Het 'Wachthoekje April' 2014

62 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
31 mrt 2014 - 20:39
Het 'Wachthoekje April' 2014

Weer een maand en weer een Wachthoekje, en hopelijk weer nieuwe kansen op deze keer December begin Januari Beebs.. Wie zal 2015 in gaan met een prachtige newborn baby?! 

Naam

Leeftijd

Aantal Kinderen

Bezig sinds

N.O.D

Zwanger?

Erik.a

24

1(*)

September'13

31 Maart

 

Skymans

30

1(*)

November'13

17 Mei

sadno

Marjon87

26

1 kindje ( 3 jaar )

Februari'14

7 Mei

 

MoedervanC

-

1 dochter ( 2 jaar )

Juni'13

17 Mei

 

Dineke en angie

20 

1 Dochter ( 16 maanden )

Medische Malle Molen z.s.m.

5 Mei

sadno

Licia

24

2 kinderen

Februari'14

9 April

smileyyes

Kaaatje79

 

2 (*)

 

 

 

Kellyrsd

 

1 (*)

 

Eind April

 

Peet86

27

1 Dochter ( 2 jaar )

April'13

26 April

 

Veerle85

28

geen

December'13

14 April

smileyyes

Lesley86

27

1 (*)

April'13

21 April

 

Jolanda_L

 

 

 

9 April

 

Femekee

25 

geen

December'12

11 Mei

sadno

Saar.91

23

1 kindje (5 jaar )

Juli'13

8 April

sadno

Ediepedie

27

1 kindje ( 1 jaar )

 

25 April

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de dames die hier nieuw zijn stel je in je eerste berichtje even voor en daarbij eventueel je leeftijd,aantal kinderen,nod en sinds wanneer jullie bezig zijn met zwanger worden.
NOD = Niet Ongesteld Dag, de dag dat je ongesteld moet worden maar hoopt niet te zijn. MM= Medische Molen (of MMM Medische Malle Molen, IUI, IVF, ICSI etc.)
 
 
 

Skymans
afbeelding van Skymans
30 apr 2014 - 22:16

@dineke.. En?? Het volgende wachthoekje al weer klaar om te starten? Hoe gaat het met je/jullie? 

@ peet.. Jammer dat je niet zwanger bent.. Maar in mei leggen alle vogeltjes een ei... Dus... Wij ook! ;)   Hoe gaan de ovu testen? 

@ hier.. Vandaag de eerste ovu test gedaan.. Is die best wel donker.. Ik schat dat ik op mijn ei zit.. Vorige keer toen ik ovu testen deed zat ik op dag 17 pas positief dus ik dacht nog tijd genoeg.. Gelukkig is de hobby van mijn man klussen.. ;) presteren onder dwang is een ander verhaal dus hij weet van niets.. ;) 

verder heb ik het druk!!! Pfff.. Mijn huis is gewoon een bende omdat ik niet alles kan.. Maar ja.. Diegene die er problemen mee heeft mag het komen opruimen.. 

Dus andere dames die ovutesten aan het doen zijn.. Begin op tijd! Gaat het goed bij jullie allemaal? Ik heb de kruidvat ovutesten.. Ik vind ze best fijn.. Welke gebruiken jullie? 

Ik baal nu wel ontzettend dat ik weer naar de wacht weken ga.. Daar vind ik echt niks aan.. Die duren altijd ze lang! Hebben jullie dat ook dat die het ergste zijn? 

Iemand nog leuke dingen op de planning?? 

Ik ga de laatste week van mei naar Rome met een vriendin.. Nog dingen daar die ik zeker niet mag missen? ;) 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

3meidenmama
afbeelding van 3meidenmama
30 apr 2014 - 12:16

Hoi allemaal,

Na mijn aanmelding in dit topic een paar weken geleden heb ik wel meegelezen maar even niets gepost. En nu is het zóveel geworden dat het me niet gaat lukken om op iedereen te reageren...daarom slechts even een reactie op een paar van de laatste posts:

@Ediepedie: wat vervelend, zo'n menstruatie met ook nog migraine-klachten erbij! Da's dus dubbel balen!! Veel sterkte ermee en hopelijk volgende maand meer geluk!

 

@Kaaatje: gefeliciteerd met je dochter! En hopelijk hebben jullie dit weekend een positieve test in handen, je hebt in elk geval genoeg signalen (al weet ik uit ervaring maar al te goed dat je lichaam je ook flink voor de gek kan houden...)

 

@Puk: wat vaag van die ovulatietesten die zo lang positief blijven, ik moet zeggen dat ik er geen ervaring mee heb maar hopelijk heb je iets aan de tips van Kelly. En wat fijn trouwens dat jij en je man onbezorgde lol tussen de lakens hebben gehad afgelopen weekend! Op nog veel meer van die fijne onbezorgde vrijpartijen!!!

 

@Kelly: balen dat je zo ziek bent geweest! Ben je inmiddels weer helemaal de oude en klaar voor de volgende klusronde? Hopelijk gaat het zijn vruchten afwerpen...

 

Hier is de 'klusweek' net achter de rug. Ik denk dat ik afgelopen vrijdag/zaterdag (voor de tweede keer op rij) mijn eisprong heb gevoeld. Een soort zeurend gevoel links in mijn onderbuik, wat een dag of 2 aanhield. Ook had ik die dagen (en ook de dagen erna) duidelijk meer afscheiding die ook wat slijmeriger was dan normaal. De vorige ronde denk ik m'n ei op 1-2 april te hebben gevoeld en toen werd ik 12 dagen daarna ongesteld (cyclus van 26 dagen). Maar ja, toen was m'n man op het moment suprème in het buitenland sad dus logisch dat het toen niet raak was (anders had ik wat uit te leggen gehad haha!) Deze ronde hebben we goed ons best gedaan in bed, hopelijk op het goede moment!

Ik heb nu sinds gisteren een beetje een 'zwaar' gevoel in m'n onderbuik, een beetje alsof ik ongesteld ga worden. Ik denk nu steeds: zou dat iets met een innesteling te maken kunnen hebben? Ik vind het zooooo spannend! Als ik niet ongesteld word ga ik echt de 17e (NOD) niet afwachten, that's for sure! Die heb ik namelijk op 35 dagen gezet maar misschien is dat veel te lang...

kaaatje79
afbeelding van kaaatje79
29 apr 2014 - 21:54

Hello lady's 

 

was ff rustig hier of lag dat aan mij. Ik ga zo ff alle berichten checken. 

 

@Hier mijn oudste dochter is vandaag jarig ze is 14 geworden. Wat gaat die tijd toch snel.  Nog 24 nachtjes tot de bruiloft. En nog 5 nachtjes tot nod!!! Pffffff spannend zeg!!

manlief heeft 3-5 z'n vrijgezellen feest. Laat dat dus net de dag zijn van m'n nod :(

Maar goed... Alle klachten zijn weer aanwezig. Zere tieten veel plassen en een niet te genieten humeur. Ik ben benieuwd!!

Ediepedie
afbeelding van Ediepedie
28 apr 2014 - 14:05

Hey dames! 

Sorry dat jullie op me hebben moeten wachten. 

Ik heb mijn ongi achter de rug. Voor m'n gevoel de meest vervelende ooit. Ten eerste kwam hij 2dagen te vroeg. Ten tweede erg weinig bloed verlies dus toch voor de zekerheid een test gedaan omdat ik er geen fijn gevoel bij had. Deze was negatief dus ik denk dat ik er van uit mag gaan dat er in ieder geval niks mis is gegaan. En om het nog even af te maken donderdag en vrijdag de hele dag migraine en zaterdagavond helaas ook. 

Met andere woorden.. Ik klets nog gezellig een maandje mee.. 

Deze cyclus was anders dan normaal maar als ik weer uit ga van het normale is mijn volgende NOD op 21mei. 

 

@puk  gelukkig hebben jullie heerlijk genoten dit weekend! 

En gelukkig gaat het met je man ook wat beter ;). 

 

@dineke wie weet wat dat betekent..... 

 

Nog een fijne dag dames! 

Hier roept de huishoudelijke plicht :( 

 

 

 

dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
28 apr 2014 - 03:23

Zo ben ik weer! ik kom later vandaag nog wel even terug met een langer bericht..heb het schema bijgewerkt, @Suus dankje ben een beetje bezig geweest met mezelf de laatste dagen  , VL blijft lastig met zijnn verhuis dingen ;) pfff maja  Gefeliciteerd met de nieuwe baby boy! want leuk voor Sam een speel maatje erbij leuk hoor zo'n mannen huishouden!

jammer dat je weg gaat puk , ik hoop dat hij er snel weer eens aan toe is en afkomt van zijn vervelende probleempje! de rest komt later wel . plas sinds 1 /2 dagen me een ongeluk! zou er haast wat achter gaan zoeken! houd me ook wakker *blegh* truste dames!

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers

 

 

peet86
afbeelding van peet86
27 apr 2014 - 19:35

hallo dames,

 

Hoe is het bij jullie? Het is wel rustig hier de laatste tijd. Hoe is het met de mensen die NOD hadden? Is er nog goed nieuws te melden?

 

@Puk2014, wat jammer voor je dat je man er nog niet klaar voor is. Je moet er natuurlijk wel samen achter staan. Succes met alles samen!

 

@Epiedepie, is je ongie nog gekomen?

 

@hier, alles rustig. Van de week maar weer starten met de ovulatietesten. Hopelijk is mijn cyclus deze maand niet zo lang en is het eindelijk een keertje raak. We gaan in ieder geval goed ons best doen! ;)

 

groetjes

Ediepedie
afbeelding van Ediepedie
22 apr 2014 - 14:21

@Puk, Balen dat het zo tegen viel zeg.
Zeker na al het werk wat je er in gestoken hebt. Moeten jullie nu alles zelf opeten?

@skymans hopelijk is mei jullie maand!

Hier is het nog steeds afwachten.
Vrijdag is mijn nod. Maar ik twijfel steeds meer of het wel uit gaat blijven.
Ik was er echt van overtuigd dat ik van alles voelde en verschil merkte.
Maar vanmorgen waren er buikkrampjes aanwezig wat bij mij vrij normaal is een paar dagen van te voren.
Nog even afwachten maar ik denk dat ik mee ga naar mei.

Skymans
afbeelding van Skymans
21 apr 2014 - 21:32

Hoi dames, 

 

ook ik ga mee naar het wachthoekje van Mei.. 17 Mei is mijn volgende NOD .. Ik ben echt benieuwd wanneer een nieuw zieltje klaar is om bij ons geboren te worden... Hebben jullie allemaal fijne paasdagen gehad?? Ik had zondag een dipdag.. Had uitgeslapen.. En erg emotioneel vanaf het eerste moment van de dag.. Och ja.. Ik heb het er maar mee gedaan.. Doos tissue's in de buurt en lekker janken.. Heerlijk een paar uur in bad gezeten.. En paarden op stal gezet... Maar emotioneel bleef ik de hele dag.. 

Vandaag waren alle wolken weer weg.. Mijn hoofd was helder en heb een heerlijke dag gehad.. 

Morgen weer aan het werk.. Wat zijn die lange weekenden toch altijd veel te kort.. Ik heb nog zoveel wat ik liever doe dan werken.. :P .. 

Fijne week allemaal! 

@lesley.. En?? Mag je mee naar mei?? Of .............. 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Lesley86
afbeelding van Lesley86
18 apr 2014 - 19:36

Hi dames,

Ik heb een hoop gemist zie ik. 

Doe mn best om niet al te veel op de site te kijken, dan ben ik er ook minder mee bezig.

Heb aankomende zondag of maandag mn NOD, maar voel me niet zwanger.. had vanmorgen wat krampjes in mn baarmoeder, maar dat kan ook zijn omdat mn menstruatie eraan komt. Ben nu wel gezond aan het eten, dat werkte de vorige keer ook goed, dus we gaan het zien.

@ Skymans, we zijn zo af en toe nog wel leuke dingen aan het doen, maar ik ben ook erg druk met mijn werk, moest zowel de meivakantie als de zomervakantie voorbereiden. Dit weekend zijn we weer druk in de weer met onze familie's, heb er eigenlijk geen zin in. Hoe is het met jou?

 

peet86
afbeelding van peet86
18 apr 2014 - 14:08

@Erik.a, heeft je ongi doorgezet? Of wat het vasl alarm? Ik hoop voor je dat je cyclus weer gauw op orde komt.

 

@Puk2014, ik had bij de ovulatietest van de action ook altijd een lichtstreepje en het duurde bij mij wel een paar dagen voor dat hij echt donker en duidelijk was. Ik vind de testen verder prima werken. Ik hoop dat je snel een positieve test hebt, en dan klussen! ;)

 

@Marjon87, welkom hier. Ik hoop voor je dat het deze keer weer snel raak is!

 

@Kaaatje79, mooi dat alles voor je bruilioft geregeld is, het wordt vast een mooie dag! Fijne paasdagen en veel succes daar in de keuken! ;)

 

@Suus1980, Gefeliciteerd, nog een zoon, leuk!! Geniet van je zwangerschap, ik hoop dat alles goed zal gaan.

 

@Kellyrsd, wat balen... Het kan natuurlijk zijn dat je te vroeg hebt getest, even afwachten maar. Ik hoop dat je al weer wat beter bent, anders beterschap!

 

@Hier, ik ga ook mee naar mij. Vanmorgen ongesteld geworden. Ik dacht gister al, dat het eraan zat te komen. Ondanks dat ik er niet veel vertrouwen in had, baal ik er best wel van. Al weer mis... Pfff.... Op naar de volgende ronde, nu moet het eindelijk eens lukken!!

 

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
17 apr 2014 - 21:29

Nou, ik ga mee naar mei. Voelde me niet lekker vandaag en ging toch maar een test doen om t uit mijn systeem te krijgen, K2v5 maar is negatief. Misschien iets te vroeg, nod is morgen of zaterdag denk ik. Nu maar op tijd naar bed, want voel me belabberd. Ik dacht weer zo dat t raak was. 

suus1980
afbeelding van Anoniem
17 apr 2014 - 19:05

@puk, spannend!

 

@hier, we mogen wederom een jongen verwelkomen!!!(hahaha)

 

groetjes suus

kaaatje79
afbeelding van kaaatje79
17 apr 2014 - 14:18

Jeetje wat een boel reacties..

iedereen die zwanger is gefeliciteerd!

alle nieuwkomers welkom!!

@hier

alles is geregeld voor de bruiloft. 

De ongi was deze keer langer dan ik gewend ben. Het zal wel de laatsteonzuiverheden van de 2 mk's geweest zijn. 

Volgens de app heb ik op eerste paasdag m'n ei. Hoe ironisch...!

maar ik heb m eergisteren al gevoeld. Maja voor de zekerheid gaan we dit weekend maar ff extra klussen. :-P

Dit weekend bij schoonfamilie op bezoek. Ik zal naast m'n bevruchte ei ook wat gerechten moeten maken :-D dus dat word lekker kokkerellen en klussen in de keuken!! Hahaha..!! 

Iedereen een fijn paasweekend!!

xx

marjon87
afbeelding van marjon87
17 apr 2014 - 12:56

Hi allemaal,

Ik ben Marjon, ben 26 jaar en heb 1 kindje van bijna 3. We zijn sinds maart weer begonnen voor een tweede dus erg spannend allemaal. Mijn NOD verwacht ik rond 7 mei. Bij de eerste was het in  1x raak, maar ben nu 2x ongewenst ;) ongesteld geworden. Spannend dus allemaal!! Ook leuk om dit weer met lotgenootjes te delen!! Succes allemaal! Ik hoop dat het iedereen snel mag lukken!

peet86
afbeelding van peet86
16 apr 2014 - 13:28

@Saar.91, ach, ik begrijp je heel goed. Het komt dan heel hard binnen, dat het bij anderen wel snel lukt en jezelf al zolang bezig bent. En dan net wanneer al jouw hoop weer weg is geblazen. Dan is het net even te veel...

Toch raar, dat je nu nog niet ongesteld bent. Heel vervelend dat je dan niet op je lichaam aan kan. Sterkte meid!

 

@alle nieuwe meiden welkom! Ik hoop dat jullie niet te lang hier blijven hangen, maar ondertussen kunnen je al je verhalen hier kwijt!

 

@skymans en kellyrsd, ik doe met jullie mee, op naar het paasweekend! Hopelijk krijgen we goed nieuws! Al heb ik er zelf niet zoveel vertrouwen in, mijn lichaam voelt geheel niet anders. Maar ja, als ik me wel zwanger voelde was dat nooit het geval, dus wie weet... ;)

 

@Dineke, Fijn dat het beter met je dochter gaat!  En goed voor jezelf zorgen is altijd belangrijk! ;) Fijne paasdagen, geniet er lekker van, ze beloven mooi weer, dus...

 

@Puk2014, geniet lekker van je weekendje weg, altijd fijn er even samen tussen uit! Lekker luxe is dan helemaal genieten! Wanneer gaan jullie?

Ik vind het wel knap hoor, dat je zelf de keuken wilt plaatsen! Je moet het maar durven!!

Succes met je paasmarkt, lekker weer erbij en dan wordt het vast helemaal top!

 

 

Saar.91
afbeelding van Saar.91
16 apr 2014 - 12:09

Hoi meiden,

 

had me even teruggetrokken. Na drie positieve testen, jullie die me feliciteerde en zelfs de ha zei dat het niet meer anders kon dat dat ik zwanger zou zijn kwam de klap hard aan. Niets te zien op de echo...wat opzuch kan als het te vrieg is...maar bloedtest was ook negatief. Dus door naar ronde 11 alweer.

 

kwam hier nog wel...maar toen ik zag dat er twee nieuwe meiden waaronder Veerle zwanger waren zo snel...kon ik dat echt even niet aan.nik werd zooooo boos!!

 

begrijp me niet verkeerd, ben blij voor jullie. Gefeliciteerd!!!

 

maar ik kan het echt niet meer aan allemaal geloof ik en dat is niet de bedoeling.

 

ben nog steeds niet ingesteld... Dus ipv 12 pogingen per maand zitten we nu op 10... Met die lange cyclussen ineens..

 

 

 

genoeg over mij...

 

hoe is het hier?

 

@suus: ben blij voor je!!

 

@dineke, hoe is het daar?

 

@ de nieuwe meiden, welkomm:)

@ediepedie als laatste wil ik zeggen dat ik de early predictor gebruikt heb en drie keer vals positief testte. Dus ik raad hem je niet asn.

 

3meidenmama
afbeelding van 3meidenmama
15 apr 2014 - 20:12

Hoi dames, ik kom hier ook graag meekletsen, ook al ligt mijn volgende NOD sowieso in mei (dat maakt toch niet uit denk ik?)

 

Mijn man en ik hebben een prachtige dochter van bijna 2. We zijn sinds juni 2013 bezig voor een tweede kindje, maar de beebjes zijn het afgelopen jaar helaas niet blijven plakken. Ik heb in juli een miskraam gehad bij 5 weken en eind december/begin januari een missed abortion bij 10 weken. Bij de termijnecho bleek dat het vruchtje bij 7w5d al was gestopt met groeien.frown

 

Mijn NOD vind ik moeilijk in te schatten doordat mijn cyclus sinds de laatste miskraam nogal in de war is. De eerste menstruatie kwam na ongeveer een maand, de tweede na bijna 50 dagen en nu de derde alweer na 26 dagen. Ik ga voor het gemak maar uit van een cyclus van 35 dagen, dat was namelijk vóór mijn miskramen mijn langste cyclus. Dan is mijn NOD op 17 mei!

Skymans
afbeelding van Skymans
15 apr 2014 - 16:06

@ediepedie.. De ervaring met die early testen is niet goed wat mij betreft.. Er ontstaat namelijk heel vaak een vroege miskraam.. Dan ben je super blij met de uitslag en dan ben je iets later nog ongesteld omdat het vruchtje niet goed heeft kunnen nestelen of wat anders.. Ik ga het zeker niet doen in ieder geval.. Die paar dagen wacht ik dan ook nog wel... Het moet daarna toch nog maanden zitten dus... ;) .. Bovendien kan ik heel slecht tegen de teleurstelling denk ik.. Succes!!! 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
15 apr 2014 - 11:13

Hi Ladies,

Wat een nieuws allemaal weer! Ik houd gewoon een kladblaadje bij om op alles te reageren. 
@ Saar en Femeke: balen, maar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik bal altijd de eerste dag van ongesteldheid en daarna ben ik er wel weer overheen. Hopelijk geldt dat voor jullie ook. 

@Skymans: mijn nod is denk ik 19 april, dus duim met je mee in het paasweekend. Ben de dagen aan het aftellen. 

@ Epidepie en Debbie: welkom. En ja, ook wij hebben kwaaltjes die 'nergens' op slaan. Lichaam houd ons vaak voor de gek. Daarom is het zo fijn om hier je hart te luchten bij mensen die weten hoe het is. Hopelijk blijven jullie hier niet al te lang.

@ Suus: wat een geweldig nieuws, maar wat spannend allemaal. Ik hoop dat je er nu van kan genieten en je hebt het al zo op je bordje gehad, dan moet de rest wel van een leien dakje gaan.

@ Puk: heerlijk even ertussen uit, helpt echt. Ik heb er ook zo van genoten en door even uit omgeving weg te gaan, kun je de rest ook even van je afzetten. ENJOY!

@ Veerle & Licia: gefeliciteerd!!! geniet ervan!

@ Hier: Dagen aan het aftellen tot het weekend. Probeer er echt niet teveel mee bezig te zijn, maar zit me gewoon in te houden om geen vroege test te doen. Helemaal na het verhaal van Saar. Ookal voel ik nu niet echt kwaaltjes zoals vorige maanden. Maar dat had ik de eerste keer ook niet voor de test en toen wassie wel positief en toen ik kwaaltjes had niet. Pas paar weken na positieve test kreeg ik kwaaltjes. Omdat ik nu eisprong redelijk in kaart heb en echt op goede momenten hebben geklust wil ik het gewoon weten, maar ook bang voor de teleurstelling. AAAAHHHRGRGG....

Fijne week iedereen!!!!!
 

Ediepedie
afbeelding van Ediepedie
15 apr 2014 - 07:58

Hier even mijn geschiedenis...

juni 2011 hebben wij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad. Hier kwamen ze pas achter toen mijn eileider al gescheurd was (daarvoor gingen ze uit van een mk.) Dus dat werd een spoedoperatie en de eileider moest er uit. 

Oktober 2011 hadden we een positieve test. En juni 2012 mochten we ons kindje in onze armen sluiten. Het is een heerlijk, vrolijk, sociaal kind en we genieten optimaal. 

Eigenlijk hebben we pas 2 weken geleden besloten voor een 2e te gaan. Maar aangezien ik vorige week duidelijk mijn eisprong heb gevoeld en we de dag ervoor bezig zijn geweest kan ik het nu al niet meer loslaten. M'n lichaam geeft verwarrende signalen af. Maar ik las dat jullie dat wel vaker hebben. 

Mijn NOD is dus de 25 ste en nou twijfel ik over een early test (dan weten we het met Pasen) maar wat is jullie ervaring daarmee?

groetjes

Skymans
afbeelding van Skymans
14 apr 2014 - 22:35

@puk.. Super luxe!! Ik zou willen dat wij ook weer eens weg gingen, maar de koetjes moeten eerst kalven .. Dus dat wordt voor ons altijd september.. 

@peet.. Gewoon rustig blijven en lekker laten.. Doe ik ook.. ;) .. Uhm... Probeer ik ook.. Maar ieder steekje in een borst voel ik toch.. :p

@Saar... Jammer zeg.. Dan maar weer vol goede moed door naar volgende maand.. 

@lesley.. Hoe is het nog met jou?? Nog leuke dingen gedaan?? 

@erika.. En??? Al nieuws? Al bijzonderheden?? 

@kelly.. Hoe is het bij jou?? 

@epidepie en debby.. Gezellig dat jullie mee kletsen!!! We hebben geen vaste groep.. Het liefst zo min mogelijk vast, want dat betekent dat we allemaal snel zwanger zijn... Als het wat langer duurt voordat het lukt ben je ook niet alleen.. Er zijn er altijd wel die mee gaan naar het wachthoekje van de volgende maand.. Dus vergeet niet.. Over twee weken gaan we door naar het wachthoekje van mei.. (Laten we het hopen van niet!! Want dan zijn we zwanger!! ) 

@hier... Ik zit weer in de wacht.. 20 april of daar ergens NOD.. Dus we wachten rustig af.. Proberen we dan.. In de tuin, met de paarden en op het werk is het erg druk.. Dus afleiding genoeg!!! Ik ben benieuwd.. Ik hoop dat de duimpjes omhoog zich vermenigvuldigen.. We zullen zien.. Iedereen een fijne week gewenst!!! X

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Debby2809
afbeelding van Debby2809
14 apr 2014 - 21:56

Hoii,

Ik ben 26 jaar en sinds 5 oktober 2013 gestopt met de pil. Ik gebruik de app 'period tracker', ideaal!!

Heb nog geen kinderen. Vrij regelmatige cyclus 28 à 29 dagen. Als het goed is 27 april mijn NOD.

Jeetje wat kan je lichaam je voor de gek houden zeg.... Nog meer mensen hier last van? Regelmatig "kwaaltjes" en dan toch niet zwanger... 

Ook voor mij is dit forum nieuw, dus ben benieuwd!

Xx

 

Ediepedie
afbeelding van Ediepedie
14 apr 2014 - 21:55

Hallo dames, 

Deze forum 'het wachthoekje' is nieuw voor mij. 

Maar ik denk wel dat ik me hier momenteel kan plaatsen. 

Ik ben 27 en ik heb al een heerlijk kindje. 

Momenteel ben ik aan het wachten op mijn NOD. Deze zal pas de 25ste zijn dus ik moet nog even wachten. Ik heb wel zo mijn vermoedens omdat ik denk dat mijn lichaam ergens mee bezig is. (Of het zit tussen mijn oren) 

Ik hoop dat ik er met jullie over kan babbelen. Of zij jullie al een vaste groep? 

Groetjes

suus1980
afbeelding van Anoniem
14 apr 2014 - 19:38

hé bedankt meiden! 

en voor de zwangeren gefeliciteerd!!

hoop zo dat er nu wel eens een keer heel veel yes bijkomen in de maand.

@dineke, en heeft je vriend nog steeds verhuiskriebels??? of is het alweer weg ge ebt?

zelf weer beetje beter ? goed voor jezelf zorgen hè.

 spreek jullie later liefs suus

Skymans
afbeelding van Skymans
13 apr 2014 - 23:02

@dineke.. Jezelf verzorgen is een goed plan.. Lekker tutten en effe echt vrouw voelen.. Heerlijk altijd!! 

@suus.. Super fijn!!! En nu heerlijk genieten van de onbezorgde zwangerschap! 

@veerle... Gefeliciteerd !! Geniet ervan! Ik wens je dat alles goed mag gaan... 

Pik reageer morgen effe op de rest.. Slaap lekker! X

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
13 apr 2014 - 17:40

@ Suus1980 , ik dacht gisteren nog aan je! was een beetje druk dus had nog niet gekeken maar wat een opluchting zeg! dat mag geviert worden en nu op naar ongeveer 25 weken genieten van een prachtige zwangerschap hoop ik! heart

@ Veerle en Licia gefeliciteerd geniet er maar lekker van wanneer zijn jullie uitgerekend? December ergens geloof ik?

@ Saar.91 pfff vervelend meis hoe gaat het met je nu?

@kaaatje7 fijn hoor dat je weer ongesteld ben geworden hoe gaat het nu met jou?

@ puk 2014 ik zal het even aanpassen ;) ik hoop dat het jou maand gaat wordenyes

@ peet86 , dankje gaat al wat beter met haar nu :)

@ Erik.a ik hoop het ook zou hem goed doen hij is altijd al zwaar geweest 140/150 kilo gelukkig is hij wel lang rond de 1,90..dus al te dun mag hij ook niet worden..en al zou er maar 10 kilo afgaan ook helemaal prima ik houd wel van stevig!

 

@ hier rustig , beetje werken aan de gezondheid , angelique is bijna beter , en we hebben pasen in het vooruit zicht dus dat is leuk , as zondag denk ik naar me vader mss al eerder , en maandag met ze 3e gezellig pasen vieren ! ik ga mezelf eens even weer wat beter verzorgen heb mezelf een beetje verwaardeloods 

hoe was jullie weekend en wat zijn jullie plannen voor pasen?

 

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers

 

 

peet86
afbeelding van peet86
13 apr 2014 - 14:28

Gefeliciteerd Veerle, wat een mooie afsluiting van je vakantie!! Ik hoop dat alles goed zal gaan, geniet van je zwangerschap!

@suus1980, wat fijn dat alles goed is. Ik hoop dat je verder onbezorgd kan genieten van je zwangerschap!

@hier, alles nog rustig. Ik voel nog niets bijzonders, gelukkig maar, dan kan ik me ook niks in het hoofd halen.

Veerle85
afbeelding van Veerle85
13 apr 2014 - 13:22

Hoi allemaal,
Wij verwachten een kindje!
Vanochtend zijn we om elf uur thuis gekomen. Ik moest nog even geduld hebben tot twaalf uur, maar toen mocht ik eindelijk een test doen. De test was onmiddellijk overduidelijk positief!
We voelen ons gezegend dat het zo snel gelukt is.
Ik hoop voor jullie allemaal dat jullie snel hetzelfde fijne nieuws krijgen!

Liefs

suus1980
afbeelding van Anoniem
12 apr 2014 - 19:53

@dineke, skymans en alle andere dames, eind van de middag uitslag binnen gekregen.  alles is goed !!!!!!!

helemaal happy hier !!!   smiley

liefs suus

peet86
afbeelding van peet86
12 apr 2014 - 14:11

Gefeliciteerd Licia, wat fijn voor jullie dat het zo snel al raak is. Had je man toch geen gelijk... ;) Ik hoop dat alles goed zal gaan en je kan genieten van de zwangerschap! Hopelijk volgen er nog meer deze maand!

 

@ Veerle, geniet nog even van je weekend! Lekker even aan het spaanse strand! Hopelijk kan je bij thuiskomst ook positief testen!

 

 

licia
afbeelding van licia
12 apr 2014 - 12:27

Dag Dames,

Hoe is het? Ik heb vanmorgen een test gedaan en dezr was postief! We kunnen het nog niet geloven.
Manlief wilt het voorlopig tussens ons houden.

@Veerle dat heb ik ook allemaal en moe en ook zo een hongergevoel. Ik blijf als jullie het goed vinden met je jullie mee kletsen op het forum! Ik hoop dat iedereen een positieve test heeft deze maand!

Gr

Veerle85
afbeelding van Veerle85
11 apr 2014 - 22:22

Hoi dames,

@licia, spannend hoor. Ik hoop voor je dat je zwanger bent.

@saar, jammer! En wat vervelend dat die testen niet altijd de duidelijkheid geven die we zoeken. Alsof Het Nog niet erg genoeg is dat ons lichaam soms verkeerde signalen afgeeft.

@hier, wij genieten even van het Spaanse strand. Ik heb afgesproken geen zwangerschapstest mee te nemen. En dat heb in dus braaf niet gedaan. Maar nu zijn we hier, ben ik ontzettend misselijk, moe en doen mijn borsten het ene moment zeer en het andere moment tintelen ze. Ik ben vandaag 29 dagen in mijn cyclus. En nog steeds geen teken van ongesteld worden. Ik heb in elk geval een reden waarom ik zin heb in zondag. Hopelijk heb ik mezelf deze maand niet voor de gek gehouden zoals de vorige keer.

peet86
afbeelding van peet86
10 apr 2014 - 17:36

@Saar.91, bah, wat vervelend! Ik had echt gehoopt voor je dat het echt zo was! Toch echt raar, dat die testen wel positief zijn... Maar wel fijn dat je nu toch duidelijkheid hebt!

 

@Licia, Spannend, even afwachten maar en anders over een paar dagen opnieuw testen!

 

Saar.91
afbeelding van Saar.91
10 apr 2014 - 15:59

Niets gezien en bloedtest negatief..

 

wel drna nog ' gewone test ' gedaan...

 

ook positief..haha

 

bij deze raad ik predictor af haha.

licia
afbeelding van licia
10 apr 2014 - 13:21

@ Saar...Wat dan? Hebben ze niets kunnen zien op de echo? Was de echo misschien te vroeg of ben je al ongesteld geworden?

Wat vervelend hea al die onzekerheid!! Maar is het nu definitief of moet je nog even afwachten?

Saar.91
afbeelding van Saar.91
10 apr 2014 - 12:57

Hoi,

 

 

mijn duimpje mag omlaag.

 

ze kunnen de positieve testen niet verklaren..

 

vaag hoor...

licia
afbeelding van licia
10 apr 2014 - 08:21

Goedemorgen Dames,

@puk2014 heerlijk als je er even tussenuit bent. Dan kun je volop genieten van elkaar en de omgeving. Je bent dan ook veel relaxter.

@hier..Gister had ik ongesteld moeten worden maar ben het niet geworden. Wel steeds het gevoel gehad van het komt eraan...En telkens naar het toilet kijken of er al wat is..! (best vermoeiend) Gisteren wel buikpijn gehad maar dat was ook maar heel even. Vanmorgen mijn stoute schoenen aangetrokken en een test gedaan. Ik had er nog 1 liggen van de kruidvat, die van 2 voor 5. Nou deze was negatief en ik had hem even in de wasbak laten liggen terwijl ik aan het douchen was. 10 minuten later toen ik uit de douche kwam zag ik echt heeeeeeeel ver een hele lichte streep. Het had geen duidelijke roze kleur. Ik meteen mijn vriend gevraagd om te kijken. Hij is altijd wat nuchterder dan ik, maar hij zei ook dat ie ook een super licht streepje zag. Alleen staat er nu dus in de test dat je na 5 minuten de test niet meer mag aflezen. pfff...De vorige keer dat ik de test had gedaan ging ik stiekem naar een uur kijken en toen was ie nog steeds spierwit.  Ik vind het nu nog spannender. Kan het zijn dat ik mij er zo druk mee bezig hou dat ik daardoor niet ongesteld word. Ik heb in ieder geval wel altijd een regelmatige cyclus gehad, maar misschien ben ik wel nog steeds aan het ontpillen. Daarnaast heb ik ook geen symptomen...alleen dat mijn rechterborst pijn doet als ik er aan kom.  Mijn geduld word echt op de proef gesteld...

 

Wat denken jullie?

Saar.91
afbeelding van Saar.91
9 apr 2014 - 18:35

@ kellyrsd:  nee alleen mijn testen bekeken.

 

heb sneaky afspraak gemaakt bij zh..morgen om 10uur echo...

 

hoop dat er al wat te zien is...de een zegt met 4,5 weken al wat te zien en de andere zegt van niet...

 

dus khoop t zo...

 

vandaag test negatief...maar was niet met ochtend urine...heb m open gemaakt n binnen in was t wel roze...

 

 

vaaaggggg...

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
9 apr 2014 - 16:15

hi ladies,

Wie heeft er een afstandsbediening, zodat ik kan fast forwarden naar 20 April? Jeetje, wat duurt het toch altijd lang van ongesteldheid naar eisprong en van eisprong naar NOD. 

@ Peet: wij hadden dat in het begin ook. Dat hij dacht: nou je wil ook alleen maar omdat je zwanger wilt worden. En dan was ik zwaar gefrustreerd als hij geen zin had of moe was. Maar we hebben het er over gehad en nu hebben we het er niet meer over. Ik vertel het alleen als ik ongesteld moet worden en we maken gewoon zin als het DE dag is, meestal duurt dat zin maken maar 2 minuten, haha. Dus nu hebben we het er helemaal niet over en ik vertel hem ook niks over ovu testen enz. Als hij niet weet wanneer het precies moet, dan maakt hij zich er niet druk om. 

@ Puk: 60 dagen is nog steeds niet zorgelijk volgens gyno, maar die wilde wel een echo maken als ik dan nog niet ongesteld zou zijn om te kijken hoe het ervoor stond, zodat je wat meer weet. Feit dat je zwangersschapstest negatief is, wil zeggen dat HCG uit je lijf is en dat de rest nu weer aan het opstarten is. De gyno zei bij mij dat ik wel echt moest bellen als ik na 3 maanden nog niet ongesteld was, want dan gingen ze het opwekken met medicijnen. 

@ Saar: ik snap je onrust, maar je HCG verhoogd iedere 2/3 dagen, dus ik zou nog even wachten. Ik heb uiteindelijk een clear blue digital gekocht na 8 dagen om het 100% zeker te weten, die zegt gewoon zwanger/niet zwanger zonder gekloot met streepjes. Toen wist ik het al wel, maar vond ik gewoon leuk. Ik hoop het echt voor je, maar als HA het zegt, dan zal het zegt, dan zal het wel kloppen toch? (heeft die ook een testje gedaan of bloed geprikt?)

@ hier: zoals gezegd heb ik dus totaal geen geduld en zit ongemerkt al weer half uur hier en op andere sites naar allerlei dingen te zoeken over zwanger of niet, maar ik weet het, moet geduld hebben....
Denk weer  van alles te voelen wat eigenlijk nog niet kan.....misselijk af en toe, steken, banden. Ga maar weer even afleiding zoeken en niet teveel hier kijken....maak mezelf weer helemaal gek. op naar NOD 19/20 april...

Hoop dat de rest vd dames met nodjes nu ook echt nod ongesteld zijn!!!!!

peet86
afbeelding van peet86
9 apr 2014 - 15:30

 

@Saar.91, Gefeliciteerd! Ik snap best dat je het zelf nauwelijks kunt geloven, na al die maanden. En je mag hier ook lekker zeuren en ongeduldig zijn, daar zijn we voor! ;)

 

@Puk2014, mooi dat je ongesteld bent geworden! Nu er weer vol tegen aan deze maand, ik hoop dat het gelijk raak zal zijn!! Sterkte nu met de ongi!

 

@Licia, spannend! Mooi dat je afleiding hebt, al is het jammer dat het dan weer ten kosten va je nachtrust gaat! ;)

 

@Kellyrsd, dat wachten duurt dan lang he! Ik wacht met je mee... Maar de tijd gaat tegenwoordig al zo snel, dus vooruitspoelen, nee dat hoeft toch niet van mij. :)

 

@hier, alles rustig. Voorlopig kan ik toch niet dan, alleen afwachten. Ik probeer me niet gek te laten maken en niet op mijn lichaam te letten. Ik wil niet van alles voelen.

Saar.91
afbeelding van Saar.91
9 apr 2014 - 13:32

Hoi iedereen,

 

zo grappig dat wanneer ik een cag of twee niet kijk, ik zoooo veel berichten heb gemist.

 

en nu kijk ik steeds en is er niets haha.

 

ik zag dat er al een aantal nod's voorbij waren en vroeg me af hor het ging?

 

ook met de rest..

 

voel me ook een beetje lullig dat ik zonzeur...omdat ik zo onzeker ben ik ongeduldig. ( vanmorgen een negatieve test ). Van de sction...en predictor wel positief,....

 

En dit terwijl ik weet hoe ik me de vorige maandnen voelde..dan dacht ik wees gewoon blij...

 

 

licia
afbeelding van licia
9 apr 2014 - 10:24

Hoi Dames,

 

Hoe gaat het vandaag met jullie. Ik ben stiekem op het werk even op het forum komen kijken.

Ik heb het heel druk maar heb niet zo veel zin vandaag en ben snel afgeleid...Gelukkig heb ik vandaag geen gesprekken gepland staan. Vandaag moet ik ongesteld worden. Vind het wel spannend...Ben nu al een paar keer wezen kijken of ik al wat zag. Het los laten gaat toch niet zo goed en daardoor kan het juist nog langer duren. Ik ben de afgelopen dagen wel erg moe. (Komt door het laat naar bed gaan steeds). Mijn vriend en ik kijken nu naar de serie Suits op netflix.  GEWELDIGE serie!! Dan heb ik toch wel wat afleiding. Mijn vriend heeft de theorie dat wij in ronde 3 zwanger zullen zijn (volgende ronde dus...) De oudste ging door de pil, ronde 1 zeg maar en de tweede in ronde 2..Volgens hem is het logisch als de derde in ronde drie komt.  Nou ik vind het spannend..En de volgende ronde zou wel leuk zijn want dat is het 2015. Mijn meisjes zijn allebei in oneven jaren geboren. 2007 en 2011. 2015 zou inderdaad kloppen. Ook zou de derde dan geboren worden rond de verjaardag van mijn schoonzusje (die zou het zo leuk vinden).

Ik probeer het toch maar van de positieve kant te bekijken mocht ik toch nog ongesteld worden vandaag.  Ik moet mij eigenlijk ook niet zo aanstellen. Zo raar hoe je soms dingen als vanzelfsprekend gaat beschouwen.  Als ik vandaag ongesteld word is mijn nieuwe NOD 5 mei. Wel toevallig...bevrijdingsdag...

 

Nou ik ga maar weer aan het werk. Iedereen denkt dat ik druk bezig ben omdat ik aan het typen ben...Niet wetende dat ik geen rapportage aan het schrijven ben.

ooh Saar.91 van harte gefeliciteerd!! Geniet van de komende periode.

Saar.91
afbeelding van Saar.91
8 apr 2014 - 15:42

Hoi iedereen,

 

 

ben langs de ha geweest. En die zegt. zwanger!

 

 

dus lamgszaam aan begin ik het te geloven.

 

iedereen bedankt voor de reacties.

 

blijf sowieso nog even hangen tot het zeker is, maar wanneer is dat?!

 

apart dat je na zoveel jezelf voor de gek houden het niet meer kunt/durft te geloven..

 

 

peet86
afbeelding van peet86
8 apr 2014 - 14:08

@Puk2014, het is niet zo gek dat we er zo mee bezig zijn. Het is wel ons lichaam waarin van alles gebeurt... Je wordt er dus steeds mee geconfronteerd, dan is het moeilijk om los te laten. Al gaat dat de ene dag wel beter als de andere.

Succes daar!

 

@Kellyrsd, ik zou er maar van uitgaan dat je zaterdag of zondag je eisprong hebt gehad. Dan moet je daar 2 weken bij optellen en is dat je NOD, dat is gemiddeld zo. Het paasweekend, zeg maar... Ik hoop echt voor je dat het raak is!

Het zaad van de man blijft, als het goed is, wel een paar dagen leven in baarmoeder. Volgens onze dokter, was één keer in de drie dagen ook goed. Het schijnt wel, dat als er één of twee dagen tussen zit, dat het sperma inderdaad dan beter is.

Fijn dat het bij jullie nog geen 'moetje' wordt. Mijn man vind dat wel lastig. Hij wil niet met mij naar bed omdat het van de dokter moet... En hij is bang dat ik het alleen nog maar daarom wil. Dat maakt mij dan weer onzeker, wil hij wel wel doen met mij? Gelukkig kunnen we er over praten, maar het 'moeten' blijf ik lastig vinden. Gelukkig is mijn eisprong geweest en nu hoeven we het alleen nog maar te doen als we het willen. ;)

 

@Dineke, Beterschap met die kleine meid van je! En succes met je vriend! ;)

 

@HIer, vanmorgen was mijn temp iets omhoog gegaan, dus mijn eisprong is gisteren geweest. We hebben zondagavond nog geklust, dus wat dat aangaat moet het goed zitten! Nu afwachten, mijn NOD is nu 22 april.

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
8 apr 2014 - 11:46

Hoi meiden,

wat een berichten weer. 
@ Erika: het afwachten vond ik ook heel moeilijk. Maar je lijf neemt toch de tijd die het nodig heeft. Een negatieve test is soms ook 'positief'dan is de HCG in ieder geval nu uit je lijf en bereid je lichaam je voor op nieuwe ronde, maar wanneer die ingestart wordt is dan weer de vraag. Mijn gyno zei dat als het langer dan 60 dgn duurde eer het weer op gang was, ik dan terug moest komen voor echo (kunnen ze kijken of er al een eitje aan het rijpen is enz)
Maar alles van 1 maand t/m 3 zagen ze als normaal na miskraam. 

@ Peet: ik had ook een donkere streep vrijdag, bijna even donker als controle streep, maar dan lees je ook van mensen waarbij hij zelfs duidelijker was als controle streep, dus vind het wel lastig. De 3 dagen erna was het gewoon weer vaag streepje, dus hopelijk was hij gewoon zaterdag/zondag, dan hebben we in ieder geval zaterdag goed geklust. 
Ik heb trouwens gelezen dat om de dag het beste is voor kwaliteit sperma en dat je dan de meeste kans maakt, omdat er dan altijd zaadcellen aanwezig zijn. Of dit ook zo is, geen idee....Maar dat doen wij dus wel, zonder dat het een 'moetje'is. Is eigenlijk best wel heel fijn, vinden we allebei. Of zou je toch in vruchtbare dagen 3 dagen achter elkaar 'moeten'?

ach jah, we zullen zien. In mijn berekening nu zou NOD zijn 17/18 April met cyclus 28/29 dagen (zoals voor MA) maar kan dus ook makkelijk zijn dat het een cyclus wordt van 30+ en dan is NOD pas 22e. Bah, wou dat het in ieder geval weer regelmatig werd, zodat je weet dat je alles hebt gedaan die maand wat mogelijk was, dan is het toch iets makkelijker te behappen. 
Ik was er ook zoveel relaxter onder de vorige keer. Toen heb ik pas getest 3 dagen na nod en nog 2 x om de dag erna, om te zien dat hij donkerder werd. Nu ben ik er iedere dsg mee bezig en maak ik mezelf helemaal gek.

Afwachten dus maar......iedereen succes!

dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
8 apr 2014 - 11:20

@ Erik.a , ik zet je n.o.d wel even op onbekend..tja hij wil er graag voorgoed heen zegd hij maar we wachten af..ik wil in elk geval niet even hopen dat dit overwaait..we hebben veel problemen mogen onder vinden vooral i.v.m zijn verleden enzo..maja gewoon lekker afwachten het komt vanzelf wel weer die ongi ;)

@peet86 , ja een paar keer wel , maar ik vind het maar niks ik ben niet perce honkvast maar met angelique wil ik graag 1 vaste stabiele plek ;) nou ben benieuwd hoor succes!

@Skymans , hij is totaal niet honkvast ze hele leven al niet hij heeft werkelijk waar bijna overal al gewoond joh haha, hij legt wel makkelijk contacten maar of ik nu zo zit te springen na het buitenland te gaan? nou neeeeno

dat het op de normale manier niet gaat lukken begint een beetje te zakken al wil hij niet opgeven hij heeft een streven van het verliezen van 35 kilo..wanneer we mmm in gaan weet ik niet ik wacht even af messhien hoop ik ook wel op een wonder haha

@ hier , Angelique heeft waarschijnlijk last van de 5/6de ziekte of waterpokken , verder weinig te melden de ongi is over 

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers

 

 

Skymans
afbeelding van Skymans
7 apr 2014 - 21:26

Hallo dames.. 

 

Wat een hoop berichtjes!! We echt super leuk.. 

@ peet.. Na een positieve ovu test komen pas de vruchtbare dagen.. 24 tot 36 uur erna is de eisprong.. Dus als je hem nog aan de praat krijgt zou ik het vandaag nog een keertje wagen.. ;)

@Saar...spannend!!! Een voorzichtige gefeliciteerd .. 

@dineke.. Italië?? Dat is effe anders.. Maar als hij blijft verhuizen bouw je toch ook geen relatie op met mensen uit de buurt? Wat jammer.. lijkt me niks.. Maar ik ben erg honk vast.. ;) hoe is het met je nu het allemaal een beetje begint te zakken?? 

@hier.. Heerlijk genoten van al dat mooie weer.. Echt zalig! Ook goed klusweer moet ik zeggen.. Ook ik zit op mijn ei vandaag of ergens deze dagen.. Nog geen ovutesten.. Dus ik zorg dat mijn man op tijd kan aantreden.. En daar houdt hij van dus dat is mooi.. Verder ben ik gisteren van een jong paard af gestuiterd .. Haha.. Shit happens! Beetje beurs links maar niets ernstigs gelukkig.. Lig nu lekker voor de kachel al jullie berichtjes te lezen.. Dadelijk kopje thee en dan lekker naar bed.. Morgen weer een dag.. 

Aan iedereen heel veel succes weer!! Dat het een vruchtbare maand mag zijn!! 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

peet86
afbeelding van peet86
7 apr 2014 - 20:41

Hallo allemaal,

 

@Saar.91, wat spannend zeg! Ik zie ook een wel een streep. Ik hoop echt voor je dat het raak is, ik duim voor je!!

@kaaatje79, fijn dat je cyclus weer opgang is. Nu succes deze ronde!!

@Erik.a, succes met wachten, hopelijk kan je het wat loslaten.

@Licia, kammer dat je test negatief was. Nu maar je ongi afwachten. Wat vervelend dat we ons zelf zo voor de gek kunnen houden... Hebben we allemaal wel eens last van. Ik heb me zelfs eens 2 weken lang hele dagen misselijk gevoeld, helemaal voor niks. Echt raar van ons...

@Dineke, tjonge, die vriend van jou, die kan er wat van! Ga jij dan elke keer braaf met hem mee? Italie is wel het andere uiterste, pfff... Mss drijft het wel weer over, ik hoop het voor je!

@Kellyrsd, ik heb ook de ovulatietesten van de action gebruikt. lk steeds een vaag streepje, vrijdag was hij donkerder en zaterdag , bijna net zo donker als de controlestreep. Dus ik ben er maar van uit gegaan dat hij positief was. Ik vind het wel een beetje verwarrend soms, lichte en donkere streepjes, soms lastig te zien. Maar ze zijn wel mooi goedkoop. ;)

@Puk2014, dat is wel fijn aan het forum, dat je andere vrouwen ontmoet, die het zelfde mee maken. Ik denk dat er veel meer mensen zijn, maar niet iedereen praat er over denk ik... Ik vertel ook niet aan iedereen dat wij al heel lang bezig zijn, dat deel je nou ook niet zo makkelijk. Daarom is het fijn, dat je het hier wel kan!

Ik hoop voor je dat je ongi snel komt, en dat jullie er dan weer voor durven te gaan. Leuk, een nachtje weg! Even wat tijd met elkaar.

 

@hier, ik denk dat ik idd mijn ei gehad heb van het weekend, dat ik de test wel goed heb geinterpreteerd! Ik had zaterdag en zondag ook steken in mijn lies. Maar mijn temperatuur was nog niet omhoog gegaan, vanmorgen. Maar mogelijk is mijn ei vandaag gesprongen, en dan is mijn temp morgen wel hoger. Of de test was niet goed... Nouja, we wachten het nog maar even af. We hebben in ieder geval goed ons best gedaan van het weekend, nu maar hopen dat het resultaat heeft! ;)

 

 

 

 

dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
7 apr 2014 - 10:35

Hoi dames ik ben een weekendje weg geweest van vrijdag tot zondag avond even naar utrecht..had een ziek meisje..was echt zwaar 4 nachten alleen maar bij mij geslapen..

@Erik.a ik ben vrijdag ongi geworden , mijn cyclus is idd geen idee! hoe was je weekend?

@ Kellyrsd , het is wel heel lastig ja zo..onregelmatig! 

@Saar.91 sorry ik had niks vernomen maar ik zet je er even bij met een voorzichtig duimpje dus alvast voorzichtig gefeliciteerd!yes

@ hoe gaat het met alle andere dames?

@ hier ik bloed nu al amper of niet meer geloof ik..en ik word gek van mijn vriend..hij wil nu opeens naar italie!! om te gaan wonen grr..wat moet ik daar nou weer mee..

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers

 

 

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
7 apr 2014 - 10:28

Hi Meiden,

@ Saar: ik zie zelfs 2 streepjes in T vakje....over paar dagen nog even testen....

@ Erika: mij n cyclus is wel helemaal van slag. Had curettage op 13 dec '13 en cyclus erna duurde 34 dgn, toen 36 dgn en afgelopen maand 27. (normaal 28,29 dgn) 
Is dus even afwachten en bij iedereen heel erg anders. (en het maakt niet zoveel verschil bij miskraam en curettage, ligt gewoon aan persoon.)
Ik voelde me ook nog enorm zwanger de 2 maanden erna...wat enorm irritant is! Terwijl volgens test wel alle HCG al uit mijn lijf was na 3 weken. 

@ Puk: ik heb ook enorm last van hooikoorts, maar het verschilt per jaar enorm. Ik gebruik alleen de 'goedkopere' medicijnen, want die van de huisarts werken bij mij niet zo goed als die van Kruidvat en Etos (en die wissel ik dan ieder jaar, omdat je er anders imuum voor kan worden, heb ik me laten vertellen)
Wat enorm helpt: honing bij een lokale imker kopen en die in je thee e.d. doen. Grootmoeders tip!

@ Kaatje: nieuwe ronde, nieuwe kansen. 

@ Hier: ik denk dat ik mijn ei heb gehad, maar heb dus 4 dagen ovulatie test gedaan (van action om te proberen) maar vind het toch wel moeilijk om te lezen. Hij was vrijdag best duidelijk, maar nog niet zo duidelijk als test streep. (donderdag vage streep, wat normaal is) en zaterdag en zondag weer vage streep. Ben niet helemaal overtuigd....maar ik had wel krampen in lies, dus hope so! Womenlog heeft mijn vruchtbare periode nu op heel vorige week en heel deze week gezet, omdat cuclus zo wisselde, dus daar wordt je ook niet wijzer van. Maar gewoon lekker om de dag aan de klus, dan hebben we er in ieder geval alles aan gedaan.
Fijne dag vandaag allemaal!

Pagina's