April 2017♡

91 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
22 mrt 2017 - 21:12
April 2017♡

Alvast het wachthoekje van April! Duimen voor veel positieve testen!

Annefleur♡ -
Eelisabethh -
Excali -
Sutjegirl -
Veraa -
Rosanja -
Ask - Zwanger!!
Alies.K - Zwanger!!
Danielle-H -

Veraa
afbeelding van Veraa
29 apr 2017 - 08:55

Hier is het na 5 dagen rommelen losgebroken, helaas. Baal er wel van, want welke dag moet ik nu als dag 1 rekenen?? Op naar de volgende kans in ieder geval!

Rosanja
afbeelding van Rosanja
28 apr 2017 - 21:52

Wat balen Danielle blijft idd een teleurstelling. Je hoopt het toch.

Vera hoe is het met jou?

Veraa
afbeelding van Veraa
25 apr 2017 - 13:31

Jemig meiden, wat jammer! Die menstruatie is altijd weer een teleurstelling hè. Maar toch ook weer een nieuwe ronde en een nieuwe kans. Ik ga voor jullie duimen!

Hier houdt mijn lichaam me voor de gek!! Op dag 16 voelde ik duidelijk mijn eisprong. We hebben rond die tijd niet op het juiste moment geklust, dus theoretisch gezien kan ik niet zwanger zijn. Maar nu sinds einde dag 23 heb ik al elke dag een beetje bloed en bruine afscheiding. Een menstruatie zou te vroeg, maar een innesteling lijkt me ook onmogelijk... man man wat kan dat je gek maken!! Ik moet nog wachten tot het weekend voordat ik kan testen.... als m'n menstruatie dan toch niet alsnog is doorgebroken. Zo spannend!

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
24 apr 2017 - 14:52

En zoals verwacht is zojuist mijn menstruatie doorgebroken :( Wel meteen de fertiliteitsarts gebeld en volgende week dinsdag 2 mei krijg ik mijn HSG onderzoek. Op 12 mei moet ik terug naar de arts dus ik verwacht dat ik pas in juni weer op het wachtbankje zal zitten! 

filtered_html

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
24 apr 2017 - 12:59

Wat balen weer Rosanja! :( Iedere keer die ongesteldheid is toch een teleurstelling vind ikzelf altijd... We lopen wel aardig gelijk met onze cyclus! Morgen is mijn (hopelijk) NOD. Alhoewel ik zelf denk dat ik toch ongesteld ga worden, heb al een paar dagen zo'n menstruatieachtig gevoel (in vlagen) en sinds vanochtend ook weer flink last van mijn linker zijkant / onderrug. Meestal betekent dat dat mijn menstruatie eraan komt..

filtered_html

Rosanja
afbeelding van Rosanja
23 apr 2017 - 22:57

Hoi dames,

Ik ga ook mee naar het wachthoekje van mei. Helaas vrijdag ongesteld geworden. Omdat ik een onregelmatige cyclus heb verwacht ik tussen 4 en 10 mei me eisprong. Dus we leven daar weer naar toe.

Hoe gaat het met jullie?

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
19 apr 2017 - 09:45

Annefleur; jammer zeg dat het deze maand niet gelukt is :( Hopelijk snel positief nieuws voor je!

Elisabeth: Fijn dat het weer allemaal "werkt", hopelijk voor jou snel positief nieuws!!

Alies & Ask: wat fijn om te horen dat het goed met jullie gaat!! :) Lekker genieten nu van jullie wondertje

Highfrost: hoe gaat het met jou? Ik heb in augustus een bbz gehad, die met spoed verwijderd is. De gyn zei toen dat als het met een half jaartje niet gelukt was ik terug moest komen voor aanvullende onderzoeken. Dit loopt wel via de huisarts, maar vorige maand heb ik de verwijzing gekregen dus het ligt volgens mij ook een beetje aan je situatie.

Rosanja: ik hoop zo dat je gevoel ernaast zit en dat je aankomende zaterdag toch een positieve test in je handen mag houden!!! :D Ik ga in ieder geval heel hard voor je duimen.

Vorige week was best een pittige week voor mij. Ik zou eigenlijk 14 april uitgeteld zijn, maar op die dag zat ik bij de fertiliteitsarts.. Gezien mijn situatie zijn we meteen gestart met (het plannen van) onderzoeken. Ik heb meteen bloed moeten laten prikken en morgen moet ik mijn man zijn zaad in gaan leveren (die daar niet echt om staat te springen hihi). Zodra ik ongesteld word moet ik bellen en dan gaan ze een echo en HSG inplannen... Daarna terug naar de arts om de uitslagen door te spreken en te kijken of er iets gevonden is wat het kan verklaren dat ik nog niet zwanger ben. Mocht dit niet zo zijn dan zal ik een keuze moeten maken hoe lang ik nog door wil gaan met "proberen". Mijn man begint er inmiddels wel een beetje tegenop te zien en ik wil mezelf ook niet tot het einde der tijden in onzekerheid laten zitten. En hoewel ik het niet verwacht, hoop ik stiekem een beetje dat ik volgende week gewoon een positieve test vast mag houden! ;)

 

filtered_html

ASK
afbeelding van ASK
19 apr 2017 - 06:56

Hoi dames,

Leuk om nog steeds mee te lezen, wat hoop ik toch dat jullie je snel bij een geboorteclubje kunnen aansluiten. 

Wij hebben gisteren idd de eerste echo gehad. Zag er goed uit, het hartje kloofje maar verder nog erg klein. Zoals het nu lijkt 7w2d, dus dan ben ik 4 december uitgerekend. Het voelt nog steeds allemaal zo onwerkelijk, maar desondanks geeft het ook weer een super goed gevoel!

Succes allemaal meiden, ik denk het hetzelfde over dan Alies.K: hopelijk sluiten jullie je snel bij ons aan!

Liefs Anne

Veraa
afbeelding van Veraa
18 apr 2017 - 17:47

Spannend Rosanja!! Ik duim hoor!

Alies, wat fijn dat het goed gaat.

Bij Annefleur en Elisabeth is de rode Ferarri gearriveerd. Op naar het wachthoekje van mei!

Ik ga geloof ik ook met jullie mee naar het wachthoekje van mei. Ben er zo goed als zeker van dat het hier echt niet gelukt kan zijn. Ik kan mijn LH piek nog steeds niet vinden, maar kan wel met zekerheid zeggen dat ik een eisprong had. Man man, dat deed zeer!! Die "blaasontsteking" van vorige maand was dus ook een eisprong. Allebei op dag 16 op z'n heftigst en deze keer duidelijk links. Kan niet missen hè?! Helaas ook grote kans dat ik door mag naar het wachthoekje van juni, want als ik m'n ei heb is mijn vriend twee weken naar het buitenland....

Rosanja
afbeelding van Rosanja
18 apr 2017 - 14:08

Hey dames hebben jullie goede paasdagen gehad?

Danielle hoe was je afpraak bij de gyn?

Elisabeth wat fijn dat de boel weer op gang is gekomen nu kun je weer door naar een echte poging.

Annefleur wat jammer dat het niet gelukt is hopelijk mag je gauw goed nieuws brengen.

Ik zit nog te wachten zaterdag mag ik testen. Ik heb zelf niet het gevoel dat het gelukt is deze maand. Maar we zullen het zien. Zolang ik nog geen menstruatie heb kan het nog alle kanten op.
Veel liefs

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
18 apr 2017 - 11:18

Hallo dames! Ben er weer, tijdje heel druk gehad.. Wat een verhalen weer! Hier ook gisyer ongesteld geworden helaas.. Ben wel blij dat alles snel weer op orde is. Merk wel dat deze menstruatie veel heftiger is dan normaal.

Maar goed, mag niet klagen ben allang blij dat alles op orde is.

Alies wat spannend! ben zo benieuwd!
Ask hoe is het met jou zwangerschap? vandaag ga je naar de vk toch? Ben benieuwd!

Ik ga ook sowieso mee naar het wachthoekje van mei helaas, Hoe gaat het met de rest? Al meer die ongesteld zijn geworden of misschien niet hihi;) Duimen duimen duimen!

Alies.K
afbeelding van Alies.K
17 apr 2017 - 22:21

Ik lees nog steeds mee! Wat goed dat je ongesteld bent geworden Eelisabethh! Ga voor je duimen dat je nu een hele vruchtbare maand tegemoed gaat!!

Ik mag over 7 dagen voor de eerste echo naar de VK, gaat echt heel erg goed heb weinig klachten op giga vermoeidheid na! Vind het erg bijzonder en spannend allemaal! Ik hoop dat jullie mij en ask snel gaan volgen in de geboorteclubjes!

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
17 apr 2017 - 22:13

Gisteren ongesteld geworden. Blij dat alles weer werkt. Op naar de volgende maand. Hopelijk mag het dan gebeuren.
Hoe gaat het met de anderen?

Veraa
afbeelding van Veraa
12 apr 2017 - 16:11

Ik duim voor jullie meiden!! Laat april maar goed vruchtbaar zijn, allemaal nieuwjaarsbabies!

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
12 apr 2017 - 10:44

Ik leef op dit moment een beetje tussen hoop en vrees ;) Ik ben niet meer ongesteld geworden na dat bloedverlies van 2 weken geleden, maar afgelopen week nog een test gedaan en die was (nog steeds) negatief. Als ik mijn cyclus volg zou ik deze week mijn eisprong moeten hebben dus maar weer flink geklust de afgelopen dagen :P Aankomende vrijdag de afspraak bij de gyn en hoewel ik wel toe ben aan een beetje duidelijkheid ben ik er ook wel bang voor dat hij straks gaat zeggen dat er iets mis is en dat het niet meer mogelijk is. Mijn man en ik hebben samen afgesproken dat we geen trajecten in willen gaan, dus vrijdag zou zomaar eens de teleurstelling van dit jaar kunnen gaan worden... Maar tot die tijd gaan we vol goede moed klussen! Mijn nod zou 25 april zijn (als het goed is). Deze week zou ik als alles vorig jaar goed was gegaan uitgerekend zijn, dus wat zou nou mooier zijn als deze week aantellen ;)

Rosanja: oh spannend weer! Hopelijk is de afspraak in juni niet meer nodig en heb je voor die tijd heel positief nieuws voor ons!!

Alies: volgens mij had ik jou nog niet gefeliciteerd, sorry daarvoor en natuurlijk gefeliciteerd!! Wanneer mag je naar de vk voor een controle?

filtered_html

Rosanja
afbeelding van Rosanja
11 apr 2017 - 16:06

Ook ik herken me erg in jullie ook ik heb soms het idee dat iedereen zwanger is behalve ik. Zo herkenbaar. Danielle hoe is het met je? Wat vervekend dat je cyclus ineens zo van slag is. Kan me voorstellen dat je daar onzeker van wordt.

Ik heb vorige week een heel zwaar besluit genomen en heb de babykamer en alle babyspullen en kleertjes opgekruid en bij me ouders opgeslagen. Zodat ik niet meer constant geconfronteerd wordy met het verlies van de meisjes. Dit was erg zwaar maar ik moet zeggen dat het me nu wel rustiger maakt.

Ook heb ik 21 juni (het duurt nog even ik weet het hihi) een afspraak in het umc voor een intake gesprek bij de voorplantings geneeskunde. Hier mogen ze mij en de donor ter zijner tijd gaan helpen net zwanger worden als het niet lukt. Ook dit geeft wel rust. Het is fijn om achter de hand te hebben. Hopelijk gaan we dit niet nodig hebben.

Ik heb afgelopen weekend mijn ei gevonden en weer een poging gedaan. Mijn NOD is 22 April. Weer duimen dus :)

N.1407
afbeelding van N.1407
10 apr 2017 - 18:12

He wat naar meiden! Klinkt bekend, hier is opeens ook de hele wereld zwanger. Maar laat jullie niet gek maken he!
Hier helaas nogsteeds aan de medicijnen.
Wordt het wachthoekje van mei ben ik bang.
Liefs

Veraa
afbeelding van Veraa
9 apr 2017 - 16:56
Wat rot Elisabeth. Iemand in mijn omgeving is ook uitgerekend op de datum waarop ik uitgerekend was. Zij loopt nu rond met een mooi buikje. Dat voelt ook echt onwijs dubbel. Ik probeer die buik maar te negeren... maar snap heel goed hoe jij je voelt... 5 dagen na mijn miskraam hoorde ik dat zij zwanger is en uitgerekend op "mijn" dag. De grond zakte onder m'n voeten vandaan. Hopelijk heb je een goede uitslag van je bloed! Hier ben ik opzoek naar m'n ei, maar die is goed verstopt.... zul je net zien dat ik een van die vrouwen ben waarbij je 3x per dag moet testen om je LH piek te vinden ipv 1x per dag...
eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
9 apr 2017 - 09:22

Pff gisteren een vrijgezellendag gehad. Was opzich best gezellig tot aan het eten. Toen begonnen ze allemaal opeens over zwanger zijn en kinderen krijgen. Het werd mij teveel allemaal, ook omdat er iemand bij was die 13 weken zwanger is (net zo ver als ik had moeten zijn). Wat wordt je dan weer met de neus op de feiten gedrukt.
Morgen mag ik naar de huisarts. De uitslagen van de bloedtest ophalen. Ben zo benieuwd wat er uitkomt.

Veraa
afbeelding van Veraa
5 apr 2017 - 12:47

Hebben ze je bloed ook getest op een zwangerschap Danielle?

Hier geen nieuws... de rode Ferrari is bijna vertrokken... hoewel, dat is opzich ook best goed nieuws! Kom maar op met dat ei! Haha!

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
5 apr 2017 - 12:09

Ik snap het helemaal Elisabeth! ;) Ik probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn, maar ik betrap me erop dat ik met ieder krampje, pijntje, gek gevoel of wat dan ook meteen denk: misschien is het dan nu wel zover... Ik word inmiddels gek van mezelf hihi

Schiet mij maar lek, na het verliezen van het bloed van vorige week (wat vrijdag definitief is gestopt) geen menstruatie meer doorgebroken. Toch maar bloed laten prikken maar geen ontstekingswaarden te zien.. Misschien was het bloedverlies dan toch mijn menstruatie? Zo niet, is er deze maand iets mis met mijn cyclus denk ik ;) Normaal heb ik een cyclus van precies 28 dagen (zo ongeveer op de minuut af) en nu ben ik 14 dagen "overtijd" als het vorige week toch geen menstruatie was... Volgende week vrijdag naar de gyn, hopelijk daar wat meer duidelijkheid!

Hoe gaat het bij de rest? Al iemand met meer positief nieuws? :)

filtered_html

Veraa
afbeelding van Veraa
4 apr 2017 - 07:52

Haha je nieuwsgierigheid wint stiekem toch!

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
3 apr 2017 - 13:36

Klopt af en toe temperaturen is niet betrouwbaar. Eigenlijk wil ik nu nog niet weten wanneer mijn ovulatie is maar ben toch te nieuwsgierig dat ik zo af en toe temperatuur.

Veraa
afbeelding van Veraa
3 apr 2017 - 07:40

Lastig zeg Danielle, hopelijk komt er iets uit je bloed als je je laat prikken of verdwijnen je klachten als sneeuw voor de zon en komt je cyclus goed op gang.

Elisabeth, is dat wel betrouwbaar als je af en toe temperatuurt? Kan maar zo zijn dat je hem dan net mist miss? Wij kregen het advies; praktisch gezien is het beter om een cyclus te wachten, maar lichamelijk gezien maakt het niets uit en mag je snel weer zwanger worden.

Annefleur, wat fijn!! Hier heb ik na m'n miskraam ook veel meer duidelijkere pijntjes enzo. Twee weken geleden heb ik ruim 2 dagen flinke buikpijn gehad. LH piek bleef echter negatief en het was ook geen blaasontsteking. Wat het wel was? Miss toch een eisprong, maar dat de CB het niet kon meten. Of is dat niet mogelijk?

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
3 apr 2017 - 00:50

ja snel he! had het wel een beetje verwacht. met mijn vorige miskraam was mijn cyclus ook weer snel op orde. Bij mij hebben ze ook het advies gegeven om 1 cyclus te wachten. maar ze zeiden ook dat het verder geen pronleem is als ik daarvoor al zwanger zou worden.;)

Toevallig dat je dat zegt over die hoofdpijn. ik heb het ookal 12 dagen achter elkaar.. elke avond. Heb ook nog is last van migraine, dusja dat is helemaal balen.. Fijn dat je mag gaan bloedprikken! ben benieuwd wat eruit komt!

Hoop voor je dat je snel je eisprong hebt, en je cyclus weer een beetje op orde komt;)

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
2 apr 2017 - 23:00

Annefleur wat heb jij je eisprong al weer snel. Hier nog geen eisprong gehad (stiekem meet ik af en toe mijn temperatuur, toch benieuwd wanneer ik mijn eisprong heb), heeft de vk of gyn julie geadviseerd om 1 menstruatie af te wachten en er daarna weer voor te gaan. Wij kregen dat advies wel, mocht ik direct weer zwanger zijn dan weten ze niet precies hoe mijn syclus er uit ziet, toch hebben wij besloten om er direct weer voor te gaan en we dan wel zien wanneer we weer zwanger worden (hoop zo snel mogelijk)
Afgelopen vrijdag ben ik naar huisarts geweest, heb nu al 10 dagen achter elkaar hoofdpijn. Komt van de spanning zegt de huisarts. Verder in overleg met de huisarts mag ik bloedprikken op bloedstollingsziekten, diverse vitaminen, bloedsuiker en schildklier. Ben benieuwd wat er uitkomt.
Danielle hoop voor je dat je snel wat meer duidelijkheid hebt.
Veraa hoop voor je op een positieve test eind deze maand.

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
2 apr 2017 - 20:32

@Veraa. Aah balen.. maarja, hopelijl deze maand een positieve test!
Ik heb zaterdag mijn eisprong gehad, dus ik zit een beetje op schema;) Ik weet niet of jullie er ervaring mee hebben, met een pijnlijke eisprong na een miskraam. Maar deze deed ZEEEERRR! Heb dat nooit eerder zo gevoeld. heel vreemd! Maar goed, mag verder niet klagen. Als ik deze maand zwanger zou zijn zou ik waarschijnlijk uitgerekend zijn met kerst, leeukk! Maar ook wel onhandig. Veraa ik snap dat je een nieuwjaarskindje wat minder leuk vind haha. zijn toch drukke dagen de kerst en nieuwjaar. Maarja als het zo is, zullen we hartstikke blij zijn denk ik;)

@Danielle. Wat een vreemd gedoe allemaal! Hoop dat je misschien toch nog uiteindelijk een positieve test hebt. zou echt leuk zijn! en het zou veel verklaren natuurlijk;) Gelukkig ga je bloed laten prikken. ben benieuwd wat eruit komt!

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
2 apr 2017 - 20:20

Hey dames,
Hier is het nog een raadsel ;) Donderdag bij de huisarts geweest, die dacht dat het toch een begin van mijn menstruatie zou zijn. Maar tot op heden ben ik nog niet ongesteld! Gisteren nog een test gedaan maar negatief. Ik heb een formulier om bloed te laten prikken in de auto liggen dus als het morgen nog niet zover is ga ik dinsdag toch maar bloed laten prikken....
Ik begrijp er echt helemaal niets van wat er deze maand met me aan de hand is ;)

Balen Vera! Hopelijk deze maand toch nog een positieve test in je handen!!

Rosanja how gaat het met jou? :)

filtered_html

Veraa
afbeelding van Veraa
2 apr 2017 - 19:35

Welkom N.1407
Wat een heftige situatie ook. Ik heb er geen ervaring mee dus kan je niet helpen, maar wil je wel sterkte wensen. Uit ervaring weet ik wel dat de hormonen nog regelmatig voor down momentjes zorgen.

Annefleur, is je eisprong al geweest?

Hoe is het met Danielle? Nog meer onderzoeken gehad?

Hier is de rode Ferrari overduidelijk gearriveerd helaas. Ik heb er even flink van gebaald! Maar goed, op naar ronde 4. Die is nog helemaal in april, dus die positieve test in dit wachthoekje is nog mogelijk. Wordt dan wel een nieuwjaarskindje. Vind ik wat minder leuk, maar dat geeft verder niets. Als het maar gezond is!

N.1407
afbeelding van N.1407
1 apr 2017 - 19:37

Bedankt Annefleur!
Het is inderdaad een vreselijke periode (geweest), en nogsteeds een groot gemis!
Ik hoop ook heel hard dat het geen verkleving is...

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
1 apr 2017 - 18:41

@veraa, heeft de ongesteldheid al doorgezet? Snap dat je je zorgen gaat maken, omdat je nu een ander gevoel hebt dan normaal. Hopelijk is het niks bijzonders. Desnoods gewoon je huisarts inlichten en zeggen dat je je zorgen maakt toch?

Welkom N.1407!
Wat erg om horen dat je met 15 weken al ben bevallen.. echt verschrikkelijk! 10 weken en nog niet ongesteld is wel erg lang zeg, hoop dat er niet iets aan de hand is! Heb zelf geen ervaring met verklevingen en de medicatie die daarbij hoort. Ik wil je wel nog veel sterkte wensen. en laten we maar hopen dat je gauw weer zwanger kan worden!

Liefs

N.1407
afbeelding van N.1407
1 apr 2017 - 17:15

Hallo dames,

Mijn vriend en ik proberen opnieuw zwanger te worden nadat ik in januari ben bevallen van ons dochtertje na 15weken zwangerschap.
Nu is dit 10 weken geleden en ben ik nog niet ongesteld geweest (test is ook negatief)
Dinsdag hebben we een belafspraak met het ziekenhuis en zou ik medicijnen krijgen omdat ze bang zijn voor verkleving.
Heeft een van jullie hier ervaring mee? Ik hoor het heel graag!

Ik hoop voor iedereen op een positieve test deze maand!

Liefs

Veraa
afbeelding van Veraa
31 mrt 2017 - 13:23

Hoe is het hier?

Heb je nog bloed laten prikken Danielle?

Hier lijk ik ongesteld te worden, het zet alleen nog niet door. Herkent een van jullie het dat je menstruatie na je miskraam anders is? Ik had altijd een beursgevoel, maar dat heb ik niet meer. De laatste twee keer alleen veel bloed verloren zonder de pijntjes die er normaal bij komen kijken. Als dat nu weer zo gaat zijn ga ik me toch een soort van zorgen maken of dat wel goed is?

Veraa
afbeelding van Veraa
30 mrt 2017 - 17:46

Welkom highfrost! Ik snap je frustratie. Hebben we allemaal wel last van. Logisch ook, we willen het allemaal ook zo graag! Wij proberen het klussen luchtig en plezierig te houden, als het een moeten wordt dan gaat dat ook ten koste van je relatie. Maar ja, hoe doe je dat? Geen idee, ook wel hebben wel is dipjes.

Hier is m'n stemming na een terrasje heerlijk in de zon weer omgeslagen naar de vrolijkheid zelve haha!

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
30 mrt 2017 - 17:21

ja inderdaad een flink traject. en dan verschilt het ook niks is per huisarts wanneer je doorgestuurd word naar de gyn. bij mijn huisarts is dat na 2 jaar proberen. en bij de ander is dat pas na 3 miskramen. raar dat daar geen lijn in zit met huisartsen..

Maar elisabeth ik denk dat inderdaad het daardoor wat makkelijker ging bij jou, omdat je al bij de gyn liep.

@Highfrost, ik was daar ook bang voor hoor. heb namelijk ook een beetje overgwicht ( 9 a 10 kg te zwaar ). Maar ze gingen daar gelukkig niet verder op in. ze zeggen dat gezonde voeding het belangrijkste is. Een beetje overgewicht heeft op een zwangerschap ook geen invloed gelukkig;)

Met de 10e ronde al, dat is al een tijd. terwijl je bij de eerste dus best snel ( en door de pil door ) zwanger bent geraakt. Denk wel dat ze je daarom wel sneller door zullen sturen hoor. Maar je hoeft je echt niet te druk te maken over je gewicht. als je niet overdreven zwaarder bent dan hoort, maakt dat niet veel uit.;)

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
30 mrt 2017 - 16:53

Dank je Annefleur voor je helder antwoord. We zijn nu bezig met de 10e ronde. Ben bang dat ze wat over mijn overgewicht gaan zeggen. Ben niet extreem zwaar maar heb wel wat overgewicht. Ondanks gezond eten en veel sporten helaas.  Eerst kindje door de pil heen zwanger geraakt maar vermoedelijk wel binnen 3 maanden, omdat we pas 3 maanden gestopt waren met het gebruiken van een condoom

Lilypie Pregnancy tickers

eelisabethh
afbeelding van eelisabethh
30 mrt 2017 - 16:51

Jeetje wat een traject. Dat heb ik allemaal niet hoeven te doen.mischien komt dat omdat ik al bij gyn liep vanwege mijn pap 3a uitslagen.
Voor mijn eerste zwangerschap 6x geprobeerd, toen voor uitstrijkje na gyn. Bij gyn aangekaart dat mijn cyclus lang was (35 dagen). Moest verwijsbrief vragen voor gyn omdat zwanger worden niet lukte. Heb verwijsbrief doormiddel van een telefoontje gekregen (geen gebruik van gemaakt, bleek op 1ste afspraak zwanger te zijn, hebben toen echo gehad ipv gesprekken en onderzoeken, helaas is het niet goed gegaan)

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
30 mrt 2017 - 16:17

Hoi Highfrost!

Hoeveelste ronde is dit voor je? Ik liep 1 jaar bij de Huisarts, en nu dan bij de gyneacoloog. Het eerste wat de HA doet is ( iedergeval bij ons ) een vragenlijst doornemen. Kijken of het aan je voeding/levensstijl kan liggen, en de ha doet je ook gelijk wegen en meten. Dus allereerst kijken ze naar de factoren: Overgewicht, want dat kan de vruchtbaardheid ook verminderen en ook Roken, alcohol gebruik etc. dan doet de HA een vaginaal onderzoek, kijken of alles in orde is. ook bij de man word dat een onderzoek gedaan. of de testikels goed ingedaald zijn. Dan onderzoeken ze je bloed en van de man zijn sperma. In je bloed gaan ze kijken of je in het verleden,, of nu chlamydia heb gehad. Daardoor kan je ook verminderd vruchtbaar zijn.

Mijn man en ik hebben dit allemaal gehad, alleen wij rookten. en moesten eerst 6 maanden gestopt zijn voor we verder werden geholpen. Logisch ook hoor. Daarna werder we verder geholpen bij de gyneacoloog, die doet ook inwendige onderzoeken en bloed onderzoeken. Om je hormoon spiegel te bepalen. Bij de man word dan wéér de sperma gecheckt. Verder zijn wij nog niet gekomen. Alles is tot nu toe goed. Alleen mijn man heeft minder snelle zaadcellen. Waarom weten we nog niet, want we zijn al 1 jaar gestopt met roken en verder leven we erg gezond.

Sorry voor de lap tekst maar dan weet je ongeveer wat je dan te wachten staat;)

De maanden dat het niet lukt vind ik erg moeilijk. Hoe ervaar jij dat? Ik weet soms niet waar ik het zoeken moet..

Liefs

Highfrost1990
afbeelding van Highfrost1990
30 mrt 2017 - 14:42

Hi dames

Ook ik meld mij hier weer aan. Mocht het deze ronde niet lukken dan denk ik dat ik richting de huisarts ga. Heeft 1 van jullie daar ervaring mee? Hoe houden jullie het leuk al die maanden om telkens weer er mee bezig te zijn?

Liefs

Lilypie Pregnancy tickers

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
30 mrt 2017 - 14:30

Nou, alleen maar mooi dat er nog niks is doorgebroken;) En die stemmingwisselingen, tja, probeer het voor lief te nemen want misschien is het wel een voorteken he. hihi. Dat hopen we maar! Ik snap wel dat je je zo voelt, ook niet leuk voor je vriend inderdaad. Maar gewoon blijven aangeven dat je er niks aan kan doen, en dat je het liever ook niet hebt. Nou maar blijven duimen dat je misschien wel zwanger bent, dan kan je je vriend daarmee opvrolijken!;)

Veraa
afbeelding van Veraa
30 mrt 2017 - 14:19

Danielle, ik zou er gewoon om eisen als ik jou was! Zeker gezien je situatie.

Annefleur, haha dat is wel te hopen!! Er is nog niets doorgebroken. Alleen nog wat bruine afscheiding, maar meer nog niet... ik heb wel ongelofelijke stemmingswisselingen. Zo erg dat m'n vriend me echt ff beu is. Hij doet zo z'n best om de tuin op te knappen en dat vind ik nu alleen maar irritant ipv dat ik trots op hem ben. Voel me echt een slechte vriendin!

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
30 mrt 2017 - 12:37

@Danielle wat een onzekerheid allemaal. ik hoop niet voor je dat het een bbz is. Maarja, de bloedtesten maar afwachten en hopen dat je meer weet!

@ Veraa. En is er bij jou al je menstruatie doorgebroken? of nog steeds niks? Het zal toch niet zo zijn dat straks heel deze groep zwanger is! haha

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
30 mrt 2017 - 12:25

Nee tot nu toe nog niet. Ik denk dat ik vanmiddag wel een formulier mee krijg voor bloedprikken ;)

filtered_html

Veraa
afbeelding van Veraa
30 mrt 2017 - 12:16

Hebben ze je geen bloed laten prikken om te checken op een ontsteking of zwangerschap?

Danielle_H
afbeelding van Danielle_H
30 mrt 2017 - 11:53

Nou vanochtend de huisarts gebeld, het bloedverlies was gestopt maar nog steeds wat zeurderige buikpijn dus hij wilde toch dat ik even langskom. Nu ga ik net naar de wc en verlies ik weer bloed... Ik snap er echt niets meer van. Nu heb ik ook met vlagen buikpijn, dus misschien toch de menstruatie die er nu aankomt?! We wachten maar weer af tot vanmiddag ;)

filtered_html

Veraa
afbeelding van Veraa
30 mrt 2017 - 07:46

Danielle, snel de huisarts bellen vandaag! Ik heb er ook geen ervaring mee. Ik mag altijd de verloskundige bellen als ik onzeker ben over iets. Twee weken geleden nog gedaan omdat ik een spontane bloeding had en bang was dat het weer een miskraam was. Wat helemaal niet logisch was, maar ik schoot gewoon ff in paniek.

Elisabeth, dat duurt lang voordat je weer naar de gyn mag. Ik begreep van mijn gyn dat de kans klein is dat ze iets vinden tijdens de onderzoeken welke de oorzaak van de miskraam zou kunnen zijn. Mochten ze wel iets vinden zullen ze je heus eerder contacten.

ASK, even een dubbele bevestiging haha! Leuuukk!!

Alies, wauw!!! Gefeliciteerd!! Dat wordt als ik het goed heb een sinterklaasbaby haha!

Hier zit ik in de splagaat.... zou het wel, zou het niet? Gisteravond was m'n afscheiding bruinig, dus zou ik toch ongesteld worden? Of is dat wat van de innesteling? We wachten het nog maar even af..... heb wel besloten om zaterdag niet te testen, straks is het een grote 1 april grap!! Haha

Alies.K
afbeelding van Alies.K
30 mrt 2017 - 05:04

Dankjulliewel!! Het is nog steeds vrij onwerkelijk, helemaal omdat mijn man deze maand super veel is weg geweest en we dus eigenlijk bijna niet "geklust" hebben. Zojuist met ochtendurine een clear blue gedaan en direct verscheen het plusje van zwanger in donkerblauw! Ik denk dus dat ik wel kan stellen dat onze ronde 2 een positieve was!

ASK
afbeelding van ASK
29 mrt 2017 - 21:26

Wat een heftige verhalen van iedereen (ik lees uiteraard nog steeds mee). Heel veel sterkte allemaal en wat gun ik jullie ook goed nieuws. Dat voelt heel dubbel om te zeggen omdat ik natuurlijk nu makkelijk praten heb, maar ik begrijp goed wat jullie voelen.

Wauw Alies, wat een super gaaf nieuws. Van harte gefeliciteerd! Kan me voorstellen dat je nog extra wilt testen, heb ik zelf ook gedaan. Gisteren heb ik nog weer een test gedaan, ook positief. Vandaag de VK gebeld en afspraak gemaakt voor 18 april. Voel me prima, af en toe wat gevoelige borsten maar verder niks. Vind het allemaal erg spannend, omdat ik nog steeds de angst heb dat het weer mis gaat..

Liefs Anne

Annefleur♡
afbeelding van Annefleur♡
29 mrt 2017 - 20:02

Ooh wat een verhalen weer! Moet nog even bijlezen. Maar Alies ik zie jou berichtje, wat ben ik blij voor je!

Wat een super nieuws! Kan het bijna niet geloven, wat een geweldig nieuws!

Alies.K
afbeelding van Alies.K
29 mrt 2017 - 19:44

Oke oke oke oke.. ik moet even kwijt! Ik heb net een test gedaan en er verschijnt een super licht roze 2e lijntje!!!! Ik geloof er helemaal niks van en ga mezelf kennende nog wel 100 testen doen de komende dagen, maar het lijkt erop dat ook voor de maand April begint ik toch al zwanger ben.. wauw dit is een raar gevoel zeg!!!! Zo onwerkelijk .. moest het even ergens kwijt sorry (a)

Pagina's