Borstvoeding stoppen met 1 jaar

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mamaisa
afbeelding van Mamaisa
18 okt 2017 - 07:48
Borstvoeding stoppen met 1 jaar

Hoi allemaal,

Ik geef nu bijna 1 jaar borstvoeding en ik heb besloten dat met 1 jaar de fabriek dichtgaat. Dan geef ik gewone melk.
Ik geef nu nog 3 keer voeding alleen ik vroeg mij af of iemand tips of ervaring heeft om de laatste voeding voordat ze naar bed gaat niet meer te geven. Het is meer standaard geworden even op bed drinken en dan verhaaltje en slapen.

Alvast bedankt voor jullie reacties

Groetjes

Panthera89
afbeelding van Panthera89
6 mrt 2018 - 15:45

Ik ben met beide jongens rond de eerste verjaardag gestopt. Ze kregen toen inderdaad alleen nog 1x bv voor het slapen gaan ben toen overgestapt op fles voor het slapen gaan maar heb geen enkel last van protest gehad ze vonden het wel best en hebben niet meer om bv gevraacht. Ook had ik het id dat ik ook niet zo veel meer produceerde en dat het op het laadst meer een beetje relaxt sabbelen was dan dag ze echt dronken.

ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
17 nov 2017 - 22:06

Hoi, wat jammer dat je nog geen reacties hebt gehad. Wat heerlijk dat je een bv kon geven. Ik heb 2 keer lang bv gegeven en die voor het slapen gaan skippen is lastig. Ik ben begonnen met meer avondeten aanbieden. Daarna een week uitgekozen en toen bracht vriendlief ons kind naar bed. Want als de melkfabriek in de buurt is.... hij rook het zelfs als ik op de trap stond te luisteren en begon dan te huilen. Papa had maar 1 dag protest en 1 dag verdriet. Na een week kon ik de kleine weer naar bed doen zonder bv te geven. Ik hoop dat je wat aan mijn ervaring hebt. Succes!!