Februari 2016

86 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
29 jan 2016 - 23:08
Februari 2016

In januari is niemand uit ons wachthoekje zwanger geraakt. Stom! Met nog 2 dagen januari open ik vol nieuwe,goede moed het hoekje voor februari alvast! Wees welkom!

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
29 feb 2016 - 12:32

Bbz betekend buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Doordat deze bij mij met MTX injecties is behandeld ipv. een operatie mocht ik minstens drie maanden na die tijd niet zwanger worden. Die tijd was ik dus ook al kwijt. Het voordeel is dat ik beide eileiders nog heb.

Rosanja
afbeelding van Rosanja
29 feb 2016 - 12:15

Oke das wel balen zeg. Wat is bbz precies? Al die afkortingen hihi ben dyslectische das hetzelfde als nod geen idee wat die afkorting betekend. Maar even terug komen op. Als je dus doorgestuurd wilt worden moet je dus wachten tot april. Das dus nog twee maanden jeejtje zeg heftig hoor. De moet zal je soms best in de schoenen zakken. Je mag altijd tegen ons aan kletsen.
Liefs

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
29 feb 2016 - 12:06

De huisarts stuurt pas door als we langer dan een jaar bezig zijn. Dan kijken ze pas vanaf de bbz en niet het totaal. De bbz was afgelopen april.

Rosanja
afbeelding van Rosanja
29 feb 2016 - 12:02

O das minder. Maar nu de echo goed was gaan ze nu iets anders doen om jullie te helpen? Jullie zijn toch al heel lang bezig.

Liefs

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
29 feb 2016 - 11:52

Volgens mij is hierdoor mijn cyclus wel van slag. Zit nog te wachten op de eisprong. Was begin februari ongesteld.

Rosanja
afbeelding van Rosanja
29 feb 2016 - 11:23

Hey ijsvogel wat super dat je echo goed was. Geniet er van ☺

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
29 feb 2016 - 08:03

Heb inmiddels de echo gehad en ze zagen niks vreemds. Ben wel tot de ontdekking gekomen dat ons matras ten einde was. Precies op de plek waar mijn heupen liggen zijn er een aantal pockets waarin de veren opgesloten zitten stuk en zit er een bult in het matras. Omdat ik veel op mijn buik slaap heeft het waarschijnlijk druk uit geoeffend op mijn onderbuik.

Sinds een paar dagen hebben we ons nieuwe matras en wordt de pijn ook weer minder. Stom he dat dat het zo'n inpact kan hebben.

Lientje27
afbeelding van Lientje27
26 feb 2016 - 15:04

Is er al een nieuw wachthoekje voor maart 2016?

Liefs Lientje

Rosanja
afbeelding van Rosanja
22 feb 2016 - 22:43

He luna wat een domper. Wat balen zeg wat zul je teleurgesteld zijn :( :(

0luna0
afbeelding van 0luna0
22 feb 2016 - 22:19

Pffff. .. wachten is niet meer nodig ... vandaag hartstikke ongesteld geworden :(

Rosanja
afbeelding van Rosanja
22 feb 2016 - 21:58

Maartje wat verschrikkelijk om je zo te voelen. Ms inderdaad een idee om met iemand te praten zodat je niet in die gevoelens blijft hangen. Zijn jullie al lang bezig om zwanger te raken? Ik merk dat ik nu ook moeite heb ik loop tegen de uitgerekende datum aan van mijn dochtertje en iedereen van de zwangerschaps groep bevalt. Je gunt andere hun geluk maar voelt jezelf wanhopig want wanneer ben jij nou weer aan de beurt je probeert het los te laten omdat dat beter is maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kom op meis je staat er niet alleen voor je mag altijd tegen ons aan kletsen ;)

Luna wat ontzettend spannend hoop voor je dat je woensdag positief test.

Ik zit nog in het begin van de wachtperiode en vind het wel toch wel moeilijk om los te laten je hoopt gewoon dat het deze keer raak zou zijn. Maar moet nog anderhalve week geduld hebben haha.

Laurean
afbeelding van Laurean
22 feb 2016 - 21:52

 

Is het goede nieuws al een beetje geland bij de zwangeren? Ik weet nog dat ik t toen heel onwerkelijk vond, eigenlijk tot ik met 7 wk last begon te krijgen van misselijkheid. hebben jullie de vk al gebeld en een afspraak gemaakt?

Spannend luna! Ik vind het heel knap datje nog zolang kan wachten voor je test. Maar ik snap het wel, dan weet je het ook maar zeker. En wat leuk dat je bezig gaat met een kamer voor je dochter. Wat voor iets gaat het worden? Roze..?

Maartje, ik herken het wel. Het lijkt net alsof iedereen zwanger wordt en jij niet. Dat je even moet wachten is het ergste niet (maar wel vervelend natuurlijk...) als je maar zou weten dat je zwanger raakt op een gegeven moment! zelf heb ik al een zoontje en probeer ik daar heel bewust van te genieten,.  heel veel sterkte! Ik ben ff kwijt hoelang je nu al bezig bent..?

Fijn Rosanja dat je daar toevallig achter kwam. en nu maar weer wachten dan :)

weet jij al wat meer, IJsvogel? Wanneer heb je de echo en hoe is het verder met je?

 

 

 

 

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
22 feb 2016 - 21:29

Wauw Luna,wat spannend!! Het is je van harte gegund!
Duurt gelukkig niet lang meer voor je kunt testen....

Wat goed dat je een project zoekt ter afleiding!
En de kamers van je dochter..... Goed idee!!!

0luna0
afbeelding van 0luna0
22 feb 2016 - 07:04

Wow, nog meer zwangeren erbij! Gefeliciteerd allemaal!

@ hier iets raars; donderdag, nu anderhalve week geleden is mijn ovu geweest (getest en gevoeld). Nu heb ik afgelopen zaterdag avond enorm last gehad van een pijnlijke baarmoeder, beetje aan de zijkant. Zo'n last dat ik er niet van kon slapen. Gisteren heb ik iets oud bloed verloren, en daarna niks meer. Nu zit ik mezelf gek te maken dat dit dus wellicht een innesteling is geweest. Sinds gisteren ook ontzettend last van mijn borsten. Echt alsof ze in brand staan! Ik zou donderdag ongesteld moeten worden, maar zolang er niks is denk ik dat ik woensdag ga testen. Ik hoop het zo, maar ben ook bang voor een teleurstelling!

Gelukkig heb ik een beetje afleiden. Ik ga het kamertje van mijn dochtertje omtoveren tot een peuter kamertje! Straks even shoppen bij ikea en dan aan de slag.

Luna

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
21 feb 2016 - 20:07

Maartje,heb je hier wel eens over gesproken met je huisarts?

Vervelend dat je je zo voelt meisje!

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
21 feb 2016 - 12:02

Hoi dames, fijn om te horen dat t bij een aantal van jullie raak is! Gefeliciteerd allemaal. Nu hopen dat t bij de rest van ons ook snel een keer mag lukken... Zelf zit ik nu even in een dipje. Van de week twee keer op kraamvisite geweest. Mooi om al dat geluk te zien en meteen komt bij mij dan weer die onzekerheid. Zou dit ons ook een keer gegund zijn? Ik heb steeds vaker het gevoel dat t gewoon nooit gaat lukken, dat ik nooit moeder zal worden. Super vervelende gedachtes en ik probeer er ook zo weinig mogelijk aan te denken. We gaan er komende weken gewoon weer met volle moed tegenaan. Succes allemaal! 

Rosanja
afbeelding van Rosanja
20 feb 2016 - 06:45

Ijsvogel heel herkenbaar dat je van alles denkt te voelen en denk ja nu is het gelukt en de grote teleurstelling als het dan toch niet zo blijkt te zijn. Hopelijk lukt het snel.

Ik had afgelopen maandag een poging gedaan omdat de ovu test tegen positief aanhikte. Hij zakte daarna weg en ik dacht dus toch goed getimed. Nu had ik gisteren z'n raar gevoel dus toch nog maar een keer een ovu test gedaan. Nou deze knalde er eruit de teststreep was nog donkerder dan de controle streep. Dus gelijk contact gelegd met de donor en deze kon gisteren gelukkig nog een keer. Nu maar weer afwachten zou 4 maart mogen testen we zullen zien ;)

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
19 feb 2016 - 08:04

Alle zwangeren van februari GEFELICITEERD!! en de rest succes.

Het is zo irritant al die signalen die je telkens weer voor de gek houden. Je denk dan he dit had ik de vorige keer niet; zou het nu toch?? maar het is dan weer extra balen als het weer niet lukt.

Zelf moet ik nog een week wachten voordat we weer een kans hebben. Maar ik vraag mij af of het gaat lukken. Een aantal dagen voor mijn ongesteldheid kreeg ik last onder in mijn buik en die is er nog steeds. Van de huisarts een doorverwijzing gekregen voor een echo en bloedprikken. Afwachten dus.

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
18 feb 2016 - 18:06

Jeeeej, gefeliciteerd meiden! 

Bij mij is het na een week nu een beetje geland.. Over 2,5 week staat de echo gepland, kijk er heel erg naar uit!

Laurean
afbeelding van Laurean
18 feb 2016 - 15:57

 

 

wow, nog 2 zwangeren erbij! Gefeliciteerd Ietjepietje en Mirmetbaby! deze maand is echt beter dan januari...

stiekem ben ik wel wat jaloers, want hier werd ik nota bene 2 dagen eerder dan verwacht ongesteld, terwijl ik van alles dacht te voelen. maar goed, opgewekt door naar de volgende ronde :)

 

 

 

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Rosanja
afbeelding van Rosanja
18 feb 2016 - 12:28

Ietjepietje en mirmetbaby wat geweldig het is een vruchtbare maand zo te zien haha. Ben super blij voor jullie. Hopelijk mag ik ook snel een positieve test in handen houden

Maartje wat heftig hopelijk is je cyclus niet te veel van slag en mag ook jij gauw weer een positieve test in handen houden.

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
18 feb 2016 - 12:00

Meisjes. Ik heb net getest.
Een heel voorzichtig streepje!!

Maar een streepje is een streepje!
Fantastisch!!!
Mijn dag kan niet meer stuk

Marijke86
afbeelding van Marijke86
18 feb 2016 - 00:15

 

Hoi allemaal! 

Ik zit al een paar avonden stiekem mee te lezen maar zal me toch maar eens bekend maken ;-) 

eind december hadden we een positieve test in handen en 25 januari een hartje te zien! 1,5 wk later ineens super onzeker en mocht bij de vk een extra echo komen maken waar mijn angst werd bevestigd.. Te klein en geen hartje meer te zien :-( 

afgelopen vrijdag een curettage gehad, wat me allemaal erg is meegevallen! Nu wachten totdat de bloeding stopt en m'n cyclus weer op gang komt! Dan gaan we weer zo snel mogelijk een nieuwe poging wagen :) 

Groetjes Marijke

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
17 feb 2016 - 21:38

Ireen wat gaaaaaaaf!!
Wauw! Wat heerlijk! Even om in de platte eerlijkheid te blijven.... Had jij ook last van krampjes? Omdat je zei dat de eerste tekenen op een menstruatie leken...
Ben blij voor je!

We hebben dinsdagmiddag getekend voor de sleutel. Ik vond het heel belangrijk dat we die dag ook konden genieten van dat bijzondere moment,dus ik had met manlief afgesproken dat we alleen af gingen plakken,die dinsdag.

Oskar voelt zich een heuse Bob de Bouwer,maar stiekem heeft hij 2 linkerhanden,dat bleek dinsdag maar weer ;-)
Er zitten nog vrij veel plugjes in de muur. Terwijl ik in de eetkamer een zeiltje aan het uitspreiden was voor de verfspetters vond Oskar het opeens megabelangrijk om die pluggen uit de muur te trekken.... Om de muur heen had ik al een paar keer bemoedigend gecoacht,toen er opeens klonk.... Mir,je moet nu komen,het bloedt!! De sufferd had met het uit de muur trekken van een plug zijn hoofd geraakt! Precies in zijn haargrens. Bloedde als een rund!! Mijn eigen Bob :-):-)

Maar.... Eigenlijk alleen cosmetisch werk in het nieuwe huis. Poetsen (en veel) en schilderen. Er zat orgineel een beetje een eigele kleur op de muren. Wij kozen voor spierwit met 1 wand groen.

In de woonkamer. En die hebben we vandaag helemaal afgekregen!
Nu boven nog!
Daar zit nog wel wat werk in hoor! Oskar heeft de ambitie om komend weekend al over te verhuizen.
Ik begrijp niet zo goed waarom we zo'n haast hebben,maar ik ga braaf mee in de flow!

Ondertussen had ik gehoopt dat het verhuizen zorgde voor minder denken aan zwanger raken. Dat is mislukt. Ik hoop het zo!!

ietjepietje
afbeelding van ietjepietje
17 feb 2016 - 20:48

Okee, ik was maandag in zak en as... maar er is toch iets gebeurd...

Maandag, dinsdag en vandaag trok ik er steeds een droge (met paar bruine bloedstreepjes) tampon eruit (sorry voor de info!). Ik snapte er echt helemaal niks meer van! Ik had afgelopen zaterdag en maandag getest, dat was negatief, maar vandaag tóch een licht streepje!!! Wat dus zou betekenen dat ik zwanger ben :)

Nu ga ik zaterdag nog een keer testen, met ochtend urine, voor de zekerheid maar denk toch dat het zo is!!! Whaaa, spannend hoor :)

@mir: hoever ben je met klussen? Kan je snel over? Ik duim voor je, hopelijk heb je snel ook een positieve test :D

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
17 feb 2016 - 16:54

Vandaag een vrije dag vol latex :-) wauw,een eigen huis. Het schiet op,en wordt echt gaaf!!

Vrijdag is mijn testdag. En ergens sluimert al een buikpijntje en een rugpijntje. Maar kan ook best van het klussen komen! (Hihi,letterlijk klussen)
Ik heb nog hoop zo lang ik geen bloedverlies heb heb ik echt nog hoop!!

0luna0
afbeelding van 0luna0
17 feb 2016 - 08:16

Gefeliciteerd Nancy! Inderdaad spannend, hopelijk gaat het nu wel goed en mag je straks een lief klein baby'tje in je armen houden!

Rosanja
afbeelding van Rosanja
15 feb 2016 - 22:03

Ik durf er ook niets over te zeggen en zie geen foto's. Als je het zeker wilt weten wacht je een paar dagen en dan test je nogmaals dan kun je zeker verschil zien.

Wat balen dat je de voortekenen van een menstruatie ziet aankomen hopelijk is het de volgende keer wel raak.

Ik heb vanavond weer geinsemineerd dus nu maar weer afwachten of het lukt.

Succes iedereen

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
15 feb 2016 - 18:58

Hey Nancy,
Ik durf daar echt niks over te zeggen! Ben bang dat je nog ff geduld moet hebben!

Ireen,wat ellendig!! Knap dat er nog optimisme is

ietjepietje
afbeelding van ietjepietje
15 feb 2016 - 14:55

Ha dames!

 

Gefeliciteerd degenen die zwanger zijn! Dat het maar hele mooie baby's mogen worden! :D

 

Volgens mij mag ik in het wachthoekje van volgende maand mee, hier komen de eerste tekenen van ongesteldheid eraan... Ik baal echt flink! Had namelijk echt gedacht dat het deze keer raak zou zijn... Maargoed, niet getreurd! Er is altijd nog een volgende maand. 

 

Hopelijk komen er nog een paar zwangeren bij, anders is het 'uitgerekend hoekje' ook zo leeg ;)

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
13 feb 2016 - 21:37

Gefeliciteerd!!! laugh

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
13 feb 2016 - 15:48

Jaaay!! Gefeliciteerd!!!

Jaaay
afbeelding van Jaaay
13 feb 2016 - 13:59

Ik duim voor jullie dames!

Rosanja
afbeelding van Rosanja
13 feb 2016 - 10:59

Mirmetbaby nog eventjes geduld dat ellendige wachten is het ergst. Kan me voorstellen dat je voorzichtig bent maar hoop houden is altijd goed toch. Daar zijn we hier voor toch om elkaar te steunen we weten allemaal wat het is.

luna spannend ook voor jou begint het nare wachten weer.

Jaaay wat geweldig nieuws gefeliciteerd. Geniet er van.

De eerste 2 zwangere zijn een feit hopelijk volgen er gauw meer

0luna0
afbeelding van 0luna0
13 feb 2016 - 08:29

Jeeeehh! Gefeliciteerd!
Al twee zwangeren, hopelijk volgen er snel meer!

Jaaay
afbeelding van Jaaay
13 feb 2016 - 07:47

Jaaaa clear blue zegt zwanger 1-2 weken.
Spring een gat in de lucht!

0luna0
afbeelding van 0luna0
13 feb 2016 - 00:44

Hoi

Rosanja, fijn dat er al een plan ligt te wachten voor wanneer je zwanger bent. Prettig idee dat ze er alles aan doen om te zorgen dat het goed blijft gaan. Hopelijk is het snel raak.

Jaaay, spannend twee verschillende uitslagen. Ik heb wel eens gelezen dat de clear blue testen minder gevoelig zijn dan de goedkopere testen... Dus wie weet. Nog een paar uurtjes!

@Hier: een dag na mijn positieve ovu test was hij ook weer negatief. Ik heb altijd dat ik vanaf nu vanalles voel. Steekjes, krampjes, pijnlijke borsten etc, waardoor ik er steeds meer mee bezig ben dan ik eigenlijk zou willen. Zo irritant! Kon je af en toe maar even naar binnen kijken om te zien wat er gebeurde!

Luna

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
13 feb 2016 - 00:11

Ik kan pas vrijdag testen. Maar mijn menstruatie trekt zich doorgaans nergens iets van aan,dus ik denk donderdag al wel duidelijkheid te hebben.
Ik probeer ook wat timide te reageren op al die gevoelens en signalen,maar ik heb toch hoop. Veel hoop.
Ik zit er best wel mee dat ik zo graag zwanger wil zijn dat ik mezelf er echt een beetje gek mee maak,maar hoe hard ik ook probeer..... Minder wordt het niet!

In ieder geval jullie super bedankt meiden! Dat jullie hier voor me zijn en me steunen!

Laurean
afbeelding van Laurean
12 feb 2016 - 20:32

Wat een positieve en hoopvolle berichten hier, leuk!
 

Jaay, gefeliciteerd! Streep is streep, dus als je positief getest hebt met een goedkope test mag je het gewoon geloven!

@Steefmama, heb je al een uitslag van de scan bij je man of moet je daar nog een poosje op wachten? En is zo'n ontsteking snel te genezen?

Wanneer kun jij testen Mirmetbaby? Zelf mag ik woensdag (hoop ik dan). MIjn kwaaltjes zijn verdwenen, dus het zal toch wel neit zo zijn. Of toch? Het kan natuurlijk wel... Zo kan ik mezelf helemaal gek maken :)

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Jaaay
afbeelding van Jaaay
12 feb 2016 - 16:08

Jaa zou kunnen dat het te vroeg was haha. Moest of de 10e of de 12e (vandaag dus) ongesteld worden maargoed hoop op t beste . Heb een nieuwe gehaald en doe ik morgen.

Wachten is het ergste idd!

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
12 feb 2016 - 13:45

Is het nog vroeg om te testen jaay?
Als een test positief aangeeft denk ik dat er hoop is!!
Maar het beste is om morgen weer te testen. Hcg verdubbelt in de eerste dagen per dag!!

Spannend hoor!

Hier buiten de krampjes in mijn buik ook nog jeukende borsten. Stomme wachten!

Rosanja
afbeelding van Rosanja
12 feb 2016 - 12:34

O das dan wel dubbel blijdschap en teleurstelling zullen dan door elkaar lopen. Succes morgen ik hoop het echt voor je.

Ik ben vandaag begonnen met ovulatie testen dus afwachten tot hij positief is.

Jaaay
afbeelding van Jaaay
12 feb 2016 - 12:14

Nou.. Goedkope test zei ja en clear blue bee.. Morgen ochtend nog maar is dan ..

Jaaay
afbeelding van Jaaay
11 feb 2016 - 20:21

Dankjewel!!

Hoop het zooo!
Verschillende symptomen maar toch bang teleurgesteld te worden..
We zullen zien.

Rosanja
afbeelding van Rosanja
11 feb 2016 - 20:16

Jaaay wat enorm spannend ik ga voor je duimen. Succes met testen :)

Jaaay
afbeelding van Jaaay
11 feb 2016 - 20:07

Nou ladies..
Had gister ongesteld moeten worden maar nog niks haha..

Morgen maar even testje doen dus !

Rosanja
afbeelding van Rosanja
11 feb 2016 - 11:28

Haha heel herkenbaar Pippelicious toen ik zwanger bleek kon ik het ook niet geloven en had ik ook de drang elke keer te testen hihi. Geniet er van :)

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
11 feb 2016 - 06:05

Dankjulliewel! Ik ben nog steeds bezig met het te bevatten.. Voor m'n gevoel moet ik elke dag een test doen om te zien dat het nog steeds zo is..  En of ik het niet gewoon gedroomd heb enzo!

Rosanja
afbeelding van Rosanja
10 feb 2016 - 20:56

Steefmama wat een domper veel beterschap gewenst aan je man. Hopelijk is hij volgende maand helemaal de oude. En lukt het dan.

Luna wat goed dat je merkte dat je je eisprong had. Succes met klussen en dan daarna weer wachten.

Ik had een loslatende placenta waardoor de vroeggeboorte begon. Ze kunnen dat niet voorkomen maar nu ze het weten wel de kans verkleinen. Nu het mij gebeurt is heb ik 10% kans dat het weer gebeurt. Maar dit is wat ze de volgende zwangerschap gaan doen.

Ik kom in het HR-TEAM en moet met 7 weken voor de eerste controle dan wordt er al uitgebreid bloed geprikt en een kweekje genomen voor bacteriën.

Vanaf 10 weken krijg ik ascal ( bloedverdunner ) wat de kans op een loslatende placenta met 40% verminderd.

Van week 16 tot 36 ga ik wekelijk hormoonspuiten krijgen om de baby vast te houden.

Met de 18, 19, 20, 21, 22, 23 en 24 week maken ze inwendige echo's om de lengte van de baarmoederhals in de gaten te houden en als het kleiner dan 2,5 cm is gaan ze preventief een bandje plaatsen.

In de weken 18 tot 28 wordt ik sowieso wekelijks door de gynacoloog gezien.

gedurende de hele zwangerschap gaan ze extra bloedonderzoeken doen om mijn vitamine en ijzerwaardes in de gaten te houden.

Ik vind het een geruststellende gedachte dat dat plan al klaar ligt en ik weet wat ze gaan doen om herhaling te voorkomen. Hier hoef ik me niet meer druk om te maken. En kan ik me richten op zwanger worden. Zonder de extra stress omdat ik weet waar ik aan toe ben. En nu zien we wel wanneer het raak is hoop dat het niet zo lang duurt haha. Als ik lees hoe lang sommige van jullie al bezig zijn.

0luna0
afbeelding van 0luna0
10 feb 2016 - 19:47

Hoi

Pippelicious gefeliciteerd met je zwangerschap! Lekker genieten van komende tijd!

Rosanja. . . Ik ben erg benieuwd naar je zwangerschapsplan? Hopelijk is het snel raak en gaat het dan wel goed!

Bah ... weer een aantal ongesteld. ..

Hier de eerste menstruatie na mijn curretage overleefd. Kwam pas na 5,5 weken. Deze was wel heftiger dan voorgaande en duurde ook wat langer dan normaal. Vandaag had ik het idee dat mijn eisprong eraan kwam (dag 14) en inderdaad in dikke streep op de ovu test! Dat zou dus betekenen dat ik nu weer een normale cyclus krijg van ongeveer 29 dagen! Toch fijn om te weten in plaats van die onzekerheid van een langere cyclus.
Drie keer raden wat wij gaan doen ... ;) en dan wachten ...

X

Pagina's