last van avondeten

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
san-28
afbeelding van san-28
26 jul 2007 - 13:21
last van avondeten

Met 10 weken zwangerschap kan ik nog steeds niet veel eten. Kleine beetjes. Het avondeten is het ergste van allemaal, bij de gedachte alleen al draait m'n maag al om. Nou probeer ik wel wat te eten, meestal wat vlees, dat smaakt dan nog wel. Groente en aardappels kan ik ook niet echt hebben. Alleen krijg ik savonds last van m'n buik, ik denk dus van het eten. Zou ik misschien beter wat fruit en crackers kunnen eten dan warm? Iets wat lichter verteerbaar is?

Gr San

san-28
afbeelding van san-28
26 jul 2007 - 22:18

Normaal ben ik echt niet vies van eten, maar op het moment maak je me er niet echt blij mee. Het is dat m'n man en zoontje moeten eten, dat ik er wel moeite voor moet doen .

Vanavond heb ik een blik tomatensoep opengetrokken met een stokbroodje. Dat smaakte erg goed en ik heb er nu lang niet zoveel last van. Misschien dat het eindelijk minder word en ik straks weer lekker kan eten..

Gr Sandra

Marisje
afbeelding van Marisje
26 jul 2007 - 15:19

Hoi

Gefeliciteerd met je zwangerschap.

Ik had het ook. Zodra ik aardappel rook begon ik te kokhalsen, bleef dan ook ver uit de buurt. Ik heb heel veel komkommers gegeten en rauwe wortels. Bij mij is het uiteindelijk over gegaan dus het komt vast goed. Wat ik ook deed is elke morgen een vers geperst sapje zodat je heel wat vitamines binnen krijgt. helle veel succes ermee.

Liefs marisje