HELP wat heeft mijn baby toch?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Bijtje87
afbeelding van Bijtje87
10 okt 2018 - 22:14
HELP wat heeft mijn baby toch?

Hallo, 

ik hoop dat iemand mij hier wat hulp kan bieden. Mijn dochter is 3 weekjes te vroeg geboren en was aan de kleine kant. De eerste 3 weken was het een voorbeeldige baby,daarna zijn de klachten begonnen, ze begon te huilen en sindsdien eigenlijk niet meer echt gestopt, ze heeft last van voeding die haar omhoog komt, hiervoor Gebruiken we inmiddels een half zakje nexium(verborgen reflux).maar nu met medicatie blijft ze onrustig,soms slaapt ze na een voeding zo 4 uren door,dat is sporadisch meestal doet ze een hazenslaapje om dan na een uur weer wakker te worden en niet weer wil gaan slapen en is dus wakker tot aan een volgende voeding, ik kan er geen touw aan vastknopen wanneer ze honger heeft of huilt van ongemak. wat ze dus heeft verborgen reflux waar ze al med voor heeft,veel niezen en hoesten wanneer ze ligt, soms van voeding tot voeding wakker, huilt erg veel en hard, ze drinkt minimaal fles na 5 uren zou je zeggen dat ze honger heeft maar soms sabbelt ze maar wat op de fles en kan ze gerust een half uur over 20 cc doen, meerdere flessen en spenen geprobeerd. we hebben 2 dagen(ja ik weet dat het kort is) pepti geprobeerd maar hier spuugde ze zo van dat het te zielig was. Jbpm is geen optie. Wie o wie heeft zo’n soort vergelijkbaar verhaal? En heeft wellicht tips voor me? 

 

 

 

 

 

 

essez
afbeelding van essez
14 nov 2018 - 19:47

Het blijft lastig met kleintjes. De rest kan ik zo ook geen antwoord op geven helaas. Heb je al geprobeerd contact te zoeken met een kinderarts van het consultatiebureau? Of met de jeugdverplewgkunduge van het consultatiebureau? Ik lees dat je dochter 3 weken oud was toen je dit geplaatst had. Onthoud dat je aan darmkrampjes heel weinig tot niets kan doen. Vervelend he! Ik ken het mijn dochter is nu 3 weken oud en ook zij gaat en zal hier doorheen moeten. Maar dat word beter. Al inflacol geprobeerd voor de krampjes? Hier hielp het na enige dagen wel een beetje. Nu is ze er langzaam overheen aan het groeien. De darmen moeten groeien en er gaat op deze leeftijd "voor het eerst" oets door dr darmpjes heen. Vandaar de kramp en pijntjes! Heel machteloos kan je je dan als ouder voelen. Masseren op het buikje of fietsen met de beentjes. Of haar op dr buik op jou buik/borstkad leggen en dan haar beentjes onder haar buikje plaatsen. Dat ze in de foetus houdig op jou buik ligt. Vaak geeft dat ook wat verlichting! Moeizame stoelgang op die leeftijd? Ik hoop dat je al antwoord hebt en dat dat al beter gaat wsnt het is niet de bedoeling dat een baby van deze leeftijd dat sl heeft. Je geeft flesvoedig lees ik zo, misschien andere flesvoedig proberen of toch hulp inschakelen als het nog steeds zo is? Vriendelijke groetjes.
Asha :)

ars
afbeelding van ars
5 nov 2018 - 19:40

Hoi,

Ik herken je verhaal helemaal, bij mijn zoontje bleek het wel koemelkallergie te zijn en gebruikt Pepti. Hij zit nu met 6,5 maand ook nog aan de Nexium. Hoe snel drinkt je dochtertje de Pepti? Wat voor fles met welke speen gebruik je? Kreeg ze eerst andere flesvoeding of borstvoeding (via borst)

Bijtje87
afbeelding van Bijtje87
10 okt 2018 - 22:16

Oh en darmkrampjes en moeizame stoelgang was ik nog vergeten..