Wat moet je eten als niks je smaakt of je wordt er misselijk van?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
karinw1978
afbeelding van karinw1978
2 mei 2017 - 13:50
Wat moet je eten als niks je smaakt of je wordt er misselijk van?

Hoi iedereen,

Ik ben 9 weken zwanger en ik heb de hele dag een flauw gevoel en zin in eten. Nu is dat niet zo’n gekke bijkomstigheid met zwanger zijn. Alleen heb ik het probleem dat ik nergens zin in heb en alleen bij de gedachte al misselijk wordt. Alles staat mij tegen. Brood is vreselijk maar avondeten gaat nog wel.

Hoe kom ik mijn dag door? Heeft iemand dit ook of hebben jullie tips van wat wel lekker en eetbaar is? Fruit gaat wel, maar daar heb ik een allergie voor waardoor ik niet veel fruit kan eten. Hartige dingen gaan ook wel, maar ‘s ochtends vroeg krijg ik dat niet mijn mond in natuurlijk. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen.

Grtjs Karin

karinw1978
afbeelding van karinw1978
24 mei 2017 - 08:28

Ik ga het eens proberen. Bedankt voor de reacties en sorry voor de late reactie van mij. :-) Ik kreeg geen bericht dat er reacties waren.

CPet
afbeelding van CPet
3 mei 2017 - 08:55

Ik kookte in het begin met avondeten extra en dat warmde ik dan de volgende dag overdag beetje bij beetje op. Aangevuld met wat vanillevla (tegen de misselijkheid) en ik dronk voornamelijk water of thee. Inmiddels (32 wk) kan ik al een lange tijd gewoon alles weer eten.

Mijnticker.com Tickers

Breon
afbeelding van Breon
3 mei 2017 - 07:19

Ik at altijd eerst een droog beschuitje. Dit haalde voor mij de ergste misselijkheid er af, waardoor ik daarna gewoon kon eten.