'Het Wachthoekje Mei' 2014

137 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
1 mei 2014 - 16:59
'Het Wachthoekje Mei' 2014

de lijst komt nog , ik stop er na deze maand mee dan dan draag ik het over aan @skymans het is een nieuwe groep tijd dus voor een nieuwe lijsthouder!  mocht er ooit nog een baby onderweg zijn hier zal ik het jullie zeker weten melden!   maar ik ga nu aan de slag met andere dingen! ik wens jullie allemaal heel veel succes deze mei maand op naar prachtige 'Januari' kindjes 

suus1980
afbeelding van Anoniem
3 jun 2014 - 09:37

@anoniem1985, er is inmiddels een wachthoekje juni geopend.
daar kun je denk ik verder kletsen.
verder hoop ik voor je dat 't klussen wat opleverd. :-)
en fijn dat de vk je volkomen begrijpt en dat je duidelijk bent geweest!
suc-6 met alles.
groetjes suus

Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
3 jun 2014 - 09:33

Hallo,

Zelf heb ik geen ovulatietesten, eigenlijk ook nog nooit aan gedacht. 
Zijn hier nog steeds aan het 'klussen' , proberen om de dag.

En als je er beide voor gaat is het inderdaad niet de bedoeling dat vriend 'zichzelf helpt' tussendoor, want tja dan is kwaliteit van het sperma weer zeer laag of niet .. Daarbij (vind ik hoor..) dat als je er zo mee bezig bent, en het (ongeveer) om de dag doet, dat vriend geen rede heeft om die dag tussendoor zichzelf te helpen, omdat hij 'seks-tekort' heeft, want dat gaat dan niet op vind ik.  (maar misschien is dat vrouwen-logica)

Ondanks mijn blijvende angst, willen we toch graag een 2e. Maar heb wel tijd geleden al gesprek gehad bij de verloskundige (ik was toen zelfs nog aan de pil) over info betreft zwangerschap/bevalling na mijn (voor mij traumatische) eerdere bevalling. Werd volkomen begrepen, erg prettig. En het antwoord was ook wel prettig, komt er op neer; de volgende bevalling moet volgens het boekje gaan al vanaf het begin, zo niet wordt het een keizersnee.
Blijft natuurlijk zeer spannend, maar voor mij is het ook een opluchting. En dan hoop ik dat ze in het zkh deze afspraak nakomen.. (volgens vk wel)

@Puk
Spannend die ovulatietesten.  Al heb ikzelf nooit ovulatietesten gebruikt, dus weet niet precies hoe het werkt. Maar had, volgens mij, te maken met dat je weet wanneer je eisprong is? Succes ermee

@ Danielle
Klopt, heb na mijn bevalling meerdere keren gepraat op dit forum. Heb heel lang met angst/woede/verdriet rondgelopen van hoe de zwangerschap/bevalling is gegaan. Ben ook heel blij al info-gesprek gehad te hebben bij de vk, en dat ik nu al weet ongeveer hoe het zal gaan. Ikzelf vind dat toch wel erg prettig. Ook weet ik uit ervaring dat een keizersnee geen "makkie" is, het is wel degelijk zwaar en het herstel, weet ik , duurd heel lang. Ergens wel prettig om dat te weten, mocht het een keizersnee worden als het zover is, weet ik ongeveer hoe het dan en daarna zult gaan. (ik hou niet van onzekerheid)

 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
30 mei 2014 - 14:07

wat is het hier rustig.

@puk wordt je test al donkerder. de mijne wordt als maar weer lichter dus ik heb het waarschijnlijk gemist of de testen niet goed gedaan. ga er zo nog een doen en als die ook weer lichter is dan stop ik ermee en hoop ik maar dat er genoeg klaar ligt of lag.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
28 mei 2014 - 15:26

Ik had vanochtend een heel verhaal getypt maar op de een of andere manier is die weer verdwenen. Echt heel raar.

 

@anoniem1985 Kan het zijn dat je dit verhaal al een keer op een forum onderwerp hebt gezet. Komt me bekend voor.

Wat jammer dat je er pas zolaat achter kwam dat je nog wel zwanger was. Kan me voorstellen dat je inderdaad schrok en veel moest regelen in een korte tijd. Qua bevalling is het nu wel fijn dat je van te voren hebt besproken hoe het aangepakt wordt. Daar hoef je je dan iets minder zorgen om te maken. Je zou wellicht met ovulatie testen aan de gang kunnen, dan weet je wanneer je eisprong is en dan is het normaal zo dat je ongeveer 14 dagen erna kan testen of je zwanger bent. Als je menstruatie dan uitblijft kan je er wel vanuit gaan dat het raak is. Heb je eigenlijk een klacht ingedient bij je huisarts of een andere genomen. Artsen zijn soms zulke prutsers. Ik snap af en toe niet hoe die ooit een diploma hebben kunnen halen.

 

Mijn zwangerschap was geen pretje ik heb 9 maanden lang elke dag overgegeven en hield heel erg veel vocht vast.

 

Ik heb ook aardig lang over mijn bevalling gedaan. Ik werd met 38w 5d door mijn verloskundige doorgestuurd naar het ziekenhuis omdat ze dacht aan zwangerschapsvergiftiging. Hoge bloeddruk en ik begon vocht in mijn gezicht vast te houden.  M'n wereld storte in, weg thuis bevalling. Bij aankomst in het ziekenhuis urine en bloed in moeten leveren. M'n man was net koffie halen toen de co assistente kwam met de uitslag. Ik vroeg of ze wilde wachten tot hij terug maar nee hoor mevrouw u heeft eiwitten in uw urine dus we gaan u volgende week inleiden. Hoppa nog een klap in m'n gezicht ik moest een week in het ziekenhuis gaan liggen wachten? Op dat moment kwam m'n vriend binnen en vroeg waarom ik niet eerder ingeleid kon worden, dit is toen doorgegeven aan de arts en die gaf inderdaad ook aan dat ze zolang niet gingen wachten en dat ik de volgende dag ingeleid zou worden. Nou dat was al een verbetering. De volgende dag kreeg ik een of andere gel om m'n baarmoedermond zacht te maken en weeen op te wekken. nou het hielp geen zak die avond een slaap pil gekregen en de volgende dag maar weer gel gekregen tot twee keer toe. Ik kon de weeen niet meer aan en nog steeds was er geen ontsluiting. Ik begon met hyperventileren en kreeg morfine om de weeen iets op te vangen. Het resultaat was dat ik 1 cm ontsluiting had. ik had al 44 uur weeen toen er eindelijk een mannelijke arts langs kwam. De morfine was uitgewerkt en ik zei tegen hem doe maar een keizersnee want dit hou ik niet meer vol. Hij gaf aan dat ze dat niet zomaar deden maar dat ik nog een keer morfine kon krijgen maar dat was de laatste keer of een ruggenprik. Hoewel ik fel tegen het laatste was heb ik er toch maar voor gekozen omdat ik als ik voor die morfine koos daarna niks meer zou krijgen. Gelukkig ging de ruggenprik bij mij wel goed. De man die hem toediende was vriendelijk en heb geen moment pijn gehad. Wel zakte m'n bloeddruk enorm maar zolang ik me goed voelde was dat niet erg volgens hun. Eindelijk braken m'n vliezen en had ik binnen een paar uur 9 cm ontsluiting. Ik voelde ondanks de ruggenprik dat het niet lang meer zou duren dit vonden ze heel erg raar want dat zou niet kunnen. Ik had het idee dat ik een volle tampon in me had die eruit moest hahaha. Dus ik op die knop drukken en natuurlijk kwam er niemand.... M'n vriend is toen maar iemand gaan halen. Ja het was druk dus ze konden niet elke keer komen kijken. Nou binnen 2 keer persen was m'n zoontje geboren, de ruggenprik hadden ze nog niet eens uitgezet, dus ze stonden er behoorlijk van te kijken dat ik kon persen zonder gevoel.

 

Na m'n bevalling zijn er nog een aantal dingen gebeurt die mij benauwen om weer zwanger te worden, maar ja de tijd zal het leren wat er bij een tweede gaat gebeuren.

 

@hier Ik ben super chago vandaag denk dat ik last heb van m'n hormonen i.v.m. m'n eisprong. Kan vrij weinig hebben. Vanavond nog maar even testen om te zien of die donkere is. Hopelijk ben ik morgen weer wat leuker.

Lilypie Pregnancy tickers

Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
28 mei 2014 - 11:26

@ moedervanC
Veel sterkte.. Meer kan ik eigenlijk niet zeggen. Al ben ik niet zo'n prater met moeilijke onderwerpen. 
Maar een 3e miskraam is niet niks, erg heftig. Zelf ooit 1 miskraam gehad, dus kan me wel iets voorstellen hoe jou situatie nu is. Nogmaals sterkte, en als jullie weer voor een volgend kindje gaan, succes en hopelijk gaat het dan wel goed!  

@ Danielle86
De rede dat ik zo bang ben komt door mijn vorige zwangerschap en bevalling. Werkelijk niets is gegaan volgens het boekje. Ik zal het je kort proberen te vertellen, misschien dat je me dan begrijpt.
Toen ik zwanger bleek (ongepland) had ik de huisarts gebeld (ik dacht toen dat je doorverwezen moest worden naar de verloskundige) , afspraak bij de huisarts voor een andere dag en 2 dagen voordat we de afspraak zouden hebben, had ik bloedverlies. En heftig. Miskraam... Moest die dagen afwachten tot afspraak bij de huisarts, bij de huisarts werd gezegd dat ik absoluut een miskraam heb gehad (n.a.v. mijn verhaal) ben verder nergens op onderzocht o.i.d. Toen ik vroeg om een controle-echo om dit zeker te weten, kon dit niet. En als ik dit wilde moest ik een afspraak bij de gynecoloog maken in het ziekenhuis, en de kosten hiervoor zelf betalen. Niet gedaan dus.
Dus het een plekje moeten geven. Weer een miskraam... Maar een paar maanden later vond ik het nodig om af te vallen. We waren helemaal niet met zwangerschap bezig, ik was de miskraam nog aan het verwerken. Na een tijd merkte ik dat ik dikker werd i.p.v. afviel. Toen een test gedaan en ja (logisch....) zwanger! Toen paar dagen later naar de verloskundige. Daar schrokken we al behoorlijk, met de echo bleek ik toen 27 weken zwanger te zijn van 1 meisje. Of het een tweeling is geweest, zou kunnen, maar dat weten we niet 100% zeker. De vk heeft het bloedverlies niet gezien, en tegen die tijd was er niks meer te zien van het eventuele 2e kindje.
Toen ook stress qua babykamer etc (alles natuurlijk laat besteld, en alles kwam ook nog eens  laat)
De bevalling was een ramp. Totaal 37 uur geduurd, 17 uur weeen, geen gewenste thuisbevalling, in ziekenhuis wee-opwekkers, hielp weinig en had heftige weeen, ruggenprik ; toen die zat was wel even fijn maar na een paar uur werkte het helemaal niet meer (hoort niet te kunnen... maar bij mij werkt pijnstilling/verdoving nooit helemaal, geen idee waarom) Ruggenprik was vreselijk, vreselijke anesthasist ("moest me even niet aanstellen")  Die dag was het blijkbaar druk op de verloskamers, een verloskundige kon niet zomaar even langskomen, want ze hadden het druk die dag, personeeltekort? Wat ik weet is dat ik als eerste de verlos-afdeling opging, en letterlijk als laatste klaar was.  Uiteindelijk is onze dochter gehaald met een keizersnee (5 cm ontsluiting, pijn duurde te lang, te heftig, pijnstilling werkte helemaal niet meer, bevalling duurde te lang) 
Dit alles bij elkaar maakt me nog steeds bang. Bang voor dat je te laat achter je zwangerschap komt (je mist alle begin-dingen) , maar vooral bang voor de bevalling. 
Een tijd geleden hadden we een afspraak bij de verloskundige, over een 2e zwangerschap en vooral mijn angst. Ben toen wel gerustgesteld. De 2e bevalling wordt zeker niet zoals deze. Het wordt dan of een geplande keizersnee, of ze kijken max. 3-4 uur de weeen aan, als ik na die tijd geen 4 cm heb (ze willen 1-2 cm per uur zien meteen) zo niet wordt het ook een keizersnee. Ook als tijdens de bevalling (persen) zou blijken dat er iets niet goed zou gaan (bijv. een tang nodig o.i.d.) wordt het een keizersnee.
Blijft spannend natuurlijk, maar ergens ook een geruststelling dat het niet net zo erg wordt als bij de 1e. 

@Erika
Ik was dus ongepland zwanger, bleek al 27 weken. 
Hoe mijn cyclus is, ik heb werkelijk geen idee!
Vroeger altijd onregelmatig ongesteld. Toen ik de pil ging slikken werd ik zelfs niet altijd tijdens mijn stopweek ongesteld, soms wel, maar soms erna, of soms niet.
Nu we voor een 2e gaan hou ik het wel bij, maar dat is nog even afwachten. Inmiddels 2 weken geleden gestopt met de pil, toen enkele dagen heel lichte menstruatie (bijna niets) en verder niets. Dus even afwachten tot de menstruatie komt. Dan kan ik misschien beetje uittellen hoe mijn cyclus is?
Wel vrijen mijn vriend en ik al "onveilig" , dus theoretisch gezien zou het kunnen dat ik al zwanger ben, maar daar ga ik niet van uit. Als ik eind juni niet meer ongesteld ben geweest ga ik een test doen denk ik. 
Kan moeilijk 1x per week een test doen. (al heb ik die neiging wel) 

@Puk
Heb van de verloskundige bij het info gesprek wat we hadden, gehoord dat elke dag vrijen als je zwanger wilt worden niet goed is. Dat sperma 1-2 dagen de tijd nodig heeft om weer "sterk/goed vruchtbaar" te worden. Dat dus 1x per 2-3 dagen het beste zou zijn. Nou zo wordt het natuurlijk wel een heel schema.. 
Maar zowieso is elke dag vrijen om zwanger te worden, zou dan dus geen nut hebben ivm kwaliteit sperma. 
Proberen wijzelf ook rekening mee te houden. Vriend "mag niet meer" tussendoor zichzelf 'helpen' , want dan is het sperma natuurlijk ook van minder kwaliteit. 
En vrijen (vind ik) moet ook wel leuk blijven. Niet dat het is van "ow we moeten ook nog vrijen, nou dan doen we dat na de afwas wel"  o.i.d. 

@Hier..
Erachter zien te komen hoe mijn cyclus is. Hou het bij in de agenda. haha
Slik wel al meteen foliumzuur. En verder is het een beetje afwachten wanneer de menstruatie komt om zo dus de cyclus te bepalen. Wel hier regelmatig (bewust) vrijen voor een zwangerschap. Nog geen test gedaan. De komende maand eens helemaal afwachten of de menstruatie komt, kan daarna altijd nog een test doen.  
 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
27 mei 2014 - 21:42

@moedervanC Wat mij betreft mag je zo veel egopost plaatsen als je wilt. Wat ontzettend vervelend voor je. Kreeg bijna tranen in m'n ogen toen ik het las. Vind het echt enorm vervelend voor je. Ik hoop dat jullie voldoende steun aan elkaar en of vrienden hebben want dit is weer iets wat je moet verwerken en een plaatsje moet geven. Kan me ook goed voorstellen dat je er even klaar mee bent en dat je niet mee gaat naar juni. Wel goed van je dat je moet houdt en dat je nog niet het bijltje er bij neergooit. Erg knap van je. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd toe en als je van je af wilt schrijven kan dat natuurlijk altijd. Hopelijk zien we je over een tijdje weer terug.

 

@anoniem1985 Kan je misschien een klein beetje vertellen wat er tijdens je zwangerschap is gebeurt waardoor je zo bang bent? Wel fijn dat je niet echt hoeft te ontpillen. Dat scheelt weer even. Ik kan me voorstellen dat je bij elk dingetje denkt dat je zwanger bent, ik denk dat iedereen dat wel heeft. Mijn lichaam houdt me soms ook enorm voor de gek, maar tot nu toe nog niet raak.

 

@Puk ja ik heb heel even gewerkt 's middags. Verder lekker m'n huisje gedaan want ik liep nog een beetje achter met de was. Dus opzich vond ik het niet heel vervelend om thuis te zijn. 's ochtends alle tijd voor m'n kindje gehad en daarna voor het huis. Bij de fysio was het oke. ben weer ff losgemaakt dus ik kan er weer een weekje tegen aan. Maandag was m'n test overdag erg licht 's avonds lekker nog een gedaan en die was al een stukje donkerder. Is die bij jou ook al donkerder?

 

@Peet leuk dat je morgen gaat beginnen met testen zou wel leuk zijn als je een beetje bij ons in de buurt blijft zitten met je nod dan kunnen we elkaar steunen.

 

@Erika Hoe gaat het met je? Op hoeveel dagen zit je nu? Heb je nog steeds al die klachten van moeheid en steekjes? Ik hoop echt voor je dat je snel wat duidelijkheid hebt

 

@hier Vanochtend had ik geen tijd om te testen want het is hier elke ochtend een race tegen de klok om op tijd klaar te zijn hihi. Maar net weer een test gedaan en het streepje was een stuk donkerder dus ik denk dat die morgen hetzelfde van kleur zal zijn. Heb alleen een probleem we zijn allebei stront chago en zitten alleen maar te fitten op elkaar. Gezelligheid.... Hopelijk vanavond goed maak seks :) anders kan ik deze maand als verloren beschouwen :(

 

Lilypie Pregnancy tickers

3meidenmama
afbeelding van 3meidenmama
27 mei 2014 - 19:56

Hoi allemaal,

 

Bij voorbaat sorry voor de egopost. Heb niet alles bijgelezen.

Alleen voor ik het vergeet wil ik even Kaaatje feliciteren met haar huwelijk. Ik hoop dat jullie een superdag hebben gehad!

 

Hier is het wéér mis gegaan, voor de derde keer op rij. Vorige week dinsdag begon ik roze afscheiding te krijgen, dus ik heb meteen in paniek de vk gebeld. Even later werd het bloed (helder) rood en dat heeft een dag of 5 aangehouden, incl. wat kleine stolseltjes. Ik had er ook flinke buikkrampen bij, dus ik geloofde er al niet meer in. Gisteren een echo gehad en mijn baarmoeder was inderdaad weer helemaal leeg. Wel was het even spannend, want ze zagen een cyste van een centimeter of 2 en de echoscopiste twijfelde of deze in of naast m'n eierstok zat. Dus er moest hals over kop bloed bij me geprikt worden om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap uit te sluiten. Gelukkig is dit uitgesloten. De cyste bleek geen kwaad te kunnen, deze zal waarschijnlijk vanzelf weer verdwijnen.

 

En nu...weer helemaal opnieuw beginnen, voor de 4e keer sinds we zijn begonnen voor een tweede kindje. Wanhopig worden we ervan!!!! We gaan nu ook allebei een bloedonderzoek krijgen op chromosomale afwijkingen, maar de gyn heeft al gewaarschuwd dat de kans enorm klein is dat daar iets uit komt, juist omdat we al een kerngezonde dochter hebben.

 

Het is heel moeilijk, maar toch gaan we proberen met goede moed verder te gaan. Ooit moet een tweede kindje toch blijven plakken, dat is de eerste tenslotte ook gelukt!

 

Ik ga niet mee naar het wachthoekje van juni, ik ben er een beetje klaar mee momenteel. Misschien verschijn ik ooit weer in een wachthoekje, maar nu even niet. Ik wens jullie allemaal veel geluk en liefde toe, en vooral een zwangerschap en een prachtig kindje!!

Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
27 mei 2014 - 17:25

Dit wordt de 3e week dat ik ben gestopt met de pil.
Toen ik stopte had ik daarna lichte menstruatie, als je het al menstruatie kon noemen. Verder niks gehad.
Sindsdien bewust aan het vrijen voor een zwangerschap. En foliumzuur slikken. 
Ben wel wat vaker misselijk, maar is denk ik van de spanning. Helaas link ik elke buikpijn/misselijkheid etc aan een eventuele zwangerschap. Ik doe het niet met opzet, vind het zelf gewoon vervelend. Vervolgens komt er altijd angst bij kijken, omdat dan toch mijn vorige zwangerschap/bevalling omhoog komt. Ik heb hier eindeloos over gepraat en over geschreven, en toch blijft de angst. 
Het put ook wel uit. Ben 's avonds echt helemaal op. 
Trouwens nog geen test gedaan. Wacht tot de volgende menstruatie komt, en dan bijhouden in de agenda o.i.d. zodat ik daarna hopelijk kan bepalen hoe mijn cyclus is. Ik heb werkelijk geen idee. 

@ Erika
Ik herken wel wat je nu hebt. Geen menstruatie, geen (duidelijke) positieve test... Dit heb ik bij mijn vorige zwangerschap namelijk ook gehad. Het blijft afwachten, soms is je lichaam niet zo duidelijk. Het blijft afwachten. Toch zou ikzelf bij een onduidelijke positieve test de vk bellen voor info, dan weet je zeker hoe en wat. 

@ Danielle
Ik vind het zeker eng, en ook eng, niet spannend. Ik slikte cerazette en volgens de vk destijds en de gebruiksaanwijzing kan je vanaf het moment dat je stopt met cerazette al zwanger raken. Dus geen "ontpillen" denk ik dan. Maar we zullen zien. 

 

peet86
afbeelding van peet86
26 mei 2014 - 17:13

hallo allemaal,

 

@Erik.a, ik snap dat je het even niet meer weet en maar op je ongi gaat wachten. Je kan nu gewoon ook niks doen, alleen maar afwachten en dat is zo vervelend dan, hè! Op hoeveel dagen zit je nu dan? Ik hoop dat je wat afleiding kan vinden, zodat je er niet de hele tijd aan hoeft te denken!

 

@Puk2014, ik had dat ook wel, de ene dag wel een klein streepje, volgende dag niks. Gewoon wachten tot er een duidelijker streep is. Hoe was die van vandaag? Ik hoop voor je dat je ei van het weekend komt, heb je mooi de tijd en te klussen. Hopelijk kunnen jullie beide dan goed ontspannen.

Relaties zijn vaak ingewikkeld, nouja, wij maken ze ingewikkeld. Inderdaad praten is wel essentieel, al is dat niet altijd even makkelijk. Ik heb gelukkig een man die zich makkelijk uit, maar ik heb zelf dan zelf nog wel eens een handje van om de dingen op de kroppen, voor hem ook niet zo fijn. Maar op den duur komt het er toch uit, uiteraard gepaard met een hoop tranen. ;)

 

@Daniëlle, wat vervelend van je zoontje. Een nacht zonder slaap is echt zwaar, heb je vanmiddag nog wel kunnen werken? Hopelijk slaapt hij vannacht wel lekker! Met die testen komt het vast wel goed, en wie weet mss is je eisprong wel wat later dan je altijd dacht. Afwachten maar, en een voorraadje is nooit verkeerd! ;)

 

@hier, vandaag hard gewerkt, nu beetje lui, vanavond maar lekker met de voetjes omhoog op de bank! Nu eerst nog even koken, wat eten is ook niet verkeerd. Over een paar dagen ga ik ook weer testen, ben benieuwd wanneer mijn ei komt.

 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
26 mei 2014 - 11:33

ohhh wat een ramp.... ik had net mn hele verhaal af en kom ergens tegen aan en hup alles weg. Dus ik begin maar weer van voor af aan met typen...

 

Goedemorgen Dames, Lekker weekend gehad?

 

@kaatje Wat fijn om te lezen dat je zo genoten hebt van je dag en het goede nieuws gedeeld hebt. Ik vind het niet meer dan normaal dat je gehuild hebt op je trouwdag. Het is toch ook een emo dag, zwanger of niet het hoort erbij ;)

Ik had met 8 weken al een positiebroek aan. M'n broeken zaten niet vooral aan het einde van de dag gewoon te strak, niet lekker dus snel overgestapt.

 

@Peet, Heerlijk dat het voorbij is, kan je er ook weer tegenaan. Ben benieuwd of je een beetje bij ons in de buurt komt qua testdatum. Succes

 

@Erik.a Ik vind het echt super knap van je hoe je met deze situatie omgaat. Ik kan je wel begrijpen dat je nog wacht om naar de dokter te gaan. Hij kan er ook niet veel aan doen en zal waarschijnlijk zeggen wacht maar even af. Ik hoop wel voor je dat je een beetje snel duidelijkheid hebt. Hoelang zijn jullie al bezig?

 

@Pris Welkom hier! Jullie vierde kindje wat leuk, een heerlijk groot gezin. Hoe oud zijn je kindjes? en was je snel in verwachting van hun? Hoop voor je dat je hier niet zolang blijft plakken.

 

@Puk. Wat fijn dat jullie zo goed gepraat hebt. Lucht vast weer even op en voor jou ook lekker dat je er gewoon met hem over kunt praten en je het niet voor jezelf hoeft te houden. En super goed dat hij zo actief aan het smeren is. Ik denk dat een gat in het condoom knippen ook al ontspannend werkt, want ja dat doe je ook niet dagelijks he :)

Qua ovu test. Ik had gisteren ook een test waar niks te zien was, ja de controle streep maar het lichte streepje wat er vrijdag en zaterdag was, was nergens te bekennen. Heb hem zelfs later op de dag nog een keer gedaan maar met hetzelfde resultaat.

 

@hier Nou waar zullen we beginnen. Gisteren dus een blanco ovu test gehad, vandaag was er weer een heeeel erg licht streepje te zien. Kan me niet voorstellen dat die woensdag positief zal zijn zoals de berekeningen voorspellen maar we zullen zien. Van zaterdag op zondag seks gehad en manlief wilde gisteren wel weer maar ik vond het te laat en wilde graag slapen. Nou ik had het beter wel kunnen doen want 30 min later werd ons kindje wakker om mij vervolgens de hele nacht wakker te houden, hij wilde niet meer slapen en was gewoon zo actief alsof het overdag was. Een uur voor de wekker ging besloot die toch maar om te gaan slapen. Nou ik trok het niet dus heb maar een vrije dag opgenomen van m'n werk zodat we allebei nog even konden slapen. Was die alsnog om 9 uur wakker. Ga hem zo maar naar het kdv brengen dat kan ik vanmiddag nog even werken en kan hij ff zijn energie kwijt zodat die vanavond extra goed slaapt, want nog zo'n nacht trekken we niet....

Vanavond weer even naar de fysio en nog ff aan de slag voor ons tweede kindje :) kan maar beter een voorraadje liggen toch

Lilypie Pregnancy tickers

peet86
afbeelding van peet86
25 mei 2014 - 20:14

hallo dames,

 

@Kaatje, Gefeliciteerd! Nu is het officieel! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad, komt vast door je hormonen dat je zo emotioneel werd, maar gelukkig mag dat op een trouwdag!

Met 7,5 week zwangerschapsbroek is best vroeg, maar ze zeggen dat het met elke zwangerschap sneller gaat. Dus wat dat aangaat... Je buik is natuurlijk ook heel gevoelig, dus zit dat gewoon lekkerder. Nu heb je binnenkort de echo, of niet? Spannend hoor!

 

@Anoniem1985, Pris77, welkom hier. Spannend, net gestopt met de pil. Hopelijk is het snel raak bij jullie en hoeven jullie niet lang in de wachthoekjes rond te hangen.

 

@Erik.a, hoe is het nu met je? Al een ongi gekomen of nog steeds niet?

 

@Puk2014, Jammer dat het niet gelukt is, hopelijk gaat het de volgende keer beter. Anders inderdaad met een kapotte condoom proberen, want er moet natuurlijk wel wat inkomen wat kan blijven plakken! ;)

Was je test al wat donkerder vandaag?

 

@Daniëlle, ik test voor de ovu testsen meestal met de tweede urine, als dat uitkomt. Maar als ik moet werken doe ik het ook wel eind van de middag, als ik weer thuis ben. Ik zou er maar niet te zwaar aan tillen en het gewoon doen wanneer het kan en je er aan denkt. :)

 

@hier, mijn ongi is nu eindelijk zo goed als over, werd ook wel weer eens tijd. Ik denk dat ik woensdag maar met de testen begin, dan is het verder afwachten.

lutise77
afbeelding van lutise77
25 mei 2014 - 14:07

Hi!

Wij hebben besloten om voor een vierde kindje te gaan...uiteraard spannend maar vooral leuk! Gister gestopt met de pil...ben benieuwd hoe lang het gaat duren!
leuk om jullie verhalen mee te lezen :)

groetjes pris

kaaatje79
afbeelding van kaaatje79
25 mei 2014 - 11:14

Dag dames..!!

 

@erika nog steeds negatief? Ik zou idd een dokter bellen. 

@puk gewoon het topje van condoom iets inknippen. De aller eerste keer dat ik zwanger werd kwam ook door een gescheurd condoom met zaaddodend middel nog wel dus het is mogelijk!!

 

@hier vrijdag een heerlijke dag gehad. Onwijs genoten van alles. Toen de ceremonie begon sloeg het ineens in. De werkelijkheid. Ik vond het al zo vreemd dat ik niet zenuwachtig was. Toen eenmaal de muziek begon te spelen werd ik ineens vreselijk emotioneel. Na het jawoord kwamen dan ook de tranen. Toen gingen mij dochters ook huilen en toen stopte r niet meer pffffff. 

 

Na het eten begon ik lichtelijk sterretjes te zien en voelde ik me echt slecht. Blijkbaar was m'n jurk te strak aangesnoerd dus snel naar huis gereden om toch maar ff een ander jurkje aan te doen. M'n buik werd echt te dik voor m'n jurk. Ik moest dus kiezen tussen flauwvallen of iedereen toch maar laten zien dat ik zwanger was. Dat laatste leek het veiligst. 

Ik kan sinds een week al een positie broek aan. Is toch niet normaal met 7,5 weken. 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
24 mei 2014 - 20:28

@puk Ja dat is natuurlijk ook een mogelijkheid testen wanneer het uitkomt. Ik ga denk ik ook maar gewoon testen wanneer het uitkomt want maandag en dindsdag moet ik gewoon werken. Je bent flink aan het veranderen in je huis he. Lekker hoor. Ik kan daar zo vrolijk van worden maar ook heel chago want ja man lief heeft een hele dure smaak en ik moet altijd de hand op de knip houden dus dat brengt soms niet zo leuke situaties met zich mee. Ik kan me wel voorstellen dat je lekker met je vader gaat kijken als die het geduld wel heeft. Goede geregeld en gewoon foto's nemen dan kan je vent daar naar kijken en z'n mening geven

 

@hier. Mijn plannig is redelijk gelukt. Vanochtend eerst de schuur uitgezocht en spullen naar het grofvuil gebracht, we hebben een redelijk grote station wagen en hij zat bom vol haha. Daarna boodschappen gedaan en vervolgens m'n man aan het werk geschopt om de gordijnrails te verplaatsen voor m'n nieuwe gordijnen. Die hangen nu dus ik ben weer blij. Natuurlijk ook nog ff het huishouden gedaan en toen was het al weer tijd voor het eten. pffff de dag is omgevlogen. Man lief zit nu voetbal te kijken dus ik ga zo maar even de was opvouwen of een beetje op internet zoeken naar leuke dingentjes.

Morgen maar weer even testen want zondag is toch wel de dag dat we vaak seksen, hihi.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
24 mei 2014 - 08:36

@puk nee geen idee waarom het er niet bijgezet is. Had gevraagd hoe jullie het voor elkaar krijgen om een enter in je verhaal te krijgen. Bij mij komt alles zo lomp onder elkaar te staan.

@hier gisteren gezellig bezoek gehad en zo als altijd weer veel te laat geworden dus nu een beetje moe want ja zoontje lief houdt er geen rekening mee dat mama wel wilt uitslapen. Vandaag veel dingen op de planning staan, maar vaak loopt mijn planning in de soep dus ik ben benieuwd hoever we gaan komen :)

Testen jullie met de ovu testen op een bepaald tijdstip of met de eerste tweede derder urine? Ik lees namelijk in de bijsluiter dat het rond 12 uur het beste is en mijn vriendin heeft een keer verteld dat zij van het ziekenhuis met haar tweede urine moest testen om haar ovulatie vast te stellen. Maar ja rond 12 uur heb ik al meer dan twee keer geplast, dus ik twijfel nu een beetje.....

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
24 mei 2014 - 01:06

@puk wat raar. het kan toch zijn dat je vandaag je eisprong hebt en dan in junj kan testen dan zou dat topic er toch al moeten zijn. ik had ook nog twee berichten hier neergezet, maar kreeg de melding dat die gecontroleerd werden door de beheerders. zullen ze wel afgekeurd hebben ofzo, want ze staan er niet bij.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
23 mei 2014 - 18:57

@puk Ja ik denk dat wij redelijk gelijk lopen nu. Mijn ei zou als het goed is woensdag moeten zijn. Ik heb een vrij korte cyclus (24 a 25 dagen) Soms denk ik wel eens dat we daardoor niet zwanger worden, maar het is eerder gelukt met zo'n cyclus dus zal er wel niet aan liggen een ei springt pas als die rijp is toch? Op het moment dat het tweede streepje dezelfde kleur heeft of donkerder dan de teststreep heb je binnen 24 uur je ei sprong. Dus vanaf dat moment moet je dus echt aan de slag en als je het daarvoor ook hebt gedaan is natuurlijk altijd goed. Dan ligt er nog een voorraadje ;) denk dat wij vanaf maandag maar vol aan de bak gaan. Wij hebben ook vanaf woensdag avond lang weekend dus woensdag zou wel een mooie dag zijn.

@anoniem Welkom, wat betreft je zwangerschap/bevalling kan ik met je mee praten. Ik vind het eigenlijk dood eng om weer zwanger te raken maar wil ook wel een kindje erbij dus de ene dag vind ik het een top idee en de andere dag denk ik je hebt een kindje waarom meer willen dan nodig, haha. Ze zeggen dat de ene zwangerschap de andere niet is dus ja de tijd zal het leren en ja eerst maar zwanger worden he. Dan zien we daarna wel weer :)

Als je er iets over kwijt wilt dan kan je dat hier mooi doen. Niemand die je beoordeeld of wat dan ook. Heb je enig idee wanneer je ongesteld zou moeten worden of wanneer je ei was of ben je nu eerst ff een maandje aan het ontpillen en ga je het dan proberen?

Lilypie Pregnancy tickers

Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
23 mei 2014 - 17:32

Hallo allemaal,

Heb het gevonden! (dit wachthoekje) Had een ander bericht geplaatst over zwanger willen worden, maar iemand noemde dit wachthoekje. Dus ik sluit me graag aan. 

Ik ben 25 jaar, samenwonend, 1 dochter van bijna 2.
Sinds kort gestopt met de pil omdat we toch voor een 2e kindje willen gaan. Mijn vorige zwangerschap en bevalling ging alles behalve volgens het boekje, mijn ervaring een verschrikkelijke bevalling wat zo zijn angsten met zich meebrengt. 
Ben nu bijna 2 weken gestopt met de pil (cerazette). Vind het nog steeds erg spannend 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
23 mei 2014 - 15:09

@Erik.a Wat ontzettend jammer dat die nog negatief is. Ik had wel verwacht dat er nu iets te zien zou zijn. Ik zou maandag even de dokter bellen. Misschien dat die een bloedtest kan afnemen dan weet je tenminste waar je aan toe bent. of je ei is gewoon veel later gekomen en zit er nog geen hcg in je urine, hoop wel dat je daarna ook nog seks hebt gehad ;)

Mocht je toch niet zwanger zijn dan misschien volgende maand toch maar aan de slag met ovu testen.

@Puk2014 Wat kwam er uit je ovu test? Van mij mag je wel een nieuwe aanmaken met een schema als je dat lukt. Skymans kan hem altijd overnemen toch?

@Peet Bij mij duurt t normaal ook 5 of 6 dagen. Voor m'n zwangerschap was ik er na 4 dagen al vanaf maar ja je moet wat voor je kind over hebben he. Ben benieuwd wanneer jij je ei hebt.

@hier Het huis is weer lekker schoon. moet alleen nog een was opvouwen en opbergen maar ja dat komt zo wel. M'n zoontje is net ff lekker wezen wandelen met de buurvrouw. Ik heb net m'n eerste ovu test gedaan. Hij is nog negatief maar er is al wel een streepje te zien dus nu in de gaten houden wanneer die donkerder wordt. denk zelf rond woensdag maar ja als die eerder is dan zijn we er op tijd bij.

 

Lilypie Pregnancy tickers

peet86
afbeelding van peet86
23 mei 2014 - 10:11

Goede morgen dames,

 

@Kaatje, een hele fijne dag vandaag!! Geniet ervan!!

 

@Erika, wat balen... Al weer negatief, dat had ik echt niet verwacht. Ik zou ook inderdaad als er volgende week nog niet verandert is de dokter bellen. Maar als je er nu niet fijn bij voel, kan je het altijd nu doen en om advies vragen...

 

@Daniëlle, jammer dat het mooie weer nu bijna over is, heb je net je bad staan... Ik hoop dat vandaag toch de zon zich nog vaak laat zien! Succes vandaag met je huishouden. Soms heb je van die dagen dat je nergens zin in hebt. Gelukkig is het vandaag niet zo warm, dan wil het meestal beter!

 

@Puk, wat grappig dat je man z'n fiets zo leuk vind. Die van mij maalt daar niet om, hij heeft een goedkope fiets in de schuur staan, daar fietst die op als het echt moet, maar verder maakt het hem niks uit! Ik vind een goede fiets wel fijn hoor, vind het heerlijk om met m'n dochter te gaan fietsen, gezellig samen.

Veel succes met de keuken, zal nog wel een hoop werk zijn. Het is inderdaad wel handig om toch nog iets van een keuken te hebben als je bezig bent, anders wordt het zo lastig!

Succes met je ovutesten, ben benieuwd waarneer je je eisprong hebt.

 

@hier, mijn ongi is nog niet voorbij. Hij kwam langzaam op gang en suddert nu ook langzaam door. Bij mij duurt het meestal wel een dag of 6, dus als ik vanaf maandag reken moet het morgen of zondag toch echt afgelopen zijn.

Ik denk dat ik woensdag maar begin met testen, dan ben ik dag 10, dat moet goed zijn.

Vandaag maar een beetje in huis rommelen, boodschappen doen en verder zien we het wel. Vanavond een verjaardag, dus ik hoop dat m'n dochter vanmiddag een poos wil slapen, dan kan ze vanavond tenminste op blijven. Maar ze is tegenwoordig nog al eigenwijs als het op slapen aan komt, wil meestal niet meer. Ze wordt ook al groot, maar ja, dat middagslaapje is best handig en lekker rustig voor mama! ;)

 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
23 mei 2014 - 09:07

Hoi Puk, ja ik heb twee banners ingevoegd, ik had eerst alleen de banner tot testen, maar die gaf dus niet aan wanneer ik mijn ei heb. Dus die heb ik ook toegevoegd weet namelijk niet of die ovulatie banner daarna over gaat in testen. Als dat zo is dan haal ik die andere weg. Wat heerlijk om zulke aankopen te doen. Kan begrijpen dat je het leuk vind om met de keuken aan de slag te gaan. Je brengt er toch aardig wat tijd in door. En wat een goed idee om wat van de oude keuken in de baby kamer te plaatsen. Ik neem aan dat die fiets ook wel voor jou geschikt is. Een stoeltje kan iig op bijna elke fiets.

@ Erik.a je houdt het spannend merk ik of lag je nog lekker te slapen hihi.

@kaaatje Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt vandaag! Geniet ervan en dat het maar een dag mag worden om nooit te vergeten (positieve dingen dan he ;-)

@Peet Hoe gaat het bij jou? Ben je al van je ongi af? Wanneer ga jij beginnen met testen?

@iedereen Moeten we niet alvast een wachthoekje voor juni openen met een schema

@hier Ik heb een druk dagje vandaag althans met mn zoontje en het huishouden. Loop een beetje achter, omdat ik gisteren zo moe was en eigenlijk niks heb gedaan. Dus vandaag volop aan de bak. Maar natuurlijk maak ik voldoende tijd vrij om jullie berichtjes te lezen

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
22 mei 2014 - 22:16

@Erik.a ik vind het echt ontzettend knap van je dat je je zo goed kan inhouden om niet te testen maar denk ook wel dat je geen zin hebt in een negatieve test dus ja dan is het idd beter om nog ff te wachten. je bent nu wel weer een weekje verder. maar je moet testen wanneer t voor jou goed voelt en je niet gek laten maken door ons hoewel we wel reuze nieuwsgierig zijn haha.
@puk ga je om de twee dagen testen of ga je vanaf een bepaalde dag elke dag testen. ik ga vanaf zaterdag denk ik elke dag testen. volgens mij is glijmiddel altijd dun. die silleconen zorgen ervoor dat het vloeibaar blijft als het in beweging is en niet opdroogt. hopelijk gaat het helpen. zou voor jullie allebei wel erg fijn zijn.
@hier heb mn laatste werkdag voor de week er weer op zitten. had slecht geslapen vanacht dus was niet echt actief op mn werk. bij thuiskomst was ik nog niet actief want ik had ook echt geen zin om te koken dus heb lekker eten besteld.
ga zo maar mn bed opzoeken en hopen dat ik een beetje bijslaap ook al bestaat dat niet echt. ongi is bijna over dus ik hoop dat de dagen een beetje snel gaan.normaal heb ik niet zo moeite met wachten tot mn eisprong. maar begin nu elke maand steeds meer en eerder te willen dat het een keer raak is.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 20:47

@peet ja hij is er in geweest en vond het leuk. hij is bang voor de douche vind het niks om water op zn hoofd te krijgen. maar dit vond die wel leuk. hij was daarna wel helemaal gesloopt. wat fijn dat je dochter zo dol is op t zwembad. hoop dat de mijne dat ook wordt.

Lilypie Pregnancy tickers

peet86
afbeelding van peet86
21 mei 2014 - 19:45

 

@Erik.a, je weet het nog wel spannend te houden zeg!! Ik hoop echt voor je dat het raak is. Succes met afwachten, dat rustig zal inderdaad wel niet mee vallen! ;)

 

@Daniëlle, ik hoop dat je de komende dagen nog genoeg kan genieten van je bad! Is je zoontje er al in geweest? Wat vond hij ervan? Mijn dochter is gek op zwemmen en het zwembad vind ze helemaal geweldig. Geniet van je rustige avond!

 

@Kaatje, wat een gedoe en gestress dan op het laast! Zit je ook echt niet op te wachten. Maar groot gelijk dat je niet van te voren betaald, dan is het maar afwachten wat je krijgt. Toch fijn dat het is opgelost en je nog iemand hebt gevonden. Hopelijk kan je nu een beetje ontspannen om straks met volle teugen te genieten van je dag!

 

@Puk2014, hopelijk gaat het werken en kunnen jullie er weer ontspannen van genieten. Wanneer jullie allebei weer zin hebben... En het gaat toch niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit! ;)

 

@Kelly, spannend nu allemaal. Ik hoop dat het goed blijft gaan en dat je straks een mooie echo hebt. Het geeft niet dat je hier wat neer schrijft over je zwangerschap, vorige week was je nog met ons aan het wachten, dus leven we ook nu met je mee!  En het is fijn om te merken dat je ons nog niet bent vergeten!

 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 19:33

groot gelijk heb je kaatje. een voorschot zou ik wellicht nog kunnen begrijpen masr idd je boodschappen betaal je ook pas als je het in je kar hebt liggen. Gelukkig had je een back up en die fotografe wat een dombo. nu heeft ze helemaal geen geld haha. als ze een site heeft voor referentie zou ik t er ook nog ff lekker op knallen hahaha.
@hier ik heb een pijnlijke linker tepel. geen idee hoe ik daar nou weer aan kom.....

Lilypie Pregnancy tickers

kaaatje79
afbeelding van kaaatje79
21 mei 2014 - 19:22

Ze geeft als reden dat ze,zodra ze vrijdag om 14:00 een poot over de drempel zet, haar geld al wil hebben. Toen ik zei dat dat niet gebruikelijk was zei dat ze hoopte dat ik een back up fotograaf had en anders maar wat moest regelen. 

Ik heb helaas in mijn visagie vak te vaak meegemaakt dat fotografen vooraf werden betaald en vervolgens geen foto's werden  afgeleverd. Dus toen ben ik uit m'n slof geschoten en heb gezegt: "ik betaal toch ook geen fakking boodschappen voor ik ze in m'n  kar heb gelegd of niet. Bij deze je hoeft meer te komen. De ballen." Toen wenste ze me veel geluk. 

Nu heb ik een andere. Ik was vergeten dat ik nog een forensisch/lerares fotografe in m'n vrienden kring had   

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 19:05

@kaaatje wat enorm vervelend. echt een klote streek zeg. kan je toch niet maken een paar dagen van te voren. wat gaf ze al reden aan. kan je nog wel iets regelen. zou haar mooi voor de extra kosten oplaten draaien. ik zou zelf als ik niet zwanger fel reageren maar ja dat ben ik zo wie zo wel. fel niet zwanger helaas. Nou ik hoop dat je iets kan regelen. heel veel succes.

Lilypie Pregnancy tickers

kaaatje79
afbeelding van kaaatje79
21 mei 2014 - 18:58

Zo nog even last-minute paniek in de tent.. Fotografe voor de bruiloft heeft me laten zitten dom wijf!! Moet je net mij hebben met m'n korte lontje. Ik ga natuulk helemaal los!! Verder is alles geregeld. En iedereen die nu gaat lopen kloten draai ik de nek om. Fijn he die hormonen!!

 

@puk ik heb toevallig voor m'n vrijgezellen feestje een dildo party gehad waar ze een spray verkochten die de eikel lichtelijk verdoofd om het minder gevoelig te maken. 

 

 

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 18:50

ik heb een doek erover dus hoop het wel. ik ben ook vaak blij als ik in bed lig en kan slapen. daarnaast kamp ik met pijntjes en kwaaltjes dus dan staat het me ook tegen en als dat net rond mn ei is dan haalt dat me ook niet altijd over om t wel te doen. We zullen t volgende week wel merken.

Morgen nog een dagje werken en dan lekker weekend. mn beide mannen loggwn te slapen en ik kijk ff lekker een filmpje. ff ontspannen en vanavond op tijd naar bed.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 15:48

@puk2014 ben benieuwd of het gaat helpen. Als je geen behoefte hebt dan hoeft t ook niet toch en voor je man ook wel ff lekker rustig. ik heb ook eigenlijk alleen maar zin rond mn eisprong. de andere dagen boeit het me niet zoveel meer. is eigenlijk ontstaan tijdens mn zwangerschap. daarvoor hadden we wel vaak seks maar nu is het veel als we 6 keer per maand halen en mn man zou het t liefst nog elke dag doen. die zegt gewoon ja daardoor krijgen we geen tweede omdat jij niet zo vaak meer wilt haha.
@hier mn bad is bijna vol. jemig wat duurt dat lang zeg. ik dacht dat doe ik ff nou flink vergist. maar ja voor rest van de week zit die gevuld. chloortablet erin en klaar

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 14:05

@puk wat voor glijmiddel heb je gekocht.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
21 mei 2014 - 14:04

@erika lekker dat je zo van de zon hebt kunnen genieten. vandaag is het hier ook bewolkt. ben nog bezig met dat bad. duurt ff langer dan ik dacht. hij is ook behoorlijk groot 2,66 en 0,6 hoog dus er gaat heeeeeeel veel water in. mn zoontje vraagt wel steeds of die er in mag dus interessant vind die het wel.
ik kan begrijpen dat je nog ff wacht met testen zeker als je cyclus zo lang was verleden keer. heb je je ei vastgesteld met eenovu test? of kan t zijn dat je hem later hebt gehad.
@hier ik ben aan t aftellen tot mn ongi voorbij is. dan lekker aan de slag en vanaf zaterdag aan de slag met testen. nu wachten tot dat bad vol is en de zon hopelijk gaat schijnen en anders vrijdag maar haha.

Lilypie Pregnancy tickers

suus1980
afbeelding van Anoniem
20 mei 2014 - 22:06

hoi leseley, ik bestelde de ovu en zwangerschapstesten via  zwanger&kids.nl

op zich vind ik dat je best een mooie cyclus hebt.

bij mij varieerde die iets meer, maar ook m'n ongi duurde na de mk steeds 10dgn !! ipv de "normale"4 die ik eerst had.

met de ovu testen kreeg ik er echt wel meer zicht op.  maar als het goed is zou jij zo rond de 14 de dag je ei moeten hebben.

ik zou dan beginnen met de ovu testen op dag 10.

ook nog een tip die ik ergens had gelezen.  zorg dat je van de periode van je ei tot de innesteling een lekkere warme buik hebt.

bv . dmv een warme kruik/douche of natuurlijk momenteel het zonnetje.   je eitje en de zaadcelletjes schijnen dat prettig te vinden.

ik heb tussen de mk en de huidige zwangerschap  dacht ik 5 x een ongi gehad van 10 dgn.

nou heel veel suc-6 hoor!

groetjes suus

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
20 mei 2014 - 21:05

@puk2014 je zou hier naar kunnen kijken Conceive Plus™ volgens mij helpt dat ook nog om zwanger te worden. of je moet ff zoeken naar een Verzorgend glijmiddel dat is glijmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met een gevoelige huid en van ieder ander glijmiddel daardoor een geïrriteerde huid en/of slijmvliezen krijgen. Verzorgend glijmiddel is meestal PH neutraal waardoor de intieme delen dit beter kunnen verdragen dan standaard glijmiddel. Ook wordt er vaak Aloë Vera aan toegevoegd vanwege het helende bestanddeel van deze plant.

@peet ik weet ook niet precies vanaf wanneer ik moet gaan tellen maar bij mij is het op de dag dat ik ongesteld moest worden echt doorgebroken dus die dag hou ik maar aan. Ik ga deze maand daarom maar even ovu testen gebruiken zodat ik iets meer zekerheid heb.
@hier ik heb niet zoveel te melden. vandaag gewerkt. last van mn benen maar dat is elke maand t zelfde. heb vandaag een zwembad gekocht dus morgen lekker opzetten als t weer goed blijft en kijken wat mn kleine man ervan vind. Hij houdt niet van t zwembad maar misschien is dit wel iets vertrouwelijker, omdat t in de tuin staat.
@Erik.a hoe staat het ervoor bij je. ben zo benieuwd :)

Lilypie Pregnancy tickers

peet86
afbeelding van peet86
20 mei 2014 - 14:54

 

@Lesley, wat balen dat je ongi toch gekomen is! Ik had echt gehoopt voor je dat het nu toch raak zou zijn. Het is echt moeilijk om al zolang bezig te zijn en dan nog niks te hebben... Ga je nu de dokter bellen? Of toch maar even wachten? Ik vind dat het trouwens met je cyclus nog wel mee valt, wisselt maar een paar dagen. Dat hebben wel meer vrouwen, ook zonder dat ze een mk hebben gehad. Maar je kunt het met ovulatietesten proberen, als je weet wanneer je eisprong is, kan je je NOD ook beter bepalen en is het niet zo onzeker. Bij mij werkt dat goed. Ik gebruik de testen van de action, werken prima.

 

@Skymans, Na alles wat jij hebt door gemaakt is het toch niet gek dat het je af en toe te veel wordt? Ik denk dat het inderdaad wel verstandig is om als je weer zwanger bent hulp te zoeken, sommige dingen zijn nou eenmaal moeilijk en dan is het fijn om het niet alleen te hoeven doen.

Hoe is jet met je tanden? Al langs de tandarts geweest? Tandpijn of kiespijn is niet echt aangenaam, brrr...

Veel plezier straks in Rome, gaat vast heel leuk worden.

 

@Puk2014, ik hoop dat je wat aan de tips van de anderen hebt en dat jullie weer kunnen genieten van de seks en dat het dan ook gevolgen heeft. ;) Ik heb geen ervaring met glijmiddel, dus ik kan je niks aanraden..

Hopelijk krijg je met de ovutesten een beetje duidelijkheid in je cyclus en kan je gericht klussen. Ik ben benieuwd of het een beetje klopt met wat je dacht.

 

@Erik.a, ik hoop echt dat je gevoel klopt!! Fijn he, dat heerlijke weer. Ik geniet er ook met volle teugen van, laat dat niet door mijn ongi beinvloeden!

 

@Daniëlle, van mij mag het ook nog wel even mooi weer blijven, heerlijk! Ik heb vandaag al weer lekker de was buiten hangen, ik wilde morgen het bed even doen, hopelijk kan dat ook buiten. Niets is zo fijn als 's avonds tussen frisse buiten gedroogde lakens te kruipen!!

 

@Kellyrsd, hoe gaat het met je? Ik hoop dat alles goed blijft gaan bij jou!! Ik hoop dat je er een beetje van kan genieten, al blijven de eerste weken natuurlijk spannend...

 

@hier, mijn ongi gaat nog niet zo hard, ik vraag me af wanneer de volle laag komt, maar mss blijft het bij een lichte deze maand, ik heb verder ook niet zoveel last van, dat scheelt. Alleen, vanaf welke dag moet ik nu gaan tellen? Vanaf vrijdag, toen ik al iets verloor of maandag toen er meer kwam en mijn temp omlaag ging? Nouja, we beginnen straks wel weer op tijd met de ovutesten, zo dat ik mijn ei niet mis.

Ik pas vanmiddag opons neefje, hij is nu bijna een half jaar. Mijn schoonzus vertelde dat ze zwanger was toen ik net met de pil was gestopt. Het is een schat van een ventje, mijn dochter vind het ook helemaal geweldig zo'n baby in huis. Ze wil de hele tijd voor hem zorgen en met hem spelen. Snapt dan niet, dat hij nog niet mee speelt. ;) Ze wilde wel samen met de duplo, maar ik heb toch maar even het baby speelgoed weer te voorschijn gehaald.

 

 

 

 

 

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
20 mei 2014 - 12:30

@ Lesley: Ik heb een MA in dec gehad. Ik heb vanaf 2 maanden na MA ovutesten gedaan (gewoon van de action) 
Ik kon gelukkig iedere keer mijn ei spotten en hebben eerst om de dag geklust rond ei, maar nu de laatste keer gewoon 4 dagen achter elkaar, mijn ei was 2 dagen later dan verwacht. Dus dan is het wel fijn om hem te spotten.
En ik ben nu 5 maanden na curettage weer zwanger.
Ik snap dat jij dat ook zo graag wilt! 

Mijn cyclus was ook helemaal van de leg door curettage. (32,34,27,28) Maar ik heb begrepen, zelfs al is je cyclus regelmatig, je ei hoeft dat dan helemaal niet te zijn. Zelfs als je altijd 28dgn hebt, dan nog kan je ei 2,3 dagen verspringen.

Ik wens je heel veel succes en duim voor een plakkertje voor jou!

(ben nu heel bang dat het evt weer mis kan gaan, maar ik probeer positief te blijven)

 

liefs Kelly 

Lesley86
afbeelding van Lesley86
20 mei 2014 - 10:18

Nu doet hij het wel..

Hier mijn originele bericht:

@Suus, heb er nu1 ronde met ovu testen op zitten, heb nog 5 paarse clearblue testen, die ga ik volgende week maar weer gebruiken. Welke gebruikte jij? 

Heb er nu de volgende cyclussen op zitten: 28, 29, 27, 28, 30. 

Heb jij nog tips? :-)

Gelukkig heb ik jou als voorbeeld dat het uit eindelijk echt wel goed komt! Hoe lang heeft het bij jou geduurt na de mk?

 

Lesley86
afbeelding van Lesley86
20 mei 2014 - 10:14

Hi dames, 

 

Het kan zijn dat ik 1 bericht vaker heb geplaatst, ik krijg namelijk steeds een fout melding..

suus1980
afbeelding van Anoniem
20 mei 2014 - 09:20

@leseley, ja, zoals skymans al zei, heb ik na de mk ook flink geklooid met m'n cyclus. werd er wanhopig van en uiteindelijk heb ik ovulatietesten gekocht en nou ja het resultaat is nu bijna 21 weken zwanger.
zou dat gewoon eerst proberen. suc-6!!!
@skymans, hoe gaat het ? weet je al iets meer, heb je al resultaten van de onderzoeken ?? ik begrijp best dat je af en toe in huilen uitbarst. de onzekerheid en zo graag een kindje bij je willen houden! heel veel sterkte en ik hoop zo dat 't dan de volgende keer raak mag zijn. ik hoop voor je dat je dus eerst lekker naar rome kan gaan en dat je dan relaxed terug, komt je ei hebt en dat je dan een plakkertje hebt!!! suc-6! liefs suus

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
20 mei 2014 - 07:34

@puk2014 altijd spannend he wanneer het ei komt en of je dan inderdaad op tijd bent. wat betreft je man heeft hij dit altijd al gehad of is het plotseling ontstaan. Misschien doe je het al maar glijmiddel tijdens de seks gebruiken? de fysiotherapeut heeft me flink gepijnigd maar ja de dagen erna heb ik wel minder laat dus ik vind het altijd wel prima. Door spanning/stress spannen al die spieren aan en ik ontspan te weinig dus moet gewoon ff losgemaakt worden.
@hier. Weer klaar voor een nieuwe werkdag. wel een beetje moe want ik lag er weer te laat in. morgen lekker vrij hopen op stralend weer kan ik lekker de was buiten hangen.
Fijne dag meiden. Geniet van de zon als je vrij bent.

Lilypie Pregnancy tickers

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
19 mei 2014 - 22:45

@skymans wat vervelend voor je dat gevoel hebt. maar ik ken het wel een beetje. heb je nu ook hulp van een psycholoog of zo iets? mijn zwangerschap was ook niet prettig. ik hield enorm veel vocht vast kon mn schoenen niet meer aan en moest schoenen twee maten groter kopen en heb negen maandeng gespuugd. vervolgens zwangerschapsvergiftiging en een bevalling die niet op gang kwam. maar ja mijn afloop was wel goed hoewel ons kindje 6 maanden lang gehuild heeft minimaal 12 uur op een dag. ik heb hier ptss aan overgehouden. de ene dag wil ik dol graag een tweede en de dag erna ben ik als de dood en denk ik waar wil je aan beginnen. maar de tijd zal t leren. Ik hoop voor je dat je snel weer een kindje mag verwelkomen en dat je voldoende hulp krijgt.
@lesley wat naar voor je dat je geen vinger op je cyclus kan leggen. je mk heeft dus een behoorlijke aanslag erop gedaan. ovulatie testen zouden wellicht een goede aanvulling kunnen zijn. zou dat gewoon een maandje proberen want de medische molen is ook niet prettig. heb t zelf niet meegemaakt maar mn vriendin wel en dat doet lichamelijk en psychisch wel veel met je. Zal voor je duimen en hopen dat juni een goede maand is voor je.

Lilypie Pregnancy tickers

Skymans
afbeelding van Skymans
19 mei 2014 - 22:38

Lesley ... Ooohhh... Shoot!! Ik had echt gehoopt dat het raak was.. Alweer 6 maanden.. Wat duurt dat toch allemaal lang! 

Ik snap best dat je er doorheen zit.. Maar.... Suus heeft ook een hele tijd moeten wachten en haar cyclus bleef klooien maar ze werd wel zwanger en dat is ze nog steeds.. 

Het is alleen zwaar.. 

Hou vol!! 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Lesley86
afbeelding van Lesley86
19 mei 2014 - 22:23

Hi dames,

M'n hoop is weg, na 2 dagen over tijd te zijn merkte ik net dat ik bruin bloed aan het verliezen ben.. Dat wijst bij mij meestal op het begin van mijn menstruatie. 

Mocht deze echt doorzetten dan ga ik morgen de dokter bellen. 

Zit er een beetje doorheen, het is nu 6 maanden geleden dat we de mk hebben gehad en mn cyclys wisselt dus als een gek. Het maakt mij erg onzeker. 

Ga volgende week ook maar weer starten met ovu testen.

Moest dit even kwijt.

Liefs Les

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
19 mei 2014 - 17:02

Goedemiddag de werkdag zit er op t werk weer op nu naar huis en daar aan de slag haha.
@kaaatje Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad.
@peet jij dus ook al pech met wel niet ongesteld zijn. ik baalde er ook van, maar ja we gaan gewoon voor juni. zitten we ook niet zo dicht op de feestdagen als we bevallen haha.
@erik.a Hoe staat het ervoor heb je nog een test gedaan?
@moedervanc leuk dat je nog mee leest. heb jij nog last van kwaaltjes. ben je al aan t aftellen naar 2 juni.
@hier niet veel nieuws.....zo ff naar de fysio dus een race tegen de klok met t avond eten.

Lilypie Pregnancy tickers

3meidenmama
afbeelding van 3meidenmama
19 mei 2014 - 13:18

Dames, even een kort berichtje van mij: ik probeer al dagen op jullie te reageren, maar op de één of andere manier worden mijn berichtjes niet geplaatst! :(
Ik wilde even zeggen dat ik meeleef met alle dames die ongesteld zijn geworden en/of negatief hebben getest.
En Kelly van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!! Gaaf dat we nu alwéér tegelijk zwanger zijn! En deze keer loopt het voor ons allebei goed af, we moeten vertrouwen hebben!

peet86
afbeelding van peet86
19 mei 2014 - 12:03

Hallo dames,

 

Wat fijn dat het weer zo'n mooie stralende dag is. Wel jammer dat ik straks gewoon weer moet werken tot 5 uur. Maar vooruit, dan genieten we wel vanachter het glas. :)

 

@Daniëlle, jammer dat het toch je ongi bleek. Wel fijn dat je nu weet waar je aan toe bent, nu hopen dat het deze ronde wel gaat lukken!

 

@Kaaatje, mooi dat je een leuk vrijgezellenfeest hebt gehad. Nu is het aftellen naar vrijdag! Dat gaat ook vast een geweldige dag worden. Hoe is het trouwens met je zwangerschap? Heb je nog veel last van kwaaltjes?

 

@Puk2014, mooi dat je het gezellig hebt gehad. En wat klussen betreft, ik hoop dat het straks als je ei hebt, wel gaat lukken!

 

@Hier, nou, de ongi heeft zich nu toch wel doorgezet vanmorgen. Mijn temp was vanmorgen al gezakt en toen wist ik eigenlijk al genoeg en daarna kwam het ook echt op gang. Ik baal er wel van dat het dan niet gewoon in één keer door zet, nu zit je gewoon twee keer te balen, niks aan... Nu maar weer met volle moed de nieuwe ronde in, wie weet, gaat het nu eindelijk eens lukken!

 

 

 

kaaatje79
afbeelding van kaaatje79
18 mei 2014 - 21:02

Hey meisjes :p

mijn vrijgezellen dag was erg geslaagd. Na de sushi workshop die ik zelf moest geven kregen we een dildo party. Was natuurlijk lachen gieren brullen. Heb nog steeds spierpijn in m'n kaken en buik van t lachen. Daarna de stad in geweest in schaamtenue. Moeder was om half 4 thuis. Blijft raar om iedereen om je heen dronken te zien worden. Ik dronk zelf alcohol vrij bier. Ook best goed te doen. Nu met man lief languit op de bank. Meneer was weer eens zo eigenwijs om vandaag dom in de zon te blijven zitten dus hij is zo rood als een Kreeft

Fijne avond ladies

 

ik blijf gewoon meelezen hoor!!

Danielle-86
afbeelding van Danielle-86
18 mei 2014 - 20:33

ik had vanochtend al gereageerd maar blijkbaar is het niet goed gegaan.
@puk2014 Nou het heeft zich toch doorgezet dus ik schuif met je mee naar juni.
@Erik.a hoe staat het er bij jou voor?
@Peet Ben benieuwd of jij wel zwanger bent. Wanneer ga je weer testen
@kaaatje. Hoe was je feestje?
@hier vanochtend ik baal een beetje maar aan de andere kant weet ik nu wel waar ik aan toe ben en kan ik me weer storten op de volgende rond met lange wacht dagen haha. Zo maar even mn banner aanpassen. Manlief is gaan golfen met zn broertje en ik ben al bijna klaar met t huis dus zo lekker in t zonnetje zitten. Vanmiddag nog maar even naar kinderboerderij met de kleine man die al veel te groot wordt.
@hier nu hihi. nou ik heb ondanks dat ik ongesteld ben geworden toch een lekker dagje gehad. vanochtend lekker t huis gedaan. schoonzus kwam langs met de kinderen. toen was er niks meer te zien van t feit dat ik mn huis had gedaan en daarbij heeft ze niet ff de kinderen aangeapoord t speelgoed op te ruimen toen ze weg ging. wat had ik de pest erin zeg. ik ben dus mooi de tuin in gegaan en heb alles laten liggen. Toen manlief thuis kwam vroeg die hoe t kon dat zn kind zo'n rommel had gemaakt. dus ik meteen ons kind heeft netjes buiten gespeeld dit hebben de kinderen van je zus gedaan en die is vertrokken zonder t op te ruimen dus mag jij t doen :p Hij begreep dat ik er niet blij mee was dus heeft het netjes gedaan de schat. Daarna zijn we lekker naar de kinderboerderij geweest om vervolgens last minute te besluiten om te bbqen. Kindje ligt heerlijk op bed en ik ben gebroken van de lange drukke dag en ongesteldheids pijn in mn rug. hopelijk gaat zn broertje zonaar huis en kan ik lekker languit op de bank, morgen weer werken. ik tel af tot hemelvaart. lekker extra dagje vrij. en de dag ervoor mn ei als t goed is.

Lilypie Pregnancy tickers

peet86
afbeelding van peet86
18 mei 2014 - 13:44@Daniëlle, en is de ongi nog doorgekomen? En heb je nog test op gescharrelt? Ik hoop echt voor je, dat je toch zwanger blijkt!!

 

@Lesley, leuk om weer wat van je te horen. Ze zeggen altijd, een streep is een streep... Ik zou over een paar dagen, als je dan nog niet ongi bent geworden, gewoon nog een test doen. En hopelijk is de streep dan duidelijker! Ik hoop dat het echt raak is, je hebt wel allemaal zwangerschaps kwaaltjes. Je zult het gewoon nog even moeten afwachten, het moeilijkste wat er is...

 

@Erik.a, Lastig he, dat je nu nog niets zeker weet... Nu moet je nog steeds afwachten. Geniet maar lekker van het mooie weer en zorg voor veel afleiding. Hopelijk kan je het dan beetje loslaten.

 

@Skymans, hoe is het bij jou? Is jou ongi wel echt begonnen? Of ben je net als ons zo'n twijfel geval?

 

@hier, nog wel wat rommel verloren vanmorgen, niet veel... En mijn temperatuur was ook nog niet gedaald, dus ik weet het ook niet meer... Gewoon afwachten, er zit niks anders op.

Gelukkig is het lekker weer, heerlijk die zon. Lijkt alles toch een stuk vrolijker! Zo maar even lekker het bos met z'n allen, genieten van het weer.

 

 

Lesley86
afbeelding van Lesley86
18 mei 2014 - 12:02

Hi dames,

Sommige van jullie kennen mij misschien nog, sommige niet.

Voor de dames die mij niet kennen:

Ik ben Lesley, ik ben 28 jaar oud en ik ben nu alweer een jaar aan het proberen om zwanger te raken. Tussendoor is dat een keer gelukt, helaas is die zwangerschap toen uitgelopen in een miskraam.. Die miskraam is nu inmiddels 6 maanden geleden.

Momenteel zit ik op of rond mijn NOD.

Mijn laatste mestrautie kwam op zaterdag op gang en was op zondag heftig, ik heb een cyclus van 28 dagen en ik zit nu inmiddels (geteld vanaf zaterdag) op dag 30. Helas is mn cylcus sinds de miskraam niet meer heel erg vast.. qua dagen was het de afgelopen maanden ma, zo, ma, zo, za. 

Mijn vriend kan niet wachten, dus ik heb gisteravond een kruidvat 2v5 test gedaan en die gaf na 10 minuten ongeveer een heeeeeel licht streepje.. 

Zelf durf ik nu niet te testen, ik wacht liever tot maandag. 

De vorige keer dacht ik ook zwanger te zijn en toen werd ik ook ongesteld op maandag ochtend.

Nog even qua symptomen: (licht) gevoelige tepels (normaal gevoelloos), enorm rommelende darmen, vaker plassen, vanmorgen heel even enorm last van mn onderrug, soms een onbestendig gevoel rechts in mn baarmoeder o en volgens mijn vriend ben ik erg vervelend.. ;-)

iemand ideen, suggesties, tips oid?

Hoe is het verder met iedereen?

Geniet van de zon vandaag! 

Liefs Les

Pagina's