ellende

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Dee
afbeelding van Dee
23 nov 2007 - 12:18
ellende

Help! We hadden altijd een zeer tevreden meisje; sliep door vanaf 2 weken en lag hele dagen lekker in de box te spelen. Nu is ze 5,5 maand, en sinds een paar weken erg ontevreden en onrustig. Doorslapen doet ze ook al weken niet meer en ook met de voeding zitten we te klieren.


Ze heeft in een bakerzak geslapen en sinds ze daar uit is is het helemaal ellende. Maar ik wil haar er niet meer in leggen omdat ze kan rollen.


Iemand tips?


En is er iemand eerder dan 6 mnd overgestapt op opvolgmelk?


Yente is nl nogal groot, en ik heb het idee dat ze er behoefte aan heeft. We mengen nu de Friso Comfort met de extra, maar dat is het ook niet helemaal,


HELLLLUUUUPPPPP!!


(van het cb krijg je ook alleen maar tips die je al 10 keer geprobeerd hebt)

Dee
afbeelding van Dee
29 nov 2007 - 07:41

Goh ben gelukkig dus niet de enige!


Vind het vooral 's nachts echt erg, want ikben echt helemaal brak na bijna 2 mnd slechte nachtrust.


En overdag is het vooral voor haar zelf erg vervelend. Ze heeft dus ook echt geen ritme qua slapen. Dan slaapt ze de halve dag, en soms helemaal niet!


Dus is het ook moeilijker met eten een vast ritme in te brengen.


Ppfff.... Zal wel beter gaan tegen de tijd dat ze een jaar is toch?!!? (zeg ja, zeg ja!!!!)

karan
afbeelding van karan
28 nov 2007 - 18:41

hi daar,

hier ook zo'n wervelwindje!

Die van ons kon rollen vanaf 3 maanden maar ik heb haar gewoon in de bakerzak laten slapen. Ben er met 6 maandne wel mee gestopt omdat ie te klein werd en ik zag dat ze de behoefte had om haar armpjes vrij te hebben. Zijn nu over op de safeTsleeper. Als ik haar daar inwikkel weet ze dat het slaaptijd is (herkenning) en slaapt ze vrijwel meteen.

Kunnen tandjes echt 3 maanden duren? Jeetje! Die van ons heeft namelijk deze week ook weer de kolder in d'r kop en slaapt en eet slecht. Dacht al aan tandjes, maar er komt nix! :-))

missnicd
afbeelding van Anoniem
27 nov 2007 - 19:49

Hoi hoi.. je Dochter kan ook in een sprongetje zitten. kan iets eerder en iets later dan 6 maand. Of tandjes!! kunnen ze 3 maanden van tevoren al last van hebben. En bambix kun je ook eerder proberen en ook goedenacht of pyjamapapje. Onze dochter krijgt dit vanaf 5,5 maand omdat zij ook niet meer door sliep etc. en idd onrustig kindje heb ik ook....een echte druktemaker hihi!!

Marlala
afbeelding van Marlala
24 nov 2007 - 10:20

Bambix pap idd vanaf 6 mnd, maar ze is nu 5,5 mnd hè? Je zou het wel al voorzichtig kunnen proberen en kijken hoe ze er op reageert... Maar rijstebloem valt ook wel onder pap hoor. En je geeft nu halve potjes? Van die kleintjes? Geef maar hele potjes hoor, kan volgens mij geen kwaad.


Groetjes Marla


Enne, onrustige kindjes.... die zijn er ook gewoon hoor , ik heb er één, Titsia heeft er één... en zo nog een aantal... Rust en Regelmaat is waar dat type kindje erg aan hecht.


Dee
afbeelding van Dee
24 nov 2007 - 08:51

Ze zal nu zo'n 7.5 kilo wegen denk ik. En ze krijgt 4x 200 ml Friso. 's Avonds met rijstebloem en tussendoor een half potje fruit en groente.


Pap mag ze pas vanaf 6 mnd geloof ik he?!

titsia
afbeelding van titsia
23 nov 2007 - 12:40

krijgt ze al fruit/ groente hapjes?


krijgt ze al pap?


Misschien is het een sprongetje? Misschien heeft ze behoefte aan een hapje? (als ze dit niet al krijgt). Tandjes? ehhh... ehhhh.....


In ieder geval suc6........sies
afbeelding van Anoniem
23 nov 2007 - 12:25

een vraagje....wat weegt ze nu?