Januari 2016

47 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
1 jan 2016 - 19:04
Januari 2016

Voor iedereen een fantastisch 2016 toegewenst!! Dat het een vruchtbaar jaar mag worden!!

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
30 jan 2016 - 12:51

Ik ben inmiddels weer in de tijd van hoop en verwachting aan gekomen. Volgende week zou ik weer ongesteld kunnen worden en tot zolang wil ik wachten met testen. Maar sinds gisteravond heb ik last van een pijn helemaal onder in de buik. De pijn voelt wel anders aan dan die van de ongesteldheid. Ik vraag mij zelf af of mijn lichaam me nu weer voor de gek houd met een een of ander kwaaltje zoals de afgelopen maanden telkens het geval was. Afwachten maar..

Rosanja
afbeelding van Rosanja
28 jan 2016 - 19:53

Hoi dames.
Ik ben nieuw hier. Ik ben in oktober bevallen van een prachtige dochter (1e kindje) helaas veel te vroeg 21+2 waar ik dan ook helaas afscheid van moest nemen. Nu heb ik alle uitslagen binnen en weer groen licht gekregen. En wil er dan ook weer gelijk voor gaan. Hoewel ik dit ook wel doodeng vind. Nu wordt ik een bewust alleenstaande moeder en heb ik dus een week geleden geïncemineerd. Ik ben sinds een paar dagen misselijk wat elke dag erger lijkt te worden heb zere borsten. Nu ben ik bang dat dat misschien tussen mijn oren zit omdat ik zo graag weer zwanger wil worden. Ik wil naast de naam moeder ook graag moeder zijn. Ik ben 4 feb officieel over tijd en kijk daar naar uit maar ook tegen op. Wat duurt wachten dan lang.

Laurean
afbeelding van Laurean
27 jan 2016 - 22:09

Dat is dan weer leuk nieuws, Mirmetbaby! Gefeliciteerd! Moet er nog veel aan het huis gebeuren?

Volgens mij zie je ook meer zwangeren/ baby's als je er meer op let ;) Maar in mijn omgeving is het nu wel echt heel veel nu. Maar goed, we gaan voor de volgende maand. Nieuwe rondes, nieuwe kansen!

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
26 jan 2016 - 17:26

Hihi Laurean,die zwangeren om me heen herken ik zo!!!
Hoewel ik ook erg blij voor ze ben zou ik ook graag willen!
Vervelend dat je zo in de put zit!
Het komt vast wel goed!!

Onze hypotheek is rond! Waarschijnlijk kunnen we wel iets eerder verhuizen dan 1maart! Kicken!!

Laurean
afbeelding van Laurean
26 jan 2016 - 16:04

Volgens mij is dit niet onze maand... Ik mag ook door naar de volgende ronde.

Ik zit op het moment behoorlijk in de put, zou 'k ooit nog een keer zwanger raken? Om me heen lijken de bolle buiken als paddestoelen uit de grond te schieten. Op de dag dat ik ongesteld werd (wat ik nog redelijk goed oppakte, vond ik zelf wink) hoorde ik van iemand die onverwacht zwanger bleek te zijn. Dat komt dan wel binnen! Vandaag nog weer iemand die me vertelde dat ze zwanger is. Ik zou zo graag ook willen!!!

Ergens wel fijn om hier wat lotgenoten te vinden, maar ik hoop ook voor jullie allemaal dat je hier niet lang hoeft te zijn.

 

Ik ga proberen bewust te genieten van alles wat wel fijn is, ook die kleine geluksmomentjes met mn zoontje.

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Steefmama
afbeelding van Steefmama
26 jan 2016 - 07:51

Ladies! Hier helaas nog steeds in het wachtbankje.. 7 dagen over tijd en dan toch opeens ongesteld.. Ooh dat stomme lijf!!! Het voordeel was dat ik me kon focussen op klussen.. Maar nu we lekker klaar zijn had ik er toch wel weer behoorlijk de balen van.. Ben het dus vrij onregelmatig dus hier zijn we ook aan het ovulatietesten... Ik denk dat het over een dag of 3 is maar wacht het maar weer op.. Hopen dat ronde 6 geluk gaat brengen... En ik duim voor jullie ook weer mee!!

sutjegirl
afbeelding van sutjegirl
26 jan 2016 - 07:38

Goedemorgen, helaas .... Gistermiddag is mijn menstruatie doorgezet, ik schrijf me bij deze alvast in voor de maand februari. ;)

ietjepietje
afbeelding van ietjepietje
26 jan 2016 - 00:35

Ik heb ook wel eens last van bruinige afscheiding, maar dan komt de ongesteldheid alsnog... ik hoop voor je dat het raak is!

Vandaag de ovulatietesten besteld, dit weekend is het ongeveer zover! Ik ben benieuwd...

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
25 jan 2016 - 20:36

Bij mij was het helaas ook eerst 3 dagen bruine afscheiding en toen pas echt ongesteld, maar ik hoop het voor je dat het toch raak is. Slim Mirmetbaby om ovulatietesten te halen.geeft toch wat zekerheid. Ik ben nu weer aan het  testen, maar komt nog geen eisprong aan.

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
25 jan 2016 - 18:54

Nee,wel van mijn laatste ongesteldheid. Op een of andere rare manier was mijn afscheiding eerst bruin en werd ik daarna pas volop ongesteld.
Ik vind het wel gigantisch knap dat je nog niet getest hebt!

sutjegirl
afbeelding van sutjegirl
25 jan 2016 - 00:53

Het zal toch niet ? Nog steeds heeft de menstruatie niet doorgezet en is de kans dus nog aanwezig dat ik zwanger ben..
Heb wel bruine afscheiding?? Geen bloed... Dus ben nog niet "officieel" ongesteld.
Herkenden jullie dit bij jullie vorige zwangerschappen?

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
24 jan 2016 - 23:16

Hey ladies!!
Wat fijn dat jullie weer meeschrijven! Ik voelde me even vreselijk alleen!
Weer op t end van m'n menstruatie.
Ik heb ovulatie testen gekocht. Ik was zo ongelukkig met mijn ongesteldheid. Toch iets drastischer maatregelen dan maar!!

Net zoooo cute!
Ik kom thuis van mijn late dienst,zit op de bank mijn schoenen uit te trekken en hoor via de babyfoon dat mijn dochter wakker word.
Klein jengeltje,maar dan hoor ik opeens 'mama mama' en natuurlijk weet ik dat ze mama kan zeggen,maar eigenlijk zegt ze het nooit!
Even een klein geluksmomentje :-)

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
24 jan 2016 - 20:28

Ik zit weer vol smart op m'n eisprong te wachten! Ik hoop dat ik met een dag of 4 aan de beurt ben, dan begint het lange wachten wederom! 

Ik ben nu ruim 2, bijna 3 weken gestopt met roken.. Best een overwinning.. Hopelijk krijg ik dan als beloning een positieve test :-)

Hoe gaat het bij de rest?

ietjepietje
afbeelding van ietjepietje
23 jan 2016 - 22:07

Hoi allemaal! Ik ben Irene, 26 jaar en moeder van een geweldige dochter! Ik hoop in het wachthoekje van volgende maand mee te gaan, want momenteel ben ik ongesteld.
Enkele van jullie (sutjegirl en mirmetbaby) ken ik van het uitgerekend hoekje -> aug 2014), en ik hoop natuurlijk ook weer samen met jullie in een ander uitgerekend hoekje te zitten :)

Deze week ga ik ovulatietesten bestellen, aangezien de vorige keer bleek dat mijn eisprong toch later was dan gedacht.

Veel succes allemaal, en hopelijk zitten we gauw in een uitgerekend-hoekje!

sutjegirl
afbeelding van sutjegirl
23 jan 2016 - 13:38

Ben ik weer, inmiddels al twee dagen over tijd maar wacht nog met testen tot maandag omdat ik vermoed dat ik dit weekend nog wel eens ongesteld kon worden. De menstruatie symptomen zijn er namelijk.

We hebben ook niet zo heel veel geklust dus verwacht dat ik volgende maand ook gewoon weer vd partij ben.

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
21 jan 2016 - 09:05

Mirmetbaby; vervelend he die valse symtomen.  Ik weet er alles van.  Je wilt zo graag dat het deze keer wel lukt dat volgens mij je hoofd je voor de gek houd.

Zelf heb ik deze keer ook ovulatietesten gebruikt omdat ik de vorige keer een extra lange cyclus had. Ook ben ik er mee begonnen om naar het slijm te kijken. Dit kwam met de testen overeen.

Nu maar afwachten...

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
20 jan 2016 - 23:04

He meiden,
Ik heb het verdomd moeilijk.
Door de misselijkheid en de zere borsten had ik voor mezelf zo het vertrouwen dat ik eindelijk zwanger zou zijn (na 4 maanden proberen,ik heb echt niet te klagen,dat weet ik)
Maar ik zou vrijdag kunnen testen.... En heb nu licht bloedverlies en flinke krampen. Waarschijnlijk een cyclus van 26 dagen geweest.
Bleeeegh!
Ik heb wel met mijn man afgesproken dat ik voor volgende maand ovulatietesten gaan halen. Dat hij er maar op het goede moment overheen moet dan ;-) (echt heel slecht)

Ik merk dat ik het er echt moeilijk mee heb! Hoewel ik rationeel echt wel wist dat de misselijkheid eigenlijk niet door de hormonen kon komen hoopte ik het zo hard!

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
18 jan 2016 - 17:57

Elke keer weer vervelend ja Mirmetbaby, maar je weet nooit, misschien is het gewoon raak! Hoop t voor jullie. Ik ben inmiddels alweer n beetje over mn teleurstelling heen en we gaan er gewoon weer voor komende weken...

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
16 jan 2016 - 07:40

Gisteren was ik zo misselijk!! En vanmorgen weer zo'n rotgevoel in mijn buik!!
Ik kan volgende week testen. Vind deze symptomen zo'n mindfuck! Het kan net zo goed een griepje zijn,en die gevoelige borsten een ongesteldheid!

Laurean
afbeelding van Laurean
13 jan 2016 - 21:31

Wat jammer, nog geen positieve testen in ons wachthoekje dit jaar! Maar 2016 is nog lang :) Zelf kan ik eind van de maand pas testen. Ik ben heel benieuwd, k zou zo blij ermee zijn!

@Pippelicious, dat heb ik nu al zo vaak gehad! dan wachtte ik tot dag 34 bijv., ging dan testen (negatief) en dan een paar uur later was het zover. Balen hè!

 

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
13 jan 2016 - 14:57

Ik heb maandagochtend, net voordat ik erachter kwam dat ik ongesteld was, getest. Helaas negatief :-(

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
13 jan 2016 - 14:32

Pippelicious; Het lijkt mij inderdaad kort voor een ongesteldheid. Heb je inmiddels al een zwangerschapstest gedaan? Ik had ook eens een ongesteldheid die anders verliep dan normaal diezelfde week nog getest en positief, helaas was dat een bbz.

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
13 jan 2016 - 13:24

Ik begrijp m'n eigen lichaam even niet meer!

Ik testte zondagochtend 27 december een piek. Ik wist dus dat ik ongeveer vanaf maandag ongesteld zou moeten worden.. En jawel, stipt maandagochtend was ik aan de beurt.. Maar gisteravond dacht ik al; oke? Is dit het? En nu heb ik al nergens meer last van. Normaal ben ik er bijna een hele week zoet mee. Vreemd toch?

Steefmama
afbeelding van Steefmama
13 jan 2016 - 10:19

Ik ben er nog steeds.. ;) Wij hebben vrijdag de sleutel gekregen van ons nieuwe huis en ben dus al sinds vrijdag super druk met klussen/verhuizen/werken/moeder en vrouw zijn.. haha! Naja het wordt zoo mooi dat het even niet uit maakt of ik veel te weinig slaap... Ondertussen ben ik nog steeds niet ongesteld maar heb ik afgelopen zaterdag negatief getest.. Ik wacht het nu maar even af tot komend weekend en dan hoop ik alsnog op positief nieuws...

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
13 jan 2016 - 06:51

Oh jee.... Gevoelige borsten....
En bovendien doet mijn buik niet zoals het hoort... Dikke scheten,voelt zo opgeblazen....

Maar nog een dikke week wachten!

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
11 jan 2016 - 22:41

He balen,Maartje!!
Mij lijkt 9 dagen ook erg kort. Maar ik heb er eigenlijk geen verstand van. Jullie zijn best al lang bezig met jullie kinderwens,toch? Misschien is dit iets om voor te leggen aan je huisarts?

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
11 jan 2016 - 19:27

Das balen pippelicious. Wachten duurt lang he Mirmetbaby. Ik ben gewoon ongesteld dus flink balen weer. Vooral ook omdat het zo vroeg was. Al 9 dagen na mijn eisprong. Ben bang als ik zo snel ongesteld word dat mijn eitje niet eens tijd heeft om in te nestelen of moet 9 dagen toch echt genoeg zijn?

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
11 jan 2016 - 07:55

Ik kan pas de 23e testen.
Ik ben ook heel benieuwd naar jullie testen,meiden!

Steefmama,alles oké?
Maartje,heb je al duidelijkheid?

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
11 jan 2016 - 07:37

Ik mag weer mee naar de volgende ronde, helaas.. 3 maanden gehad, op naar de 4e =)

Hoe staat het er bij jullie voor? Komen er september-baby's aan? 

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
9 jan 2016 - 09:13

Dankjewel Mirmetbaby. Ik kijk even aan hoeveel bloedverlies ik vandaag heb en afhankelijk daarvan doe ik morgen een vroege test. Blijft afwachten voor ons allemaal hier he....

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
8 jan 2016 - 21:26

Oh Maartje,wat zuur!!
Als dinsdag je nod is dan kun je nu toch al vroeg testen? Ik zag volgens mij tests bij kruidtvat liggen waarmee je 5 dagen van tevoren kon testen.

Ik kon het laatst ook niet laten om vroeg te testen. Maar toen bleek dat ik niet zwanger was vond ik het zo zonde van het geld!!
Tijdens mijn vorige zwangerschap testte een vroege test ook niet zo duidelijk positief,terwijl een gewone kruidvat test wel meteen positief testte. Eigenlijk kun je het best tot dinsdag wachten.
Maar ik leef erg mee met je drang naar zekerheid!!

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
8 jan 2016 - 20:35

@ Mirmetbaby, zou fijn zijn ja 2 lampjes en dan nog een paars stipje boven de navel na de innesteling haha. @ ijsvogel, ovulatietesten geven mij wel altijd een gerust gevoel, niet het idee dat we maar wat aan het doen zijn. Ik zou as dinsdag min NOD hebben, maar nu al klein beetje bloedverlies, hoop stiekem dat t een innestelingsbloeding is, maar ja, kan natuurlijk gewoon zijn dat mn menstruatie vroeg is...

 

 

 

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
8 jan 2016 - 15:07

Volgende week zou ik mijn mogelijke vruchtbare dagen weer hebben. Misschien doe ik toch maar een ovulatie test na die lange cycles van de vorige maand wink. We gaan er weer voor en dan inderdaad het (lange) wachten tot ik kan testen.

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
7 jan 2016 - 21:57

Vandaag staat in mijn appje 'zwangerschapskans hoog'...... Maar dat appje geeft niet aan of het raak is.

Ik wou dat er boven het bed 2 lampjes waren,een rood en een groen. Voor een bevrucht eitje gaat het lampje (meteen) groen branden. Anders rood.
Ik kan dan ook nog wel 10 minuten wachten. Maar 2 weken!!
Maar we komen er wel doorheen!! Zeker omdat we het tenminste met elkaar kunnen bespreken!

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
6 jan 2016 - 17:39

Ja,geduld is wel een schone zaak in ons wachthoekje :-)
Hier alles nu,ongeveer 2 weken na het ongeluk wel weer een beetje onder controle. Manlief voelt zich lekkerder in zijn vel gelukkig!!

Steefmama,ga je ons al verlaten?
Nath,wat spannend dat je tijdens je studie voor een kindje wil gaan! Ik begrijp goed dat je de kriebels krijgt als je veel in aanraking komt met baby's!!

Verder nog heeeeul veel wachten :-)
Nog 16 dagen :-)

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
6 jan 2016 - 14:59

Hoi allemaal,

Ook ik doe deze ronde weer mee. Begin volgende week waarschijnlijk mijn NOD. Mijn cyclus blijft onregelmatig en lang(33+) maar met behulp van ovulatietesten en temperaturen nu wel wat meer overzicht gekregen. Ik wil zondag eigenlijk al een vroege test doen. Ik weet dat het verder geen nut heeft, het is gewoon wel of niet raak, maar ik merk dat ik er wel erg veel mee bezig ben en van duidelijkheid houd haha laat me hier nu net helemaal geen grip op hebben... Nou ja we wachten wel af. Hopelijk brengt 2016 voor ons allemaal snel positief nieuws smiley

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
6 jan 2016 - 11:40

Mirmetbaby, dat heb ik dus ook! Ik zet het nog niet in de agenda, maar het wordt wel tot op het halfuur gepland... Gelukkig vindt mijn man het (nog) niet erg, dat helpt. Tegenwoordig als hij aanstalte maakt buiten de vruchtbare periode, heb ik bijna zoiets van: Hé, het heeft nu toch geen zin! Gelukkig bedenk ik mij dan nog net snel genoeg dat er ook andere redenen zijn om het te doen!

Nathw
afbeelding van Nathw
6 jan 2016 - 11:12

Mirmetbaby en steefmama, gefeliciteerd met jullie nieuwe koophuis echt super leuk.

Mirmetbaby dat is wel schikken zoon ongeluk ik hoop dat alles snel weer goed komt.

Ik heb nog geen kinderen al wel vanaf me 16 a17 jaar de kriebels voor een kindje maar ik heb gewacht omdat ik niet zo jong moeder wou worden. Nu kan ik eigenlijk niet wachten tot ik zwanger ben de kinderkamer heb al langzaam bij elkaar en een kinderwagen dus nu kan ik helemaal niet meer wachten. Soms best lastig want ik zit nog op school, opleiding verzorgende ig met specialisatie kraamzorg dus ook nog eens al die baby s dan krijg je extra kriebels. Op school heb ik alles na gevraagd en het kan goed gekombineerd worden.

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
5 jan 2016 - 22:33

Ach pippelicious, wat vervelend dat je er geen goed gevoel bij hebt.
Wie weet word je verrast. En anders.... Gewoon mee door naar de volgende ronde!!!

Hier zijn nu de mogelijk vruchtbare dagen. Zo raar om sex te moeten hebben met als concreet doel een kindje maken :-) ook wel heel erg mooi hoor!
Maar ik vind het zelf soms best lastig om het verplichte karakter te vergeten....

En hoe stom misschien ook.... Hihihi,maar nadien altijd nog een kwartiertje blijven liggen met een kussen onder mijn billen. Ongetwijfeld helpt het nog geen centje,maar soms moet je ook dingen doen omdat ze gewoon beter voelen!

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
5 jan 2016 - 13:09

Ik heb een beetje moeite met mijn reactie posten, dus sorry als hij er straks 4x staat!

Ik mag komend weekend eindelijk testen, maar heb er geen goed gevoel bij! Ik heb alweer last van menstruatieklachten, dus ik voel de bui alweer hangen...

Ik hoop met jullie mee! Fingers crossed!

Laurean
afbeelding van Laurean
5 jan 2016 - 12:44

Ik kom ook weer eens kijken in het nieuwe jaar :) k Ben benieuwd of je hoopvolle voorspelling uitkomt, Mirmetbaby! t zou natuurlijk leuk zijn... SPannend hoor, koopcontract getekend. Ik kreeg ook kriebels in mn buik toen we van huurhuis naar koophuis gingen. Maar wij hebben het goed naar onze zin:) Alles wat je dan betaald, doe je voor je zelf hè.

Steefmama; nog 1 nachtje slapen, dan kun je testen! Vind je dat niet eng, zo'n vroege test? Zelf had ik bij mijn zoontje geen enkel kwaaltje (tot 7,5 wk), ''t zou mooi zijn als het bij jou echte voortekenen zijn. Ik herken wel wat Mirmetbaby zegt: als je zwanger wilt worden, voel je opeens van alles en alles wat bij een zwangerschap kan horen, kan ook bij een naderende ongesteldheid horen. Maar ik hoop dat jij de eerste zwangere van 't wachthoekje in januari bent!

@Nathalie, gezellig dat je mee komt praten. Heb je al kinderen?

 

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
5 jan 2016 - 06:18

Steefmama. Het is morgen al woensdag. Zo lang gaat het je nog lukken!!!

Wat leuk,een nieuw huis! Gaan jullie ver weg verhuizen?
En moet er in het nieuwe huis nog veel geklust worden?

Wij hebben gisteren de koopakte van ons nieuwe huis getekend. We houden nu 1 maart aan als overdrachtsdatum,maar dit zou nog iets eerder kunnen worden!
Ik vind het superspannend! Wij wonen nu in een huurhuis,en gaan dus voor ons eerste koophuis. Ik heb al helemaal goede ideeën voor een babykamertje in het nieuwe huis :-)
En een stoere meidenkamer voor Floor natuurlijk!!

Steefmama
afbeelding van Steefmama
3 jan 2016 - 22:13

@mirmetbaby oh dat is wel fijn inderdaad dat hij even rustig heeft kunnen bijkomen van de schrik!

Hier weer een dag traag voorbij.. Doordat ik mijn tepels continu voel denk ik er ook continu aan,,, ik hoop het zooo... Met een vroege test zou het woensdag kunnen.. En vrijdag krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, dus daar kijk ik ook erg naar uit!!!

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
3 jan 2016 - 08:31

Hey! Welkom Nathalie!
Steefmama,wat lief dat je er nog even naar vraagt!
Afgelopen week is manlief vrij geweest van zijn werk. Voor een stukje verwerking was dat denk ik goed. Al zit hij echt niet lekker in zijn vel door het gebeurde (begrijpelijk).
Er zal vanzelf een plekje voor komen en een (financiële) oplossing komen voor het vervoerprobleem :-)

Gevoelige borsten horen echt bij een beginnende zwangerschap. Maar kunnen ook bij een beginnende ongesteldheid horen. Dat je overal iets achter gaat zoeken is wel wat ik het meest vreselijk vind aan zwanger willen worden.

Voor jou duurt het dan niet zo lang meer voor je duidelijkheid hebt! Ik wacht nog tot het eind van januari!

Steefmama
afbeelding van Steefmama
3 jan 2016 - 00:03

Ik meld me ook in januari.. Al zou het eigenlijk nog van December zijn als ik volgende week positief test.. Ik heb sinds 2 dagen mega gevoelige borsten.. Het doet zelfs gewoon zeer als ik aan mijn tepels zit of m'n shirt er langs komt.. Ik heb als het goed is rond kerst mijn eisprong gehad.. Zou het dan misschien toch nu.... Komt dit bij anderen bekend voor of is het een 'standaard' iets waar ik me nu bewuster van ben omdat ik het zo graag wil denken....?! Ooh die onzekerheid.. Duurt lang....

@mirmetbaby hoe gaat het nu na het ongeluk? Beetje van de schrik bekomen?

Nathw
afbeelding van Nathw
2 jan 2016 - 18:30

Hallo

Ik sluit me ook aan, ik zou me even voorstellen.
Ik ben nathalie en ben 25 jaar oud. Wij zijn nu 3 mandjes bezig om zwanger te worden. Ik lees al een mandje mee en vind wel leuk om mee te praten hihi