Geen trek

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
JanetDr
afbeelding van JanetDr
2 jul 2009 - 20:11
Geen trek

Hoi hoi,

Ik ben nu 12 weken zwanger en de laatste 2

wekend als ik aan het koken ben, dan wordt ik zo

misselijk en heb ik totaal geen zin in eten.

Mijn brood, ik eet het maar krijg het zo moeilijk weg.

Ik maak me hier best wel zorgen om. Ik ben in

verwachting van 2 en die moeten hun

voedingstoffen hebben.

Herkennen jullie dit? En wat heb je er aan gedaan?

ras
afbeelding van ras
16 jul 2009 - 09:54

Tijdens mijn vorige zwangerschap was ik ook in verwachting van twee. Ben constant ziek geweest en afgevallen. Heb vele keren uitgedroogd in het ziekenhuis gelegen. Het enige wat er gebeurde is dat de kinderen alles goed deden, en je lichaam alles geeft aan je kinderen. het gaat tenkoste van jezelf. En ik was na de geboorte afgevallen ipv aangekomen.

Menno nu een jaar, en de volgende is uitgerekend op 6 oktober
JanetDr
afbeelding van JanetDr
15 jul 2009 - 19:48

Hallo,

Dank jullie wel voor jullie reacties.

Het eten gaat nu al een stuk beter moet ik zeggen.

Ik val nog steeds af maar het gaat niet meer zo snel.

Natje72
afbeelding van Natje72
15 jul 2009 - 00:00

Hoi hoi,


ben bij mijn vorige zwangerschap van wk 8 tot keizersnede misselijk geweest en ben tijdens zwangerschap toen 15 kg afgevallen.


Alle tips hielpen bij mij helaas niet. Als ik ergens zin in had at ik het maar vaak had ik daar later weer spijt van omdat ik er toch weer ziek van werd. zelfs aan infuus gelegen in ziekenhuis en zo.


Maar toch na precies 40 wk een wonderschone dochter van 3 kg ter wereld gebracht (nou ja gebracht ze hebben haar gehaald haha).


Kan me voorstellen dat het bij 2 wat moeilijker is maar je kindjes nemen alles meteen tot zich voordat jij het kunt pakken. Zolang jij dus niet verhongerd of uitdroogd gaat het met hun nog goed. En meestal gaat het met 16 wk helemala over.


Suc6 ermee.


Wel super bijzonder een tweeling, proficiat heb zelf een tweelingbroer en die band is machtig. Bij beide zwangerschappen had hij een week vorodat ik ging testen zonder dat ie er iets vanaf wist al tegen zijn partner gezegd: mijn zusje is zwanger. Echt heel raar.willekebrink
afbeelding van Anoniem
14 jul 2009 - 23:36

Hoi,


Ik herken mezelf hier ook in. Had weinig trek en als ik met mn bord aan tafel zat dacht ik, hoe krijg ik dit weg. Ik probeerde in ieder geval van alles wat te eten en heb wat rauwe groente gekocht. Bv een wortel om op te knabbelen om toch wat groente binnen te krijgen. En idd gravitamon. Mij werd verteld dat ze de voedinggstoffen die ze nodig hebben wel opnemen. En goed drinken ja. Ik ben ook niet heel veel aangekomen tijdens mn zwangerschap en ik had al niet zo veel reserves.. Zo'n 8 kilo en het was er ook zo weer vanaf dus nu kan ik eten wat ik wil! Maar ik heb er een hele gezonde, slanke dochter van gekregen. Ik zou me niet al te druk maken hoor, komt vast wel goed. Succes ermee!


Groetjes Willeke.

melika
afbeelding van Anoniem
4 jul 2009 - 01:17

Geen zorgen dat gaat waarschijnlijk wel over na aantal weekjes, zo niet dan zal je waarschijnlijk vitamines in moeten nemen.


Ik had bij de eerste zwangerschap ook hetzelfde,ik hield tijdens het koken met neus dicht ademde alleen door mn mond.Zodra ik iets rook moest ik naar de wc rennen om over te geven.Heb ook echt 6 wkn niks gegeten op crackers na, en liters melk daar had ik vreemd genoeg heel veel behoefte aan.


Haal evt. kruiden / voedingsmiddelen uit de keuken die je erg misselijk maken, dan kan je misschien wat makkelijker je boterham opeten.Evt yoghurt ofzo met muesli?Vind je dadels lekker (niet die glucose dingen maar grote sappige bij toko) zijn enorm rijk aan energie en ijzer, erg gezond.


Mijn man is turks en hier eten ze veel "Pekmez" dat is druivenstroop, dit is vloeibaar en mengen ze met "Tahin" (sesampasta) en doen dat op brood dat raden artsen daar erg veel aan bij bloedarmoede ed. de pekmez kan je ook in warme melk doen wat eetlepels, dit is ook heel gezond en bevat super veel ijzer. Dat kreeg ik toen wel weg want is lekker zoet... hoop dat je er iets aan hebt.

sas76
afbeelding van sas76
3 jul 2009 - 23:08

Hoihoi,


Bij de laatste zwangerschap had ik het ook heel erg: geen honger, vreselijk misselijk en de hele dag overgeven. Uiteindelijk ben ik in de eerste 13 weken flink afgevallen. (nou mochten er best wat kilo's af, dus heel erg was dat niet). Wat je vooral in de gaten moet houden, is dat je wel wat vocht binnen krijgt. Minder eten kan best, maar drinken heb je wel nodig. Je kindjes nemen toch wel wat ze nodig hebben. Als je je er veel zorgen om maakt, omdat het misschien wel extremer is bij jou dan bij anderen, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met je VK of gyn.


Groetjes
titsia
afbeelding van titsia
2 jul 2009 - 21:52

hoi hoi


tijdens mijn 1e zwangerschap kreeg ik ook bijna niets weg had gewoon geen honger en luste ook helemaal niets Confused dus heb bijna mijn hele zwangerschap geleefd op bruin brodd met kaas en iedere middag een milk shake LOL dat was namelijk het enige wat ik weg kreeg...Ook slikte ik dagelijks vitamine pillen speciaal voor zwangere vrouwen.


Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen ik heb een gezonde dame ter wereld gebracht dus is het allemaal goed gekomen.


groetjes titsia