Weinig trek in eten 34w2d

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Vuurtoren85
afbeelding van Vuurtoren85
26 aug 2013 - 08:17
Weinig trek in eten 34w2d

Hallo Dames,

 

Wie van jullie krijgt ook bijna geen hap meer door de keel?

Het begon nadat ik de griep heb gehad 2 weken geleden (ben al ruim anderhalve week opgeknapt), me eetlust werd steeds minder eerst at ik 8 sneetje bruin/volkoren brood,2 stukken fruit, avond eten ( goed gevulde borden) en sávonds kon ik nog de hele avond door snacken, nu eet ik met moeite als ontbijt: 2 sneetjes bruin brood, 1 stukje fruit en een hampeltje avondeten of zelfs alleen een soepje.

Ik ben al niet zoveel aangekomen deze zwangerschap (9Kilo) en de kleine Uk is ook niet al te groot, Vrijdag hebben we de alles beslissende groei echo, als Uk niet genoeg gegroeid is gaan ze bekijken hoe ernstig het is, of het word een opname voor nog meer rust of de kleine Uk word dan gehaald dmv een keizersnede dus ik probeer ook echt kleine hapjes door de dag te eten maar dat werkt gewoon niet dan komt het er net zo hard weer uit. Ook ligt Uk al ingedaald en niet op me maag te drukken.

 

Iemand die meschien tips of hetzelfde probleem heeft??

 

Carice
afbeelding van Carice
20 dec 2013 - 09:24

Ik moet toegeven dat ik nu tijdens mijn zwangerschap niet veel meer eet als ervoor. Om een voorbeeld te geven, ik eet voor lunch maar 1 boterham :(. Ik dwing mezelf om meer te eten, dus je verhaal is best herkenbaar!

Maar zolang het meeste dat je eet gezond en voedingsrijk is, zal je uk wel goed groeien! Wel heel erg rot dat het bij jou er weer uit komt.

Groetjes Carice

claudiaclaudia
afbeelding van claudiaclaudia
8 nov 2013 - 11:23

Hoi!

Wat vervelend dat je zo moet overgeven! Gelukkig heb ik dat niet. Ik heb wel minder trek omdat ik eerder vol zit. Mijn avondeten krijg ik amper op. Maar het kindje groeit verder goed. Ben zelf alleen erg moe, door mijn verminderde eetlust krijg ik minder binnen en het kindje onttrekt ook voedingsstoffen.

Nou, ik wens je heel veel sterkte!

Groetjes van Claudia

tantethee
afbeelding van tantethee
28 aug 2013 - 11:56

ik heb het ook, ik ben al geen grote eter, ik eet nu verplicht sóchtends een halve beker brinta , middag 1 beschuit en 1/2 tot 1 sneetje brood en sávonds hopen dat het binnen blijft want avondeten kan heel verkeerd vallen en dan komt het er net zo hard weer uit. probeer wel zo veel mogelijk fruit tussendoor te eten, en drink "innocent"jus dórange en appelsap.

ik heb week 30 ook griep gehad, week erop in ziekenhuis gelegen met uitdroging, maar ik blijf diarree houden.

kindje is klein, en heb ook weinig vruchtwater,daarnaast ligt hij ook nog in stuit, en kan door het weinige vruchtwater niet draaien. en dat zorgt ervoor dat ik me ontzettend schuldig voel naar de baby toe.

maar heb echt geen idee hoe ik meer eten binnen kan krijgen, zonder over mijn nek te gaan..

ik ben al met al ongeveer 3 kg aangekomen, en ben ook echt de weken aan het aftellen tot de kleine er is.

overigens moet ik wel zeggen dat rust wel helpt tegen de misselijkheid, ik rust nu de middag van 1--3 en de avond na het eten ook een uur plat op de bank. ( meeste kans dat ik het binnenhoud)