April 2016

37 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
1 apr 2016 - 16:50
April 2016

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Laten we hopen op veel positief nieuws voor iedereen deze maand! 

Lientje27
afbeelding van Lientje27
3 mei 2016 - 09:32

Hoi M,

Welkom hier. Welk onderwerp heb je geopend dan? Ik weet namelijk nog niet hoe ik kan kijken welke onderwerpen iemand aangemaakt heeft.

Hopen dat je een dezer dagen niet ongesteld wordt natuurlijk, maar anders ben je van harte welkom in het wachthoekje van mei. Die had ik laatst alvast aangemaakt omdat voor mij de maand april niks meer zou komen om te wachten.

Liefs Lientje

M'84
afbeelding van M'84
2 mei 2016 - 23:12

hoi,

Ik ben nieuw hier. Heb een nieuw bericht geopend (zie forum)

Ik zit nu te wachten, één deze dagen NOD (woe waarschijnlijk). Hoop van niet, maar denk aan mijn buik te voelen dat het niet raak is deze maand. Blijf nog even hopen :) en anders tot in het wachthoekje van mei!

groetjes

Lientje27
afbeelding van Lientje27
27 apr 2016 - 19:36

Dames, omdat april voor mij al geen nut meer heeft heb ik alvast een mei wachthoekje aangemaakt. Ik kan alleen zelf nog niet zien dat hij er is. Maar misschien moet hij nog goedgekeurd worden door het beheer.

Wie weet tot ziens daar.

Liefs Lientje

Liefs Lientje

annemarie35
afbeelding van annemarie35
26 apr 2016 - 06:43

Hallo dames

Gefeliciteerd voor de dames met een positieve test. Zelf ben ik ongesteld geworden zondag dus ik heb zomen een echo om 8.20 om te kijken of er geen cystes zitten. Dat is bij mij nooit het geval eigenlijk dus dan begin ik vanavond weer met spuiten.
En dan maar hopen dat er komende maand een eitje groeit.
Dus lientje ik ga mee met jou!

Groetjes

Annemarie
Lientje27
afbeelding van Lientje27
26 apr 2016 - 01:29

.

Liefs Lientje

Lientje27
afbeelding van Lientje27
26 apr 2016 - 01:28

Dames met een positieve test gefeliciteerd!

Wij gaan over een paar dagen mijn vruchtbare periode weer in dus ook weer door naar het volgende wachthoekje. Hoop echt dat het snel weer raak mag zijn. De vorige keer heb ik waarschijnlijk mijn eisprong gemist dus ga nu extra optijd beginnen met ovu testen. Morgen is de 7e dag en dan begin ik. Zal wel heel vroeg zijn maar wil niet weer het risico lopen hem te missen. Ook ben ik nu 1 dag minder ongesteld geweest dan normaal dus voor de zekerheid gewoon extra vroeg beginnen. Ik gebruik action testen dus om de prijs hoef ik het niet te laten.

Wie gaat er met me mee naar het volgende hoekje?

Liefs Lientje

Liefs Lientje

Mrs. Cop
afbeelding van Mrs. Cop
25 apr 2016 - 07:09

Hier is het wachten ook voorbij ik had vanmorgen een positieve test licht maar duidelijk streepje met Kruidvat 2v5 4 dagen voor nod. Nu hopen dat alles goed mag blijven gaan.

Succes dames!

.Daphne
afbeelding van .Daphne
23 apr 2016 - 13:36

Gefeliciteerd iedereen die een positieve test heeft!

Ik ben ook weer ongesteld geworden. Deze keer na 27 dagen, dus het wordt een normale cyclus. Eerst 48 dagen, toen 34, nu 27. Hopelijk vanaf volgende maand regelmatig ongesteld, dat zou wel fijn zijn. Ik heb ook het gevoel dat ik pas 'echt' kan proberen vanaf het moment dat ik weer regelmatig ongesteld wordt, dat ik dan pas echt van de pil af ben.

 

Mrs. Cop
afbeelding van Mrs. Cop
21 apr 2016 - 21:01

Heel herkaanbaar die onzekerheid. Dat had ik bij mijn eerste keer proberen zwanger worden al vrij snel. Control freak als ik ben. Vertouwen op je lichaam...

Nu voor de tweede keer is het toch wel beetje anders. Ik weet dat ik zwanger kan worden.
Vandaag klein beetje bruinverlies op 7 dpo.... Zou dat innestelingbloed zijn... Niet te veel hopen het kan nog alle kanten op.

Alle meiden die zwanger zijn gefeliciteerd! Ik hoop dat alles voorspoedig mag verlopen.

Lientje27
afbeelding van Lientje27
20 apr 2016 - 19:03

Maartje ik snap je gedachten zeker. Ondanks dat wij nog niet zolang aan het wachten zijn en het nu al lastig vinden om in onze omgeving van alles te horen en zien snap ik dat het voor jou/jullie nog lastiger en moeilijker is. Hopelijk mag jij ook snel een positieve test in handen hebben.

Ik ben sinds vandaag weer ongesteld en deze maand gaan we er weer voor. Wel proberen we het wat meer ontspannen te doen zodat het in ieder geval niet aan de spanning kan liggen. Ik ga dus mee naar het wachthoekje mei.

Gefeliciteerd voor de dames die deze maand een positieve test in handen mochten hebben. En nu lekker genieten!

Liefs Lientje

Liefs Lientje

IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
20 apr 2016 - 14:50

M@@rtje1988; Het is inderdaad wel heel moeilijk met al die berichten om je heen terwijl je zelf steeds teleurstellingen te verwerken krijgt. Ik snap je gevoel helemaal. Hopelijk zit jij er straks ook tussen.

Alle anderen die deze maand wel dat fijne nieuws hebben gefeliciteerd.

Helaas zit ik er weer niet bij. Ben begin van de week ongesteld geworden. BALEN! Het wordt steeds moeilijker om hier mee om te gaan. Na al die maanden hoop je toch zo dat het eens lukt. Kan het ook niet opbrengen om veel intresse te tonen voor mijn nieuwe nichtje. Waarom niet bij ons?

0luna0
afbeelding van 0luna0
20 apr 2016 - 07:24

Gefeliciteerd zwangere dames!

Ik heb net een zw test gedaan (moet vrijdag pas ongesteld worden) , maar totaal onverwachts zie ik een licht streepje!
Twee weken terug een ov test gedaan meer om te checken wanneer mijn ov zou zijn en dat ik dan weet wanneer ik ongesteld zou moeten worden.
Twee dagen daarvoor geklust.
Verder deze maand eigenlijk niet zo mee bezig geweest omdat ik vorige maand bijna depri er van werd. Had dan ook al het gevoel dat het niet raak zou kunnen zijn, maar nu dus toch! !
Maar na twee miskramen vind ik het doodeng. ...

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
18 apr 2016 - 17:59

Hoi dames, ik ben helaas weer ongesteld geworden. Ik ga niet meer mee naar het volgende wachthoekje. T valt soms allemaal wat te zwaar voor me. Vriendin die pas een maand gestopt was met de pil die zwanger is, collega's van me... Ik gun het iedereen zo erg, alleen mezelf natuurlijk ook. Super fijn ook voor iedereen van jullie bij wie het deze maand raak is, maar toch word ik er verdrietig van als ik vaak geconfronteerd word dat het bij anderen (gelukkig) wel lukt. Hopelijk kan ik me toch over een tijd weer op het forum melden maar dan met goed nieuws. Aan de zwangeren: geniet ervan en voor degene die in hetzelfde schuitje zitten: heel veel succes komende tijd. Hopelijk mag het voor ons ook een keer zo zijn....

 

mama van 2kids ...
afbeelding van mama van 2kids en 2vlindertjes
18 apr 2016 - 16:16

Bij ons duurde het bij de eerste 2 ook een jaar en daarna 2 keer meteen zwanger. Geef de moed niet op je mag vast snel aansluiten. Probeer anders ovulatietesten. Heeft mij goed geholpen.

 

annemarie35
afbeelding van annemarie35
18 apr 2016 - 13:59

Jeetje maar dat is toch wel een hele leuke wending!! hahahaha
Klopt wel dat als je positief test op een ovulatietest dat je ook zwanger kunt zijn hihi!
Gefeliciteerd ik hoop echt oprecht dat ik snel mag aansluiten...inmiddels ronde 14 wat ik niet had gedacht :-)

Groetjes,

Annemarie
mama van 2kids ...
afbeelding van mama van 2kids en 2vlindertjes
18 apr 2016 - 13:56

Gefeliciteerd Laurean!

Wij zitten ook onverwachts niet meer in het wachthoekje... Ik bleef positief testen op mijn ovulatietesten dus een zwangerschapstest gedaan en deze was positief... Voor de zekerheid nog eentje gedaan... Kan het nog steeds niet geloven!! 

 

annemarie35
afbeelding van annemarie35
18 apr 2016 - 13:47

Hallo dames,

Helaas is de IUI gecanceld. Vandaag haal ik tabletjes bij de apotheek om dan ongesteld te worden. 10 dagen moet ik deze slikken :-)
Dus ik ga hier jullie verlaten en definitief naar het groepje mei...
Gefeliciteerd voor de zwangere dames!

Groetjes,

Annemarie

Annemarie
Laurean
afbeelding van Laurean
18 apr 2016 - 13:27

k Had me hier nog niet gemeld deze maand, maar totaal onverwacht hoeft dat ook niet meer!! Na ruim een jaar wachten ben ik zwanger ;) Ik testte om tegen mezelf te zeggen dat ik gewoon maandverband etc. in mijn tas moest stoppen, maar zag toen 2 streepjes. Ik ben nog steeds verbluft en kan het niet helemaal geloven. Als ik over een week of 6 de 1e echo heb gehad, wordt het pas echt denk ik..  Ik gun jullie ook allemaal snel een positieve test!

 

 

 

 

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/lzVBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

mama van 2kids ...
afbeelding van mama van 2kids en 2vlindertjes
17 apr 2016 - 19:57

 

Ik vraag me af of we deze maand zwanger worden. Mijn ovulatie testen blijven positief aangeven vanaf vrijdagavond. Vrijdag morgen sex gehad maar daarna ook ziek geworden met hoge koorts. Vorige maand was ik een week later ongesteld. Hopelijk weten we eind van de week meer.... Wordt een lange week....

Hoe staat het ervoor bij de andere die aan het wachten zijn...? 

Mrs. Cop
afbeelding van Mrs. Cop
16 apr 2016 - 21:08

Wat is je LF m@@rtje?

Hier wachten tot ongeveer 28 april voor mijn NOD. Manlief zit dan on het buitenland voor werk. Zou leuk zijn een verrassing voor hem te hebben bij thuiskomst. Had gehoopt dat het bij een tweede iets relaxter zou zijn het proberen zwanger worden maar helaas gaat die vlieger niet op bij mij....

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
16 apr 2016 - 13:36

Leuk, weer een paar dames erbij. Hopelijk voor jullie ook snel goed nieuws. Hier heel erg spannend. Als mijn LF weer zo kort is zal ik morgen ongesteld worden. Hopelijk dus niet. Hoop echt dat het deze maand eindelijk raak mag zijn... Vanaf donderdag/ vrijdag kan ik anders ongeveer testen want dat is dan 2 weken na eisprong

mama van 2kids ...
afbeelding van mama van 2kids en 2vlindertjes
16 apr 2016 - 13:29

 

Hoi Allemaal, deze maand voor het eerst geklust voor ons 4e kindje. 

We hadden gisteren en vanochtend een dikke streep op de  test. Gisterenmorgen geklust dus hopelijk mag er een kindje in mij gaan groeien. Helaas gisteren avond ziek geworden met koorts. Hopelijk voel ik me vanavond een beetje oké dat we nog een poging kunnen wagen. 

Succes allemaal... Ik duim met jullie allemaal mee

 

 

 

Mrs. Cop
afbeelding van Mrs. Cop
15 apr 2016 - 11:32

Hoi hoi,

Leuk om al jullie reacties en verhalen te lezen!
Ik ben nieuw op dit forum. In september 2014 voor het eerst moeder mogen worden van een zoon. November 2015 gestopt met de pil omdat het me nogal stemmingswisselingen gaf. Sinds februari voor het echt begonnen maar pas na m'n eisprong dus tel ik deze cyclus als eerste ronde. Gisteren had ik een positieve ovulatie test en van die wetenschap maar gelijk even gebruik gemaakt. Nu afwachten tot +/- 29 april....

0luna0
afbeelding van 0luna0
12 apr 2016 - 21:10

Hoi
Hier is het rustig.
Vorige maand was ik er erg mee bezig, waardoor ik eind van de periode niet lekker in mijn vel zat.
Nu probeer ik het wat los te laten. Vorige week mijn eisprong gehad, wel geklust omdat het zo gebeurde maar niet zo actief als vorige maand. Ik denkt dan ook dat ik weinig kans maak deze maand. Nog anderhalve week wachten ...

Lientje27
afbeelding van Lientje27
12 apr 2016 - 19:28

Oké en jullie hadden ook door dat dat rondom vorige week donderdag zou zijn?
Ik ga voor je duimen dat je ongesteldheid uitblijft. Wanneer is je nod?

Wij hebben gelukkig de periode van even niet klussen achter de rug (vorige week) en kunnen dus vanaf nu (officieel over 19 dagen ongeveer) weer bewust gaan klussen. Vanaf nu kan ook wel maar dan heeft het nog weinig nut haha. Vond het wel een beetje moeilijk omdat we beide toch erg graag zwanger willen worden dus we zijn blij dat vorige week voorbij is en we er nu ook weer voor willen en kunnen gaan.

Hoe is het met de andere dames? Al nieuws?

Liefs Lientje

Liefs Lientje

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
12 apr 2016 - 18:05

Hier nog geen nieuws. Ik heb wsl vorige week donderdag mijn eisprong gehad. Normaal gesproken ben ik na een dikke week ongesteld, dus dat zou dit weekend zijn. Afwachten dus nog en hopen dat het niet komt...

Lientje27
afbeelding van Lientje27
12 apr 2016 - 16:45

Hallo dames,

Zijn er al mooie berichten bekend?
Ben zo benieuwd!

Liefs Lientje

Liefs Lientje

Lientje27
afbeelding van Lientje27
7 apr 2016 - 12:22

Ook ik ben er deze maand toch bij hoewel we hebben besloten er deze maand even niet voor te gaan ivm uitgerekend met allerlei feestdagen. Sorry als dit voor sommigen gek over komt. We hebben het er samen goed over gehad en hebben dit zo besloten. Niet dat we niet waarderen dat we zwanger kunnen worden maar door mijn pdd zou ik er wel de hele tijd aan denken wanneer ik dan wel niet zou gaan bevallen. Dus een weloverwogen bewuste keuze. En mocht het deze maand wel lukken is het natuurlijk meer dan welkom laat dat voorop staan.

Ik hoop toch dat er bij velen van jullie goed nieuws zal zijn deze maand.

Marijke gefeliciteerd. En nu lekker genieten!

Voor de rest van de dames succes deze maand ik zal voor jullie duimen. En ik hoop natuurlijk dat ik geen van jullie volgende maand in het volgende hoekje zal zien. (Niet om jullie maar om de uitslag)

Liefs, Lientje

Liefs Lientje

0luna0
afbeelding van 0luna0
6 apr 2016 - 21:10

Marijke gefeliciteerd!
De rest allemaal veel succes deze ronde!

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
6 apr 2016 - 15:33

WoW wat fijn Marijke! Proficiat! Ik heb vandaag eindelijk n positieve Ovulatietest, op dag 24... Wsl eisprong pas op dag 26 dan. Nou ja we zien wel weer. Wel erg laat maar hij komt iig.

annemarie35
afbeelding van annemarie35
5 apr 2016 - 20:30

Goedzo! Gefeliciteerd Marijke en geniet ervan!

Groetjes
Annemarie

Annemarie
Marijke86
afbeelding van Marijke86
5 apr 2016 - 20:28

Ik ben echt heel slecht! Afgelopen 3 dgn getest.. Zondag licht, maandag ietsiepietsie donkerder en vandaag dan toch de test van CB; 2-3 weken!! 

Ik wens jullie allemaal heel veel geluk en hoop dat jullie ook snel een positieve test in handen hebben! 

heart

annemarie35
afbeelding van annemarie35
5 apr 2016 - 19:31

Hallo dames,

Ik meld me maar vast...momenteel zit ik midden in een follikel stimulatie via injecties (gonal-f) en wacht ik op een groeiend eitje.
Afgelopen maandag was cyclus dag 10 helaas geen eitje te zien, maar then again dat is altijd zo op dag 10...dit is mijn 2e IUI voor een derde en laatste kindje :-)
Donderdag de volgende echo cyclus dag 13 in de hoop dat er dan een ei zich geroepen voelt om een mooie vruchtbare kans te creëren.

Marijke, mijn streepjes werden pas duidelijker toen ik ruim 6 weken zwanger was dus het kan! Alvast een voorzichtige gefeliciteerd!

Groetjes,

Annemarie

Annemarie
IJsvogel
afbeelding van IJsvogel
4 apr 2016 - 13:00

Inderdaad spannend Marijke86. Duimen maar dat het deze keer goed gaat!

M@@rtje1988; irritant het die cyclussen.

 

Ik zat altijd rond de 35 dagen nu heb ik laatst een paar hele langen gehad en de laatste keer weer een wat kortere waardoor ik hem had gemist. Nu al op tijd testen. De vorige keren werd het streepje steeds wat donkerder maar nu een hele week geen tot een vaag streepje en afgelopen zaterdag ineens een hele dikke. Deze keer ben ik van plan te blijven testen tot het streepje weer weg is.

M@@rtje1988
afbeelding van M@@rtje1988
3 apr 2016 - 19:32

Spannen Marijke, maar als je al een tweede streepje ziet dan zou je zeggen dat t raak is.. Maar ik snap dat het in jouw geval extra spannend is. Ik ben bezig met ovulatietesten maar baal weer zo ontzettend van mn cyclus... Normaal rond dag 20 een positieve test dus rond dag 22 eisprong. Nu zit ik al op dag 22, maar nog geen positieve test. En meestal ben ik rond dag 31 weer ongesteld, dus ik tel nergens meer op deze maand...

Marijke86
afbeelding van Marijke86
3 apr 2016 - 09:14

 

Mixed emotions aan deze zijde!! Vanochtend getest en warempel; een dikke streep en een dunne vage streep.. Zou het dan toch?! 

Van de andere kant.. Weinig tot nergens last van.. Hetzelfde als de vorige keer.. Zou het dan weer mis gaan?! 

Gelukkig tot half 3 spelletjesdag met de jeugdvereniging dus mooi wat afleiding! Daarna maar eens een test van CB halen met het aantal weken en een paar dagen wachten (als ik dat volhou!) 

Fijne zondag allemaal!