deze moeilijke tijden.


Frannie, die goedkope zwangerschapstest gebruik ik ook . Blijven tempen tot de temp omlaag gaat, hihi, wat bekend .


Voor het lijstje: mijn leeftijd is weer een jaartje hoger sinds dit weekend en mijn NOD mag op 17 mei.

mk (tweeling): 17/12/10 (6,5 wk)+ 18/02/11 (14 wk) ; mk 17/06/11 (5 wk); mk 11/10/11 (16,5 wk)

Mama_R
afbeelding van Mama_R
26 apr 2011 - 10:11

oeps ik bedoelde "jouw verhaal geeft hoop" beetje te snel getypt. ach jullie weten wat ik bedoel


Mama_R
afbeelding van Mama_R
26 apr 2011 - 10:08

goedemorgen allemaal,


Miranda, ik hoop dat het weer snel raak is voor je. Balen dat je altijd al zo'n onregelmatige cyclus had. Maar jou verhaal heeft hoop: voor jou omdat je misschien weer snel zwanger bent ondanks de onregelmatigheid, en voor de meiden hier omdat het een voorbeeld is dat je met een onregelmatige cyclus toch (snel) zwanger kan zijn.


Frannie, kan me voorstellen dat je je rot voelt ivm je werk. Maar je baas zal je eerlijkheid toch waarderen? Al weet ik niet waar het over gaat.


Ik heb weer heerlijk een weekje vrij. Volgende week beginnen met mijn nieuwe baan. Vorige week had ik het wel getroffen met het weer, kijken wat het nu wordt....


Hopelijk deze laatste week van april nog wat zwangeren!!


Frannie
afbeelding van Frannie
25 apr 2011 - 23:51

Hoi dames


Allemaal lekker genoten van het mooie paasweekend? Wij wel. Gister lekker lui. Bijna de hele dag in de tuin liggen lezen. Vandaag een beetje huishoudelijk geweest en vanmiddag heerlijk een stuk gewandeld.


Verder ben ik behoorlijk onrustig en ben ik gespannen. Daar word ik helaas vaak misselijk van. Ik heb iets stoms op mijn werk gedaan naar een opdrachtgever toe en dat moet ik morgen aan mijn leidinggevende gaan vertellen. We hebben over 3 weken samen een overleg met die opdrachtgever en ze moet het dan wel weten. Ik kan hier niet zo goed tegen. Vannacht erg slecht geslapen hierdoor.


En verder probeer ik te vergeten dat mijn NOD er aan komt. Vooral na de vorige cyclus durf ik nergens op te rekenen. Ik voel me nog niet "bijna ongesteld", maar dat kan nog komen. Ik ben nu aan het tempen. Een soort goedkope zwangerschapstest. Zolang de temperatuur hoog is, kan ik nog zwanger zijn. Zodra het zakt, komt mijn ongi eraan.


Een vriend van mijn man is nu op bezoek. (De heren zitten samen een spel te spelen) Zij hebben een heel traject gehad en hebben nu eenu n adoptiezoontje. Zij hadden dezelfde gyn als wij en dezelfde ervaringen met haar. Volgens hem is ze wel goed en trekt ze in de loop van de tijd bij. Dus voorlopig blijven we nog maar bij haar.......


Lft Kindje NOD
Sandra29226-apr-11
Frannie39127-apr-11
Joshua1 (Jorien)26228-apr-11
Mama_R3324-mei-11
Essie43345-mei-11
Netje852517-mei-11
Linnie241129210-mei-11
Femkenl30210-mei-11
Lies86242
Leonie12242
Risssje (Maris)211
Muppie (Annelies)241
driemusketiers375
Wench (Brenda)323
NaamLft Kindje NOD
Mijntje84 21-mrt-11
Marlijn (Marleen)2919-apr-11
Diou27114-apr-11
Miranda8327215-apr-11
Wolkje31324-apr-11
Kaatjeb5 (Brenda)27225-apr-11
NaamLft Kindje Zwanger
Mamaricky JA!!!!!!!!!!!!
Rietje85261JA!!!!!!!!!!!!
missnicd (Nicole)242JA!!!!!!!!!!!!
Maris25262JA!!!!!!!!!!!!
Mama_Kimmy252JA!!!!!!!!!!!!

En hoe gaat het met iedereen?


Marlijn - een tijdje niets meer gehoord. Al zwanger of is je ongi gekomen?


Diou - het lijkt me heel moeilijk, zolang wachten en geen ongi.


Miranda - ik hoop dat je ongi snel komt en je weer lekker kunt gaan knuffelen.


Essie - heftig, dit verhaal. Je wordt plotseling weer erg bewust van hoe snel het afgelopen kan zijn. Onze vriend had net ook zo'n verhaal: jonge vader, met de motor geschept door een vrachtwagen. Laat een dochtertje van 4 achter. Ik krijg er de rillingen van. Zo stel je het toch niet voor, als je met een gezin begint.


Muppie - fijn dat je ongi wat minder wordt. Je weet waar het voor is, maar anders zouden ze het van mij mogen afschaffen.


Voor de rest: veel knuffelplezier als het de goede tijd is en anders succes met wachten.


Nog een paar kansen op meer groene namen. Ik ga voor iedereen (en mezelf ) duimen dat er nog een aantal namen bij komen.


Wij zijn bezig voor ons eerste kindje sinds september 2010.

1e IVF / ICSI poging is mislukt.
Januari 2012 verder met poging 2.
muppie
afbeelding van muppie
25 apr 2011 - 11:54

Diou, jammer meid!! Op naar de volgende ronde!!

Essie, zo wordt je er extra aan herinnerd dat je het leven niet zelf in de hand hebt! En dat je mag genieten van het leven, zeker met die mooie zomerse dagen!

Mijn ongi wordt nu een klein beetje minder. Heb vrijdag bloed geprikt en m'n man moet komende woensdag naar het lab. Morgenochtend zal ik de gyn weer bellen voor een afpsraak voor over 3 weken.

Iedereen werkze deze week en geniet nog even van je vrije dag vandaag, als je die hebt......

** wij zijn bezig voor ons 1e kindje sinds aug. 2010 **
miranda83
afbeelding van miranda83
25 apr 2011 - 00:51

Mama R, ik heb nooit een regelmatige cyclus gehad. Alles tussen de 3 weken en 6 maanden was mogelijk bij mij. Op mijn 21ste ben ik aan de pil gegaan, dus ja toen wel regelmatig natuurlijk. September 2009 gestopt en daarna 1 cyclus gehad van 29 dagen. Daarna was ik meteen zwanger.
En nu dus 38 dagen geleden voor het eerst weer ongesteld na mijn zwangerschap.
Ik geef ook nog borstvoeding, dus ik zal gewoon geduld moeten hebben. Maar stiekem heb ik dat niet

Mama_R
afbeelding van Mama_R
24 apr 2011 - 22:38

hoi dames,


Balen Diou dat de test negatief was. nu weet je nog niks.


Naar verhaal van je buurman Essie. Helaas gebeuren dat soort dingen wel eens. Je moet er maar niet teveel bij nadenken en extra genieten van iedereen om je heen denk ik dan maar.


Miranda, hoe lang duurde het vorige cyclus dan? ik zit nu op dag 29. ik heb zowaar - als dat temperaturen klopt - op dag 25 of 26 een ovulatie gehad. ik was op dag 25 vergeten te meten, beetje jammer maar goed. nu hopen dat deze keer raak is. als het niet raak is zal mijn NOD rond 4 mei zijn.


fijne paasdagen, veel knuffelplezier, succes met wachten etc.miranda83
afbeelding van miranda83
24 apr 2011 - 22:15

Essie, gatsie wat naar zeg van je overbuurman. Zo middenin het leven en dan ineens komen te overlijden :(

Diou, balen zeg van je test.....Hopelijk wordt je cyclus snel weer normaal.

Ik zit inmiddels op dag 38 van mijn cyclus, voor zover ik een cyclus heb. We wachten vrolijk verder......

Hopelijk komen er deze dagen snel een paar groene namen bij! Ik zal duimen voor iedereen die deze dagen haar NOD heeft.

En ook voor iedereen die nu gaat klussen, veel succes!

Fijne paasdagen allemaal!

Pagina's