Wachtbankje augustus 2017

25 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
25 jul 2017 - 12:11
Wachtbankje augustus 2017

Hoi dames , Ik ben Hilde 23 jaar. En zit nu in mijn 10de ronde om zwanger te raken. Afgelopen mei helaas een miskraam gehad.
Vandaag cyclusdag 10 en toch maar weer eens aan de slag gegaan met ovulatietesten.

Ik hoop op een goede vruchtbare maand.

Wie sluit zich aan bij mij op het wachtbankje??

Wientjuh
afbeelding van Wientjuh
15 jun 2018 - 22:26

....

Jerney1986
afbeelding van Jerney1986
29 aug 2017 - 23:11

Hello dames, voor wie naar de volgende ronde moet..

Ik heb een september wachthoekje aangemaakt, lijkt me leuk om met jullie te kletsen en ervaringen te delen:-)

Wat betreft een foto uploaden.. volgens mij kan je in het textvakje alleen iets doorverwijzen met een linkje 

Groetjes Jerney 

 

 Shar-920017
afbeelding van Shar-920017
29 aug 2017 - 15:07

Hoe kan ik een foto uploaden laugh

Shar-920017
afbeelding van Shar-920017
29 aug 2017 - 15:05

liefsHallo allemaal ook ik meld me even aan als het nog mag we gaan voor een tweede van ons samen en heb een zoon van 12 jaar en van bijna 22 mnd heb mijn spiraal 2 aug laten verwijderen ook omdat ik met de tweede heel moeilijk zwanger werdt na een miskraam en curratatie gehad te hebben heel moeilijk zwanger waarbij ik snel zwanger werdt en het vruchtje weer los liet naar veel onderzoeken bleek dat er nog een slijmpropje zat die spontaan uitviel na maanden,werdt ik dezelfde maand zwanger dus hoop dat het nu wat sneller gaat en plakkertje blijft zitten maar geen idee wanneer mijn nod is maar toch zit ik met een vraag heb vanochtend getest met clearbleu met plusje zien jullie iets of is het een tuurlijntje 

Liefs shar

Wientjuh
afbeelding van Wientjuh
26 aug 2017 - 00:03

@ HildeMommy Sterkte!!!
Hier meerdere malen getest op negatief.. 23-08 begonnen met bloeden en op 25-08 ineens een stop. (Begrijp er niks van in 7 maanden nog nooit meegemaakt)

Floepa88
afbeelding van Floepa88
24 aug 2017 - 15:35

Hoi Hildemommy

Vandaag op controlle geweest en het was inderdaad schoon,
klaar voor een nieuwe ronde dus.
Wat balen voor jou trouwens!

Ik heb ook sensitests gebruikt en die van de action,
ong beide zelfde resultaat gehad.

De sentitests zwangerschapstesten bleven bij mij alleen negatief,
terwijl clearbleu postief was.

Deze maand ga ik voor de temperatuur test.
Iedere ochtend om de zelfde tijd even thermometer.

IN81
afbeelding van IN81
24 aug 2017 - 14:11

@hildemommy; Dankjewel! Ik ken de sensitesten helemaal niet, zal online eens gaan rondkijken. Sterkte met het verwerken van je mk. 

Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
24 aug 2017 - 12:39

Hallo,
Hier even een update ik heb vorige week op vakantie helaas een miskraam gehad met 4 weken en 1 dag. Op de echo zagen ze gister dat er al follikels zaten van 15 mm dus heb bijna mijn eisprong. Ben aan de slag geslagen met ovulatie testen.

Voor de zwangere dame/s gefeliciteerd!

@Wientje, nog getest?

@floepa 88 , hoe gaat het nu met je? Hoe was het bij de verloskundige afgelopen? Was je bm schoon?

@IN 89 ,welkom! Wat fijn dat je weer aan de slag kunt hopelijk pakt het deze maand al goed uit voor je! Ik heb vorige maand de clearblue dubbel hormoon indicator gebruikt in combinatie met sensitest en dan de extra gevoelige. De clearblue is erg duur en gaf bij mij 9 dagen een knipperende smiley(hoge vruchtbaarheid) . Dus had ik er nog niet zoveel aan.. uiteindelijk had ik wel een vaste smiley(piek vruchtbaarheid). terwijl die van sensitest( de vroege) (dat is de groene dipstick )het prima deed.

Nu heb ik weer een dipstick van sensitest maar dan de normale variant. Ik vind de dipsticks van sensitest echt een aanrader. Heb ook de Zweden daarvan.

Hoop dat je er iets aan hebt.

Ps. Mocht je de ovulatie testen van sensitest gaan gebruiken. Ik had de normale variant en dan de dipsticks en dan 24 stks genomen. ->neem het voordeel pakket. Dan krijg je er 3 Zw testen bij en kost hetzelfde.

Liefs
Hilde

IN81
afbeelding van IN81
24 aug 2017 - 11:46

Hi,

Mag ik jullie wat vragen? Hebben jullie aanbevelingen (of juist afbevelingen) voor goede (en graag ook wat goedkopere) ovulatietesten? Gebruiken jullie ze? Welke gebruiken jullie en wat is jullie ervaring? Ik heb deze week groen licht gekregen van het ziekenhuis (jeuj!) om weer zwanger te mogen worden. Maar het is voor mij van belang dat het zo snel mogelijk gebeurt, omdat ik Asherman heb. Ik wil dus eigenlijk geen kans missen en zoek dus nu goede ervaringen van betaalbare ovulatietesten. Praat vanaf nu ook graag mee in jullie wachthoekje.

Dank alvast! 

iren-1315395
afbeelding van iren-1315395
17 aug 2017 - 17:09

Hoi allemaal,

Het lijkt hier kort maar krachtig te zijn geweest. Ik ging op vakantie en nam mee, maandverband en zwangerschapstesten. Op mijn eerste dag een test gedaan, overduidelijk positief. Binnen 20 seconden had ik een plusje staan. Als ik thuis kom over 1.5 week maar eens de huisarts bellen lijkt me. Ergens wel lekker dat ik nu niets kan regelen, alleen maar genieten.

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
14 aug 2017 - 22:54

Dank je wel hildemommy. Met mij gaat het wel goed. Heb de bekende zwangerschapskwaaltjes maar die neem ik voor lief. Ik vind het wel allemaal heel spannend, vooral nu deze weken omdat de vorige keren rond deze tijd is misgegaan (7 week en 6 week) als goed is nu bijna 7 week zwanger (weet niet precies want laatste syclus was erg raar)

Na mijn eerste miskraam heeft het 10 syclussen geduurd voordat ik weer zwanger was. Ik zat toen heel erg diep in een put, toen ik er weer uitkrabbelde en me weer beterder voelde was ik vrij snel zwanger.
Na mijn tweede miskraam is het na 4 syclussen raak. Bij de tweede miskraam heb ik meer tijd genomen voor mezelf om te herstellen.
Je lichaam geeft zelf aan wanneer het weer zwanger wordt.
Nu ben ik voor de 3de keer zwanger. Mijn laatste sycluscis erg raar verlopen. Had na mijn 2de miskraam verschillende syclussen gehad (32, 31 en 30 dagen) mijn laatste syclus had ik eisprong begin juli verwacht. Deze kwam maar niet, ben temperatuur steekproefsgewijs gaan temperaturen. Temp bleef elke x op 36.2 steken wel 3 weken na verwachte eisprong. Half juli zou mijn nod zijn. Getest maar negatief, ben sinds toen elke 3 a 4 dagen een test gaan doen. Eind juli had ik een positieve test. Weliswaar heel licht streepje. Maar streepje is streepje.

Ik hoop dat julie heel snel ook een positieve test in handen mogen houden.

Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
14 aug 2017 - 21:43

Inderdaad nu goed je rust pakken hoor, het is niet niks wat je meemaakt. Je moet kijken waar jij je het beste bij voelt en afwachten hoe je lichaam reageert. Wij zijn gelijk die maand erna er weer voor gegaan.. ik dacht misschien is het bij mij ook de maand erna gelijk raak.. maar helaas. De ovulatie testen geven Idd wel veel meer duidelijkheid, vooral omdat je zegt dat je een onregelmatige cyclus hebt.

Floepa88
afbeelding van Floepa88
14 aug 2017 - 19:53

@hildemommy alsnog duimen voor een positieve test,, als ik het zo lees is het je hartstikke gegund.
Dat volgende week inwendig is dat wist ik al.
We hebben de nieuwe ovulatie testen wel al besteld (omdat ik al heel onregelmatig ben en ik dacht dat ik gewoon ongesteld geworden was)
maar had inderdaad geen idee wanneer ik die weer kan gebruiken, op internet inderdaad gelezen dat het als het `weg`is gewoon weer kon,, en dat het dat een stuk gelijkmatiger kan worden, dat zou mooi zijn,
maar ik heb er niet teveel hoop van en ik zie t wel, misschien is het makkelijker om gewoon een maandje rustig aan te doen en niet te plannen en wachten tot de volgende ongesteldheid hierna. Maar ik zie het wel,, ga niet in complete onthouding.

Nu vooral enorme buikpijn en rustig aan doen,, morgen ook vrij genomen (bezorg de post).

Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
14 aug 2017 - 18:48

Sorry dat ik zolang niet heb gereageerd op dit forum.
Allereerst Elisabeth ik las dat je zwanger bent? Wauw gefeliciteerd, ik ben echt heel blij voor je !! Hoe gaat het nu met je?

@ iren welkom.. Ik hoop voor je dat deze maand goed uitpakt voor je.

@ floepa 88, echt heel balen dat je een miskraam hebt! Ik weet hoe je je voelt, Ik had met 6 weken een miskraam. Als je volgende week naar de verloskundige gaat kan ze met een inwendige echo zien of je bm zich heeft opgeschoond. Er gaan verhalen rond van vrouwen die gelijk de eerste maand na hun miskraam zwanger raakte, En er zijn Der ook die menen dat je dan extra vruchtbaar bent. Maar ja dat zijn verhalen.

Mijn verhaal is dat ik ook een inwendige echo kreeg, ze zag dat mijn bm al helemaal was opgeschoond en er al nieuwe eitjes zichtbaar waren. Helaas was mijn cyclus 2 dagen langer geworden. En dus ook mijn eisprong opgeschoven. Heb deze maand weer eens met ovulatietesten gewerkt om te zien wanneer dit precies plaats vindt. Ik zit nu in de 3e ronden na mijn miskraam. Over 1 dag mijn nod , Ik ga morgenochtend een test doen... Maar ik denk niet dat ik zwanger ben.

Floepa88
afbeelding van Floepa88
14 aug 2017 - 17:50

Ik ga helaas mee in het wachthoekje,,
gister met 5 weken een miskraam gekregen,
volgende week donderdag terug naar de verloskundige om te kijken
of het goed weg is.

Hoelang daarna kan je weer zwanger worden eigenlijk?
ga het natuurlijk ook volgende keer aan haar vragen... maar ben gewoon benieuwd

iren-1315395
afbeelding van iren-1315395
6 aug 2017 - 20:39

Hoi allemaal,

Even voorstellen, ik ben Irene, 28 jaar en nu zo'n 3 maanden aan het proberen zwanger te worden. Veel geduld heb ik niet, dus sluit graag aan in de wachtkamer. Tot nu toe elke maand gedacht dat het raak was, maar helaas. Schijnt normaal te zijn. Ik heb wegens een darmbacterie heel lang (bijna 2 jaar) moeten wachten totdat ik het mocht proberen. Nu het eindelijk mag kan ik niet wachten tot het zover is. Zie zoveel om mij heen ook zwangerschappen en alles lijkt vanzelf te gaan.
Het lastigste vind ik de weken tussen eisprong en (geen) ongesteldheid. Wanneer moet ik het nou worden en wanneer kan ik testen en zou ik het eigenlijk niet al moeten voelen voor de test? aaaaaaah .

btw. ook licht frustrerend om een uitgerekende datum op te moeten geven om een account te maken en hier een bericht achter te kunnen laten.. hadden jullie dat ook?

Liefs,
Irene

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
1 aug 2017 - 12:52

Hoi hoi,
Vandaag mijn 3de test gedaan in 2 dagen. En ze zijn alle 3 positief. Ik mag dus zeggen dat ik zwanger ben.

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
25 jul 2017 - 19:39

Maandag is de bedoeling.
Heb sinds vrijdag al gevoelige borsten, sinds gister een rommelende buik de hele dag door en vanavond tijdens eten een misselijk gevoel.
Dit allemaal heb ik normaal niet als menstruatie eraan komt.

Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
25 jul 2017 - 15:15

Dankje! Wanneer ga je weer een testje doen?

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
25 jul 2017 - 15:12

Ik hoop voor jou dat het deze x ook raak is.

Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
25 jul 2017 - 14:39

Ik hoop het echt voor je meid. Ik duim voor je

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
25 jul 2017 - 14:35

Ja ik mag nu naar een ander ziekenhuis. Ik wacht nog ff tot maandag met aanmelden bij andere ziekenhuis. Heb heel licht vermoeden dat ik nu zwanger ben. Maandag maar weer een test doen

Dushimommy
afbeelding van Dushimommy
25 jul 2017 - 14:12

Elisabeth, mag je nu naar een ander ziekenhuis en wanneer kun je terecht?

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
25 jul 2017 - 12:31

Ik kom over van wachthoek juli en vele daarvoor.
Al vanaf srptember 2015 bezig. Helaas 2x een miskraam gehad.
Momenteel geen idee hoe mijn syclus nu is. Zit nu al 11 dagen officieel na mijn nod. Heb tot nu toe nog geen positieve test gehad. Sinds afgelopen vrijdag wel gevoelige borsten en gerommel in mijn buik.
Vanmorgen ben ik bij huisarts geweest en heb verwijsbrief gekregen voor een gyneacoloog, ik hoop dat ze me daar verder kunnen helpen