Maart 2O17

51 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Alies.K
afbeelding van Alies.K
23 feb 2017 - 09:50
Maart 2O17

Hier vast het wachthoekje van Maart! Hopen dat er veel positieve testen mogen zijn, en we weer veel steun bij elkaar kunnen vinden

ASK
afbeelding van ASK
26 mrt 2017 - 11:38

Ik geloof dat de ronde van april niet nodig is voor mij: vanochtend een (early)test van Kruidvat gedaan en tegen alle verwachtingen in stond er een duidelijke plus. 

Heb eigenlijk alleen getest omdat vandaag mn 32e cyclusdag was en ik een gokje wilde wagen, maar had het echt niet verwacht. Ben heel erg blij en ga over een paar dagen nogmaals testen omdat ik het nog bijna niet geloven kan..

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
25 mrt 2017 - 07:07

Wat jammer Rosanja!! :(

Hier nog steeds geen (teken van) ongesteldheid. Met mijn normaal stipte cyclus is dat wel verrassend... Maar goed ik wacht het gewoon rustig af, meer kan ik toch niet doen

filtered_html

Rosanja
afbeelding van Rosanja
24 mrt 2017 - 20:33

Wat jammer danielle, is je menstruatie ondertussen al doorgebroken?

Elisabeth vooral doen wat voor jou goed voelt.

Ook ik ga helaas mee naar april ben zojuist ongesteld geworden 2 dagen voor me nod.
Op naar de 7e maand

ASK
afbeelding van ASK
23 mrt 2017 - 07:20

Ai balen Danielle, hou moed voor de volgende keer!

Vervelende situatie Elisabeth, maar je moet echt aan jezelf denken. Dat is het belangrijkst, je werkgever kan niet zomaar zeggen dat je er geen tijd voor nemen mag.

Succes met ronde drie Alies!

Bij mij zet het nog niet door, dus even weer afwachten..

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
23 mrt 2017 - 06:40

Wat vervelend danielle.
Hopelijk volgende maand wel positief nieuws voor julie

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
23 mrt 2017 - 06:18

Zojuist een test gedaan maar helaas toch weer negatief :( Nu maar hopen dat ongesteldheid snel doorbreekt en dan op naar de gynaecoloog!

filtered_html

Alies.K
afbeelding van Alies.K
22 mrt 2017 - 23:35

Jeetje eelisabethh wat heftig zeg! En je hebt groot gelijk dat je niet meteen weer opspringt en verder gaat gewoon goed verwerken voor jezelf en wanneer je er zelf klaar voor bent is het vroeg zat om weer aan het werk te gaan!

Heb je al een test gedaan Danielle?

Hoe gaat het met jou Ask? Al een echte ongesteldheid of nog steeds in twijfel?

Ik heb mijn Nod zondag, maar aangezien mijn man de hele maand doordeweeks is weggeweest en ik echt ongestelheidsbuikpijntjes heb nu vermoed ik dat ik doorga voor Ronde 3 in April, het is maar niet anders! Maar voor nu nog even wachten op de nod.

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
22 mrt 2017 - 21:51

Ik heb 8 dagen geleden een curretage gehad. Men verwacht dat ik wel weer kan werken. Lichamelijk kan dat wel maar geestelijk nog lang niet in orde.
Heb vorig jaar april ook een miskraam gehad. Ben toen vrij snel weer gaan werken. Dat was achteraf veel te vroeg geweest.
Nu wil ik wat meer tijd nemen om alles te verwerken maar helaas accepteert mijn wergever dat niet.
Ik ben nu onder behandeling van een maatschappelijk werker

ASK
afbeelding van ASK
22 mrt 2017 - 21:38

Lastig he Danielle, ben je er al uit wanneer je gaat testen? Kan me goed voorstellen dat je nog even wilt afwachten!

Ik begrijp je Elisabeth, heb hetzelfde gehad en omgeving denk al vrij snel dat het weer 'over' is. Vooral wanneer zwanger worden dan uitblijft is het erg moeilijk. Hier mag je van je af praten..

Ik zit zelf erg in spanning: vandaag paar keer een beetje bloed gehad maar verder nog niks. Verwacht gewoon ongesteld te worden, maar zou dan wel erg vroeg zijn (op basis van m'n vorige cyclus moet ik nog twee weken wachten). Heb de hele dag een erg rommelige buik gehad, maar dat is normaal gesproken meer teken van menstruatie dan van zwangerschap. Wachten duurt zo wel erg lang :-(

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
22 mrt 2017 - 21:11

Gefeliciteerd voor de meiden die zwanger zijn. Geniet er van.
Ik ga mee na volgende wachthoekje. Geen idee nog wanneer mijn nod zou zijn.
Ik verwacht de komende tijd nog niet veel. Eerst deze miskraam maar beetje proberen te verwerken. Helaas heeft hier niet iedereen begrip voor, waardoor ik nog dieper in de put kom te zitten.

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
22 mrt 2017 - 17:52

Dat is inderdaad zo Rosanja dat een miskraam er behoorlijk inhakt. In het begin had ik er niet zoveel "last" van maar een paar weken erna kwam het dubbel zo hard terug :(
Ik ga echt super hard voor je duimen dat het raak is deze maand!!

Vandaag is mijn nod en tot nu toe nog geen tekenen van een ongesteldheid. Ik krijg zelfs een klein beetje hoop nu ;) Alle voorgaande maanden was ik op de dag dat ik ongesteld moest worden het al in de ochtend en nu nog niets. Geen krampen, rugpijn of wat dan ook... Maar ik durf nu nog niet te testen. (Ook raar toch hihi) Misschien morgenochtend maar een test doen dan. Ben gewoon zo bang dat het toch niet positief gaat zijn :$

filtered_html

Rosanja
afbeelding van Rosanja
21 mrt 2017 - 10:14

Oohh Zonnebloem wat ontzettend goed nieuws gefeliciteerd!

Highfrost wat balen zeg dat je toch ongesteld geworden bent :(

Daniëlle ik herken me wel in wat je zegt ik dacht het zelf ook hihi straks is iedereen zwanger en zit ik alleen in het hoekje. Zal de onzekerheid wel zijn;)

Hier gaat het zijn gangetje zit nu 5 dagen voor mijn NOD. Heb heb nog nergens last maar dat heb ik in mijn eerste zwangerschap ook niet gehad dus zegt niks allemaal. We wachten het allemaal wel af. Ik heb ook early testen in huis maar ook Ik ga niet eerder testen toch bang voor de teleurstelling.

Ik merk dat de miskraam er toch wel heeft ingehakt hoor ondanks dat je positief blijft en je met je verstand weet dat er wat mis was kan je je gevoel toch niet uitschakelen.

We proberen gewoon door te gaan. Uiteindelijk lukt het een keer (hopen we dan maar)

Dikke knuffel voor allemaal

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
21 mrt 2017 - 08:35

Hi meiden, 

Zoals jullie misschien kunnen zien, ben ik vandaag ongesteld geworden. Mijn handtekening is dan ook vernieuwd. Op voor de volgende ronde, alhoewel de hoop nu wel een beetje verdwenen is

Liefs

Lilypie Pregnancy tickers

ASK
afbeelding van ASK
20 mrt 2017 - 18:36

Ik hoop dat je een positieve test krijgt High, ben erg benieuwd wanneer je gaat testen!

Nou Danielle, dat valt vast nog wel mee ;-) ik ben er ook nog en verwacht niet zwanger te zijn hoor. Mn NOD is pas uiterlijk vijf april, dus duurt nog wel even voor ik weet waar ik aan toe ben.. ik duim voor je mee op een positieve test.

@ Rosanja: hoe is het nu met je? Voel je je alweer wat beter na de miskraam of nog moe/verdrietig? 

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
20 mrt 2017 - 14:47

Zonnebloem; gefeliciteerd! Wat een goed nieuws :) 

Janniek: hoe gaat het bij jou? Voel je je goed? Hoe was de afspraak bij de vk?

Rosanja: het begint lekker af te tellen nu, hopelijk heb je deze maand een positieve test in je handen!!

Highfrost: ik zou nu toch wel een testje gaan doen hoor! Je bent al een aantal dagen over tijd toch?

Ik voel wel allemaal gerommel in mijn buik, maar dit zou ook mijn aankomende menstruatie kunnen zijn.... Nog een paar dagen spannend dus :( Als het zo doorgaat ben ik straks alleen over in dit groepje ;)

Alle dames die nog in spanning zitten, succes met wachten en ik ga heel hard duimen dat jullie allemaal positief nieuws hebben deze maand!!!

filtered_html

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
20 mrt 2017 - 13:16

Wat een ontzettend goed nieuws trouwens Zonnebloem!

Lilypie Pregnancy tickers

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
20 mrt 2017 - 13:15

Hi meiden, vandaag nog steeds niet ongesteld. Vrijdagochtend zou ik ongesteld moeten worden. Durf niet te testen ben veel te onzeker. Aan de andere kant ook niet het idee dat ik ongesteld moet worden

 

Lilypie Pregnancy tickers

Alies.K
afbeelding van Alies.K
20 mrt 2017 - 12:51

Wat super fijn Zonnebloem1990! Gefeliciteerd!! Highfrost1990 heb jij al nieuws?

Ik heb As zondag mijn Nod als mijn cyclus hetzelfde is als vorige maand. durf geen test te doen voor zondag, heb wel early sticks liggen maar weinig zin in de eventuele teleurstelling!

ASK
afbeelding van ASK
18 mrt 2017 - 11:53

Wauw wat een fijn nieuws zonnebloem. Niet verwacht en zoals het nu lijkt toch zwanger! Gefeliciteerd!

Ik heb over uiterlijk vier dagen mijn eisprong, maar verwacht eigenlijk dat hij al is geweest. Nog even doorzetten dus en hopen dat ik ook eindelijk goed nieuws kan brengen. Zo niet, dan wordt het opnieuw langs de gyn om te kijken of ze mijn eisprong kunnen versnellen. Bah, wat ben ik dit gedoe soms zat..

Zonnebloem1990
afbeelding van Zonnebloem1990
17 mrt 2017 - 15:56

Hoi Meiden,

Hier een geschokt iemand!! Vandaag een doosje gekocht met een early en normale test. Binnen 3 sec een heel licht streepje Toen dacht ik ok... pak ik die normale er ook bij. Bleek dat ik de normale al had gepakt ipv de early. Alle 2 twee lichtje streepje En dat voor eind van de dag. 

 

Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
17 mrt 2017 - 12:42

Hi dames,

Hier heb ik vandaag mijn NOD. VOel niets, maar ben ook nog nietongesteld terwijl ik da tnormaal al in de ochtend ben. De constante teleurstellingen maken dat ik er niet meer op durf te hopen. Denk neit dat het raak is, maar elke dag zonder ongesteldheid is er dan maar weer 1 denk ik.

Jullie heel veel succes meiden!

Liefs

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
17 mrt 2017 - 07:57

Zonnebloem en Rosanja: spannend! Hoe gat het met jullie?

Herkenbaar Anne! We zijn nu al zo lang bezig en hoewel mijn cyclus regelmatig is werken ovulatietesten bij mij ook niet.

Mijn nod is 22 maart dus het is weer spannend! ;) Het gekke is dat ik eigenlijk geen hoop meer durf te hebben, wil niet weer teleurgesteld worden. Als het deze maand niet is gelukt zijn we 15 maanden bezig en moet ik naar de gynaecoloog.... Hopelijk is het niet nodig :)

filtered_html

ASK
afbeelding van ASK
17 mrt 2017 - 07:48

Wat spannend zonnebloem! Afwachten dus..

Ik zit nu op dag 22 van mijn cyclus en heb geen idee hoe lang hij deze keert duurt en of ik al een eisprong heb gehad. Wordt inmiddels best frustrerend om hard je best te doen zwanger te raken, maar dat het totaal niet in te schatten is wanneer ik vruchtbaar ben (ovulatietest werkt niet, wordt nogal dure bezigheid om dat enkel maand weer drie weken lang iedere dag te doen..)

Iemand die zich hierin herkend?

Zonnebloem1990
afbeelding van Zonnebloem1990
16 mrt 2017 - 17:32

Elke dag niet ongesteld is weer een dag meer. Meer hoop. Op een of andere manier durf ik ook niet te testen ben zo bang dat ik teleur gesteld ben als de test negatief is. Op enorme steken in mijn buik verder ook geen klachten, Geen pijnlijke borsten niet misselijk helemaal nergens last van. Misschien houdt mijn lichaam me voor de gek?

Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

Rosanja
afbeelding van Rosanja
15 mrt 2017 - 17:39

Hey zonnebloem,

Wat spannend zeg. Ik hoop het zo voor je. Ik gebruik zelf ook de test van de action. Je zou ze al 4 dagen voor Nod kunnen gebruiken. Bij mijn 1e dochtertje was hij 1 dag voor NOD heel licht positief. En afgelopen maand was hij al 2 dagen voor nod positief alleen liep dit op een miskraam uit met bijna 5 weken. Ik duim voor je.

Liefs, rosanja

Zonnebloem1990
afbeelding van Zonnebloem1990
15 mrt 2017 - 17:16

Hoi Meiden, 
Door het hormoonkuurtje heb ik nog geen regelmatige cyclus. (elke keer een cyclus van 16 dagen gehad)
Gisteren dacht ik dat mijn ongesteldheid kwam, maar nee hij bleef uit. Nu heb ik vanmorgen een test gedaan van de action. Iemand hier ervaring mee? Ik lees in de reviews dat hij pas positief is al je al dagen over je nod bent? Nog even geduld en wachten op mijn ongesteldheid, of toch babynieuws

Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

Rosanja
afbeelding van Rosanja
11 mrt 2017 - 18:53

Gullu welkom bij de groep.

Lekky gefeliciteerd worden je testen al duidelijker?

Elizabeth wat verschrikkelijk naar. Sterkte de 14e.

Ik had vanmorgen een positieve ovulatietest dus vanmiddag is de donor geweest en heb ik weer een poging gedaan. Mijn NOD is 25 maart. Nu begint het wachten weer.
Liefs rosanja

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
11 mrt 2017 - 09:34

Jeetje wat ontzettend heftig! Ik wens jullie heel veel sterkte! Ik denk niet dat het deze keer raak is. Vrijdag pas mijn NOD

Lilypie Pregnancy tickers

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
11 mrt 2017 - 09:22

Ik meld mij hier ook weer. Ik doe alleen nog niet mee in maart (hopelijk april).
Afgelopen donderdag hadden wij een echo. Helaas is er geen kloppend hartje gevonden.
14 maart staat de curretage gepland, rare dag, want vorig jaar 14 maart was eerste positieve test. Helaas toen ook miskraam gehad.

lekky31
afbeelding van lekky31
8 mrt 2017 - 07:51

Goede morgen vanmorgen mijn 3 de test gedaan en yes een 2 de streepje weliswaar heel licht maar en streep is en streep toch ? Was kruitvat test ga ff afwachten. Gr kelly

lunas mama
gullu1980
afbeelding van gullu1980
6 mrt 2017 - 21:20

Hallo dames ik wil zwanger worden en dit is mijn 1 ste ronden mijn NOD is 8 maart.

ASK
afbeelding van ASK
5 mrt 2017 - 19:48

Wat super Janniek, van harte gefeliciteerd! Het is je gegund!

Zonnebloem1990
afbeelding van Zonnebloem1990
5 mrt 2017 - 17:47

Zo alles even gelezen... 

@janniek van harte laugh!!!! 

@alies heb jij vandaag nog getest

Hier alles eindelijk rustig. door de hormonen is mijn menstruatie eindelijk gestopt en na de kuur ook niet extreem gebloed. Ben nu heel benieuwd deze maand. weet mijn cyclus nu totaal niet. We gaan het allemaal wel zien. Deze 3 maanden laat ik het ook gewoon wat losser. Niet tempen of kijken wanneer ik vruchtbaar ben. Let it gooo momenteel  wink

Lilypie Trying to Conceive 15 to 80 day cycle tickers

Janniek
afbeelding van Janniek
4 mrt 2017 - 19:14

Bedankt Rosanja! Ik hoop dat je me snel mag volgen! Ik gun het je zo ontzettend! Liefs..

Rosanja
afbeelding van Rosanja
3 mrt 2017 - 23:47

GEFELICITEERD JANNIEK ben super blij voor je. Wens je een hele fijne zwangerschap toe. Xxxjes

Janniek
afbeelding van Janniek
3 mrt 2017 - 23:36

Bedankt allemaal. T is nog wel een beetje onwerkelijk hoor... vanmiddag nog een keer getest met de etos en clear test. Allebei positief dus dat zou dan echt moeten kloppen :)

A.s. maandag een afspraak bij de huisarts om alle medicatie dingen even onder de loep te nemen...

Yes! Ik ben zwanger!

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
3 mrt 2017 - 19:39

Wat een geweldig nieuws Janniek!! Zeker nu je het niet had verwacht. Ik ga heel hard meeduimen dat het allemaal goed blijft gaan!!

Rosanja; wij zitten nu in ronde 14, maar zijn al ruim 15 maanden bezig :( Van de eerste 2 was ik na 5 en 4 maanden zwanger. Toen we voor de 3e besloten te gaan was ik na een maand of 5 ook zwanger maar dat ging helaas niet goed... Ik ging er vanuit dat het na mijn bbz niet makkelijk zou worden maar dat het nog zo lang zou duren had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht ;)
Hopelijk mogen we allemaal snel een positieve test vasthouden!!

filtered_html

Rosanja
afbeelding van Rosanja
3 mrt 2017 - 18:48

Hey dames

Alies wat jammer dat je menstruatie toch is doorgebroken.

Ik kan me voorstellen dat je er moederloos van wordt danielle ik vind het al lastig laat staan hoe het voor jou moet zijn jullie zijn toch al een hele poos bezig toch?

Janniek wat een ontzettend verrassend en geweldig nieuws. Juist omdat je het niet verwacht had. Ben helemaal blij voot jullie en ga heel hard duimen dat alles goed mag gaan.

Liefs rosanja

Janniek
afbeelding van Janniek
3 mrt 2017 - 13:24

Vind het allemaal nog een beetje onwerkelijk. Bedankt! Inderdaad fijn om even geluk te hebben nu! Hopelijk blijft het goed gaan!

Alies.K
afbeelding van Alies.K
3 mrt 2017 - 09:37

Waauw wat goed he!! Gefeliciteerd!!! Ik ga zo hard voor je duimen dat het gewoon goed blijft gaan voor je! Toch nog wat geluk na al je ongeluk!!

Janniek
afbeelding van Janniek
3 mrt 2017 - 09:35

Ik geloof het zelf nog niet echt. Maar vanochtend een test gedaan en deze was positief.. ik ga vanmiddag even een bundel testen halen om het voor me zelf te bevestigen.

Het ongelofelijke is dus gebeurd, maar wil nog niet te blij zijn... vind het zo onwerkelijk, ben ook bang dat hij volgt in een miskraam omdat mijn medicatie nog niet goed zit... ik hou jullie op de hoogte!

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
2 mrt 2017 - 09:59

Rosanja; fijn dat je baarmoeder schoon was. Hoe gaat het nu met je? Heftig hoor!! Dikke knuffel

Janniek: Spannend!! Heb je nog geen test gedaan? Ik ga heel hard voor je duimen dat het toch raak is deze maand

Alies: het is altijd vervelend als je toch ongesteld wordt! Al zou na 1 maand wel heel snel zijn, dan wordt ik spontaan jaloers ;)

Ik begin een beetje moedeloos te worden. Afgelopen week voelde ik me zo rot dat ik bijna alle babyspullen verkocht had en weer aan de pil was gegaan! Gelukkig kon ik me bedwingen... ;) Als het deze maand weer niet lukt moet ik naar de gynaecoloog om te kijken of er toch iets mis is. Ik hoop maar dat het niet nodig is! 

 

filtered_html

Alies.K
afbeelding van Alies.K
2 mrt 2017 - 09:50

Wat spannend! Ik snap dat je wat voorzichtig blijft maar ik zou ook wel wat hoop krijgen! Hou ons op de hoogte!

Ik ben gisterenavond ongesteld geworden maneen cyclus van maar 24 dagen dus ik schuif mee door naar de volgende maand. Flink balen maargoed het was pas ronde 1 dus was te verwachten! Komende maand is mijn man van huis dus nog 2 maandjes geduld weer.

Janniek
afbeelding van Janniek
1 mrt 2017 - 23:40

Hier nog steeds geen menstruatie doorgezet. Ergens verwachte ik dat ik gisteren ongesteld zou worden Ivm dat ik nu al 3 cyclussen achter elkaar een 26 dagen heb. Maakt je toch wel wat zenuwachtig, terwijl ik weet dat de kans heel klein is hoop ik er nu toch wel een beetje op :)
Vanaf aanstaande vrijdag ga ik dan eindelijk de gewenste hoeveelheid medicatie slikken, dan mag ik na 6 weken prikken, vind ik ook spannend, hoop dat t nu eindelijk goed is, steeds maar weer die 6 weken, en omdat het nu zo'n forse verhoging was moest ik zelfs 8 weken Ivm opbouwen.... maar goed... jullie horen nog van me :D

Alies.K
afbeelding van Alies.K
27 feb 2017 - 18:20

Ik moet nog een paar dagen geduld hebben! Ik heb 6 maart mijn Nod, krijg morgen de testen van ZK binnen.. wil op Zondag n test doen aangezien mijn wederhelft zondagavond voor een week vertrekt.. Ik hoop zo hard een positieve uitslag te kunnen melden, heb wel wat klachtjes maargoed.. dat kunnen natuurlijk ook aankomende ongesteldheidskwaaltjes zijn dus hier even heel hard geduldig zijn. Succes allemaal deze maand!

Rosanja
afbeelding van Rosanja
27 feb 2017 - 17:54

Hey dames,

Voor de dames die ongesteld geworden zijn balen zeg ggrr je blijft toch hopen.

Janniek hopelijk zijn je bloedwaardes volgende keer wel goed. En kun je weer met een goed gevoel een poging doen omdat je weet dat je ook echt kans hebt dat het lukt.

Ik moest vandaag naar het zkh voor een echo om te kijken of mijn baarmoeder goed schoon was na mijn miskraam. Gelukkig was dit het geval en staat niks me in de weg voor een volgende poging. Ff afwachten of het deze maand ook gaat lukken want de donor is tot 8 maart op vakantie. En 8 maart zit ik op dag 16 van mijn cyclus. Dus hopelijk is mijn ovu net als de laatste maanden laat en kan ik een poging doen anders ga ik er in april weer voor. Maar vooralsnog duimen dat dat niet nodig is hihi.

Janniek
afbeelding van Janniek
26 feb 2017 - 01:19

Had ook een reactie geplaatst, maar is waarschijnlijk iets mis gegaan...

Ik sluit me ook aan bij maart, mag opzich 3 maart testen maar verwacht dit niet te hoeven. Mijn medicatie is over 7 weken pas (hopelijk) weer juist ingesteld een voldoende aanwezig in mn bloed om zwanger te worden. Een zwangerschap is voor mij nu een nihile kans, ga dus weer verwachten dat ik eventueel kans maak in april :) balen, maar wat is dit "wachten" nou op je hele leven? ..

Ik wens iedereen hele vruchtbare dagen toe deze maand! En als je deze al hebt gehad.... dan heel veel rust in de 2 "wachtweekjes" en hopelijk een positieve test. Zo niet, dan staan weer hier voor je klaar! Hier mag je zo veel je wil van je af "praten" zonder dat iemand er last van heeft :)

Veel liefs, Janniek

ASK
afbeelding van ASK
25 feb 2017 - 17:30

Ik meld me ook weer aan, heb alleen geen idee wanneer m'n NOD is. Als het een beetje tegenzit is dat pas in april, want m'n cyclus is erg onregelmatig en de laatste was zelfs 41 dagen :-(

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
24 feb 2017 - 07:02

Ik meld me hier ook weer. Gisteren 3 dagen te vroeg ongesteld geworden dus op naar de volgende ronde. Ik mag 22 maart testen

filtered_html

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
23 feb 2017 - 10:42

Hoi allemaal,

Ik verwacht 17 maart te mogen testen. Ik ga voor iedereen duimen dat we deze maand maar gauw een positieve test in handen mogen hebben.

Lilypie Pregnancy tickers