september 2015

20 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Parel79
afbeelding van Parel79
22 sep 2015 - 22:37
september 2015

Ben ik nu de enige die probeert zwanger te worden?

Ik dacht vorige maand al zwanger te zijn. Ik was 3 dagen overtijd en voelde al allerlei symptomen (misselijk, brandend maagzuur, rommelende darmen, stemmingswisselingen), maar helaas werd ik toen toch ongesteld. En dat terwijl ik altijd een cyclus van 28 dagen heb! Ik was dan ook erg verdrietig dat het toch mis bleek te zijn of wel raak, maar een zeer vroege miskraam)

Deze maand proberen we het dus opnieuw, maar deze keer was mijn eisprong niet echt duidelijk te merken zoals anders. Heb normaal die dag buikpijn. Nu had ik de afgelopen week de hele week buikpijn, waarschijnlijk last van mijn darmen. En dan is die eisprong ineens niet te voelen. Maar aan de slijmafscheiding te zien, denk ik dat ik vandaag m'n eisprong had. We hebben heel wat geklust afgelopen dagen, dus we zullen zien...

Ik ben benieuwd of er nog meer dames zijn die deze maand hopen op een zwangerschap!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
9 okt 2015 - 13:46

Super Parel.

Een positieve test. Gefeliciteerd :)

 

Parel79
afbeelding van Parel79
8 okt 2015 - 13:17

Pfff, wat een zenuwslopend gebeuren, dat wachten!

Vanmorgen toch maar een test gedaan, ik kon niet langer wachten. En jawel: POSITIEF!

Maar even later (een uur ongeveer) begon de onzekerheid opnieuw: ik had roze slijm met afvegen. Kan dat nu nog van de innesteling zijn? Een paar dagen na m'n NOD? Ik dacht dat het dan bruin zou moeten zijn, omdat het dan om oud bloed gaat... Of zou het te maken hebben met het hebben van gemeenschap met m'n man gisteravond? Maar goed, na vanmorgen verder nog geen bruinverlies of roze slijm meer gehad, dus ik zal dan toch maar voorzichtig blij zijn! Maar ik blijf nog wel even bang om ongesteld te gaan worden!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
5 okt 2015 - 14:49

Hoi dames,

Sorry dat ik niet meer gereageerd heb!

Yvon: Balen dat de test negatief was zeg!

Parel: voor jou een spannende week. Hoop dat het bij jou raak is. en dat de ongesteldheid uit blijft.

Hier was de test negatief. Dus weer op naar de volgende NIET "menstruatie"! Ik dacht gisteren mijn eisprong gevoeld te hebben. dus maar weer afwachten. 

Parel79
afbeelding van Parel79
5 okt 2015 - 13:37

Nou, het blijft allemaal nog even spannend hier! Vandaag of morgen mijn NOD, maar nog geen enkel teken voor naderende menstruatie. Normaal heb ik 2 dagen vantevoren al bruinverlies, maar nu gelukkig nog niks! Ook heb ik inmiddels nogal gevoelige tepels (heb ik anders echt nooit!) en in mijn liezen wat pijn + onderin buik. Maar dat laatste kan natuurlijk wel weer een voorbode van de menstruatie zijn... Ik heb mezelf de hele tijd voorgehouden ervan uit te gaan dat het niet raak is, maar inmiddels valt dat niet meer mee! Toch wil ik nog tot vrijdag wachten of ik ongi wordt en dan pas testen, aangezien het de vorige keer zo tegenviel dat ik 3 dagen te laat alsnog ongi werd...

 

Ik weet niet of iemand dit nog leest, maar wie het leest mag van mij duimen dat het raak is bij mij!

Sardientje: Wel jammer dat jij verder niks meer hebt laten horen. Hoe gaat het nu bij jou?

Parel79
afbeelding van Parel79
30 sep 2015 - 08:57

Oh, wat jammer voor je Yvon! Veel beterschap idd en laat de moed niet zakken!

Hier nog steeds geen enkele aanwijzing dat ik zwanger zou zijn. Volgende week pas mijn nod (maandag of dinsdag?), maar behalve rommelende darmen die ik al de hele maand heb) en stemmingswisselingen (heb ik altijd na mijn eisprong) voel ik me nog niks anders. Het zegt natuurlijk niks, maar ik ga er maar gewoon vanuit dat het niet raak is. Dan blijven de symptomen misschien ook gewoon weg als het inderdaad niet raak is... Maar de weken kruipen wel voorbij zeg!

Sardientje: Weet jij al wat meer of denk je toch dat het een gewone ongesteldheid was?

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
29 sep 2015 - 21:59

He jammer Yvon. En beterschap voor jou ;-)

Yvon28
afbeelding van Yvon28
29 sep 2015 - 21:21

Helaas pindakaas :(

Test gehaald vanmiddag negatief en uur later ..... nou je raad het wel....

Erg verdrietig omdat ik het echt dacht. Wat kan je lichaam je voor de gek houden zeg.
En dan ook nog ziek geworden vandaag hehe.

Hoop dat jullie meer geluk heb!

X

 

 

Parel79
afbeelding van Parel79
29 sep 2015 - 08:54

Yvon: volgens mij heb je weer een foutmelding gehad. Er staat dat jij gisteren om 22:24 nog een bericht hebt geplaatst, maar die is hier dus niet te zien...

 

Parel79
afbeelding van Parel79
28 sep 2015 - 22:15

Yvon: als ik jou was zou ik zo'n test van Kruidvat nemen, die schijnen heel betrouwbaar te zijn... Zijn maar 2 voor 5 euro. Maar je kunt ook eerst nog een paar dagen wachten of je ongi wordt, ligt eraan hoe geduldig je bent... Succes ermee! Ik duim voor je dat het toch raak is!

 

Yvon28
afbeelding van Yvon28
28 sep 2015 - 21:37

Hoi

Ja hij gas steeds een foutmelding :(

Maar heb donderdag een Earl test gedaan van predictor maar helaas negatief. ..

Vandaag zou ik ongi moeten worden (volgens me app ;) )
Maar nog niks....

Wel ontzettende zeurende pijn in me onder rug. Gevoelige borsten ( wel wat minder als vorige week)
Nu lees ik op Internet veel negatieve verhalen van de early predictor test.... of misschien toch nog te weinig Hcg in me urine gehad.....

Het maakt me beetje gek nu haha maar wie weet wordt ik zo morgen ongi..... wat ik niet hoop!
Wat zou jij doen? Haha pleas help me om van dat gevoel af te komen hahaha
X

 

 

Parel79
afbeelding van Parel79
28 sep 2015 - 21:23

Yvon: volgens het overzicht heb jij net een reactie geplaatst, maar ik zie 'm niet... Ik ben wel heel benieuwd wat je geplaatst had! Of je inmiddels getest hebt misschien...

Parel79
afbeelding van Parel79
26 sep 2015 - 21:47

Hm, het loopt nog niet echt storm hier. Het leek me juist wel leuk om in deze spannende weken met meerdere dames ervaringen te kunnen delen...

Yvon: Curretage lijkt me geen oorzaak van onvruchtbaarheid... En apart dat het de eerste keer wel zo snel raak was. Maar het lijkt me vreselijk om het al zo lang geprobeerd te hebben, ik was eigenlijk 3 keer heel snel zwanger. Nu zijn we ook nog "maar" in ronde 3, dus ik heb geduld. En heb je al getest of ga je toch maar "braaf" wachten tot maandag of nog later? Ik ben nu wel heel nieuwsgierig of je gevoel juist is! Ik wacht sowieso een paar dagen met testen tegen die tijd, want ik weet niet zeker wanneer m'n eisprong was en wil ook weer niet te vroeg testen.

Sardientje: Heb jij verder wel symptomen al? Want als je die wel hebt, zou ik zeker nog eens een test doen! Anders succes met wachten op de eisprong!

hier: ik ga er gewoon voorlopig vanuit dat ik niet zwanger ben en dat eventuele symptomen een naderende ongesteldheid aankondigen, dan heb ik minder kans dat mijn lichaam me voor de gek gaat houden, denk ik. Maar het blijven zenuwslopende weken. Ik probeer aan andere dingen te denken, maar dat is wel moeilijk!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
25 sep 2015 - 14:12

Wij gaan ook voor een 2e. Onze dochter is vorige week 1 jaar geworden. Van haar was ik al binnen 2 maand zwanger. Dus voor mijn gevoel duurt het nu al wel heeel lang. Sinds april aan het proberen.

Ohja, kan ook een innestelingsbloeding zijn, ik wordt er weer zenuwachtig van. Wanneer kan ik dan testen?

Yvon: ik hoop voor je dat het raak is. en dat je lichaam je niet voor de gek heeft. Hopen dat de spanning blijft. en ben benieuwd naar de uitslag.

Parel: En het wachten duurt inderdaad altijd lang. Ik probeer er altijd zo weinig mogelijk aan te denken, maarjah meestal werkt dat niet:)

Geitensok: is er al bekend wanneer je een uitslag krijgt?

 

Yvon28
afbeelding van Yvon28
24 sep 2015 - 12:54

Hoi parel79

Ja al die tijd aan het proberen. Soms ben ik wel eens bang dat Door curettage het niet meer lukt. Was van me eerste al binnen 3 mnd zwanger. Maar ik moet me niet gek praten. Vandaag voel ik nog steeds de spanning in me borsten.

Ik laat het zeker weten als het goed nieuws is en slecht ook want dan kan ik ff me hart luchten

X

 

 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
24 sep 2015 - 11:34

Ja we hebben al een zoontje van één jaar. Maar mijn botten zijn als die van een 80 jarige, daar zijn ze na de bevalling achter gekomen.

Dus willen ze eerst uitzoeken hoe het komt en of het dan nog verantwoord is een tweede zwangerschap in te gaan. Voor hetzelfde geld breek ik nog een rugwervel of mijn bekken tijdens de bevalling...

Wachten tot je mag testen is inderdaad echt heel vervelend. Dan duren die dagen allemaal veel te lang hè

Parel79
afbeelding van Parel79
24 sep 2015 - 09:11

Leuk dat er toch wel meer zijn die in hetzelfde schuitje zitten. Wachten duurt wel lang hoor. Ik moet nog bijna 2 weken wachten, dus heb nog even te gaan...

Sardientje: Lastig, zo'n onregelmatige cyclus. En balen dat je wel ongesteld bent geworden. Ga je na een paar dagen nog een keer testen? Wie weet was het een innestelingsbloeding... Heb je al kinderen of ga je voor de 1e?

Geitensok: Welke toestand bedoel je? Heb je een of andere behandeling gehad? Heb jij ook al kinderen?

Yvon: Jammer van die miskraam! En al die tijd alweer aan het proberen? En balen, zo'n onregelmatige cyclus. Maar wel weer fijn dat je je eisprong wel voelt! Alleen zeggen ze dat je op dat moment waarschijnlijk al te laat bent als je er dan voor gaat. Ik duim voor je dat het nu wel raak is! Ik weet uit ervaring dat je lichaam je helaas behoorlijk voor de gek kan houden als je graag zwanger wilt worden. Ik voel nu nog niks, maar dat kan eigenlijk ook nog niet, zo kort na de eisprong... Sterkte met wachten tot je kan testen! Laat je dan wel even weten of het positief is?

hier: Ik moet dus nog bijna 2 weken geduld hebben voor ik mag testen, als het nodig is. Maar ik vind die 2 weken altijd wel erg lang duren hoor! Bij de oudste 2 voelde ik het al voor ik ging testen en was de test eigenlijk niet eens nodig. Maar bij de jongste voelde ik nog helemaal niks, alleen bleef m'n menstruatie weg. Na de test duurde het nog 2 weken voordat ik iets voelde. Daarna heb ik meer overgegeven dan de vorige 2 zwangerschappen bij elkaar! Maar zoals hierboven al gezegd, nu kan ik ook nog niks voelen. Nog even geduld hebben... Ik heb trouwens 3 jongens van 10, 7 en bijna 2.

Yvon28
afbeelding van Yvon28
23 sep 2015 - 22:30

Hoi meiden

Ik probeer ook zwanger te worden van ons 2 de kindje.
Vorig jaar juni helaas een miskraam gehad. Na de miskraam is me cyclus heel onregelmatig. Voel wel wanneer me eisprong is (heel goed) dat is een voordeel. Wel geklust die periode.

Nu wil ik niet hopen maar heb wat symptomen die ik me vorige 2 zwangerschappen ook had.
Zoals me gouden ring die opeens zwart afgeeft. Zeer gevoelige borsten met pijnlijke tintelingen erin mood swings.

Moet maandag (volgens me app) weer ongi worden.... arggh kan niet wachten om een test te doen. Maar weet dat dat niet echt verstandig is haha.....

Probeer op Internet wat duidelijkheid te vinden maar je kan je ook dingen aan lullen haha....

Dus afwachten maar.
Maar dat is zo moeilijk :(

Liefs

 

 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
23 sep 2015 - 20:37

Ik lees wel mee, maar ben nog niet aan het proberen. Wacht nog steeds op uitslagen van het zkh over mijn toestand of ik weer mag ;-)

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
23 sep 2015 - 13:59

je bent zeker niet de enige die probeert zwanger te worden:).

Hier ook nog steeds aan het proberen om zwanger te worden. Ben afgelopen week weer ongesteld geworden. Echter was dit maar 3 dagen en heel weinig bloedverlies (voor mijn doen). De test was negatief.

Ik ben in april gestopt met de pil. Mijn cyclus was toen 39 dagen, op dit moment zit ik op 32 dagen. Dit wisseld per maand. Dus ik heb geen idee wanneer mijn eisprong is, dit is wel lastig.

Heb geprobeerd met een ovulatietest, maar heb geen idee hoelang mijn cyculs "deze"maand is. dus die werkte voor mijn gevoel niet.

Dus maar veel "oefenen" met mijn man, en hopen dat het lukt.