December 2015

69 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
1 dec 2015 - 18:22
December 2015

Het is weer 1 december. Graag klets ik met de meiden die ook graag een kindje willen en daar mee bezig zijn in december!

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
30 dec 2015 - 03:51

Jeetje Mirmetbaby, heftig.. Wel goed om te horen dat iedereen ongedeerd is!

Gefeliciteerd Anke! Mooi nieuws!

Ik ben sinds maandag totaal in de war. Ik ben normaal nooit ziek zwak of misselijk rond of door m'n eisprong.. Nu heb ik alles wat je maar kan bedenken; koortsachtige aanvallen van kou en warm (ik kan bijna bij m'n moeders overgangskwaaltjes aansluiten). Ik ben al twee dagen misselijk waardoor ik nauwelijks eten binnen krijg.. Ik plas me helemaal suf, maar zonder pijn dus geen blaasontsteking. Ik heb Google gevraagd of dit iets te maken kan hebben met de bevruchting (ongeveer zondag) maar die vindt dat dat eigenlijk niet kan, pas na een eventuele innesteling..

Nou dacht ik dat het iets beter ging, maar nu lig ik weer midden in de nacht naar het plafond te staren. Warm, koud, warm, koud..  Kent iemand deze klachten? Zijn het hormonen...? 

 

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
29 dec 2015 - 20:36

Mirmetbaby; dat is inderdaad schrikken, wat een geluk dat ze er nog goed vanaf zijn gekomen!

Anke; gefeliciteerd!

Voor mij weer minder goed nieuws, ik ga door naar het wachthoekje januari. Ben met kerst eindelijk ongesteld geworden. Weet nu alleen niet meer wat ik aan kan houden. Houd eerst maar eens de afgelopen maanden aan en zie wel verder.

Hoop verder dat iedereen fijne kerstdagen hebben gehad.

anke1984
afbeelding van anke1984
29 dec 2015 - 19:33

 

Jeejte wat zal je idd geschrokken zijn, maar gelukkig ongedeerd! Mijn man heeft ook 3 jaar geleden een ongeluk gehad met onze dochter in de auto, auto door n bergingswagen in de flank geramd, gelukkig ook zij ongedeerd maar je staat er van te rillen.

Ik denk dat mijn wachtbankje over is want mn test gisterochtend was duidelijk positief! laugh

 

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
28 dec 2015 - 22:37

Hey meiden,
Gezellig dat jullie meepraten!
Het is heel herkenbaar dat je niet met je omgeving deelt dat je een concrete kinderwens hebt!
En daarom zo prettig om dat hier wel te kunnen delen!!

Anke,wat spannend zeg! En zo te lezen (fingers crossed) hoef je niet lang met ons in het wachthoekje. Geweldig!! Fijn als het na zo'n lange periode zou mogen.

En natuurlijk ook een warm welkom voor pippelicous! Ik ben altijd vol van vertrouwen. Voordat we het weten zijn we zo dik van die zwangerschap dat in en uit de auto stappen super onhandig is!!

Mijn man heeft gisteren een flink auto-ongeluk gehad. Floor zat bij hem in de auto. Gelukkig zijn ze beiden ongedeerd. De auto is op z'n kop in de berm beland. Wat een schrik!!
Het fysieke is natuurlijk het belangrijkst. Een auto is maar blik. Toch komt vandaag steeds meer het besef dat het wel heel zuur is dat die auto nu totall loss is verklaard.... Dat het financieel wel wat haken en ogen gaat krijgen....

anke1984
afbeelding van anke1984
27 dec 2015 - 20:55

Goedenavond dames, ik zou me ook graag bij dit clubje willen voegen om mee te praten smiley  Ik zal me even voorstellen. Ik ben 31 jaar en al mama van een geweldige dochter van bijna 4  (spontane zwangerschap). We zijn nu alweer dik 2 jaar bezig voor een 2e waarvan bijna 1,5 jaar in de MMM. 

Vandaag was mn NOD maar had stiekem vrijdag al getest ivm kerst en er was zowaar een 2e lichte streep te zien! Alleen de twijfel aangezien ik pregnyl heb moeten spuiten voor eisprong te krijgen en dat kan test beïnvloeden bepaalde tijd en is geen vaste tijd voor hoelang. Van de artsen mag ik dus pas 29ste testen maar heb echt het gevoel zwanger te zijnblush ik ga morgen toch weer testen of het streepje al duidelijker is want dan kan het niet meer het medicijn zijn en dat hopen we na 16 rondes en 1 mk verder wel dat het dat is. En dan de 29ste met cb testen.

Bedankt dat ik hier even mn verhaal kan doen, zijn verder geen mensen waar ik hierover mee kan praten

 

 

Pippelicious
afbeelding van Pippelicious
27 dec 2015 - 16:51

 

Hi Hallo,

Ik lees af en toe als 'buitenstaander' mee, maar heb nu toch besloten om ook eens van mij te laten horen..

Even voorstellen? Ik ben 24, getrouwd en sinds twee maanden bewust aan het proberen om zwanger te worden. Ik wil mijn kinderwens nog niet met mijn omgeving bespreken, pas als het is gelukt om daadwerkelijk zwanger te worden. Toch mis ik daardoor wel de feedback en steun in deze vreemde en nieuwe periode!

Ik heb vanochtend een LH piek gestest.. Dus over ongeveer 14 dagen is het er op of eronder.. En ik vind het zó spannend!!

 

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
25 dec 2015 - 22:27

Inderdaad.... Fijne kerstdagen... Alsnog....

Mutsje,het is niet gek dat je nog niet veel symptomen ervaart....
De piek van je hormonen zit tussen week 6 en week 12. Tijdens mijn zwangerschap van Floor liet mijn lichaam me toen ook echt afzien. Misselijk! Geen geurtjes kunnen verdragen,nog meer misselijk!
Maar.... Dat ging ook weer over hoor!
Mijn advies is om vooral aan je verloskundige om tips te vragen! Zij weten zooooveel omdat ze zoveel zwangere vrouwen zien!

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
25 dec 2015 - 12:21

Laurean: Jaa we hebben een heerlijk weekendje weg gehad.
En met een positieve test is het zeker een weekend om niet te vergeten :)

Ik moet zeggen dat ik er afgelopen dagen niet veel mee bezig ben omdat mijn man is geopereerd en een dag langer in t ziekenhuis moest blijven. Ben dus meer in t ziekenhuis geweest voor hem dan dat ik kan genieten van t idee dat ik zwanger ben.
Heb verder ook weinig klachten. Af en toe krampen zoals mentruatie pijn en mn misselijkheid heb ik onder controle. :)

Steefmama
afbeelding van Steefmama
24 dec 2015 - 12:54

Iedereen alvast een heel vrolijk kerstfeest gewenst!! En laten we hopen op een hoop babies in 2016!! Wij mogen dit weekend aan de klus.. Dus ik hoop op een bijzonder kerstcadeau!

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
24 dec 2015 - 08:59

Hier toch ongesteld geworden.
En de buikpijn!! Echt niet grappig om zonder hormonen ongesteld te zijn! Of teveel echte hormonen,weet ik hoe het zit! Het doet zeer.
Op naar januari. Als wij alle 3 nu weten dat we niet zwanger zijn weten we vast in januari alle 3 opeens dat we wel zwanger zijn!! (Ik ben van de positieve insteek)

Wij hadden al een superschattig schommelwiegje gekocht voor de nieuwe baby. Nu in het nieuwe huis hebben we er zo'n schattig plekje voor!!

Maandag gaan we weer naar de hypotheker,maar zo ver verloopt alles voorspoedig en voorzien we geen problemen in de aanvraag van de hypotheek.

Iets minder van de positieve insteek is dat ik ziek in bed lig. Eigenlijk zou ik de hele kerst moeten werken met nog wat diensten er omheen (lekker dan) maar nu ben ik echt ziek. Ik ben gisteren midden in mijn dienst naar huis gegaan.
Floor was zo snotterig en ziek. Bij de huisarts bleek het een longontsteking. Ik heb het staartje ervan. De huisarts heeft net mijn longen gecheckt. Geen longontsteking gelukkig,maar ik voel me echt belabberd. Dan helpt zo'n ongesteldheid echt niet.
Maar dat was al mijn gemopper hoor! Ik heb teveel leuke dingen om naar uit te kijken om te blijven mopperen :-)

sutjegirl
afbeelding van sutjegirl
24 dec 2015 - 00:42

Vanmiddag toch maar getest, negatief....
Probeer het morgenvroeg voor het werken nog 1x en dan leg ik me erbij neer wat de uitslag ook zal zijn.
Uiteraard hoop ik op positief ;-)

Laurean
afbeelding van Laurean
23 dec 2015 - 22:54

nou ja, heb ik van de week een heel verhaal getypt, is het weg!
Nu dus maar even snel.

Mirmetbaby, gefeliciteerd met je huis! Wat een mooi einde van 2015 ;) En wie weet heb je te vroeg getest, het kan nog, toch?

Musje: super gefeliciteerd! Ik hoop dat je echt kunt genieten van je zwangerschap. En was je weekendje weg leuk?

Spannend hè, Sutjegirl, die laatste dagen voor NOD. Het zou leuk zijn om met de feestdagen goed nieuws te hebben.

 

Hier gaan we door naar ronde 9 helaas. Op naar januari!

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

sutjegirl
afbeelding van sutjegirl
23 dec 2015 - 09:35

Haha inderdaad.. we zijn nu net een maandje bezig, gezien het feit dat veerle er ook niet binnen een maand was (en ook geen twee) denk ik dat ik met oud en nieuw gewoon een borrel kan drinken en filet american kan eten. Hopelijk niet natuurlijk ;)

Vanmiddag ff bij de kruidvat een test ophalen. 

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
23 dec 2015 - 09:27

Hihi sutjegirl! Het zou toch wat zijn als we weer tegelijk zwanger zijn!!!
Al ga ik nog een maandje wachten denk ik..... Maar als jij zwanger bent ben je dat toch nog 9 maanden lang!

sutjegirl
afbeelding van sutjegirl
23 dec 2015 - 01:58

Over twee dagen nod... Zal het dan toch ? Voor de mensen die me kennen, ssst mondje dicht ;) 

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
22 dec 2015 - 20:31

Wauw mutsje,wat een goed nieuws!!! Gefeliciteerd!!!

Hier iets minder positief... Mijn vroege test gaf negatief aan. Ik ga dus mee naar het wachthoekje van januari. Ook wel prima eigenlijk want..... We hebben een huis gekocht!!! We hadden ons droomhuis gevonden,en we zijn tot een mooie prijs gekomen. Voor ons ligt er dus nog een verhuizing in het verschiet!

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
20 dec 2015 - 12:29

Even snel een berichtje vanaf ons weekendje weg. Gelukkig niet meer ziek geweest. 

Gister de clearblue gebruikt en daar staat Zwanger 1-2 weken! Volgens internet berekingen 23 augustus 2016 uitgeteld :)

Mijn man kon het niet geloven! (Ik had woensdag en vrijdag al een positieve test)
Hij was ook helemaal happy met zijn kado. Een baby voetbalteneu van club waar wij fan van zijn. hihi...
Nu dus helemaal happy op ons weekendje weg :D
Ik heb me vanmorgen ook meteen aangemeld voor Moeders voor Moeders. Aangezien ik ook hulp nodig heb gehad vind ik het heel fijn om iets terug te kunnen doen.

Nu nog even genieten van ons weekend. Tot snel!

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
18 dec 2015 - 15:05

Vind het wel lang duren...  zit inmiddels op dag 36 van mijn cyclus. Nog maar een nieuwe test gehaald en in het weekend nog maar eens testen.

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
18 dec 2015 - 08:41

Ik hoop inderdaad niet dat ik me zo ga voelen de komende weken zoals ik me gister voelde. Dan duurt t eerste tremester lang!!!/
Dan zal ik het ook niet lang verborgen kunnen houden en zullen we het misschien eerder moeten vertellen dan de 12 weken. (dat is wat mijn man wil) Ik vertel het aan de ouders/broer/zussen het liefst na de eerste echo die ik rond de 7 weken zal krijgen.

Vanavond gaan wij toch een weekendje weg ondanks dat ik me nog niet helemaal fit voel.
Ik heb vanmorgen opnieuw getest om er zeker van te zijn dat ik hem morgenvroeg kan verrassen met het kado en niet dat de test morgen negatief zou geven.
Vandaag gelukkig ook positief!!!
Morgen zal ik voor de eerste keer clearblue gebruiken sinds ik positief heb getest. (heb nu sensitest gebruikt)
Ik hoop dus zoo dat de clearblue ook positief is! Als het woordje zwanger er staat maakt het misschien meer indruk.
Nu geloof ik het nog niet echt :)

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
18 dec 2015 - 08:21

Klinkt positief, over de zwangerschap, mutsje!

Weet je... Of je ziek zijn nou veroorzaakt is door een virusje of door de zwangerschap maakt eigenlijk niks uit... Je moet er toch doorheen. 

Het is wel erg vroeg in je zwangerschap om er zo ziek van te zijn. De hoeveelheid hormonen als gevolg van de zwangerschap zijn nog niet zo heel hoog, de piek van hormonen zit tussen 6 en 12 weken zwangerschap. Dan ervaren de meeste zwangere vrouwen ellende met hun lichaam.

Het is nou eenmaal een beetje grieptijd... Ik kan helaas uit ervaring spreken :-) *keelpijn!!!!*

Als je ooit een kindje hebt met hoge koorts die niet wil zakken op paracetamol...... Azijnsokken! Ik heb voor het eerst in 4 nachten een soort van nachtrust gehad. Waanzinnig!

 

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
17 dec 2015 - 15:22

mutsje; Nog nooit van gehoord. Dat is geen fijne reactie van je lichaam.

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
17 dec 2015 - 10:22

Ik heb ff opgezocht op internet:

Diarree komt het vaakst voor aan het begin van de zwangerschap. Door de veranderingen in je lichaam past je lichaam zich constant aan. Vaak krijg je dit in combinatie metkrampen in de buik en vaak heb je dit ook in combinatie met overgeven.
aak is dit ook een aanhoudende diarree en zal het pas na enkele dagen weg gaan. Vaak heb je dan niet alleen last van diarree, maar bijvoorbeeld ook van braken en buikkrampen. Dit zijn namelijk een van de beginnende symptomen van de zwangerschap. 

T zou dus wel zomaar kunnen. Zaterdag nog maar een keer testen of het inderdaad een zwangerschap is.

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
17 dec 2015 - 10:14

mutsje, dat is niet fijn. Ik denk zelf dat je een een of ander virusje te pakken hebt. Ik herken het niet bij een zwangerschap. Ik was zelf wel heel erg misselijk maar nooit s'nachts. Ik hoop dat je er snel overheen komt. Beterschap!

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
17 dec 2015 - 09:48

Ik heb gisteren inderdaad ook ff de kliniek gebeld. Ze zeggen dat ik er eigenlijk wel vanuit kan gaan dat het een zwangerschap is, maar voor de zekerheid ff t weekend afwachten omdat dan zeker alle pregnyl uit mn lichaam moet zijn.
Dus eigenlijk weet ik nog niet veel.

Gisteravond rond 22.00 uur werd ik wel wat misselijk. Savonds in bed werd dat erger. Uiteindelijk toch in slaap gevallen maar veel wakker geweest. Ik heb mijn hoofdeind omhoog moeten zetten omdat mn misselijkheid toen redelijk te hebben was. Ook was mn buik heel erg aan t rommelen. Toen maar ff naar de wc gegaan zodat ik ff uit bed kon. Maar op de wc heb ik wel ff gezeten. Sorry voor de details maar alles kwam er onderuit. Soms wist ik  niet of ik op de wc of voor de wc moest gaan zitten. Dit heb ik 2 keer gehad vanacht. Nu dus helemaal niks waard. Eten lukt nauwelijks. 
Straks 2 paracetamol genomen, even een uurtje op de bank gelegen en nu gaat het redelijk. Maarja, of dit nu met de evt. zwangerschap te maken heeft of dat ik nu een griepje te pakken heb..geeeen idee.

Klara
afbeelding van Klara
16 dec 2015 - 21:49

Goedenavond Dames,

Ik ga proberen alles bij te lezen maar hier alvast mijn verhaal.
We zijn sinds kort erover uit dat we graag nog onze kers op de taart willen.
We hebben 3 zoons van 6, 4 (bijna 5) en net 1 jaar.
Tussen onze 2e en 3e zoon zijn we met 16 weken zwangerschap ons dochtertje verloren. Je gaat heel anders een volgende zwangerschap in maar gelukkig mochten we het nog een keer mee maken en werden we gelukkige ouders van onze 3e zoon. Mijn wens was altijd 4 kids en hopelijk mag die wens uitkomen.
Ik tel over het algemeen vrij snel aan en dat was laatst ook alleen kwamen we er met 8 weken echo achter dat het helaas een miskraam was van een tweeling waar er 1 al eerder was gestopt. 23 november jl heb ik een curettage gehad en dat moet ik nu zien als 1e dag menstruatie. Mijn NOD zal dan dus rond 21 december zijn. Had 5 december een positieve ovulatietest en de 6e hebben we geklust. De 7e was de ovulatietest negatief. Mezelf kennende ga ik eerder testen want tja ben gewoon erg ongeduldig van aard hahaha.

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
16 dec 2015 - 18:23

Ha meiden!

Ik zou inderdaad ook ff ziekenhuis bellen,mutsje! Je weet het niet!

Inderdaad zielig,die zieke kindjes! Hier inmiddels een echt zielig dametje met hoge koorts. En ik maar hard werken.

Met kerst moet ik ook werken. En nog een flinke reeks van diensten achter elkaar. Allemaal late diensten,met tweede kerstdag een vroege dienst.

Met oud en nieuw ben ik lekker vrij! Maar eigenlijk weet ik nog niet wat we gaan doen.
Komt wel goed. Gewoon gezellig met mijn gezinnetje is ook lekker!

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
16 dec 2015 - 09:37

Loe; Wat je zegt ervaar ik ook een beetje. Sinds augustus is mijn cyclus een paar dagen korter als andere jaren, ik dacht dat het door de MTX injecties kwam die ik vanwege mijn bbz heb gehad. Deze keer lijkt de mijne ook weer langer te duren. Had het met het gemiddelde van de afgelopen maanden afgelopen maandag moeten worden maar ben het nu nog niet. Maar afwachten dus.

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
16 dec 2015 - 09:25

Mutsje; geen idee ik heb daar geen verstand van maar misschien kun je het ziekenhuis bellen om te informeren? Die zouden het moeten weten. Ik hoop voor jou dat het gelukt is!

 

Loe
afbeelding van Loe
16 dec 2015 - 09:21

Hallo allemaal,

Volgens mij zijn alle lichamen vanslag, net als de natuur!!! Ben altijd stipt om de 4 weken (al 2 jaar), de afgelopen 3 maanden stipt om de 3 weken. Dus bij een cyclus van 3 weken had ik afgelopen weekend ongesteld moeten worden. Maandag getest en het was negatief. Dus nu wacht ik maar af tot het weekend, en dan test ik volgende week maandag als dit nog nodig mocht zijn.... Ben wel een beetje nerveus, want mijn klokje tikt door en ik heb niet veel tijd meer....

Heelijk die zieke kindjes van ons. Bij mij waren ze ook ziek, heb de afgelopen dagen veel kots moeten opruimen.....Volgende week kerstvakantie. Heb met de kerstdagen dit jaar niets gepland, afgezien van de verplichte familiebezoekjes.....Heerlijk. Lekker rustig met het gezinnetje. Zal een dagje frietjes eten en een dagje gourmetten worden. Hoef ik niet zoveel te doen, geen gezeur aan tafel want dat vinden ze allemaal lekker.

En wat zijn jullie plannen met de feestdagen?

 

Groetjes Loe


mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
16 dec 2015 - 09:11

Uhm, een vraagje...Kun je een valse positieve test krijgen als je gonal-F of pregnyl hebt gebruikt? Dat de hormonen nog in mn lijf zitten?

Ik kon namelijk niet wachten tot het weekend en nu geeft de test positief aan.
Mn man weet t nog niet.
Aangezien wij een aantal maanden bezig zijn heeft mijn man gezegd dat hij er niet telkens bij hoeft te zijn.
Ik wil hem op ons weekendje weg verrassen maar wil hem niet blij maken met een valse test.

Steefmama
afbeelding van Steefmama
15 dec 2015 - 13:46

@laurean Ik hoopte dat inderdaad ook.. Maar die hoop heb ik inmiddels laten varen.. Ben het vrijdag geworden en bloed nu nog steeds.. Dan moet het met innestelen zowat een slagader geraakt hebben ;) Dus helaas.. Maar wel vreemd dat het dik een week te vroeg is terwijl ik het eigenlijk bijna mijn halve leven rond de 18e werd.. Nu dan m'n vruchtbare dagen rond de kerst dus als het dan wel lukt is dat wel een leuk verhaal voor later.. ;)

Laurean
afbeelding van Laurean
15 dec 2015 - 12:42

Wat balen, ijsvogel! Ik ken dat wel: je merkt zelf van alles en hebt jezelf al helemaal zwanger (met dikke buik;) gedacht, en dan blijkt het niet zo te zijn. De teleurstelling is bij mij dan extra groot.

@Steefmama: als het (veel) te vroeg is, zou het ook een innestelingsbloeding kunnen zijn. Bij mijn zoontje had ik 't ook dat ik dacht 'bah, ongesteld en dat nu al.' Bleek het na een dag eigenlijk over te zijn. Toen in het weekend getest: zwanger! Ik hoop voor je dat het bij jou ook zo gaat!!

@Musje: hopelijk wordt het voor jou een weekendje weg om nooit te vergeten. Je hoeft natuurlijk geen kwaaltjes te hebben van tevoren, hè.

@Mirmetbaby: zieke kinderen zijn echt zielig, ja. Vorige week was ons jongetje ook ziek. Hij wilde zelfs niets meer drinken (maar dat moest 'ie uiteraard wel), lag als een hoopje ellende op mijn schoot. Maar gelukkig knappen kinderen ook vaak snel weer op.

Spannend zeg, dat je zoveel merkt! Nog even afwachten...

 

Tja, hier zal het deze maand dan wel niets worden omdat ik griep had. Zoooo balen! Door naar de volgende ronde dan maar. En lekker genieten van een wijntje met de feestdagen :)

 

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Steefmama
afbeelding van Steefmama
15 dec 2015 - 10:20

Hier ook balen... Snap er niks van, ben opeens 6 dagen te vroeg ongesteld geworden.. Naja, niks aan te doen.. Met deze nieuwe cyclus maar.hopen op een kerstcadeau..

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
15 dec 2015 - 08:01

Vanochtend getest en helaas was hij negetief. Waren het toch de zenuwen die mij weer voor de gek hielden.

Ondertussen moet ik deze week nog werken en dan lekker vakantie. Na de kerst ga ik naar drie dagen werken ipv vijf, hoop dat het rustigere ritme een positieve invloed heeft.

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
14 dec 2015 - 14:59

Ik mag aankomend weekend testen. Hoop dat ik t zo lang vol kan houden! Ik weet verder ook niet wat ik er van moet denken. Vorige maand had ik verschillende symptomen en dacht ik dat t raak was maar mijn lichaam heeft me goed voor de gek gehouden. Nu denk ik dat mijn borsten gegroeid zijn en heb ik vaak hardere tepels. Maar ik ben bang dat ik mezelf weer voor de gek aan t houden ben. Dus ik ga niet te veel hopen. Al is dat wel lastig hihi  

 

 

 

 

Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
14 dec 2015 - 14:30

Welkom Ijsvogel!
Laurean,ik ben bang dat je deze maand al kunt vergeten.... Een eisprong trekt zich er vaak niks van aan dat jij je niet lekker voelt.

Hier is het een pittig dagje... Floor (mijn dochter van 16 maanden) is niet zo lekker.
Ik kwam vannacht na 1 uur thuis op mijn werk. Dikke crisis daar.... Heb er vannacht wel 3 keer uit gemoeten omdat ze zo hevig aan het hoesten was. Zo zielig!!
En vanmorgen weer extra vroeg wakker....
Ik hang wat op de bank vandaag ;-)

Ik kan over een week met een vroege test testen. Ik ben zo benieuwd!!! Ik merk aan mijn afscheiding dat mijn hormonen hard aan het werk zijn. Heb de methode van Billings eens gegoogeld,en volgens die methode hebben we op het goede moment ons best gedaan.
Ik ben gewoon super benieuwd :-) tel de dagen af!

Laurean
afbeelding van Laurean
12 dec 2015 - 13:47

Dubbel gefeliciteerd, meisje92! Ben je nu al bij je zus geweest? Dan is het hele probleem natuurlijk opgelost ;) En wat gaaf dat je positief testte op de dag dat zij bevallen is van haar zoon!

 

Deze week niet op het forum geweest, ik was ziek. Erg jammer, want net in de vruchtbare periode. Weet iemand of dat dan gewoon opschuift of moet ik de hoop voor deze maand al opgeven?

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
11 dec 2015 - 09:42

Ik zou dit weekend kunnen testen maar ik heb mij voorgenomen om nog te wachten tot mijn menstruatie zou moeten komen. Of het gaat lukken weet ik niet; ik heb het mij ook al eens eerder voorgenomen maar toen lukte het niet wink.

Bij mijn eerste zwangerschap had ik trouwens geen last van mijn borsten maar de afgelopen maanden wel. Ben nu wel licht misselijk maar weet niet of het van de zenuwen is (of weer een grapje van mijn lichaam) of dat het toch gelukt is

Steefmama
afbeelding van Steefmama
10 dec 2015 - 21:05

@ijsvogel Ja het beste is inderdaad gewoon afwachten... Maar ik heb echt last van m'n borsten en dat maakt dat ik er toch steeds mee bezig ben.. Ik hoop het zooo... Nog even geduld en dan weten we meer... Wanneer kan de rest ongeveer testen? ?

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
10 dec 2015 - 11:03

Mijn man vroeg me gister of ik ook al signalen had of t gelukt zou zijn.

Vorige keer had ik echt zooo veel signalen dat ik dacht dat ik zwanger was.
Maar helaas...

Nu heb ik helemaal geen signalen. Ik ben moe maar dat ben ik al heel lang dus dat heeft niks met dit te maken.
Ben er nu ook op een andere manier mee bezig als vorige maand. Toen was het de eerste maand dat het wel eens raak kon zijn.
Nu de 2e maand merk ik dat ik het meer achter me kan laten. Ik denk vanwege de teleurstelling vorige maand.

De 18e gaan we weekendje weg en in dat weekend mag ik testen. Dus de testen liggen wel al klaar om mee de koffer in te gaan. :) 

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
10 dec 2015 - 08:44

@meisje92:  Gefeliciteerd!

@Steefmama: Ik ken dat gevoel dat je lichaam die false signalen afgeeft. Dat geeft je weer hoop dat het gelukt is en de klap komt dan harder aan. Tegenwoordig negeer ik het maar en wacht tot het tijd is dat ik kan testen.

Net Sinterklaas achter de rug en krijg ik van mijn zoontje de vraag wanneer Sinterklaas weer komt; dat terwijl hij er tijdens Sinterklaas nooit aan dacht. Daar moesten wij hem aan herinneren. Ook steld hij gelijk er achter aan wanneer we een kerstboom gaan kopen, maar die mag NIET in zijn speelhoek komen te staan!

Groetjes

 

Meisje92
afbeelding van Meisje92
9 dec 2015 - 10:51

Dankjewel allemaal ! Ben nog steeds helemaal overdonderd omdat ik, hoe stom het ook klinkt nu nog niet had verwacht.. Voel me ook heel raar nu en heb super veel buikpijn en af en toe misselijk maar dat zal erbij horen! Lees graag nog even met jullie mee want vind het ook super spannend voor jullie ! Hoop heel erg dat jullie allemaal ook snel een positieve test in jullie handen hebben! Liefs!

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
8 dec 2015 - 13:59

Laat ik ook maar eens aanschuiven. Van onze zoon was ik direct zwanger vanaf het moment dat we besloten om ervoor te gaan, toen mijn man eindelijk weer zover was (Hij had het nogal moeilijk met de bevalling) was onze zoon 2,5 jaar. Na een half jaar had ik helaas een bbz en moesten 3 maand wachten voor dat we er weer voor mochten gaan. Ondertussen zijn we het al weer een paar maanden aan het proberen. Ben zo benieuwd of het deze maand wel lukt. Het valt mij zo zwaar elke maand weer.

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
8 dec 2015 - 13:30

@ Loe
Echt lang zijn we er eigenlijk niet mee bezig. In maart is mijn implanon eruit gegaan omdat ik een hele maand alleen maar aan t bloeden was. 3 maanden later was ik nog niet ongesteld geworden en zijn we in juli erachter gekomen dat ik PCOS heb.
We waren overigens helemaal niet bezig met zwanger worden omdat we nog minimaal 1 jaar wilden wachten.
Maar na de diagnose van PCOS heb ik contact opgenomen met een kliniek om informatie in te winnen voor de tijd dat we wel zwanger wilden worden.
Maar na een kennismakingsgesprek ging ik al naar huis met medicijnen. (augustus, clomid 50)
Dit kwam voor ons zo onverwacht dat we thuis eigenlijk besloten dat we het de eerste ronde veilig gingen doen om eerst aan t idee te wennen dat we misschien wel zwanger willen worden de komende maanden.
Na de controle of ik reageerde op de clomid 50 bleek dat mijn lichaam er niks mee deed terwijl de bijwerkingen behoorlijk aanwezig waren.
We hebben toen besloten om er wel 100% voor te gaan om zwanger te worden omdat t toch wel moeilijker zou gaan worden.
Ik heb toen nog 1 keer clomid 100 meegekregen maar de bijwerkingen waren zo aanwezig dat mijn dagelijkse functioneren niet echt goed ging. Heel veel stemmingswisselingen en boos om de kleinste dingen.

Samen met de arts toen besloten om te gaan spuiten. Heb nu mijn eerste spuitronde Gonal-F gehad + pregnyl om de eitjes te laten springen. Er lag maar 1 eitje klaar.
Vorige week een paar dagen flink bezig geweest in de hoop dat het ene eitje nu raak mag zijn. De 19e mag ik testen. Op ons weekendje weg :) Spannend!!!!

Sorry voor het hele verhaal :D

Steefmama
afbeelding van Steefmama
8 dec 2015 - 13:12

@meisje92 Dubbel gefeliciteerd! Kan me voorstellen dat dat een mooie dag was!!

Hier de dagen aan het aftellen.. Op zijn vroegst zou het over 4 dagen te testen moeten zijn.. Nou sinds 2 dagen hele gevoelige borstel en tepels.. Maar voor hetzelfde geld houdt m'n lijf me weer voor de gek,, vorige maand wist ik ook zeker dat ik van alles voelde en was het ook niet zo.. Er zit gewoon niks anders op dan afwachten...

Maar inmiddels wel de kerstboom staan.. :) en nu langzaamaan aan het inpakken begonnen.. zo gaat de tijd weer wat sneller..

Loe
afbeelding van Loe
8 dec 2015 - 12:15

hallo allemaal,

Hier een superleuke Sinterklaasavond gehad. Wat zijn ze weer verwend. 

@ Meisje92, gefeliciteerd!!!! Altijd leuk, je eerste zwangerschap, blijft speciaal.                                                                   @Moortje, jammer dat je negatief getest hebt. Helaas zijn de testen van tegenwoordig wel heel betrouwbaar....                     @mutje 24, je bent dan al een tijdje bezig om zwanger te worden, als je pregnyl spuit?

Nu eens de kerstspullen uit het stof gaan trekken zodat die deze week naar beneden kunnen.....


Mirmetbaby
afbeelding van Mirmetbaby
8 dec 2015 - 10:23

Gefeliciteerd!!! Wat leuk!! Nu lekker genieten van je dagjes weg?

Mutsje,wat ben je hard voor jezelf! Ik begrijp best dat je anders reageert dan anders als ze aan het rommelen zijn met je hormonen. Ik zou daar ook erg gevoelig voor zijn.
En door blijven lopen met een blaasontsteking is echt niet grappig! Wel een beetje zuinig op jezelf zijn hoor!
Zeker als de bevruchting gelukt is... Dan moet je nog een hele zwangerschap mee! En dan rommelen je hormonen ook!!
Komt allemaal goed meis!

Hier best oké. Ik zit nu een beetje rond mijn eisprong. Nog 2 weken wachten tot ik kan testen dus :-)

Op mijn werk is het een drukke boel. Dan word ik er extra mee geconfronteerd dat ik dit werk niet kan doen tijdens mijn zwangerschap. Dat vind ik wel jammer! (Ik werk in de gehandicaptenzorg en agressie is niet zeldzaam).
Maar een zwangerschap is tijdelijk,en daarna kan ik gewoon terug naar mijn clubje!!

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
7 dec 2015 - 21:20

Twee keer gefeliciteerd Meisje92 ;)

Geniet van beide nieuwtjes! :)

Meisje92
afbeelding van Meisje92
7 dec 2015 - 20:59

Helemaal overdonderd! Vanochtend een heel duidelijk dik streepje, dus zwanger! Super blij maar nu natuurlijk eerst alles rustig afwachten... Ook is mijn lieve zus net bevallen van een gezond jongetje, wat een mooie dag! Moest het even kwijt hihi

 

mutsje24_anonymized
afbeelding van mutsje24_anonymized
7 dec 2015 - 13:46

Ik merk ook dat ik af en toe overdreven reageer. Maar ik heb er altijd last gehad dat ik gevoelig op dingen reageer.
Niet fijn voor mij maar ook voor mijn man niet.
Sinds we in de medische molen zit merk ik dat t ook allemaal net wat sneller te veel is. Maarja, het hoort erbij.

Ik heb sinds vrijdagavond een blaasontsteking gekregen. Het hele weekend dus maar een beetje doorgesukkelt en vanmorgen naar de huisarts.
Nu een kuur gekregen die niet schadelijk is voor zwangeren. Aangezien we nu rond de bevruchting zitten wil ik dat risico niet nemen.
We zullen zien hoe snel ik van de klachten af ben.

Pagina's