Oktober 2015

45 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Meisje92
afbeelding van Meisje92
4 okt 2015 - 14:16
Oktober 2015

.

Parel79
afbeelding van Parel79
1 nov 2015 - 16:31

Ik heb af en toe toch stiekem even op dit topic gekeken, omdat ik erg met jullie meeleef.

Dus bij dezen wil ik Sardientje en Geitensok even van harte felciteren met jullie zwangerschap! Ik zie jou dan wel op het juni-forum, Sardientje!

En Nancy: sterkte met het verwerken van de miskraam, lijkt me vreselijk! Ik ben nog steeds elke keer bang dat het bij mij alsnog mis gaat, ook al ben ik nu zo'n beetje 8 weken zwanger...

Alle anderen: heel veel succes met de volgende pogingen en ik hoop dat jullie ook gauw zwanger zullen zijn!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
31 okt 2015 - 14:08

Meisje: tip: misschien niet tegen je vriend vertellen wanneer het weer tijd iswink, zo heeft hij misschien niet door/geen druk. Mijn man wist er niks van wanneer het tijd was/wanneer ik weer ongesteld moest worden.

Geitensok: ik vind het ook spannend. Blijft ook inderdaad tot de echo. Ik vind de tijd ook weer super langzaam gaan. Vorige week verloskundige gebeld. volgende week daarheen, en dan afspraak maken voor echo.

Allemaal succes!

 

 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
30 okt 2015 - 15:49

Ok, nog een test gedaan en echt positief. Ben ook misselijk en heb het zuur. Heerlijk ;-)

Ik blijf jullie nog even volgen en wens jullie allen snel een mooie zwangerschap toe!

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
30 okt 2015 - 11:14

Jammer yvon! Maar je hoeft niet persé meer te klussen om zwanger te raken hoor. Het gaat om het juiste moment ;-) zo is het bij ons ook twee keer gegaan omdat mijn vriend onregelmatig werkt.

Ik zit nu in de fase dat ik het eigenlijk wel heel spannend vind of het nu ineens goed gaat. Het duurt nog zo lang tot de eerste echo... Ik denk dat ik vanmiddag nog zo'n kruidvat testje ga doen, gewoon voor de zekerheid. Slaat nergens op natuurlijk

Yvon28
afbeelding van Yvon28
29 okt 2015 - 22:33

Wow goed nieuws en slecht nieuws lees ik.

Nancy erg verdrietig voor je! Ik heb het zelf paar maanden geleden ook gehad 3x test positief en 5 dagen later ongesteld :(

Nou deze maand weer aan de chocola hoor haha
ik heb me vriend gezegd dat we vanaf nu! Meer ... moeten hebben om zo de kans groter te maken dat ik zwanger wordt haha

Het probleem is dat hij altijd moe is en al om 19.30 slaapt op de bank dan zakt de moed mij in me schoenen haha
En dan ook nog dat mijn vruchtbare dagen altijd vallen op de dagen dat ik avond diensten werk en me vriend dus 3 dagen niet zie :(

Nou ik heb mezelf wel (weer) gezegd er niet meer zoveel bezig mee moet zijn. Hoop dat het deze maand lukt.

Voor de zwangere lady's Gefeliciteerd!

Dikke kus xx

 

 

Meisje92
afbeelding van Meisje92
29 okt 2015 - 13:11

Sardientje;
Ik ben nu 2 maanden gestopt met de pil en heb eigenlijk meteen een normale cyclus. Op de dag dat ik ongesteld moest worden werd ik het ook dus dat is fijn want kan het nu dus goed berekenen. Heb nu aan komende zondag mijn ovulatie dag. Alleen vervelend, mijn vriend voelt nu een bepaalde druk waardoor hij net op de goede dagen geen zin heeft. Maarja, ergens al fijn dat ik het al voel natuuerlijk.. En nu duimen dat mijn vriend de druk die hij zichzelf oplegd weg gaat! Maar jij al gefeliciteerd!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
29 okt 2015 - 11:59

Wat een leuk idee geitensok!

Ik zit als het goed is in juni! assistent van verloskundige noemde 28 juni. maar helemaal zeker is het bij mij met de echo pas! dus ik ga ook maar eens langzaam richting juni. blijf het hier ook nog even volgen

Meisje: Ik voelde mijn eisprong helemaal niet. dus was nogal lastig. Ook had ik een onregelmatige cyclus, waardoor ovulatie testen ook moeilijk ging. Dus wij bleven elkemaand flink aan het "oefenen":)

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
29 okt 2015 - 08:54

Ja, ik voel dat zeker als ik mijn eisprong heb. Dan heb ik idd ook zo'n raar gevoel in mijn onderbuik en dan weet ik dat dat het moment is ;-)

Meisje92
afbeelding van Meisje92
29 okt 2015 - 08:13

Hoi GeitenSok,
Daar heb je helemaal gelijk in, vooral ik nu in mijn vruchtbare periode zit ben ik er nóg meer mee bezig.. Vraag me wel af of jullie dat ook zo goed voelen als je in die periode zitten, heb sinds dindsag een rare buikpijn onder in mijn buik. Heb zelf het gevoel dat het daar door kan komen want het voelt heel raar..
Wel een leuke manier om het zo aan je vriend te vertellen hihi!

Groetjes!

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
29 okt 2015 - 07:06

Hoi meisje, ja als je eenmaal hebt bedacht om zwanger te worden dan ben je er automatisch heel veel mee bezig. Dat is in ieder geval mijn ervaring ook. Want het gaat toch ook om jóuw lijf.

Ik ben uitgerekend op 6 juli denk ik, dus ga straks maar naar het "uitgerekend in juli" forum. En jij sardientje? Je zit zeker nog net in juni?

Nancy hoe is het met jou? moet je nu voor controles nu om te kijken of alles weg is?

Yvonne, hoe is het bij jou? toch ongesteld geworden zoals je dacht?

Verder wacht ik nog even het weekend af, gewoon voor mijn gevoel en dan ga ik maandag aan de slag. Verloskundige bellen en ik meld me denk ik ook aan voor moeders voor moeders dit keer.

Ik had trouwens de positieve test in de pot met pepernoten gestopt. Mijn vriend schrok zich rot hahahaha

Meisje92
afbeelding van Meisje92
28 okt 2015 - 19:26

Hoi Hoi,
Wat fijn om hier af en toe ervaringen van andere vrouwen te lezen! Ben zelf pas 2 maanden bezig om zwanger te worden maar jeetje wat ben ik er stiekem veel mee bezig! Ook heel moeilijk om te lezen dat het ook fout kan gaan, wat moeilijk zal dat zijn.. Lees graag met jullie mee en hoop dat iedereen snel allemaal goed nieuws heeft!

Liefs

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
28 okt 2015 - 13:29

Nancy: Wat een vervelend nieuws. Ook al heb je een gevoel of zie je het aankomen. De teleurstelling is er niet minder om. Ik vind het echt niet leuk. Had het je gegund.

Geitensok:

Gefeliciteerd, ben blij voor je! gek he dat je toch nog schrikt! en het eerst niet gelooft:)

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
28 okt 2015 - 11:57

Haha, ja ik haal ze bij verschillende winkels. Maar had mezelf voorgenomen om gewoon de menstruatie af te wachten omdat het zonde geld is....

Zojuist toch weer een test gekocht. Een digitale die je 5 dagen van tevoren kan doen. Ja, er staat echt zwanger! En nu Schijt ik ineens in mijn broek hahaha

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
28 okt 2015 - 10:42

Yvon: Hoe gaat het bij jou? al bloedverlies?

Nancy: Wat kl*ten dat je licht bloedverlies hebt. Kan me voorstellen dat het zeer stressvol/verdrietig is. Dat je niets zeker weet, en de onzekerheid. Nu moet je nog 2 weken wachten, duurt ook lang! Hoop voor je dat het uitendelijk allemaal goed zit. En ik denk aan je!

Geitensok: Wat spannend allemaal, een licht plusje is officeel een plus! Maar ik zou voor de zekerheid morgen nog een testje doen!

Ik heb afgelopen maanden toch zoveel test gehaald/gedaan! Bij de winkel zullen ze wel denken blushhihi!

Yvon28
afbeelding van Yvon28
26 okt 2015 - 23:48

Wat spannend voor jullie hihi

Ik denk dat ik morgen ongi ga worden heb het gevoel hehe

Het is ook wel zo dat je hier ff lekker kan kletsen erover hier thuis snapt me vriend het ook niet echt haha

Ik zal me hier ff vaker laten horen en zien :)

Slaaplekker voor jullie

 

 

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
26 okt 2015 - 13:04

Wat fijn dat in ieder geval je geen bloedverlies meer hebt gehad. Je kunt misschien bij de gynaecoloog informeren of je eerder mag? Ook voor je eigen gevoel/stress niveau!

Hier is alles geland. Vandaag afspraak gemaakt voor intake bij de verloskundige. 11 november dat is met 8 weken. Zit nu zo rond de 6 weken (als het goed is).

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
26 okt 2015 - 11:59

Yvon, snap ik ook wel. Als je iets zo graag wil, dan is het best frustrerend als het niet lukt. En natuurlijk wil je je dan even niet teveel op dit focussen.

Jeetje Nancy, hoop voor je dat het niets ernstigs is. Het maakt het allemaal veel te spannend zo.

Is het bij jou al een beetje geland sardientje? Wel grappig dat je het zelf helemaal niet voelde. Het heeft dan ook weinig zin om symptomen te gaan zoeken.

Ik hoop voor mezelf dat het nu raak is. Grote kans dat ik anders anderhalf jaar moet wachten en dat wil ik eigenlijk niet. Dus ik houd de moed er nog even in ;-)

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
26 okt 2015 - 10:42

Die vroege test inderdaad, niet altijd even betrouwbaar. En kan het de volgende dag wel zomaar ineens raak zijn. Nu wachten tot vrijdag/zaterdag! Hoop het zo voor je Geitensok!

Yvon: leuk dat je er ook weer bij bent:), en snap het helemaal dat je niet veel op het forum bent. maar ik merk dat ik er toch wel veel steun aan heb, om er over te kletsen. Ondanks dat je er dan veel meebezig bent. Ik wil mijn man niet te veel met dit soort "gezeur" op zadelen. Vind hij gewoon niet leuk/begrijpt hij niet. Dus maar lekker hier! :)

Hoop voor je dat het deze keer wel raak is. Mijn lichaam heeft me ook meerdere malen in de maling genomen. Echter had ik afgelopen maand helemaal geen verschijnselen, maar was het wel raak. Dus je weet het nooit!

 Nancy: Hoop zo voor je dat je bloedverlies innestelling is, zoals de dokter zegt! En dat het bloedverlies uit blijft!. Duim voor je!

 

Yvon28
afbeelding van Yvon28
25 okt 2015 - 21:08

Hallo meiden!

Wat leuk om jullie goed nieuws te lezen! Gefeliciteerd!
En Geitensok je bent niet alleen hoor ;)

Ik probeer niet zoveel op het forum te zitten omdat je er dan alleen nog maar meer mee bezig bent.
En vorige maand heeft me lijf me in de zeik genomen dus was er ff klaar mee :p
Morgen of dinsdag moet ik ongi worden weer heb ik allerlei symptomen, maar net als vorige maand zal het wel weer niet :(

Ik zal het jullie laten weten haha.

Fijne avond!

 

 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
25 okt 2015 - 16:49

...Nou vanmiddag die test gedaan en negatief. Maar ik geef de hoop niet op. De urine was nogal verdund en misschien heb ik ook te vroeg getest. ga nu gewoon wachten op de menstruatie. Dat zou vrijdag moeten zijn

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
25 okt 2015 - 13:19

Ik vond het de vorige zwangerschap weg fijn dat de eerste echo was geweest. dan heb je toch meer een soort bevestiging inderdaad.

Vwb vertellen op je werk, ik had dat toen al met 9 weken gedaan omdat ik ook af en toe in de werkplaats sta met allerlei lijmen. Heb het toen alleen aan mijn baas verteld. Dat was voor mij wel prettig.

Hier regelmatig misselijk en moe. Daar naast ook prikkelingen in de borsten. En in mijn onderbuik nog steeds gerommel. Zojuist een early test gekocht voor 6 dagen eerder. Dat zou vandaag zijn. Ben benieuwd...

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
24 okt 2015 - 14:48

Ja is zeker spannend. Blijft ook nog wel een tijdje. Toch blijf je jezelf "gek"maken met allerlei gedachten.

Ook heb ik lichamelijk zwaar werk, waar ik me weer zorgen om maak, vind het wel lastig. Vooral de eerste maanden, dat ze het op het werk niet weten.

 

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
24 okt 2015 - 09:17

Geitensok: heb je al verschijnselen?

Nancy: ik heb echt geen idee hoever ik ben! 19 september laatste bloeding gehad(was toen erg weinig en maar 3 dagen, terwijl dat ik normaal zeker 5 dagen bloeding heb), heb daarna ook getest en was negatief. Dus geen idee hoever ik ben. Ik wist ook niet zeker dat ik afgelopen weekend ongesteld moest worden (ging daar maar van uit) Die onregelmatige cyclus is niet zo handig. Ik zit misschien ook wel in de maand juli 2016.

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
23 okt 2015 - 19:40

Dank jullie wel! :) en nancy Gefeliciteerd!

Ik blijf hier ook nog ff hangen(als jullie dat goed vinden)!, ben benieuwd naar jou GEitensok!

En net even gekeken in het juni 2016 forum, Is ssuper druk!

hoop dat we straks met ons 3en die kant uit kunnen;)

ik ga volgende week ofzo bellen voor verloskundige ( vroeg genoeg):)

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
23 okt 2015 - 08:14

Geweldig sardientje! Leuk ook die reactie van je man..dan testen we toch gewoon XD

Lekker gaan genieten ervan!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
22 okt 2015 - 21:00

Dames:  Ik vertelde vanmiddag mijn man dat ik alvast een test had gekocht zegt hij: "testen we toch vanavond?".

Dus half uur geleden getest en deze is POSITIEF:) Zo Blij!

Hoop voor jullie ook echt snel goed resultaat!:)

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
22 okt 2015 - 11:22

Nancy: Wat heftig zeg! Krijg er kippenvel van. Hoop voor je dat het weer raak is! Wanneer ga je opnieuw testen? Als je niet ongesteld wordt?

Geitensok: Mijn langste cyclus was 39 dagen:O dus dan heb ik nog een paar dagen! en idd, het is lastig. Ik heb vandaag al wel een test gekocht. Heb nog niet met me man over gehad wanneer te testen. Denk na het weekend, aangezien ik het weekend moet werken. Maar of ik dat ga volhouden weet ik niet!

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
21 okt 2015 - 20:44

Geitensok:

Ja dat wachten elke keer is echt niet leuk. Is elke keer weer moeilijk en spannend. Hoop voor je dat het raak is vooral omdat je al vanalles voelt.

Nancy:

Wat spannend zeg, heb je al verschijnselen? hoop voor je dat de bloeding uit blijft!

Hier inmiddels 3 a 4 dagen over tijd (denk ik aangezien me cyclus niet regelmatig is geweest)! Heb sinds paar dagen wel een soort van drukkend gevoel in me onderbuik, en mijn broeken zitten echt niet lekker (thuis de knoop veel los).Bij mijn vorige zwangerschap had ik ook geen verschijnselen. Dus wie weet het kan alle kanten op.

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
21 okt 2015 - 16:27

Pfff ik heb dit zo niet gemist...dat wachten en het niet weten. Had mezelf voorgenomen om te wachten tot na de nod met testen, maar ben bang dat ik dat niet vol ga houden. Ik ga dinsdag denk ik een vroege test doen. Voel me zo raar.

Sardientje, bij jou al iets te voelen?

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
19 okt 2015 - 13:56

ja het is zo gek! Ik heb geen verschijnselen van zwangerschap, maar ook niet dat ik ongesteld ga worden! Vreemd!

Al is mijn cyclus ook niet/nog niet regelmatig geweest. Sinds april begon ik met 39 dagen cyclus. en werd steeds minder. afgelopen keer was het 31 dagen. Dus eigenlijk geen pijl op te trekken.

Blijft spannend. Voor jou ook! dat je al het gevoel hebt dat er vanalles gaande is! en je moet nog ff wachten!!

ik duim voor je:)

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
18 okt 2015 - 19:42

Hopelijk niet natuurlijk. Maar ik snap dat gevoel wel. Inmiddels ken je je lijf best aardig.

Zelf heb ik erg het gevoel dat er bij mij van alles gaande is. Beetje opgeblazen gevoel in de onderbuik... maar moet ook nog even geduld hebben.

Fingers crossed voor beiden

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
18 okt 2015 - 18:26

Hier nog niet ongi! dus nog afwachten, ergens denk ik dat ik gewoon ongi ga worden! is een gevoel. Dus blijft nog ff spannend deze week.

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
18 okt 2015 - 17:38

Hoe is het met jou Sardientje? Nog geen ongi?

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
17 okt 2015 - 17:43

oh wat Super, en  spannend:) op meerdere vlakken natuurlijk. Maar ik snap je helemaal. Als het gevoel goed is,  gewoon doen.

en wat je omgeving betreft, waarschijnlijk zijn ze net zo blij als jullie! zo niet, dat is hun probleem.

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
17 okt 2015 - 10:59

Sssst, niet doorvertellen. We hebben stiekem toch geklust gisteren. En ik hoop natuurlijk stiekem dat het raak is.

Nog niet alle resultatan binnen over mijn lijf, maar de laatste signalen waren goed. Dus ik durf het wel aan. Alleen geen idee wat mijn omgeving ervan vind, maar daar heb ik schijt aan.

Dus...Ik doe gezellig mee. 30 okt. nod

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
16 okt 2015 - 08:06

Haha ja het is zeker rustig! Ik lees wel gewoon met je mee hoor ;-) zal voor je duimen dat je niet ongi wordt.

Ik had gisteren de drang om mijn vent te bespringen, want daar is het nu de tijd voor. Maar toch maar niet gedaan, want dat vindt mijn arts niet leuk denk ik als het raak is.... Toch blijft het kriebelen. Misschien mogen we december weer meedoen

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
15 okt 2015 - 13:38

Het is rustig deze maand! Ik moet (als het goed is) aankomend weekend weer ONG worden. Hoop van niet natuurlijk.

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
12 okt 2015 - 14:14

Wat super Parel dat het nog goed gaat. Lekker genieten van de komende tijd!

@geitensok: dus voor jou nog ff een maand wachten, totdat er hopelijk wat bekend is!?

Hier weer gewoon verder "oefenen". 

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
11 okt 2015 - 13:42

Fijn Parel dat het nog steeds goed gaat! Mag je je melden in het uitgerekend in juni topic? ;-)

Parel79
afbeelding van Parel79
10 okt 2015 - 21:51

Sardientje: op het moment van plaatsen van dat berichtje nog wel... En het was gewoon even een flauwe reactie in navolging van geitensok... Jij nog veel succes de komende tijd. Hopelijk heb je ook snel een positieve test! Bij mij gaat alles nog goed gelukkig! Ben echt heel blij nu!

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
10 okt 2015 - 00:11

Nee, nog steeds geen duidelijkheid. Maar ben dan ook al bijna een jaar bezig. Ben blijkbaar een medisch vraagstuk ;-)

Nu eind november weer een afspraak bij de arts...Ben benieuwd.

Jij gaat weer voor de volgende poging sardientje?

Sardientje189
afbeelding van Sardientje189
9 okt 2015 - 13:52

Hoe is het bij jou Geitensok? al een GO van de artsen?

En Parel Jij hoeft hier toch niet meer te zijn;)smiley??

Parel79
afbeelding van Parel79
7 okt 2015 - 08:36

Daar heb je wel een punt ja!

GeitenSok
afbeelding van GeitenSok
7 okt 2015 - 06:43

Dan zet ik ook wel een punt...