informatie over borstvoeding

1 bericht / 0 nieuw
dianaMCW
afbeelding van dianaMCW
3 apr 2011 - 21:51
informatie over borstvoeding

Ben je zwanger en ga je straks borstvoeding geven? Zelfvertrouwen, de juiste informatie en een goede voorbereiding tijdens de zwangerschap zijn belangrijk voor een fijne borstvoedingsperiode.


De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk organiseert zeer binnenkort twee voorlichtingsavonden over borstvoeding voor zwangeren in Amsterdam Nieuw-West


Woon je niet in Amsterdam? De VBN organiseert deze bijeenkomsten ook in andere steden. Zoek op de website borstvoedingnatuurlijk.nl naar contactpersonen in je regio. Klik op de namen en je ziet wanneer er bijeenkomsten worden georganiseerd bij jou in de buurt.


DATA: donderdag 14 en 21 april 2011
TIJDSTIP: 20 - 22.15 uur
KOSTEN: € 20,- voor beide avonden samen incl. koffie, thee, koekjes en een set brochures over alle aspecten van borstvoeding (14 stuks) in een handig
mapje
LOCATIE: Amsterdam-Slotermeer
AANMELDEN: diana.vbn@gmail.com


Onderwerpen die aan bod zullen komen:
- Hoe werkt borstvoeding
- Het aanleggen van de baby
- Problemen voorkomen en oplossen
- Kolven, borstvoeding en een baan


De bijeenkomsten worden gegeven door een vrijwilliger die zelf ruime ervaring heeft met borstvoeding geven en daarnaast een speciale opleiding van de VBN heeft gedaan om deze borstvoedingscursus te kunnen geven. Ze vinden plaats in huiselijke kring, in Amsterdam-Slotermeer nabij het Confuciusplein.
Je partner, moeder of andere steun en toeverlaat is zeer welkom en mag gratis meekomen. Vooral aanstaande vaders worden van harte uitgenodigd om te komen!


Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met de adresgegevens van de locatie waar de bijeenkomsten plaatsvinden.