Aangezien ik tijdens mijn zwangerschap ontzettende zin in knoflookolijven heb, toch even de vraag, mag je dit wel eten?
13 mei 2009 - 10:07
Olijven
Aangezien ik tijdens mijn zwangerschap ontzettende zin in knoflookolijven heb, toch even de vraag, mag je dit wel eten?
[QUOTE=Esther1111]Hallo allemaal!
Ik ben ook ontzettend van het hartige, sowieso al. Maar nu ik op moet passen met zout... wat is teveel zout? ......
Als ik een 'normale' hoeveelheid zout eet gedurende de dag, is dat tijdens de zwangerschap dan teveel zout?
[/QUOTE]
Hoi,
Zo lang je bloeddruk niet stijgt en je geen vocht vasthoudt, is dat prima, hoor.
Als het goed is, wordt het regelmatig bij de verloskundige gecheckt.
hallo :)
olijfjes kun je gewoon eten .
bij mijn 3e zwangerschap had ik hier ook een tik van en ook juist die knoflook olijfen hmmm zalig ..
nu de 5e zwangerschap ben ik weer erg dol op fruit hmmm pruimen,nectarines en perziken worden hier niet gegeten maar bijna opgevreten haha .. verheug me nu al op de komende kersen hmmmm haha .
fijne ( lekkere ) zwangerschap
liefs,
Monique.
gewoon met mate doen ... ik heb gewoon normaal gegeten als ik altijd deed zeg maar (ook met de bv geven ....allemaal onzin verhalen hoordat je niets mag eten) zolang je niets extra;s toevoegd.
Kan zijn dat je je flauwer smaakt maar dan zou ik neits extra;s toevoegen omdat je smaak veranderd ... dus gewoon wat je gewend bent.
liefs Ineke en Lisa x
Hallo allemaal!
Ik ben ook ontzettend van het hartige, sowieso al. Maar nu ik op moet passen met zout... wat is teveel zout? Ik kook gewoon normaal, aardappelen koken in wat zout, of groenten wokken met een maggi blokje. Ik houd ook erg van soep, maar eet dit niet elke dag en sowieso nauwelijks pakjes of zakjes soep.
Als ik een 'normale' hoeveelheid zout eet gedurende de dag, is dat tijdens de zwangerschap dan teveel zout?
je hebt ze ook gevuld met paprika,misschien vind je die ook lekker.hihi scheelt heel wat gestink.
Als je zo toch veel eet kan je grote potten halen bij de turkse winkel,scheelt veel in prijs
,...en als ze zout zijn moet je er wat in een bakje water leggen een dagje dan trekt het zout eruit...Niet allemaal tegelijk de rest moet in het originele water liggen anders bederven ze...Hebje ze in olie dan valt de zout vaak wel mee...
eet smakelijk
Ja hoor, gewoon lekker eten, en idd wat Ineke zegt; voorzichtig met zout.
Inderdaad wat apartere verslaving, maar wat boeit jou dat
Dan stink je maar wat harder, ja toch! Hahaha, pech dan voor je man
.
ach meid gwoon doen .......... scheelt straks met verstoppingen ... probeer wel het met mate te doen ZOUT ...namelijk dus als je zin hebt gewoon wat nemen maar geen bak vol snap je? zout houdt vochtvast>>>>>>> hoge bloeddruk
liefs Ineke en Lisa x
Vooral voor mijn man niet zo lekker. Maa rik kan er niks aan doen, heb zo'n trek in knoflookolijven.
hihi zou niet weten waarom niet ....wel een rare verslaving .......