veel morsen tijdens het drinken van de fles

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
corr-1062532
afbeelding van corr-1062532
13 apr 2016 - 18:36
veel morsen tijdens het drinken van de fles

Onze zoon van 4 maanden morst ineens veel meer bij het drinken van de fles. Loopt soms echt met straaltjes langs z'n mondje. Tot een kleine twee weken geleden had hij hier geen last van. Ik ben niet veranderd van fles (difrax, drie standenspeen) en ook niet van voeding (Hero voor drampkrampjes en spugen). Wel zijn we laatst begonnen met rijstebloem door z'n laatste fles te doen. Met moeite kreeg hij de pap uit de fles (stand 3), heb toen de papfles van Difrax geprobeerd maar dat gat is ineens een heel stuk groter dan stand 3. Gevolg dat hij zich verslikte en alles ernaast liep. Hier zijn we dus mee gestopt, en toch weer terug gegaan naar stand 3. Ik heb geen idee of dit ermee te maken kan hebben.... Heeft iemand een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn en hoe ik het eventueel kan voorkomen?

NikkiTops
afbeelding van NikkiTops
1 mei 2016 - 09:13

haha, mijn baby is nu ook 4 maanden en heeft die de laatste dagen ook. vond het al zo raar maar het zal er dus wel bijhoren lees ik hierzo!

MerelSV
afbeelding van MerelSV
24 apr 2016 - 09:52

Heeft onze zoon ook gehad rond die tijd. Is vanzelf weer over gegaan, geen idee waarom maar kennelijk is het zo'n periode :-).

En als je de pap iets dikker maakt zodat hij zich er niet in verslikt?

andr
afbeelding van andr
13 apr 2016 - 18:42

Misschien is hij nu wat verkouden? Kan hij niet door z'n neusje ademen, en loopt er daarom wat melk uit z'n mondje als hij ademhaalt?