Juni 2016

47 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Zilary
afbeelding van Zilary
23 mei 2016 - 16:37
Juni 2016

Alvast een nieuw wachthoekje. Ondanks dat ik nog wachtende ben verwacht ik deze maand niks en gaan we vol moed een nieuwe maand tegemoet.

Hou moed dames uiteindelijk moet het een keer lukken en dan is het alle moeite en verdriet waard geweest!!

Succes allemaal deze maand en ik hoop op veel positieve testen!

M'84
afbeelding van M'84
29 jun 2016 - 12:51

hoi allemaal!

Weer even geleden dat ik hier geweest ben. Veel nieuwe mensen en veel zwangeren! Leuk! Welkom en voor degene met een positieve test; Gefeliciteerd!

Ik zal voor de 'nieuwe' mensen mezelf ook even kort voorstellen en voor de anderen een korte aanvulling.

Mijn partner en ik zijn zijn zo'n 2 jaar bezig om zwanger te worden.  Na een jaar mochten we naar het ziekenhuis. In dit afgelopen jaar zijn er verschillende onderzoeken geweest, maar is in principe alles verder goed. Wel kwamen ze erachter dat mijn schilklier te traag werkte. Vandaar de onregelmatige cyclus. Nu, na een half jaar medicijnen afstellen is dat inmiddels onder controle en mogen we officieel zwanger worden. (niet dat we het daarvoor niet probeerden natuurijk ;) )
We zijn zo positief mogelijk gebleven en zijn doorgegaan met alles wat we deden. Geregistreerd partnerschap aan gegaan, een huis gekocht en opgeknapt, filltime werken, enz enz. 
Helaas is zo'n 5 maand geleden bij mij een knop omgegaan en kwam ik overspannen thuis te zitten. Mijn werk was enorm druk, de verhuizing, bruiloften (wij waren ceremoniemeesters) enz enz, maakten het voor mij allemaal even niet meer haalbaar. Ik was het overzicht in alles helemaal kwijt. Niemand zag het aankomen, niemand vond het iets voor mij, ze vonden me allemaal zo vrolijk en positief...maar ja...ik doe veel voor anderen,maar heb niet goed geleerd te voelen wat voor mij belangrijk is. Waar mijn grenzen liggen en wat ik voor mijzelf zou moeten doen. Inmiddels gaat het iets beter en ga ik rustig aan opbouwen. Zelf verwachtte ik ergens wel dat dit ooit zou gebeuren. Ik denk dat dit eerst moest gebeuren voordat ik zwanger mag raken. ik ben dus ergens blij dat ik tot nu toe niet zwanger ben geraakt, zodat ik eerst echt goed voor mezelf kan zorgen, zonder weer alleen aan een ander te denken. Ik moet leren loslaten, zodat ik wat losser word, me minder druk maak. ik geloof dat ook in mij alles wat vast zit en ik alles een soort van verkramp, waardoor ik misschien daardoor niet zwanger word. Als ik leer loslaten, geloof ik dat de zwangerschap ook komt.  Al zegt de arts in het ziekenhuis dat dit geen oorzaak hoeft te zijn (in de oorlog is er daadwerkelijk veel meer gevaar en spanning en worden mensen ook zwanger zegt hij) /

Nou ja, genoeg info. Ik geloof in positiviteit en dat je een keuze hebt in hoe je reageert en hoe je in het leven staat. Ik kies ervoor me niet op dekop te laten zitten en me mee te laten sleuren in negativiteit. Ik wil ruimte geven aan de gevoelens van teleurstelling en hoop, zonder dat het overheerst. UItdagingen genoeg de komende tijd!

We hebben in het begin dat ik thuis kwam te zitten onder zwangerschapswens een beetje laten gaan, maar we zijn inmiddels weer volop bezig, omdat het met mij beter gaat gelukkig. 

Succes allemaal!

melissanda
afbeelding van melissanda
26 jun 2016 - 12:33

Gefeliciteerd luna. Wat spannend. Heel veel succes morgen :).

 

Trotse moeder van cherise. Geboren op 2 november 2012.

zaterdag 4 juni 2016 . Bevallen van een prachtige zoon genaamd Kilian (*)

Luna1990
afbeelding van Luna1990
26 jun 2016 - 08:48

Ik wil toch even graag mededelen dat ik vanmorgen met een normale dipstick zwangerschap test ook positief heb getest!
Gister was die nog negatief.. En ook weer 1 Ultra gevoellige dipstick test streepje van die is nu ook meer zichtbaarder geworden dan gister.. Maandag bel ik ziekenhuis afdeling Gynaecologie voor mijn 1e afspraak! Ik was gister echt moe en zoooo misselijk.. Maar dat neem ik dan maar voor lief haha.. Ik kan het echt niet geloven! Na alles wat we meegemaakt hebben eindelijk bij ronde 2 een positieve test in mijn handen! Ik vind het zo spannend wat er komen gaat!
Succes iedereen! laugh Ik ga de heledag misselijk en moe zijn en lachen haha yes

Luna1990
afbeelding van Luna1990
25 jun 2016 - 11:25

Hallo dames
Ik dacht vanmorgen laat ik maar eens een testje proberen uit nieuwschierigheid 
En jawel een licht positief.. (zal het waar zijn of niet)
Ik heb alleen zo af en toe ochtendmisselijkheid gehad en verder totaal niks
Ben wel van plan om nog weer opnieuw te gaan testen maandag ofzo Maar ik weet waar ik aan toe ben en wat er gaat gebeuren met een nieuwe zwangerschap na mijn laatste ziekenhuis gesprek afgelopen dinsdag :)
Dames die nog wachten veel succes en hopen dat het voor jullie ook snel raak mag zijn zelfde geld voor mij natuurlijk! Ik wacht nog af! Zou niet leuk zijn als je blij wordt gemaakt met een dood vogeltje

Zilary
afbeelding van Zilary
23 jun 2016 - 09:32

Langs de HA voor een bloedtest? Succes ik wacht ook nogsteeds mijn NOD zal tussen gisteren en as zaterdag moeten plaatsvinden.

Annie3006
afbeelding van Annie3006
22 jun 2016 - 20:42

Hallo dames,
Fijn om te horen dat er toch al wat postieve testen gedaan zijn! Hoop voor jullie dat het goed gaat :)
Hier zit ik nog steeds te wachten op ''iets''.
Had 8 dagen geleden mijn NOD, tot op heden nog geen menstruatie en ook geen positieve test.
Afwachten dus maar... zucht.... Iemand tips, behalve afwachten? (dat doe ik al!)

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
22 jun 2016 - 08:29

M@@rtje Gefeliciteerd met je goede nieuws!

Na een paar maanden wat minder actief te zijn geweest op het forum kan ik eindelijk ook positief nieuws meedelen. Na bijna twee jaar had ik vanochtend eindelijk een positieve test in handen. Nu maar hopen dat verder alles goed gaat.

Deze maand had ik voor het eerst een tip opgevolgd die ik op het forum tegenkwam. Teunisbloemolie capsules tot de ovulatie en daarna tarwekiemolie capsules. Ik ben van mening dat dit voor mij werkte. Hoewel beide zijn voor en na delen kunnen hebben. teunisbloemolie verkort de eirijping maar in sommige gevallen verlengt hij je cycles. Het zelfde geld wat voor de tarwekiemolie; Het zorgd voor een dikker slijmvlies in de baarmoeder waardoor een eicel zich er gemakkelijker in kan hechten. Het nadeel is dat als je al een dik slijmvlies hebt dat die daardoor te dik wordt wat ook niet goed is.

Ik had nu bij de Action een zwangerschapstest opgehaald en zag dat ze daar nu ook ovulatie testen hebben. Die waren een stuk goedkoper dan die die ik hiervoor telkens kocht.

melissanda
afbeelding van melissanda
21 jun 2016 - 15:14

oops dubbel post zie ik nu.

En ik probeer positief te blijven maar soms valt het zwaar helaas. Maarja moet ook allemaal een mooi plekje krijgen. :) 

groetjes melissa

 

Trotse moeder van cherise. Geboren op 2 november 2012.

zaterdag 4 juni 2016 . Bevallen van een prachtige zoon genaamd Kilian (*)

Hope84
afbeelding van Hope84
20 jun 2016 - 19:51

Jeetje Melissa.... Had al gezegd dat ik het heftig vond maar poeh poeh, knap dat je zo positief blijft! 

En over die foutmelding: heb inmiddels door dat ik voor ik een heel verhaal typ beter eerst een paar zinnen kan typen en opslaan en dan vervolgens dat bericht bewerken. Scheelt me in ieder geval steeds een heel verhaal opnieuw typen ;). 

melissanda
afbeelding van melissanda
20 jun 2016 - 16:56

Dag hope 

over de foutmelding dat heb ik inderdaad ook regelmatig . erg irritant als je dan een heel verhaal hebt getypt :P

 

groetjes melissa

 

Trotse moeder van cherise. Geboren op 2 november 2012.

zaterdag 4 juni 2016 . Bevallen van een prachtige zoon genaamd Kilian (*)

melissanda
afbeelding van melissanda
20 jun 2016 - 11:55

Dag meiden , dankjullie wel.

 

Ja de oorzaak was duidelijk te zien de kleine uk kreeg niet genoeg voedingstoffen doordat de navelstreng niet goed was. Hierdoor kon hij niet goed groeien en heeft het moeten opgeven. Ook was de zwangerschap van een tweeling. In het begin had nummer 1 al op gegeven bij 8 a 9 weken. Dus hele zwangerschap was vol zorgen. En de eerste keer dat we voor controle moesten dit was midden feb bleken we geen 8 weken zwanger te zijn maar 4 weken. ook was er toen een vruchtje te zien. Hele zwangerschap was dus raar , het leek allemaal ook niet echt. Wel geprobeerd te genieten tussen de zorgen door. 

 

 

Groetjes melissa 

 

Trotse moeder van cherise. Geboren op 2 november 2012.

zaterdag 4 juni 2016 . Bevallen van een prachtige zoon genaamd Kilian (*)

Hope84
afbeelding van Hope84
19 jun 2016 - 20:37

Jeetje Melissa, wat een heftig verhaal! Hoop dat je snel weer zwanger raakt en dan van een fijne zwangerschap kunt genieten! In ieder geval welkom hier!

Ik heb zelf geen ervaring met ovulatietesten. Wij zijn natuurlijk ook net bezig aan ronde 1, dus had nog niet direct het idee daarmee te starten. Wel zo'n appje gedownload (My Calendar) die een beetje overzichtelijk houdt wanneer ik ongeveer zou ovuleren en ongesteld zou moeten worden. Volgens die app (en mijn berekeningen) is mijn ovulatie ongeveer volgende week zondag of maandag, dus deze week maar flink aan de klus zeker ;). 

Hebben jullie wel vanaf de eerste ronde ovulatietesten gebruikt?

Heb trouwens al meerdere keren gehad dat ik een heel verhaal typ en dan een foutmelding krijg... Hebben jullie dat ook?
Elin84
afbeelding van Elin84
19 jun 2016 - 19:38

Welkom, Melissa,

Wat heftig! Hebben ze ook een oorzaak kunnen vinden?

En de andere dames ook welkom, ik ben een paar weken wat minder online geweest, het is hier inmiddels gezellig druk, leuk! Ik hoop dat we allemaal binnenkort goed nieuws mogen krijgen. Wij proberen sinds januari dit jaar zwanger te raken van de derde, bij de andere was ik vlot zwanger, maar deze heeft blijkbaar nog geen haast. Mijn NOD zou rond 30 juni moeten zijn. Die eerste week na de ovulatie gaat nog wel, maar die tweede duurt altijd zo lang ;-)

Succes allemaal met testen, klussen en wachten!

 

 

 

Zilary
afbeelding van Zilary
19 jun 2016 - 15:55

Jeetje wat heftig. Sterkte!! 

Een ovulatietesten kan je het beste gaan gebruiken wanneer ja denkt te oculeren even berekenen aan de hand van je cycluslengte.

melissanda
afbeelding van melissanda
19 jun 2016 - 11:54

Dag dames,

 

probeer meerder keren te posten maar deze site werkt niet altijd even goed.

helaas kom ik ook jullie joinen . eind mei begin juni bleek ons zoontje te zijn overleden in mijn buik. Met 20 weken zwangerschap ben ik bevallen van een prachtige zoontje. 

hopelijk dat de volgende zwangerschap mocht dit lukken beter verloopt .N.l deze afgelopen zwangerschap verliep niet goed sinds het begin. 

 

Ik heb een vraag . Wanneer kan je het beste zo ovulatie test gebruiken?

 

Groetjes melissa 

 

 

Trotse moeder van cherise. Geboren op 2 november 2012.

zaterdag 4 juni 2016 . Bevallen van een prachtige zoon genaamd Kilian (*)

Hope84
afbeelding van Hope84
19 jun 2016 - 09:31

Dankje Daphne! Dat hoop ik ook! Je moet het altijd maar afwachten natuurlijk, óf en hoe snel het je is gegeven. Ik vind het in ieder geval reuze spannend! 

.Daphne
afbeelding van .Daphne
18 jun 2016 - 22:43

Welkom Hope! Ik ben ook in januari gestopt met de pil, ook bezig voor onze eerste. Ik had eerst een lange cyclus van meer dan 40 dagen, toen steeds korter en nu regelmatig en 28 dagen. Ik hoop dat het voor ons (en voor jullie) ook snel raak is! 

 

Luna1990
afbeelding van Luna1990
18 jun 2016 - 19:37

Nog gefeliciteerd Maartje!
Geniet ervan!

Hope84
afbeelding van Hope84
18 jun 2016 - 16:12

 

 

Hoi Zilary!

Bedankt voor je welkomswoorden en openheid. Wat een heftig verhaal joh, eerst je kleine zo ziek, dan moeilijk zwanger raken en vervolgens een MA. Fijn dat je lichaam het nu toch wel weer goed op lijkt te pakken en knap dat je de moed erin houdt! Ik geloof altijd dat een positieve houding helpt!

Ik zal me ook nog wat verder voorstellen. Ik ben 32 jaar en mijn man is 38 jaar, bijna 39. We hebben beide nog geen kids maar nu samen wel enorm die wens. Afgelopen jaar hebben we er puur verstandelijk voor gekozen nog te wachten, maar nu willen we dat gewoon niet langer. We zijn er allebei ontzettend aan toe en (zeker als we kids van vrienden om ons heen hebben) kunnen we niet wachten tot we ons eigen frummeltje hebben. Ik ben in januari al gestopt met de pil omdat ik na 16 jaar slikken echt pilmoe was. Sindsdien eigenlijk al een behoorlijk regelmatige cyclus; de eerste 3 maanden 28 dagen en de laatste 2 maanden 30 dagen. Beetje goed mikken nu dus maar en hopen dat het snel raak is! 

In ieder geval leuk om hier mee te lezen en kletsen! 

 

Zilary
afbeelding van Zilary
18 jun 2016 - 15:32

Welkom hope84 en natuurlijk mag je mee kletsen.

Ik zal me even kort voorstellen.

Ik ben Zilary en moeder van 2 jongens inmiddels 8 en bijna 7 jaar. Toen de jongste 4 werd en naar school ging besloten we voor een 3de te gaan. Waarom toen pas? Onze jongste is heel ziek geweest en heeft bijna zijn hele eerste jaar in het ziekenhuis gelegen. Toen het beter met hem ging besloten we te genieten van wat we hebben, want het had niet veel gescheeld of we hadden er heel anders bij gezeten.

Na een jaar proberen zonder resultaat zijn we naar de gynaecoloog gegaan na diverse onderzoeken blijkt mijn leeftijd tegen me te gaan werken. Ik ben net 40 geworden. We kwamen in aanmerking voor ifv maar besloten hier vanaf te zien. Mede doordat we 2 gezonde jongens hebben. Afgelopen januari toch onverwachts een positieve test in handen gehad. Bij alle controles was alles goed, mooie hartslag en prima formaat. Maar tijdens een routine controle was er ineens geen hartslag meer een MA tot gevolg. Dit was eind april. Eind mei weer een normale menstruatie gehad, gelukkig mijn lichaam werkt nog zoals het hoort. En nu gaan we er weer vol voor, want na die positieve test en echo's is onze wens alleen maar groter geworden.

Hope84
afbeelding van Hope84
18 jun 2016 - 10:12
Hallo allemaal! Had al een paar keer geprobeerd een berichtje te plaatsen, maar t lukte steeds niet. Nu gelukkig wel! Mijn man en ik hebben afgelopen week besloten dat we nu echt willen proberen om in verwachting te raken. Die wens hebben we allebei al lang, maar nu zijn we er ook echt klaar voor! Heel spannende tijd en ik ben super enthousiast, laat mezelf nu ook toe om lekker voorpret te hebben ☺️. Daarom ook aangemeld op dit forum, zodat ik lekker met jullie mee kan kletsen. Mag dat?
elle-18269
afbeelding van elle-18269
17 jun 2016 - 21:19

Maartje wat een positief bericht!!! Geniet van je zwangerschap. Gefeliciteerd!!!

elle-18269
afbeelding van elle-18269
17 jun 2016 - 21:17

hoi Mama Thara,

Pfff wat gecompliceerd allemaal met je lichamelijke klachten. dan is het wel extra bijzonder dat het de vorige keer allemaal zo spontaan gekomen is. MA is zeker heel verdrietig, vooral als je het al een paar keer gehad hebt, positieve test geeft toch veel hoop! Zo'n kleintje is en blijft natuurlijk toch een wonder! 

Ik herken je problemen wel rondom NOD. Ik weet dat n.l. ook nooit, heb al wel meerdere keren ovulatietesten gedaan, maar helaas altijd zonder echt een positieve test. Het tweede streepje blijft altijd lichter dan is controlestreep.

Wat mijn verhaal is. Ik heb twee dochters en we willen graag voor een derde kindje. Bij deze twee dametjes was het beide keren gelijk raak. Nu voor de derde Zijn ook januari 2015 begonnen. Maar dat wil helaas tot op heden nog steeds niet lukken. In april wel twee streepjes gezien op zwangerschapstest, maar dag erna menstruatie.

Wij zijn sinds kort onder behandeling van gynaecoloog, ze gaan nu een cyclus volgen. Volgens de echo heb ik 7 juni de NOD gehad. Verder hebben ze samenlevingstest gedaan en en bloedonderzoek. Volgende maand krijg ik de uitslagen hiervan Dus ben nu in afwachting, hoop niet weer ongewenst te menstrueren.

kunnen bij jou de baarmoederproblemen zorgen voor onregelmatige menstruatie? Wanneer is je NOD?

Ik hoop voor je dat het deze maand lukt en dat je niet naar de huisarts hoeft. Succes!

 

Groetjes

 

MamaThara
afbeelding van MamaThara
17 jun 2016 - 12:47

Hoi Elle 18269,

Vervelend hè zo'n onregelmatige cyclus. Zo weet je soms niet wanneer je NOD is en ik zelf heb last van het feit dat ik zonder ovulatietesten niet eens weet wanneer mijn ovulatie is. Ik voel hem niet aan komen.

Mijn verhaal is als volgt; Bijna 15 jaar geleden heb ik een buikvliesontsteking gehad die veel schade heeft aangericht in mijn darmen (verklevingen) en ik had ook een ontsteking in mijn baarmoeder. Door dit alles heb ik een vergrootte kans op een buitenbaarmoedelijke zwangerschap. Een aantal jaar later hebben ze me ook verteld dat de bovenkant van mijn baarmoeder hartvormig is. Hierdoor kan een eitje ook lastiger nestelen. Dit alles maakt het lastiger om zwanger te raken. Wij willen nu zwanger worden van ons tweede kindje. Mijn zoontje is door mijn pil heen gekomen, dus onverwacht maar zeer gewenst. Nu zijn we sinds januari 2015 bezig voor een tweede en dat lukt niet zo goed nog.

Al een paar keer een MA gehad, dat was heel verdrietig. Je hoopt als je overtijd bent toch op een positieve test. Door middel van de ovulatietesten vind ik mijn ei. Ik heb mezelf belooft dat als het deze maand niet lukt, ik dan naar de huisarts ga.

Wat is jouw verhaal? Wanneer heb jij je NOD?

Succes in elk geval!

Groetjes MamaThara

 

.Daphne
afbeelding van .Daphne
17 jun 2016 - 09:11

Gefeliciteerd Maartje! Dat is heel goed nieuws. Geniet ervan!

Zilary
afbeelding van Zilary
17 jun 2016 - 08:20

Goed nieuws voor Maartje gefeliciteerd... Voor wie nog wacht succes en hou vol, wees er niet teveel mee bezig. En voor wie het wachten al voorbij is hou moed!

Luna1990
afbeelding van Luna1990
16 jun 2016 - 19:14

Heh vind wel jammer dat je reacties niet kan verwijderen.. Maargoed ik laat moeder natuur haar gang gaan.. Op naar een 3e kleine spruit! En inderdaad als je er echt heel erg mee bezig bent duurt het alleen maar langer hoe graag je het ook wilt! Ik kan denk ik dan volgende week aan het einde van de week testen of gewoon die week erna ergens waar dus mijn NOD zit.. Spannend!

elle-18269
afbeelding van elle-18269
16 jun 2016 - 18:47

Hey mama thara,

Vandaag zit ik voor het eerst in de wachthoek te lezen en jou verhaal komt mij erg bekend voor! Wij zijn ook vanaf januari 2015 bezig en ik heb ook een hele onregelmatige cyclus wat de ene keer 24 dagen is en de andere 38.

Wil je nu zwanger worden van de eerste of hebben jullie al meer kinderen? Al bij de huisarts geweest?

Benieuwd naar jullie verhaal!?

Groetjes

 

 

Luna1990
afbeelding van Luna1990
16 jun 2016 - 16:42

Ja Annie, ik had het 1 cyclus hiervoor, ik had toen ook op 1 dag ongesteld moeten worden. Kwam ook maar niet, testen bleven ook allemaal negatief. Bleek dus dat ik een langere cyclus had. Het kan maar zo dat je niet ineens 28 dagen hebt maar wat langer. Je kan verder niks doen dan afwachten, hoe lastig het ook is!

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
16 jun 2016 - 16:27

Hoi dames, afgelopen jaar heb ik in veel wachthoekjes gezeten. In april heb ik besloten hiermee te stoppen. Het zwanger worden hield me teveel bezig. Ik was constant internet af aan het speuren. Daarnaast leek iedereen zwanger te raken behalve ik. De afgelopen 2 maanden heb ik me er een beetje bij neer gelegd, we zien wel. Vandaag had een positieve test in handen... Kan het nog niet geloven. Ik wil iedereen veel succes wensen en hopelijk hebben jullie wat aan mijn verhaal. Er teveel mee bezig zijn helpt je gewoon echt niet. Loslaten is moeilijk, maar heeft ons dus wel wat opgeleverd. Hopelijk is het voor iedereen hier snel raak!

 

Annie3006
afbeelding van Annie3006
16 jun 2016 - 15:55

Hallo allemaal!
Gisteren zou ik ongesteld moeten worden, maar dat is (nog) niet gebeurt. (uitgaande van 28 dagen cyclus)
Nou heb ik wel een test gedaan, maar die was negatief.
Dat betekend dus dat ik en niet zwanger, maar nog steeds ook niet ongesteld!
Wie herkent dit? Iemand een idee?

Luna1990
afbeelding van Luna1990
16 jun 2016 - 14:55

Jammer Dapne, wie weet krijg je bij de volgende ronde wel goed nieuws. Ik ben blij dat ik door ben gegaan met testen, ik had een vermoeden dat ik eerder mijn eisprong had. Vanmorgen een dikke vette knallende streep! Dus vandaag mijn eitje, hopenlijk is het raak!

.Daphne
afbeelding van .Daphne
15 jun 2016 - 13:20

Ik ben vandaag weer ongesteld geworden, dus ik doe nog een maandje mee. Ik had het ook niet verwacht, want ik voelde me niet zwanger. Niet dat ik weet hoe dat voelt, maar soms heb je gewoon zo'n voorgevoel. Met goede moed de volgende maand tegemoet. Misschien ga ik het dit keer wel eens proberen met ovulatietesten, maar dat weet ik nog niet zeker.

Luna1990
afbeelding van Luna1990
12 jun 2016 - 18:45

Nou ik meld mij hier ook weer bij aan! ( poging 3e kindje)
1e ronde was niet gelukt helaas, maar dat is geen probleem. Ik gebruik nu voor de 2e keer Ovulatie testen, echt super fijn en goed duidelijkheid! Mijn eisprong zit er wel aan te komen 1 deze dagen, ik voel het ook weer aan mijn eierstok hoogte/zijkant. Hoop ook wel dat Juni onze maand wordt, en verder kunnen we niks doen dan afwachten. Ik wens iedereen veel succes! laugh

Zilary
afbeelding van Zilary
12 jun 2016 - 09:47

Welkom Inge en mamathara jammer dat het de vorige ronde niet raak was, maar we gaan er weer voor.

Spannend zal het deze maand dan wel lukken?

IngeFCB
afbeelding van IngeFCB
10 jun 2016 - 22:09

Hallo dames,
Ik heb vandaag mijn menstruatie gekregen. Dus op naar ronde drie. Dit keer mooi een cyclus van 28 dagen. Ik ben het niet gewoon om zolang te wachten op een zwangerschap haha... Valt dit keer wel een beetje tegen ofwel de vorige keren heel veel geluk gehad.

MamaThara
afbeelding van MamaThara
10 jun 2016 - 18:20

Hoi Allemaal,

@Lientje: Gefeliciteerd zeg, zwanger van twee wondertjes. Hopelijk heb je een goede zwangerschap en kan je er een beetje van genieten.

@Inge: Weet jij al iets meer?

Hier op het wachtbankje, na een ovulatie op dag 16. Ik ben erg benieuwd! Als alles "normaal" verloopt, dan is mijn NOD met 29 dagen op 22 juni.

Groetjes

 

Annie3006
afbeelding van Annie3006
10 jun 2016 - 15:42

Hallo allemaal!
Ook ik zit in het wachthoekje! Wat fijn dat er toch ook nog andere dames zijn die dit ook zo doormaken!
in maart miskraam gehad na 12 weken(missed abortion), uiteindelijk ook nog curretage gehad. pas na 8 weken kwam mn cyclus weer op gang. Nu uiteindelijk dan toch een eisprong gehad (denk ik, geen testen gedaan hoor) maar ik had bloedverlies (ik denk spotting). NU dus wachten op mn NOD, dat is , als alles klopt, woensdag. Nog ff volhouden dus :) Aan alle andere dames: sterkte! Ik vind deze laatste dagen toch niet zo leuk geloof ik :( Zijn er ook meiden die nu al een test gaan doen?
Ben heel benieuwd naar jullie resultaten, en ervaringen natuurlijk.

Zilary
afbeelding van Zilary
6 jun 2016 - 10:57

Welkom en succes.

Altijd heftig cecchantal. Zelf heb ik in maart een miskraam gehad. 

D0306S
afbeelding van D0306S
5 jun 2016 - 23:16

@cecchantal Heel veel succes en hopen dat de test over 2 weken positief is en het allemaal goed gaat

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
5 jun 2016 - 22:27

Hoi allemaal
Wij doen dit x ook mee. Helaas in april een miskraam gehad.
Vanmorgen een ovulatietest gedaan en die was positief. Nog even 2 weken wachten en wie weet zijn we dan weer zwanger.
Alle anderen ook succes deze maand

IngeFCB
afbeelding van IngeFCB
4 jun 2016 - 11:09

Hier nog enkele dagen wachten. Het is nu 9 dagen geleden dat ik mijn ovulatie had. Omdat mijn twee vorige cycli 25 dagen waren ben ik aan het twijfelen wanneer ik moet testen. Dinsdag kan ik mijn menstruatie al krijgen als ik niet zwanger ben (uitgaande van 25 dagen). Dat is dan 12 dagen na ovulatie. Ik ben wel blij dat ik deze maand ovulatietesten heb gebruikt. Zo heb ik toch iets meer inzicht gekregen.

MamaThara
afbeelding van MamaThara
4 jun 2016 - 10:47

Hoi Allemaal,

Ook wij gaan weer een nieuwe ronde tegemoet. Ik zit nu op dag 12, maar nog geen idee wanneer mijn ovulatie is of mijn NOD. Vanaf maandag ga ik weer ovulatietesten gebruiken. Afgelopen cyclus was 39 dagen dus erg lang. Mijn ei kwam pas op dag 27.

Wij zijn bezig vanaf januari 2015, dus hopelijk is het deze maand na 1,5 jaar eindelijk raak. Ik had ook een droom over een zwangerschap en ik wilde het maar niet geloven. Hopelijk is het een voorteken.

Succes allemaal deze ronde! :)

Groetjes

.Daphne
afbeelding van .Daphne
3 jun 2016 - 12:30

Hoi allemaal! Het is even geleden dat ik er was. Inmiddels zit ik weer zo'n beetje in de wacht-periode. Eergisteren was, als het goed is, mijn ovulatie. Maar ik gebruik geen tests, dus zeker weten doe ik dat niet. Vannacht voor het eerst gedroomd dat ik zwanger was, en we wisten het zó zeker dat we het iedereen al hadden vertelt voordat ik had getest, haha. Wie weet! 

Zilary
afbeelding van Zilary
30 mei 2016 - 20:18

Welkom en succes deze maand. Wij gaan voor onze 3de. Eind maart helaas een miskraam gehad en nu vol goede moed nog eens proberen.

Bij zo'n wisselende cyclus zijn ovulatietesten een uitkomst! 

D0306S
afbeelding van D0306S
29 mei 2016 - 21:53

 

Hoi Allemaal,

​Wij zijn sinds Februari begonnen voor onze 1ste, helaas heb ik altijd een zeer onregelmatige cyclus gehad.

Het is ook niet veel beter geworden sinds in gestopt ben met de pil. Cyclus varieert enorm van 27,38 naar 18 dagen en dat zorgt ook voor veel onduidelijkheid. Nu begonnen met ovuluatietesten om hopelijk wat duidelijkheid te krijgen. We hopen dat Juni dan ook onze maand zal worden.

Voor alle andere heel veel succes!