Huilen tijdens fles, verder vrolijk, wat kan het zijn??

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
J.a.-1075986
afbeelding van J.a.-1075986
12 dec 2017 - 10:24
Huilen tijdens fles, verder vrolijk, wat kan het zijn??

Hallo allemaal,

Wij hebben n dochtertje van 10 weken die vanaf t begin flesvoeding krijgt. Eerst hero standaard, dat ging op zich prima, ze wilde hier wel veel van, kreeg na 3 dagen al meer dan de richtlijn. Na twee weken kreeg ze veel last van kramp en poepte ook nauwelijks. Dit had onze andere dochter ook een die deed het goed op hero comfort +. Na 2 weken iom met cb overgestapt op hero comfort+ en naar de osteopaat. Poepen gaat inmiddels eens per 2 a 3 dagen en soms vaker, krampjes lijken zo goed als over. Sinds de hero comfort+ drinkt ze echter veel minder. We bieden 5 x 150 met 5 schepjes aan maar die drinkt ze hooguit 2 x per dag leeg, de rest van de keren laat ze altijd 40 of meer staan. Ze drinkt heel onrustig en de laatste 2 weken huilt ze met name tijdens haar 19.00 fles heel hard. Ze drinkt daardoor maar 80 Cc.. omdat ze wel goed groeit zegt het cb dat ik me geen zorgen hoef te maken echter voeding geven is echt niet leuk op deze manier. Ze huilt en/of is onrustig en zodra ik stop met de fles aanbieden is ze weer rustig en vrolijk. Ze slaapt verder prima, ligt soms al even in de box, en ze lacht veel.. ik denk daarom niet dat het reflux is.. spruw kan ik moet ontdekken en ze heeft volgens mij ook geen kma want dit is het enige symptoom dat ze heeft, krampen zouden denk ik eerder na de voeding komen en ook niet meteen ophouden zodra ze stopt net drinken. . toch lijkt mij dat huilen tijdens de voeding niet goed. Sinds gister avond heeft ze 3 voedingen van 80, 100 en 80 cc gehad daarna wil ze echt niet meer.. de ene dag gaat wel beter dan de andere (zaterdag gingen 4 flessen van rund de 130 naar binnen) maar die voeding om 19.00 is altijd drama. Vanochtend had ze ook geen natte luier. Vanmiddag kan ik naar de huisarts maar die gaf aan de telefoon al aan dat ze niet denkt dat het medisch is.. volgens haar heeft onze dochter gewoon niet meer honger..
Wie herkent mijn verhaal en heeft enig idee wat het kan zijn..? Ik ben bang dat als we zo door gaan, ze uiteindelijk ook niet meer groeit..

Groetjes,
J

andr
afbeelding van andr
12 dec 2017 - 14:11

Ha,
Kan het zijn dat de comfort + wat dikker is? Dat ze meer moeite moet doen om het uit de fles te zuigen? Misschien eens een speen met een groter gaatje aanbieden?